Helgebesøk! (Ragnhild Røyseng)

Helgebesøk!

Denne helgen var jeg hjemme hos mamma en tur. Min lillesøster hadde bursdag på fredag, og den ble feiret i dag før jeg reiset hjemover.
Det var også en kraftig orkan her i helgen, som var værst på fredagskveld/natt..
Jeg la meg rundt halv 11 i går, og sovnet etter klokken 11, selv om det blåste synnsykt mye, fikk jeg bra med søvn.. Selv om jeg ikke klarer å sove i ekstrem-vær.
På lørdag dro vi en tur på byen der jeg kjøpte litt på salg.. Og en kosebukse til Glenn..
Etter byen gikk jeg til pappa for å hilse på han og stemor.. Der fikk jeg testet Herbalife proteinshake i jordbær da jeg var skrubbsulten og trengte noe næring.
Ble slik at jeg bestilte meg en eske proteinparer med sitron, en shaker og en ansiktskrubb.. Pappa er distributør, og jeg vurderer selv og bli det.. Men vil helst teste produktene først.. Proteinshaken var ok, men tror jeg skal ha mer vann i enn det pappa blandet den med da den var litt for tykk, men drikkelig var den :)

Lagde også Tacopai til middag og spiste den hos mormor og morfar(Naboene til mamma). Drakk litt vin og koste oss :)
På fredag da det var orkan fikk vi vite at gården til noen familien kjenner brant ned til grunnen.. Mennesker og dyr klarte seg, men ikke hovedhuset.. Fjøs og kårbolig ble heldigvis ikke ødelagt.

Nå sitter jeg hjemme hos meg og Glenn og slapper av forran tv'n. Må lade opp til en nye uke, og en slitsom mandag i vente..


På torsdag ville Lucas spille med Glenn ^^


Tacopaien på lørdag :)

Lekte meg litt på snapchat i dag

#Hjemme #Tacopai #Hund #Bursdag #Sandvollan 

Jeg så brannen helt hit, fra stuevinduet.. Ikke noe gøy :(

Bortsett fra brannen så var vi vel egentlig ganske heldige synes jeg til at denne stormen skulle være som en orkan. Det ble bare noen mindre skader her og der å for min del føltes det bare ut som en helt vanlig storm. Mistet ikke strømmen eller noe :)
Linda Breivik: Mistet ikke strøm vi heller.. Men sov som en sten, og det syntes jeg var rart.. I går natt sov jeg nesten ikke og da var det jo minimalt med uvær :P
Okei :)

Tror du skal være glad for at du fikk sove. Hehe. Selv sov jeg veldig dårlig den natten :)

Skriv en ny kommentar


27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn

Diverse

Blogger jeg leserNavn
Navn
Navn


Design laget av


hits