Første visning unnagjort. (Ragnhild Røyseng)

Første visning unnagjort.

I dag var det privatvisning på huset vi leier kjelleren hos. Det kom en ung dame boende i Oslo som vurderer huset. Hennes foreldre var også med!
Vi har ryddet, vasket og pyntet siden klokken 08:00 i morges, så vi syntes det så bedre ut nå enn før.. Bra innsats av oss begge syns jeg..
I morgen er hovedvisningen, fra 12-13 og 18-19. Da må vi være ute av leiligheten. Det tror jeg ikke er noe stor sak da vi skal kjøre matkasser i morgenettermiddag..
Jeg skal på trening i morgentidlig, og kommer til å spise lunsjen min etter økten, da er jeg hjemme til de skal være ferdige, uansett..

Nå sitter vi begge med lunsj og koser oss forran hver vår pc. Jeg spiller Sims 4, Glenn ser på Youtube og Lucas later seg.. En fin søndag etter en hektisk start på dagen!

I kveld gleder jeg meg på Åndenes Makt, og en deilig biff-middag :)#Åndenesmakt #Biff #Visning #Sims4

Du/dere får kose dere med Åndenes Makt i kveld :) Jeg for min del synes sånne type programmer blir for overdrevet. Hehe.

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits