Mye som skjer.. (Ragnhild Røyseng)

Mye som skjer..

De nye eierne er i FULL gang med å pusse opp huset.. Det merkes noe sinnssykt.. De skal pusse opp rubbel og bit. Til og med vår leilighet.. De skal utvide huset, slik at vi får nytt kjøkken, bad og hele to soverom. Så dette blir noen spennende måneder fremover. Vår del skal de begynne med i Mai trodde de.. 

Det er jo også første søndag i advent i dag. Så i går tok jeg frem det lille vi har av julepynt. Har også det første adventlyset klart til å bli tent i kveld :)
Min favoritt julenisse har også kommet seg på plass på peisen, for andre og siste gang.. Peisen vår skal også rives, så må finne en annen plass til nissen min neste år..


Favoritten min :)

Ha en fin første søndag i advent dere :D

Så gøy :)

Skulle selv ha likt å fått pusset opp husdelen jeg bor i. Tror de skal fikse noe småtterier her etterhvert, men huset er gammelt å dårlig bygd så hele sulamitten skulle vært revet å bygget på nytt. Haha.. Har kun nyere bad som ble ordnet for ca 2 år siden.
Søt nisse! :D

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits