Ragnhild Røyseng -

Jeg har vært minnimalt på pc'n de siste to dagene, rett og slett fordi jeg ville slappe av, prøve å få tilbake roen i meg etter alt stresset med konserten som vi hadde i helga. Siste kvelden(lørdag) var også vellykket:) Fikk masse skryt og mye jubel. Det var utrolig gøy :) Kjedelig at Queen øvingene er over, men samtidig veldig godt. Har aldri stresset så mye på lenge. Det har gått ut over søvn, kroppen og humøret..
I går ble det heldigvis ingen musikkøvelse, så da fikk jeg bare roe ned på kveldstid..
I dag har jeg vært på trening, fått brent noen kalorier og fikk brukt energi og fikk ny tilbake :) Nå skal jeg slappe av i soffaen med Mary Higgins Clark sin nye bok ♥ Jeg er hekta så langt inn i boka, så det låter godt :)
 

I går ble en suksess :) Fikk masse skryt av publikum, og det var jo stas :)
Da er det bare i kveld igjen. MEN, jeg har hovnet opp i ene øye, så jeg lurer på om jeg skal spille i dag eller ikke.. Vil ikke se ut som ett monster heller.. Men tror det har gått ned litt hevelsen, i allefall ser det ikke like ille ut som i mårres. Var ut med Lucas da jeg voktnet, og da jeg kom inn vistes det ikke like mye.. Så det var litt snodig!
Det er jo middag og fest etter konserten også, så får se hva jeg finner ut. Har også fått oppdrag om å kjøre pappa og stemor hjem fra fest en annen plass på Inderøy, så mulig jeg gjør det istedet. Får se hvordan øye blir utover dagen.

I morgen har min lillesøster 20 års'dag, så må vell dit på kafe også. Blir liten tid å slappe av på denne helga, desverre.. Men må bare prøve så godt jeg kan å ikke stresse like mye som jeg har gjort siden vi begynnte å øve på Queen-musikken..
Jeg dro på jobb i dag, følte meg i Ok form. Men da klokken var ca. 09:00 kjente jeg at jeg begynnte å få isninger i kroppen, jeg måtte rett og slett ha på meg bobblejakka mi. Jeg tror også jeg har feber, og jeg ble utrolig svimmel. Jeg hadde jo spist frokost, så jeg var ikke svimmel på den måten. Så jeg tror kanskje influensan prøver å ta meg igjen. Men det skal den ikke få lov til. Jeg dro hjem i 10:00 tia, kastet i meg 4 colostrum-tabletter og la meg til å sove. Fikk ikke sove lengre enn 1 time desverre.. For naboen driver å bråker ned i garasjen, som da selvfølgelig er unner leiligheten min.. Ble også veldig sulten, så kokte meg ett egg med brødskive, skal snart hoppe i dusjen og lakke neglene :p Uansett om jeg har feber eller er sengeliggende må jeg møte opp på premieren av Queen-konserten vi skal holde i kveld. Føler jeg må, fordi vi har jobbet hardt og lenge med den, og syns det er utrolig kjipt om jeg ikke kan spille pågrunn av at jeg er syk. Pappa og Inger Lise kommer jo for å se på også, så domt om jeg ikke er der da.

Jeg tror det er en stor grunn til hvorfor jeg har vært småsyk noen uker nå er pågrunn av all stresset til konserten. vi har øvd og øvd og øvd, og de siste 3 ukene har det vært for intenst for meg. Har ikke fått sove skikkelig hver dag, stresset, og rett og slett utmattet meg.. Men etter helgen er det over, og håper ting går til normalen..
I morgen er det også konsert, men med middag og fest etter konserten. Hvet ikke om jeg gidder å være for lenge på festen, fordi ingen av mine venner giddet å komme. Så da blir det utrolig kjedelig for meg. Men sånn er det når man ikke har venner som liker Queen.. Men litt støtte hadde vært fint!
I dag er jeg hjemme fra jobb.. Jeg voktnet i morres med tett nese og hodepine. Så jeg Jeg er sikker på at det er av alt stresset til Queen konserten i morgen. Jeg har fått sovet av med hodepinen, men nesen er fortsatt uggen. Blir å tømme den med min LR-spray, for det funker i allefall mye bedre enn en nesespray :)
Skjelver også litt i kroppen. Er ikke sikker på hvorfor, men prøver å ha i meg litt mat, så kanksje det blir bedre, håper jeg!

Jeg føler jeg må på generalprøven i kveld, for vil ikke gp glipp av konserten, Har jobbet så hardt og i maaange timer, så blir domt om jeg blir værre.. Håper på det beste. Skal kjempe for at formen skal bli bedre.. FORT:

Pappa kommer innen en liten tur å henger opp en leselampe som jeg ikke skjønner driten av hvordan man setter i sammen. Også må han ta med kokeboka mi til min søster, for hun skal lage vår berømte bringebær ostekake. Hun blir nemmelig 20 år på søndag, og hun skulle visst ha feiring med venner i morgen, om jeg iskke husker feil.

Nå sitter jeg å skal lese ei bok, også blir det litt youtube etterhvert ;)
Huff, jeg er sliiiten delux. Først var jeg ikke helt megselv på jobb i dag, var liksom ikke tilstede i hode. Også da jeg dro hjem fikk jeg knapp tid til å slappe av, også måtte jeg på øvelse klokken 18:00 til 22:00 for å øve til Queen-konserten. Wræææl. Jeg har vondt i hele munnen.. Mye fordi jeg var til tannlegen å tok ut støttestrengen, og det gjør vondt flere dager etterpå(som da ikke er normalt sier han poteten av en tannlege). Så dette har skjedd meg to ganger, men heldigvis er ikke det like ille som foje gang jeg fjernet støttestrengen, da varte den 1mnd(smerten). Denne gangen tror jeg den går bort fortere, men likevell skulle den smerten vare i 2 dager, max. Og det er jo akkurat 1 uke siden jeg var til tannlegen. Så jaaada..

I morgen skal jeg tidlig på trening, også nesten rett på Magneten for å se hva de har å by på sammen med Sanna :P

Nå skal jeg se litt Two and a half men, også blir det rett til loppekassa etterpå.. Så snakkes!
Nå skal jeg kose meg med ost og kjeks, se Two and a half men sesong 6 og ønskedrømmen(når det begynner) med dempet belysning og telys til tenning.
Prøver å gjøre det litt koselig her etter en dag med husvask og bytur. Har bare en ting jeg må vaske igjen, og det er kjøleskapet, men det får vente til jeg får bedre tid, det haster ikke..

Som sikkert ikke mange vet er jeg nabo med en veldig kjent gård som lager utrolig gode oster, is, youghurt og masse andre godsaker:) Astrid er kent verden rundt, og det kommer masse busslass med utlendinger hele tia for å få smake og kjøpe varene hennes. Vi får kjøpt dem i noen matvarebutikker også, men er mye kosligere å stikke innom henne, + det er litt billigere å kjøpe fra hennes, tror jeg ^^ Gangstad gårdsysteri heter gården, så jeg anbefaler å ta en titt innom!!
Når det gjelder ost og kjeks, så er det vanskelig å stoppe å spise for min del. Det er så synnsykt godt! Spiser meg alt for mett hver gang, spessielt i godt selskap. Alene begrenser jeg meg :)

Link til nettsiden til Ysteriet:
Gangstadgårdsysteri

Noen av mine favoritter:
Disse er noen av mine favoritter.. Nam nam :)
 


Her er min søster, ENDELIG ferdig etter 2,5 timer :)
Det jeg moret meg med er at den som representerer meg gjorde vondest, mohahahah! Det er alltså en lilla sommerfuglen. FIkk bestemme farge selv jeg, Weee :)
Pappa er den blå, hun selv er den rosa, mamma den rød og jeg den lilla :D

Jeg syns det var utrolig modig gjort å ta en så stor tatovering til å være første gang :)

 

Denne skal jeg ta om noen måneder :)


Jeg har lett etter en slik en lenge nå:) Eneste jeg tenkte å legge til er en banner med noter på. Også skal tatoveringen ha farger på blomsten og bladene, resten skal være grå og svart :) Denne skal jeg ha på høyre arm.

 

 

Idag dro jeg til reguleringstannlegen, fikk tatt ut den siste støttestrengen og håper jeg ikke gnir meg i smærte en mnd igjen. Sist gang jeg tok ut den øverste hadde jeg vondt i 1 mnd + kunne ikke spise aqnnet enn suppe.. Snakket med Kvaran om det, og han sa det var høyest unormalt å ha så vondt så lenge, jeg var tydeligvis den første på 30 år som hadde så vondt så lenge.. Har vansker med å tro det, fordi Kvaran er en morgengretten type som river å sliter i munnen på pasientene til de begynner å blø, kraftig. Har skjedd meg hver gang helt siden jeg kom dit første gang, og jeg hååper i dag var den siste.. Neste uke skal jeg jo ha enda en uke med intensiv øving til Queen konserten neste fredag og lørdag. Så jeg gruver meg virkelig til om jeg fortsatt har smerter til den tid..

Også skal jeg starte bingo på søndag, alltså, å hjelpe til.. FML..

Ellers i dag etter tannlegetimen og trening ville jeg være snill med meg selv. Dro på sentret for å kjøpe meg noe å bite i, fordi jeg hadde ikke spist siden klokken 10. Også kjøpte jeg meg en ny jeggings, fordi jeg har er slitt..

Var også innom tatoveringssjappa med min søster og samboer. Silje fikk time på fredag, så jeg skal kanskje være med ;) Hun skal ha sommerfugler fra skulder og neover, som representerer, segselv, meg, mamma og pappa.. Som jeg syns var utrolig søtt :) Også fikk jeg veldige farge på min sommerfugl, og den ble lilla ♥ Min favorittfarge..
Jeg skal også da enda en tatovering, så jeg vet hva jeg skal ha nå, så nå blir det å spare :)

Nå har jeg laget meg seifilet, med salat og sprøstekt løk ;p Etterpå blir det bare å slappe av..


Det er slik søstra mi sin tatovering skal ligne. Ikke samme sommerfuglene, men den skal være noe slikt i motiv.

I dag har jeg øvd til konsert med Lurlåt. Så sliten jeg er.. Men jeg og mamma fikk gå tidligere for vi tok av oss oppgaven med å skaffe matchende slips og skjerf som vi skal ha på konserten. Vi skulle på byen uansett etter øvinga, så det passet bra :) Jeg skulle kjøpe en foundation jeg har fått en prøve på, fordi den var jo råbra :) Fant endelig en som ikke gjør meg kjempeoljette og detter av meg.. Lancome teint idole silky mat heter den :) Ja, den koster 300 kr, men jeg fikk penger til å kjøpe meg hva jeg ville etter jul av mormor og morfar, og da bestemte jeg meg for trekking av visdomstann og foundation ;) Hehe.


I morgen er det på'n igjen med øving, i 5 timer.. Gørr! Men det jeg og mamma skal gjøre er å vise frem skjerfene vi bestillte til damene og ha på oss svart. Da vi MÅTTE ha svart på konserten om 14 dager. Jeg blir utrolig provosert av det, fordi jeg liker ikke å gå i svarte klær, kan ha ett plagg med svart, MEN da må resten ha andre farger, ellers blir jeg depprimert..
Men ja, skal ha dongribukse i morgen så da får de bare ha det så godt.. En ting jeg forbinner med helsvarte klær er begravelser, elendighet og sorg. Derfor går jeg sjeldent i svart. Og syns ikke jeg passer i svart heller, så sånn er den saken.. Hehe, dette ble noen linjer om hvor mye jeg missliker svart, men det får jo heller være.. Det måtte ut!

Resten av kvelden skal jeg slappe av, se film og se om det er noe tv.. Og Youtube ♥

Jeg kan ikke si jeg er glad det er helg. Grunnen er fordi jeg må øve med korpset hele helga. Vi skal jo ha Queen-konsert siste helga i Januar, og vi må øve så mye som vi kan nå.. Men jeg har rett og slett ingen lyst. Mulig jeg gjør det slik at jeg møter opp, spiller å drar hjem når vi er ferdige, men at jeg skipper mandags-øvinga fordi da skal jeg først på trening etter jobb sammen med to søte enegede tvillinger :) De er døttrene til Marit jeg jobber med. Jeg digger de.. De er utrolig greie:) Og syns det var utrolig kos at de ville finne på noe med meg utenom når de er innom biblioteket :) Vi skal også en tur på byen etter trening, så da får vi trallte litt rundt omkring!

Idag skal jeg se The Vampire Diaries sesong 3 episode 11 ♥ Skulle egentlig på trening etter jobb, men så ble klokka så seint at jeg måtte ha meg noe middag, også satt jeg fast i kø rett utenfor jobb, så det brukte opp gyllen tid.
Får heller trene litt her hjemme om jeg får tid. Får se om jeg fpr tilbake energien..

Lucas går meg også på nervene nå. Jeg skjønner hvorfor han er litt hyper, så kan ikke klage. Han har jo vært hejmme alene i en del timer, så ikke rart han har energi. Men været ute er for ekkelt til å gå lang tur med han, så har får nøye seg med å gå de korte rundene våre. Har får gjort det han skal, så er ikke noe å klage over.
Lucas missliker også styggt vær, så han er som sin eier ;)
Jeg kjenner jeg er litt skutt etter jobb i dag. Satt for det meste på pc'n å jobbet, og det sliter litt i kroppen. Men har også vært nære med å sovne på tastaturet, så var vanskelig å holde seg våken. Drakk 2 kopper kaffe til lunsj, så jeg ble i bedre form etterpå :)

Nå har jeg bare slengt i meg noen fiskekaker på gaffel og skal bare roe ned til jeg skal på Verdal Bibliotek på quiz-kveld med jobben :) Jeg gleder meg masse, for dette er første gangen min dit og jeg elsker quizer, så dette blir bra :)
Vi skal også få servert mat, derfor spiste jeg ikke en skikkelig middag i dag. Må jo ha plass til mat der!!

Jeg skal kjøre til Bente 17:20, også må vi være der til klokken 18:00.. Satser på at kvelden ikke blir for lang, for må jo på jobb imorgen også ;)
Det ble ingen tannlege idag. Rett og slett fordi det gjør vondt etter opprasjonen med visdomstannen fra i går. Det er vanskelig å åpne kjeften, og det hadde ikke vært bedre når jeg skal gape hos reguleringstannlegen heller, så jeg fikk ny time til neste tirsdag. Satser på at jeg er bedre til den tid. For hadde nok ikke vært særlig i god form om jeg kom hjem med enda en blodig munn, og enorme smerter i hele kjeften.. For å si det sli, hos reguleringstannlegen kommer du nesten ikke levende ut der fra. Nei, ikke så dramatisk, men han er så gretten, hardhent og uforsiktig at man får varige men etter du har vært der. Iike ille vær gang. Så jeg gruver meg masse til tirsdag neste uke..
Nå skal jeg rett og slett bare slappe av, så jeg årker ikke være så mye på pc'n.. Snakkes :)
I dag var jeg på jobb til halv 1. Dro nesten rett til tannlegen, og trekket en visdomstann.. Juhuu, det er rett og slett ikke særlig godt etterpå. Min nye tannlege er supersnill og dyktig, så jeg har ikke tannlegeskrekk lengre :) Det er bare en unggut jeg har, men sååå flink :)

Jeg blødde ganske mye etterpå, og det stoppet ikke heller. Og hadde store smerter i munnen.. Jeg skulle på nissefest hos en kollega av meg klokken 18:00, så var like før jeg måtte avlyse, fordi jeg blødde så mye og det var så vondt.. Kunne jo heller ikke spise eller drikke på 3 timer, og jeg hadde jo ikke spist siden lunsj, alltså 5-6 timer fra klokken halv 12. Så jeg var iherdig sulten da jeg kom til Bente, og ikke nok med det. etter to porsjoner med deilig blomkålssuppe, fikk jeg hetetokkter, svimmelhet og ble helt blek. Jeg spurte om jeg kunne ta litt luft, fordi jeg ikke følte meg helt bra, og jeg fikk sitte i vinterhagen der det ikke var så varmt, fikk ett glass vann og to paract. Satt med hode mellom benafor å få litt blod til hjernen.. Det jeg bra etter 5 minutter, da var jeg i form igjen :) De andre ble litt redd så det ut som, for jeg hadde jo mistet masse blod og ikke spist siden lunsj.. Får jo ikke spise eller drikke på 3 timer etter trekking av tann eller i det heletatt bårring av tann.. Såe, var jo også dehydrert..

I morgen skal jeg til enda en tannlege, bare denne gangen reguleringstannlegen. De har heeelt glemt meg, fordi jeg skulle jo fjerne den nedre støtte reguleringen bak tennene for 3-4 år siden, men har ikke fått noen innkallelse- Så jeg fikk nok, og ringte dem med en gang jeg fikk time hos den andre tannlegen.. Så får jeg ting unnagjort fortest mulig ;)

Ja, litt av en dag... Sanna er her nå, hun skal holde meg med selskap. for han reguleringstannlegen er veeeldig hardhent, gretten og så går det utover passientene.. Sist gang jeg var der å tok ut den øverste støttestrengen, rev han så mye i munnen at jeg begynnte å blø, ikke  bare i tannkjøttet men i kjøttet rundt leppa.. Fine greier ;)


Ja, dette er meg når en sprøyte nærmer seg meg. Jeg kan ikke fordra sprøyter!!

Nå har Linda dratt.. Jeg skal se litt Two and a half men sesong 4, også mulig jeg setter på Senkveld dvd'n min ;)
I dag skal jeg bare drive latskap, og kose meg med Lucas!!
Det er veldig kaldt ute, så skal være minst mulig ute i dag jeg gitt.. Må jo ut med Lucas når han trenger det.

Har ikke så mye å skrive om i dag, men har vært utrolig kos å hatt Linda på besøk i helgen :) Vi har ikke truffet hverandre siden i fjor :O i mnd siden, haha...
Ja, var som jeg fryktet i går.. Jeg syns plutselig det ene øyet mitt gjorde vondt og jeg så en liten kul på våtkanten. I dag er den blitt værre, og øye har hovnet opp.. Ikke ett pent syn å vokne opp til.. Men fikk dekket det med foundation og concealer, så tror ingen la merke til det :P
Var på byen med mamma i dag, så ville ikke se helt sprengt ut..

Strakt kommer Linda på overnatting, og det gleder jeg meg til :) Jeg skal lage hjemmelaget Pizza til henne i kveld, for det var hun som ville jeg skulle lage min spessiel Pizza ;p Det blir halve av det Linda vil ha på , og halve det jeg vil ha på, fordi jeg digger ananas på pizza, og det gjør ikke hun, hehe!


Kan jeg bli deg, Nina?

Nå er det helg, og helg er det beste vi har ♪

Ja, det er helg. Det skal bli godt. Har slitt ut ryggen så mye denne uka, så det blir godt å finne på annet enn å slite seg ut på jobb.. Jeg elsker jobben min, men det er ikke lett å ha vond rygg når man holder på.. Men heldigvis kan det årdne seg med ryggen min, så da blir det enklere ☺
Denne helgen får jeg besøk av Lindasnupp(trykk her), vi skal til min oldemors grav en tur, for jeg har ikke besøkt hun siden hun døde for 5-6 år siden.. Hater megselv for det, men har ikke klart å dra dit.. Oldemor betød så m ye for meg, så jeg må bare skylle på megselv for denne gitt.. Også skal vi en tur på Mona å hilse på hestene, leeeenge siden nå.. Også må jeg høre med henne om ett oppdrag jobben skal gi henne.. Så får høre om hun er frisk nok i hendene til å gjøre jobben..

I dag kommer mamma med Orion-pizza til oss ♥ Jeg og mamma skal spise den her, hjemme oss meg for en gangs skyld, hehe..
Også hentet jeg ut en Ellos-pakke til henne, så nå får hun seg nye klær ;)


Meg og Pritty ♥

I dag var jeg til legen. Og han fant ut hvorfor jeg har så konstant vondt i ryggen. Det er rett og slett fordi jeg har en høyrefot som er for kort.. Altså, kortere enn min venstre fot.. Og nå skjønner jeg også litt hvorfor jeg kjenner at jeg sitter skeift på hester når jeg rir.. Haha...
Men ja, jeg dro på byen med pappa og stemor for å levere ett stort speil med dem, også dro vi for å hente ut reseptet mitt for ¨s¨sove om natten.. Dette er ikke vanlige sovetabletter, dette er bare innsovningstabletter, slik at jeg får sovemed en gang jeg tar en slik. Og det er jo heller ikke mange i pakken, så jeg bruker de bare når jeg trenger..

Også dro vi hele sentret uten å finne det jeg måtte ha for å få riktig lengde på høyre foten, INGEN hadde.. MEN, Clas Ohlson av alle ting hadde noen typer. Jeg må ha 5-7 mm høyde, men de jeg kjøpte vet jeg rett og slett ikke hvor høy er.. Men håper de er det jeg leter etter.. De kjennes slik ut nå værtfall.. Veldig uvant til å begynne med. Da kjentes det heller ut som om den høyre var lengre, men etter at jeg hadde gått med den i 10 minutter kjentes det mer naturlig :P
Ryggen min.. Den kan rett og slett ikke slutte å være vond. I dag har den blitt enda værre, og jeg holdt på å rullet meg av smerte på jobb i dag. Var like før noen tårer kom rett og slett.. Det er så synnsykt vondt :(

Nå er jeg endelig hjem, og skal slappe av med The Big Bang Theory ♥ Skal også trene andre muskelgrupper enn rygg i dag, for jeg trente ikke mye armer i går, derfor trener jeg de hjemme i dag. Også må jeg lese bok resten av dagen, slik at jeg får ha tankene en annen plass enn akkurat smerten i ryggen.. Har hatt skikkelige smerter i ryggen i 6 mnd, kanskje 1 år. Men har alltid hatt noe smerter i ryggen i flere år, men ikke like ille som den har vært i det siste..
Jeg skal til legen i morgen å få den sjekket, så håper jeg han kan finne ut om det er noe alvorlig eller ikke..
I dag fikk jeg gå litt tidligere fra jobb, pågrunn av at jeg måtte til legen.. Det var ikke hastebesøk, men jeg måtte nesten ta den timen jeg fikk, sååe.. Jeg har plagdes med en tommel siden oktober, pågrunn av at jeg nesten kuttet den av med kniv..Smarte meg, jeg vet det! Jeg har hatt skikkelig vondt og smerter helt siden da. Så jeg ville spørre om dt var en betennelse eller noe, men heldigvis var det ikke det.. Men, såret er så djupt at jeg muligens har truffet ett eller annet som gjør at tommelen har vansker med å røre seg, og får smerter..  Desverre kan det ta noen månder til før det årner seg, og jeg må helst ikke belaste den for mye enda. Jeg som jobber på bibliotek har en ulempe med det. Jeg bærer bøker, og tar jo mer en en bok av gangen. Har merket om jeg tar for mange av gangen kommer den rivende smerten som føles som tommelen blir rivd av.. Høres fryktelig ut når jeg leser det nå, men ja.

Også har jeg plagdes krinisk med ryggen i 6 mnd på det værste, så jeg skal tilbake på torsdag og få den sjekket. Han hadde ikke tid i dag fordi han egentlig ikke jobbet idag, han måtte komme på kort visit på grunn av meg, haha..

Men ellers så skal jeg i begravelse imorgen.. Moren til noen venner av meg døde lille julaften av kreft. Jeg HATER kreft!
Nå har de desverre ingen foreldre igjen.. Og selfølgelig måtte det skje rundt juletider.. men jeg er glad hun slapp smerten vidre nå..

Hvil i fred, Hanne!
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits