Ragnhild Røyseng -


Meg og Lotta i fjor-sommer :) Jeg tar på bakteredreper på sårene hun hadde på føttene..


Børster henne til en treningsøkt på ridebanen:)


På vei til ridebanen :)


Koseklumpen ♥

Lotta er en tinker hoppe på 15-16 år. Hun har så snilt hjerte. Gjør ingenting galt. Hun er litt avansert å ri, derfor er nybegynnere ikke egnet til henne. Hun fatter ikke gallopp like lett, men om man er bestemt nok er det ingen problem:) Det tok ett par rideturer for meg til å bli kjent med henne og hun bli kjent med meg. Etter den 2 rideturen fikk jeg hene til. En av hennes føll ble nettopp "Best in show" eller noe sånnt, og det sier jo litt at hun avler bra :)

Skal endelig begynne å ri henne igjen. På tirsdag og onsdag skal jeg og Linda passe hestene og ri på Lotta og gå med Spirit. Gleder meg masse :)
Også skal vi få ri 1 gang i uka på Lotta, og det blir superbra ;DJeg syns Zac er en veldig dyktig hundetrener. Jeg følger han på alle kanalene hans på youtube. Han har også program på Animal Planet og holder på med sin andre nye serie som kommer på nyåret. Han har sine meninger om hvordan hunder er, hvordan vi skal handtere dem og masse annet. Jeg kunne ikke vært mer enig med han om alt dette.. Denne videoen jeg la opp her er den nyeste diskusjoen som ble diskutert på Faceooken hans, hva syns dere om hans meninger?

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits