Uten internett og tv. (Ragnhild Røyseng)

Uten internett og tv.

Stikker bare innom for å si at jeg blir uten Internett i minst to uker da vi mister den på mandag. Huseier skal jo flytte og flytter over internett og tv abonnementet til sin nye leilighet på mandag. Kjipt for oss, spesielt meg som trenger Internett til jobbsøking akkurat nå.
Hadde min siste arbeidsdag hos Sats Elixia i går, og syns det er kjempe kjipt.. Men som sagt Sats Elixia blir til Fresh Fitness i desember, og da må flere også forlate treningssentret.

Fresh Fitness er ett billig konsept, der det koster 199 kr i mnd, og da får du gruppetimer i samme slengen.. Ett unikt konsept da ingen andre av selvbetjening sentrene har dette tilbudet..

I dag skal vi ha bagasjekjøring, og i morgen kommer pappa og stemor til Trondheim for å "feire" bursdagen min som er på søndag.
Vi skal shoppe litt, også ha middag ute før de drar hjem igjen.. På selve dagen skal jeg og Glenn på Rbk-kamp. Etter mitt ønske..
Jeg ønsket ikke å feire bursdagen min i år og ville heller feire Rbk-seriemesterne..


Syns denne var litt kul.. Litt godt å ikke ha internett en periode også, da får jeg lest mer og gjort andre ting jeg skulle ha gjort enda mer av ;)

Du får sikkert lånt deg internett noen plass for å ordne med jobb søknader tenker jeg :)
Linda Breivik: Det går jo ikke ann å låne seg internett her hjemme når hun vi låner av flytter den til sin nye leilighet :P

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits