Ragnhild Røyseng -

 

I dag fikk jeg gaven av Ann Helen, som driver bloggen mincosmopharma.blogg.no :) Tusentakk :)
Hun sendte meg noen små'e vareprøver som jeg ikke har fått prøvd enda, + en leppestift og ett søtt speil :)
Somsagt driver vi med det samme, vi begge er konsulenter i den svenske bedriften, Cosmopharma. De har kjempe masse gode produkter, og det sier jeg ikke bare fordi jeg er konsulent. Det er virkelig mye bedre produkter enn mann får kjøpt på dagligvarebutikker og helsekost-butikker, syns jeg :) Er kjempefornøyd med det jeg har kjøpt, og ser en stor forskjell enn før jeg begynnte :) Alle produktene kommer rett fra naturen, det er ingen kunstige stoffer slik mange andre produkter har. Jeg oppfordrer dere å prøve noe av produktene, det er verdt det!

Vi har også nye produkter på lager som jeg har bestilt. Gleder meg masse til å prøve dem ut :)
Ta en titt innom min nettbutikk og se om dere finner noe dere kunne tenkt dere å prøve, så om dere syns det er litt for dyrt, ta kontakt med meg, så skal vi ordne noe rabatter eller noe slikt ;)

 

Trykk på bildet for å komme direkte til nettbutikken!

 


I dag fikk jeg pakken min fra Comsopharma. Og det første jeg prøvde var handkremmen, den ble jeg overasket over, fordi den var utrolig god :) Jeg hadde faktisk tørre hender etter all testingen med sminke til kundene i dag at jeg trengte en handkrem, så denne dagen passet veldig bra:)
Fikk også prøvd Aloe Vera Juice, smakte ikke direkte godt, men det er jo ikke det som er viktig, det er jo virkningen ;)
Det siste jeg kjøpte har jeg ikke prøvd enda, da den må brukes i dusjen. Det er en intim krem som vistnokk var nr.1 på topp 10 listen ;)
Bestilte også noe for eksemen til Sanna, for å se om den forsvinner.Ta en titt innom Cosmopharma's nettside å se om dere finner noe dere kunne tenke dere å kjøpe :)
Gjerne sett meg som konsulent om dere vil..
Anbefaler virkelig å prøve noe av disse produktene!! Trykk HER..


 

I 2008 ble 2774 kvinner rammet av brystkreft.
Det finnes flere forskjellige typer brystkreft og i dag er heldigvis helbredelsesmulighetene mange. Jo tidligere dette blir oppdaget, jo bedre er sjansen for å overleve.Vi i Cosmopharma har et ønske om å støtte kampen mot brystkreft.
Oktober måned er brystkreftmåneden og Rosa sløyfe-aksjonen har som mål å spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt samle inn penger til forskning. Jeg er stolt av å kunne si at Cosmopharma kommer til å engasjere seg sterkt i denne aksjonen!

Hele oktober måned kommer nettbutikken vår til å gå i rosatoner. Vi har valgt ut 5 av våre bestselgende produkter og hver gang disse produktene blir solgt i oktober, går 10,- uavkortet til kreftforeningen. I tillegg har du mulighet til å kjøpe den rosa sløyfen på nettbutikken og gjennom alle konsulentene våre i hele oktober. Beløpet på 20,- går også uavkortet til kreftforeningen og Rosa sløyfe-aksjonen!

De fem bestselgerene er som følger :

  • Aloe Vera Gel
  • Multi Purpose Cream
  • Aloe Vera Power Juice
  • Femine Intimate Cleanser
  • Therapeutic Hand CreamDette innlegget lånte jeg av Ann Helen, da vi begge er konsulenter i Cosmopharma vil vi bringe dette vidre til dere andre :)

Besøk nettbutikken HER, om du vil støtte brystkreft hos oss :)
Nå har jeg flyttet inn i leiligheten igjen, endelig! Leiligheten ble kjempefin :)
Skal ta bilde av den når jeg orker, er utrolig sliten nå, så kanskje i morgen?

Sanna er her nå, skal også hente Linda snart :D Vi skal en tur til nabohestene, fordi jeg plasser de i helgen! Kanskje jeg skal ri på ridebanen i kveld, jeg får se om jeg har energi nok, hehe ;)

Ellers er jeg veldig lei av det nye systemet til blogg.no, jeg blir irritert over det.
Trykk shift + Enter for å fortsette avsnittet og trykk enter for ett nytt avsnitt.. Det er bare dritt, rett og slett :(

Ville også informere dere om nettsiden min i cosmopharma, HER.
Der finner du hudpleie, sminke og slikt. Utrolig bra produkt, bedre enn de vi kjøper på butikker. Jeg kommer også til å legge ut anmeldelser av noe av produktene etterhvert.
Nå har jeg blitt konsulent i Cosmopharma :) Jeg håper dere kan ta en titt innom nettbutikken min å kanskje kjøpe noen produkter. Disse produktene er kan dere også lese om HER.
Har hørt masse bra om produktene, og da tenkte jeg at kanskje jeg kunne bli konsulent, få solgt noe og tjene noen ekstra kroner :)
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits