Jordskjelv i Trondheim (Ragnhild Røyseng)

Jordskjelv i Trondheim

I gårkveld skulle det vist være jordskjelv i Trondheim, men jeg merket ingen verdens ting.. Fikk en facebookmelding av bestevenninna om jeg fortsatt levde..
Jeg skjønte ingenting om hva hun mente med det.. Jeg har ikke fått med meg at det var jordskjelv fordi jeg hadde lagt meg da hun kontaktet meg..
Jeg kom jo også faktisk hjem fra kjøring da jordskjelvet skulle funnet sted, og var jo også ut med hunden da det skjedde..
Det skulle vist nok være verst sør i Trondheim også i øst. Jeg bor i Trondheim Øst. Men merket ingenting..


(Kilde: NRK)

Snart skal jeg lage middag også må vi kjøre bagasje igjen.. Middagen min blir flyndre med spinat potet og gulrot.. Og Glenn for pytt i panne med tomatbønner, etter hans forespørsel..

#Jordskjelv #Trondheim #Flyndre

Synes det er merkelig at du ikke merket noe, serlig siden det var et ganske kraftig et ifølge de jordskjelv folkene O.o Men kanskje liksågreit at du ikke merket noe. Er ikke noe gøy med jordskjelv..
Linda Breivik: Det var allerværst i Fossegrenda og litt lengre sør fikk jeg høre, Hørte med flere på jobb i dag og de merket det også..

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits