Ragnhild Røyseng -

I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten.. Det gjorde godt å få det gjort :) Fra jeg sto opp i morges gikk jeg en lengre tur med Lucas før jeg spiste frokost, og det syns jeg også gjorde utrolig godt på humøret..
Har fri fra jobb i dag, så jeg tenkte å bruke dagen på husarbeid og lesning.. Har også treningsfri dag, og er stiv som bare juling siden mandag og gårsdagens treningsøkter.. Så jeg fortjener en pause i dag!

Mens jeg skulle til å gå tur med Lucas var himmelen ganske fin, så jeg tok ett bilde:

Har også fått bakt marsipanstenger, og de ble helt fantastisk gode :) Ja, jeg vet det ikke er jul. Men fikk ikke bakt de i julen, og jeg fikk så lyst til å bake noe i dag.. Så denne var lettvindt å lage! Marsipanen er sukkerfri og lagd av mandelmel og sukrinmelis med noe kalorifri sirup fra Walden Farms..
Bakte også Havre Brownies i går, de ble gode :) Men for de som ikke liker mørk sjokolade eller sterk kakao-smak er den nok ikke egnet for..


Brownies!


Marsipanstengene.. De ble KJEMPEGODE!


Lagde også sjokoladeproteinvaffler :D De ble også nydelige, som vanlig :) Lagde den av mitt sjokoladeprotein(Glutenfritt) og sojamel(Glutenfritt), også er de også uten sukker..

 


Brune pinner..De ble litt for tykke, men ganske god :) Neste pulje skal jeg ha kakaopulver i, slik at de blir brunere ^^


Smultringer :)

I kveld kommer Linda en tur hos meg :) I mellomtiden har jeg gjort husvasken av halve leiligheten, bakt litt og danset etter Adam Lambert :D
John Kristian kommer kanskje litt senere også for å jamme sammen med oss på ukulelen. Han har også ukulele, så da tenkte vi å slå oss sammen og spille litt ;B

Har også begynt å pyntet til advent.. Det vil si jeg har gjort klart det ene bordet med adventslys, og litt nytt dekor ;p


Slik ble det.
 

I dag prioriterte jeg julebakst og rydding av soverom. Jeg er i ekstase over hvor god bakst jeg fikk til i dag. Den ble nydelig :D
Jeg lagde sjokolademarsipan og sjokolade havreflarn.. NAM!!


Disse er sukker og glutenfrie :D De ble helt nydelige!


Havreflarn. Jeg lager disse med en gang jeg går tom, men denne gangen hadde jeg restene av sjokoladen på to av flarn'e ^^ De er oså gluten og sukkerfri!

 

Jeg har fått forespørsel om å legge ut marmormuffin's oppskriften som jeg la ut ett bilde av i går. Så her er den :)Ingrediender:

50 g mel(Jeg bruker maismel/mandelmel/sesammel/ osv. (De på bilde er med sesamel)
10 g valgfritt proteinpulver (Jeg brukte ett med jordbærsmak)
1/2 ts bakepulver
1 ss sukrin Gold
1 eggehvite
0,5 - 1 dl vann
1 ts kakao
+ Annen søtning om ønskelig  *Jeg brukte noen dråper mørk sjokolade stevia.

Om du vil ha sjokolade eller annet inne i muffinsen, vær så god :) 

Ovnen settes på 175 grader. Bland alt sammen, bortsett fra kakaoen. Hell nesten all røren i formen, og resterende røren har du kakao oppi. Bland det sammen. Ha kakaorøren i den andre røren forsiktig.
Slik at det blir en marmor-effekt.
Ha i ovnen i 20 minutter. La de avkjøles.

Ellers folkens, ha en fin helg, og kos dere :) Jeg skal kose meg med disse muffinsene allefall! 

I dag har jeg ikke vært hjemme så mye, da jeg først var på jobb :) Var hjemme en liten time, også rett på trening.. Nå har jeg bakt skogsbærkake til min stemor's bursdagsselskap i morgen :)
Også har jeg kost meg med ost, kjeks og dadler :)


NAAAAM!!! Ignorer juletallerken er dere snill^^ Hadde ikke annet å legge kaken på.


Glutenfri kjeks, philadelphia ost og dadler ♥

Skal hoppe i dusjen nå før resten av The voice og Senkveld begynner.. Så det gjenstår å ønske alle en riktig fin fredagskveld vidre :)

Jeg har bakt ett eller annet hver eneste kveld. I kveld ble det Brownie-kuler.. De ble syyykt gode :D Tror også de kunne ha blitt enda bedre om jeg hadde litt peanøttsmør over dem :) 

Ja, jeg lagde iskrem i går jeg ^^ Den ble sykt god :D Sunn er den også.. 

Banan iskrem med hint av mørk sjokolade og jordbær.
(Nok til 3 muffinsformer) 

1 frossen banan
2 ss mager kesam eller 1 beger dobbel 0% yoghurt
1 dråpe stevia dark chocolate, kan sløyfes.
1 ts per form jordbærsyltetøy(legges i silikonmuffinsformen før du har ferdig iskrem-røren i)

Bruk foodprosessor/kjøkkenmaskin for å blande alt sammen.. Ha det i silikon muffinsformer og ha i fryser i 3 timer eller mer.


Slik så de ut før jeg la de i fryseren.

Slik ble de etter 1 døgn i fryseren :)

Noen nødvendige innkjøp i dag:


Langpanne.


En tidlig bursdags gave til Lucas ^^ Han digget hundesjokoladen^^I dag etter jobb bestemte jeg meg for å ta en skikkelig gulv-vask, så nå er det gjot :) Også skal jeg få lest en del i boka jeg snart er ferdig med. Målet er å bli ferdig i løpet av i morgen..
Skulle egentlig på kino med Linda i kveld, men desverre var det ikke mer chess-tirsdags's koder igjen så vi fikk ikke råd til billetter :( Jeg bestillte jo koden tidlig imorges, så det er tydelig av de går ganske fort.. Men neste gang skal jeg prøve å bestille på mandag, se om det vil fungere..

Nå skal jeg til å lage middag og få sett en film.. Resten av kvelden går til å lese også se Farmen i kveld, samt premieren på Else etter farmen er ferdig :)I morgen er det tidlig opp for å dra på trening. Skal prøve å være der til åpningstid klokken 8. Så mellom 8 eller halv 9 ;)
Også blir det vell å ta en liten solingsøkt etterpå samt dra på 7-eleven å få en gratis kaffe etter treningen :) Det er alltid godt med en kopp svart kaffe rett etter trening også en proteinbar.. Det gjør susen!!

Jeg bakte også havrekjeks i går-kveld.. Ja, jeg fikk ett bake-kick :)


De ble ganske gode :) Selvfæø

Til dessert i dag lagde jeg blåbær sorbet.. Den ble utrolig god :) Og ekstremt enkel å lage!!

Blåbær-sorbet:
Oppskriften er for 1 pers.

130 g blåbær
1 beger Yoplait Dobbel 0% yoghurt(Jeg brukte vanilje-smak)
3 dråper Stevia English Toffie(Kan sløyfes med annen søtning)

Miks i en mikser, ha det ferdige resultatet i ett beger, sett i fryser i 5-10 minutter.. Og nyt :) 


Denne ble helt nyyydelig :)

I kveld bakte jeg noen rundstykker.. Røren ble for bløt til å rulle de til boller, så jeg hadde røre i muffinsbakeformen min ;) + at jeg prøvde meg på noen få klatter på ett bakepapir slik at de ble til flate "kjeks".
De ble veldig gode, og dette blir en fin lunsj eller rundstykke attmed suppe middager.. Skal lage Thaisuppe i morgen, så jeg kommer nok til å ha ett rundstykke å dyppe i suppen tenker jeg :)Mmmmmmmm!!

 

I dag skal jeg trene med min stemor. Vi skal på PulsSpinn og Mage i kveld. Satser på at det blir en bra økt etter en uke uten skikkelig trening. Så jeg gleder meg til å sette i gang igjen :)

Nå har jeg laget meg proteinpannekake til middag og den skal nytes med Cottage Cheese, litt honning, plommer og annanas og mango syltetøy :)

Disse er glutenfrie pannekaker med peanøttsmørproteinpulver, glutenfritt havregryn og maismel. Søtet med stevia!


De ble utrolig gode.

Om været blir helt greit i morgen skal jeg gå Oftenåsen etter jobb.. Det er en stund siden sist, så jeg skal få prøvd å tatt turen til uka.. Satser på at været blir brukbart.

I dag startet jeg på jobb igjen etter 3 uker med ferie.. Det var utrolig godt å komme seg på jobb igjen :) Koste meg masse med arbeidsoppgavene og dagen gikk fort.. 
Dro rett hjem for å trene og derretter spise middag.. Dro også en tur til mamma for å hilse på Heidi og Einar igjen :)
Heidi er min tidligere stesøster og Einar(2år) er hennes sønn.. Einar er bare så søt ^^ Begynner å venne meg på barn nå, og Einar begynner å venne seg til meg nå også :)

Nå har jeg kommet meg hjem igjen og startet med baking ^^ Har fått oppdrag med å lage dessert'er til grillingen jeg skal på hos pappa på fredag, og jeg tenkte å begynne med havrekjeksen i dag, resten tar jeg på torsdag.. På torsdag lager jeg marsipankuler og sjokoladetopper eller hva jeg skal kalle det^^ Alt er selvfølgelig gluten og sukkerfritt :)

Her er bilder av havrekjeksene:


Resultatet ble slik! Det er rosiner og gojibær i midten.

Her er mitt forsøk på å lage pizza fra bunnen av.. Og den ble supergod :D


Pizzabunnen er: Grunndeig fra Sunkost(Glutenfritt)
1 pakke Go og mager 100% kvernet svinekjøtt.
Tine revet ost, Orginal.
150g Dolmio classico pastasaus og litt pesto.
Cherry tomat, paprika og asparges

I dag fikk jeg ett bakekikk igjen. Skulle egenlig lage mine marsipankuler, men brukte røren til sjokolademugffins i stedet. Prøvde med annet mel derfor ble røra for bløt til å lage marsipan, så da fant jeg ut å ha røra i muffinsformer.. De ble utrolig gode.. Sukkerfri og kalorifattige med bare 4 ingredienser..

90 gram sjokoladekake mix fra Funksjonell mat, 60 gram sukrinmelis, 2 eggehvitter og 5 steviadråper english toffie.. Det er alt.. Glassuren er av mager kesam og sukrinmelis.. 

 


Sunne sjokolade fudge :) Bakekona's oppskrift :) Jeg tok å hadde litt peanøtter sammen med fudge'n.

#Fudge #Sjokolade

I dag har jeg bakt glutenfrie sjokolademuffins.. Jeg tenkte å ha med en til mormor i morgen da hun har bursdag ;)
Ellers så har jeg hvert på jobb, trent og lest en del i boka jeg straks er ferdig med.. Skal fortsette med lesning en stund nå, også skal jeg se om jeg finner på noe annet!!

Her er muffinsene jeg lagde:


Lagde 6 store !!

Jeg så hos BakeKona at hun la ut en superenkel oppskrift på rundstykker/Scones, og jeg fikk bakeninjaen i meg til å sprette opp å begynne å bake...
Jeg gjorde mine glutenfri'e bortsett fra litt speltmel i de... Og de ble kjempegode :) 

Jeg prøvde meg nettopp på en sunn sjokolademarsipan oppskrift av Bakekona. Den var veldig enkel, og jeg hadde alle ingrediensene, så da var det ingen problem å prøve :)
Disse skal jeg kose meg med i kveld, og muligens ta med noen nedover til mamma da jeg skal ned dit å slappe av i paviliongen...
Det som er så genialt med disse er at det ikke er stort mer enn 16 kalorier i en kule. Spørs litt på størrelsen på de. Mine er normale og noen få er litt større.. Det er også proteiner i disse, og proteiner er bra :D Oppskriften tilsier 20 kuler, men det ble 15 til meg da jeg lagde noen få store.

 

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits