Endelig tilbake (Ragnhild Røyseng)

Endelig tilbake

Vell, jeg har vært uten Internett en god stund nå. I dag fikk vi montør hit for å installere tv og internettet vi hadde bestilt..
Det er godt å endelig få den igjen, men syns det var deilig å være uten også.. Hadde mer tid sammen med Glenn, og vi fikk gjort andre ting enn å sitte foran hver vår pc.
Glenn syns også det var godt å være mer med meg, så vi skal fortsette slik :)

I tiden uten Internett har jeg fått meg jobb.. Jeg er Renholder for Manpower, der de sender meg ut på forskjellige vaskeoppdrag til forskjellige bedrifter.. Jeg har enda ikke begynt jobben, men tror om ikke så lenge at jeg skal ut i mitt første oppdrag. Jeg kan jobbe de dagene jeg vil.. Og jobben begynner klokken 07:00 hver gang.. Litt kjipt da jeg må ta buss dit jeg skal, og det spørs om bussene jeg må ta sammensvarer meg min arbeidstid. Jeg har nevnt det til min arbeidsgiver, så hun er klar over det..
Har også hatt bursdag. Så ble meget mislykket. Vi skulle til svigerforeldrene mine på Taco, og etterpå Rosenborgkamp.. Jeg ble dårlig etter middagen, så vi måtte bare droppe kampen.. Hater at det ble slik, da jeg fikk de billettene i bursdagsgave av sviger's.. Sånt skjer!

Om ikke så lenge skal jeg gå meg en tur for å ta sol, også blir det matkassekjøring.. Vi har en god del leveringer i dag, så det kommer nok til å bli en sein kveld!Ha en fin mandag videre :)

Fin blogg <3
Line: Takk :)
Velkommen tilbake. Hehe ;)

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits