Fra glad til nær døden. (Ragnhild Røyseng)

Fra glad til nær døden.

I går hadde jeg en god dag fra morgenen av. Var blid og munter helt til ett stykke inn i matkjøringen for Adams matkasse..
Som sagt kjører Glenn og jeg for Adams matkasse.. Denne mandagen var den siste før jula, og vi hadde heller ikke mange leveringene.. Pluss vi hadde en kasse som vi selv bestilte. Vi skulle levere til ett hus opp en oppoverbakke, og Glenn kom ikke lengre enn halvveis opp bakken før bilen ikke klarte å finne tak i bakken. Da satte han den i gir og handbrekke på fult mens jeg ventet i bilen.. Plutselig begynte bilen å skli bakover, med meg inni.. Jeg fikk sjokk, og slet med å ta av meg beltet, da jeg kom meg løs, slengte jeg meg ut av bilen i siste liten.. Hadde lyktestolpen ikke hvert der den var hadde jeg og bilen havnet i ett strøm-hus av sement. Og muligens fått strøm i oss, om ikke enda værre.. Skviiiis!!
Takk for at den stolpen var der.. Selv om jeg ble helt lammet etterpå, så måtte vi fullføre ruten vår!

Jeg var jo sikker på at noe kom til å skje med den bilen der.. Hater å sitte på den på vinteren.. En 7 meter lang varebil kommer seg ikke til all plass, så vi har opplevd mye ekkelt med den. 

Ellers i dag er jeg syk. Utrolig kjedelig før jul.. Har uansett fått gjort litt.. Gikk til butikken for å handle noe småtteri.. Dermed har jeg lagd brente hasselnøtter og marsipan..
Marsipanen står i kjøleskapet noen timer før jeg former dem, og hasselnøttene ligger til avkjøling :) Karameller blir neste oppdrag.. Om jeg gjør det i dag eller senere vet jeg ikke, men må helt bli før helgen :)

A cartoon Santa Claus waves through a circle - 3D render.

 

Hadde litt problemer med å sove i natt etter at du fortalte meg om den opplevelsen i går kveld. Er så utrolig glad for at det gikk bra <3

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits