Begynner på kreatin!! (Ragnhild Røyseng)

Begynner på kreatin!!

Jeg har ett håp om at kreatin vil hjelpe meg med å bygge muskler. Får ikke den fremgangen jeg vil, og det tar sånn tid..
Min plan er ikke å bli bodybuilder, men ha en del muskler over hele kroppen.. Definerte og synlige muskler.
Dette skal jeg starte på mandag..

Ser allerede noe resultat på armer og rygg, men ting går for tregt.. Derfor fikk jeg anbefalt å prøve kreatin..
Jeg har bestandig hvert skeptisk til dette kosttilskuddet da jeg er livredd for å bli fet igjen. Produktet binder vann, så da ser man enten mer blubben ut eller bare muskulær.
Min kropp er ganske spesiell.. Da jeg gikk ned 30 kilo på over 1 år for en stund siden, og dermed mistet masse fett som trengs til å bygge muskler i lår og rumpe.. Så det "fettet" som er der nå er nesten bare løst skinn.. Jeg har fått noe av det fettet tilbake da jeg har begynt å spist mer. Den tiden jeg slanket meg ekstremt spiste jeg VELDIG sunt og veldig små måltid. Spiste ikke sukker i det heletatt og trente to ganger om dagen.. Det er ikke bra for kroppen..
Spiser fortsatt sunt, men sørger for å få i meg mer protein og næring og spise nok da jeg fortsatt trener ganske mye og tyngre... I helgene unner jeg meg snop og kanskje ett glass vin eller noe.. 

 

♣ Noen av dere som har erfaring med kreatin?

 

#Trening #Kreatin #Vektnedgang #Innkjøp #Fitness

Det er så godt å høre at du har et sunnere forhold til trening. En stund må jeg vel innrømme at jeg var litt små bekymret :) Flink er du <3
Linda Breivik: Ja, du var ikke alene om å være redd..

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits