Ikke min måned. (Ragnhild Røyseng)

Ikke min måned.

Vi har hatt trøbbel med Internett, derfor lite blogging fra meg. Har også skjedd en god del som ikke helt var nødvendig psykisk for min del, og den perioden er enda ikke over..
Nye ting dukker stadig opp og ting blir enda værre.. Det er virkelig ikke min måned dette.. Snart har jeg også bursdag, og planene jeg la på selve dagen må jeg bare avlyse, så vidt jeg vet nå hvertfall.. Skulle jo få spandert mat på Egon Tårnet av Glenn også Rbk-kamp etterpå, men tror jeg bare må avlyse og heller være hjemme alene og ikke feire overhode.. Det er i hovedsak det jeg ville fra starten av, så kan vell gjøre det slik.. 

Siste rest av oktober kommer til å bli tøff.. I dag er de to siste visningene på huset, og snart skal huset være solgt. Så vi er spent på hvem de nye eierne blir, og om vi får fortsette å bo her.. Hvis ikke må vi finne noe nytt, og som det ser ut nå er det veldig lite leiligheter som tar i mot hund og er i vår prisklasse..

Mamma var her i helgen for å feire bursdagen sin, og det var skikkelig koselig :) Fikk også litt av bursdagsgaven min ettersom vi ikke treffes før etter min bursdag.
Kari Traa tights og penger, som i dag gikk til telefonregning og to nye tights og en sports bh fra Nelly.com som kommer i posten snart.. Skal også få nye innesko til trening, men skulle finne meg noen på nett til en hvis sum. så skulle jeg få penger til å kjøpe dem. 


Denne fikk jeg ♥

 

#KariTraa #Tights #Bursdag #Depresjon #Oktober #Netthandel 

Får håpe at ting bedrer seg litt for deg etterhvert. Er ikke noe gøy å høre at du har det sånn :(

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits