Det merkes... (Ragnhild Røyseng)

Det merkes...

Det merkes at huset her skal selges nå.. I dag måtte jeg gå tidligere fra jobb for å rydde ferdig til fotografen og eiendomsmegleren kom..
Neste uke blir det visning, og da ville hund vi skulle rydde å fikse litt ekstra. Hun syns jeg hadde ryddet bra, men kunne tenkt litt mindre ting frem.. 
Bra vi skal kaste litt mer og slike ting snarest da, så blir det vell bra..

Ble lite rydding i går da jeg og Glenn ikke kom hjem før haøv 12 på kvelden. Etter Adams matkassekjøringen ble vi beordret til Værnes for å kjøre ut savnet baggasje..
Ble 12 leveringer, men Bjørnar var snill å ta 5 stk. Da vi kom hjem spiste vi middag.. Kjøpte Burger King til Glenn og jeg hadde brødskive og fiskeburger.. En liten lett middag/kveldsmat..

Har også innsett at min kjære sykkel igjennom 10 år snart faller helt sammen.. Det er livsfarlig å sykle med han nå, selv om det er nye bremseklosser så dukket det opp flere farer med han.. TYPISK!
Må prøve å holde ut til vinteren, og håpe alt går bra! Har jo ikke bil, og buss er for dyrt.. Har bursdag neste måned, så jeg HÅPER jeg får ny sykkel da.. Selv om jeg vet svaret på dette til foreldrene mine.. De sa klart at de ikke skal kjøpe det.. Men må overbevise dem, må bare..

Lykkes dere i å finne en annen plass å bo? Har forhørt meg litt rundt jeg også, men har ikke hørt om noe passende enda :/
Linda Breivik: Vi har to stk vi venter svar på om vi får på visning. Så får se :P
Okei :) Krysser fingrene for at dere finner noe snart.

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits