Ragnhild Røyseng -

I dag sto jeg opp, trente og støvsugde gulv. Har ellers bare lest i hele dag og spist ein deilig middag av entrecote grønnsaker og brunsaus.
Skulle egenlig til Sverige i morgen, men det er meldt ekstrem vær og da tar vi ikke sjansen.. Så den blir flyttet til tirsdag neste uka og da skal Sanna også være med :)
Det er lenge siden jeg har hvert i Åre nå, så jeg gleder meg!!

I kveld er det Idol Audition i Trondheim, så jeg satser på at jeg ser flere kjentfolk.. Jeg så 1 sist fredag, så får se i dag da ;p


Mary Higgins Clark.. Hennes nye bok, Hemmeligheter fra fortiden leser jeg nå!
 

I kveld skal jeg på bursdagsfeiring til min lillesøster.. Hun er 21 år i dag, og vi skal feire den hos pappa :) Til helgen blir det å feire den til mamma!
Ellers i dag har jeg hvert på byen med Sanna og fått trent og dusjet.. Nå er jeg ferdig ordnet til bursdagen å skal til å spise litt middag nå.. Silje(søster) kommer klokken 5, så jeg må bli ferdig til den tid..


 

Jeg har lært å satt pris på alle dagene i uka. I dag er det ny uke og nye muligheter :) Så i dag startet jeg dagen med frokost etterfulgt med trening :)
Vasket også vinduene og har nå lagd meg middag.. I morgen har min lillesøster bursdag, og da skal jeg først på byen med Sanna med noen ærender, også skal jeg hos pappa på kveldstid å feire Silje's 21 årsdag der.. Mamma kunne ikke komme da hun er opptatt med andre ting, så det blir enda ei feiring med hennes side av slekta til helgen.. Så da blir det masse kaker denne uka vil jeg tro, og det betyr ekstra mye trening ;)
Resten av dagen i dag blir å se litt Family guy, Sirkus Northug og lese enda mer ;) I morgen skal jeg hente den nyeste boka av min favoritt forfatter, Mary Higgins Clark på biblioteket da de bestilte den på mitt ønske :D


Mary Higgins Clark
 

Så langt i dag har jeg trent, lest og omrokkert i bokhyllene mine.. Så nå har jeg ett lite system gitt :)
Jeg bestillte meg 3 nye bøker som jeg har ønsket meg lenge, så de gleder jeg meg til å få i posten :D 3 bøker på engelsk for 186 kr.

Disse bøkene kommer i posten snart:

Night Circus av Erin Morgenstern:

The fault in our star av John Green:


The Perks of being a wallflower av Stephen Chbosky:Jeg har sett The perks of being a wallflower på film, og den fikk meg til å ville lese boka også. Likte filmen veldig godt, og boka har også vunnet manges hjerter.
The Night Circus har også utrolig mange anbefalt, du skal vist nok bli så inn i boka at du vil være med i sirkuset selv..
The fault in our star er en veldig trist, men rørende bok som også har blitt anbefalt av mange..
Jeg gleder meg masse til de kommer, og da vet jeg at jeg skal slenge meg på The Perks og being a wallflower med en gang.. Den er ganske fortlest, så den tar ikke lang tid å komme seg igjennom :)

 

I dag startet jeg dagen med litt trening.. Ellers har jeg lest en del i dag og har sett filmen "The Hobbit".. Den var bra, men litt for langvarig ;)
Jeg kjedet meg sånn utover kvelden i kveld, så jeg trente enda mer jeg^^ Ble nettopp ferdig, og nå ser jeg MGP resultatene i Florø..
Skal straks ut en tur med Lucas, så tar jeg å setter meg ned med boka enda en gang.. 

Denne filmen foregår på 1800-tallet under den franske revolusjon i Frankrike.
Den handler rett og slett om krig, kjærlighet og offring. Jean Valjean er en tidligere slave og blir etter 19 år løslatt og blir sett på som farlig. Han blir overvåket av politimann Javert og rømmer tilslutt og blir borte i ti år. Han skiftet navn og ble borgermester i byen. En av hans tidligere ansatte blir satt på gaten og hun gjør alt hun kan for å skaffe penger til hennes datter som er syk. Hun blir reddet av borgermesteren og blir lagt på sykehus, der hun dør. Før hun døde lovte borgermesteren henne å ta vare på datteren(Cosette). De blir på rømmen i mange år.
Cosette blir forelsket i Marius, en rik gutt.. Og de kjemper for deres kjærlighet. Marius blir med som soldat for å kjempe for sitt land under revolusjonen og bli den eneste overlevende når Jean redder han.. Cosette og Marius blir til slutt gift og Jean dør rett etter de besøkte han i klostret etter bryluppet.

 

Det er en veldig sterk og trist historie.. Noen gode sangere, men det var også en del folk som ikke kunne synge. Det er en av de to tingene som trekker den ned.. Den andre tingen er at den er så langvarig.. Den varer i 2 timer og 30 minutter, med rulletekst.
Men det er verdt å se filmen, det syns jeg..

 

Terningkast: 


 I dag var jeg og Linda å besøkte Mona. For 9 dager siden fødte Sasha sine valper, men den ene døde. Så det ble bare tre.. To tisper og en hanne..
De var uber søte! Sasha tok også livet med ro da vi kom. Hun la seg med en gang i fanget på Linda og der lå hun lenge ;)
Troja(Den eldte hunden) ble en tilhenger av meg. Hun slikket meg i ansiktet og var kosette.. Hun luktet garantert Lucas, så derfor ble jeg populær hos henne^^
Vi var også å så innom hestene dems. Det er lenge siden sist, så det var kos å se dem igjen! Vi fikk også tilbudet om å ri dem en dag. Og det varmer mitt hjerte :) Jeg savner å ri, og jeg pleier jo å ri hestene til Mona, men hun har solgt de jeg red, og kjøpt to nye.. De er så utrolig snille og rolige hester, så jeg gleder meg :)

Disse bildene har Linda tatt, så takk for lånet:) :


De svarte er tispene!

Hannen var skikkelig kosette med dene ene tispen^^,

Nå er det middag å få :)

Troja med den stilige sveisen :)

Ett romantisk øyeblikk mellom meg og Troja ♥

Pretty, because she's Pretty^^

Beauty ^^

En dott jeg ikke husker hva heter. Dette er ikke Mona's hest.

Til slutt min kjære hund, Lucas ♥ 

I dag har jeg trent og gjort litt småtteri.. Skal på kino sammen med mamma og Silje om noen timer, og det gleder jeg meg til.. Vi skal se Les Miserables, en film jeg har gledet meg til lenge. Musikken er uber fin og det er også en del kjente skuespillere i den også.. Amanda Seyfried og Anne Hathaway er to av dem.. Det er en langvarig film da den varer ca. 2 t og 30 minutter..

Nå har jeg en liten avslappningstime med en bok.. Skal snart lage middag og gjøre meg klar til kino.. Så en omtale kommer i morgen vill jeg tro :)
Lucas ligger nå på låret mitt å snorker, så han har det tydeligvis som plummen i egget :) 

Jeg har hatt en forskjølelse i 1 uke nå og dermed har ikke trent noe. Det eneste er vell turene med Lucas og litt bygåing, ellers ingen intensiv trening..
Men i helgen begynnte jeg sånn smått, og nå er jeg i full gang igjen med treningsrutinene mine :)
Det føles godt å komme skikkelig i gang igjen nå, så jeg håper jeg ikke blir syk på lenge igjen nå!

Resten av kvelden går til lesing og tv-titting..

Fikk også Marius-genseren mormor strikket til meg i dag, og i morgen er pannebåndet ferdig :D

Fine Marius-genseren min ♥I dag har jeg hvert hos mamma stortsett hele dagen.. Jeg fikk lest masse og bare slappet av.. Var også en tur til mormor og morfar da mormor snart er ferdig med Mariusgenseren hun strikker til meg, så jeg måtte prøve den på for å se om den ble grei.. Vi fant noen småfeil hun skal endre på, da den var litt for kort til meg og halsen var for langt opp mor halsen slik at det klødde og ikke minst kjentes ut som jeg ble kvalt på en måte. Så det skal hun fikse. Hun skal også lage Marius panneband til meg etterhvert også :D

Ellers har jeg blitt hekta på Gromth og Emil Solli-Tangen.. De kom vidre i MGP i går og nå er musikken i hode på meg.. Jeg er ikke fan av hard metal til vanlig, men jeg digget at de hadde opera blandet inn.. For jeg er glad i opera, og da syns jeg det gikk ann :) Jeg håper de skal representere Norge i den store og avgjørende finalen :) 

Fikk også trent i dag, og tatt en hårkur.. Så jeg føler meg fornøyd med dagen og avslutter den med Tore på sporet og Halvbroren, så det skal jeg se snart :)

I dag var jeg og mamma på byen.. Det var fortsatt en del salg, og jeg fant meg to nye strikke gensere og en ny hvit singlet.. De er uber kule syns jeg :D
Ellers så er det Melodi Grand Prix i byen vår i kveld... Jeg skal ikke dit, men min pappa og hans forlovede skal, så jeg fikk ett oppdrag å se om jeg fant de på tv-skjermen.. Pappa ville vist bli kjendis, haha..
Klokken 6 i kveld skal jeg på middag hos mamma, hun skal prøve noe nytt, så det blir spennende hvordan det går.. 

Nå har jeg i meg en liten matbit og skal i gang å lese bok.. Jeg er snart ferdig med den jeg leser, og har ett mål om å bli ferdig i helgen.


Den blå kjøpt på Vivikes. Den gule på Cubus:) Singletten er såpass vanlig at jeg ikke gadd å ta bilde av den..

Har også blitt hekta på en sang.. Ikke orginalen, da det er Justin Bieber som normalt synger den.. Men Alex Goot, Chrissy Costanza og Kurt Schneider gjorde en rågod versjon :)
 

Hahahaha.. Jeg må le av meg selv..
I går hadde jeg ekstremt lite luft i ett dekk på bilen som jeg mistenker har ett lite hull i ventilen, og i dag var batteriet på bilen heeelt dønn flatt..
Jeg må ha latt noe stå på over natten, men jeg kan ikke finne ut hva.. For jeg pleier å være nøye at bilen er helt avslått når jeg forlater den!

Kom meg tilslutt til pappa og spiste middag der.. Etterpå drakk vi en kopp kaffe og jeg og Inger Lise satt å lekte oss på telefonene våre.. Jeg hjalp henne også meg forskjellige ting innpå hennes da hun ikke kan så mye på hennes nye telefon.. Hun fikk seg en Samsung Galaxy 3 i julegave og hun skjønner ikke stort av den.. Haha.. Hun hadde jo en gammel sak fra før av, så det er en helt ny verden for henne nå ;)

I morgen skal jeg muligens på lunsjbokprat på biblioteket. Om ikke bilen streiker i morgen også da? Jeg håper for all del at ikke annet går galt nå altså. Så syns jeg det er blitt nokk tull :P

Har også blitt frisk, men er bare litt små snuffsen og litt tett i halsen i dag, så jeg tror og håper jeg er helt frisk i morgen.. Så jeg venter en dag til før jeg begynner å trene.. Vil ikke risikere å bli værre, så jeg tror det er det beste å vente til i morgen..

Ellers så er det Villdyrlegen i kveld, og det SKAL jeg se.. Spessielt i dag når det er tigere i programmet.. Jeg ELSKER tigere!! 

I morges skulle jeg tidlig på Levanger, men så la jeg merke til at det bakerste dekket på bilen var flatt, igjen. Der skjedde i sommer også, samme dekk.. Så jeg tror kanskje det er en lekasje i ventilen..
Pappa kom til unnsetning og pumpet luft i det igjen, så da fikk jeg tatt Levanger turen, bare noen timer senere enn planlagt :P
Skal innover til pappa i morgen så vi får fylt opp samme mengde som min Yaris skal ha i dekkene, slik at alt er likt og som det skal være..

Nå har jeg lagd meg middag og skal se en episode av Privat Praksis før jeg må støvsuge leiligheten og en ta en spa-dag for Lucas. Skal dusje han i dag og klippe litt i pelsen ;)
Jeg er også snart frisk, så jeg regner med at jeg er i form nok i morgen til å begynne å trene igjen..  


Lucas, 2 mnd gammel ^^Da har jeg kommet meg hjem fra begravelse.. Sitter nå nyter kylling og fyllkornsris med Tika Masala saus.. Nyyydelig :)
Jeg har blitt i bedre form, men forskjølelsen er det fortsatt.. Så det blir å roe ned til den er over.. Jeg får tro og håpe på at jeg er frisk til helgen..

Blir vell å sette meg i soffaen med en bok snart også, så får jeg slappe av med den! 

Syk

Jeg har hvert syk i 4 dager nå. Men nå ble det til slutt forskjølelse.. Har ikke stemme heller.. Dette er noe bullshit syns jeg!
Har sett Tv-serie i hele dag. Nå er det Tore på sporet, etterfulgt med Halvbroren på Nrk1. Mamma passer Lucas noen timer, så det har hvert godt å ikke tenke på han en stund.. Han kommer vell snart hjem..

Men må bli frisk snart, fordi er det en ting jeg ikke kan fordra er det å være syk, fordi da kan jeg ikke trene, og trener jeg ikke blir jeg gal. Ja, jeg blir gal.. Stresset blir jeg også!

I morgen hvet jeg ikke hvordan dagen blir enda, men jeg håper virkelig jeg blir friskere.. 

I dag har jeg og Silje hvert på besøk hos pappa og Inger Lise.. Der leverte vi blomster til dem for vår kondolanse.. Vi fikk også servert en utsøkt middag.. Det ble nuddlewok eller hva det var.. Var allefall kjempegodt :)
Selvfølgelig var det husfruen(pappa) som lagde den, hehe.. Pappa er god på mat, så det er bra;) Men det er også Inger Lise, så å få servert mat der er alltid supert :)
Har også funnet frem begravelsesklærne mine, så de ligger klar til tirsdag.. Selvfølgelig var kjolen blitt for stor, så jeg hadde heldigvis ett svart midjebelte jeg skal ha den sammen med.. Så alt er klart..

Resten av kvelden skal jeg bare roe ned og håpe på å bli frisk.. Stemmen var helt borte i morges og nå er den igrunn ganske rar.. Halsvonde er over, men er fortsatt noe gromsette i halsen..


Koser meg også med kakao! Dette bilde er funnet på Google.

I dag har jeg hvert med Linda og hennes avdøde hamster til dyrlegen.. Der skulle de obduksjere han for å finne ut hvorfor han døde av all den vesken i buken.. Han fikk jo medisiner mot det også, men likevell gikk det ikke som håpet.. Så jeg vil si at det var veldig intresant å se på, men samtidig ekkelt. Har aldri sett organer i virkeligheten før, så det var rart.. Men jeg er glad jeg fikk opplev det før eller siden, og dyrlegen fant ut delvis hvorfor han døde.. Han kunne ikke finne ut hele årsaken fordi Pål(Hamsteren) allerede  hadde begynnt å råtne opp.. Han døde på onsdag, og Linda kom ikke seg til dyrlegen før i dag..

Resten av dagen aner jeg ikke hva jeg skal bruke tiden på.. Jeg er fortsatt småvondt i halsen og veldig slimete også der.. Haha..
Så om det blir en treningsøkt må jeg vurdere litt mer.. Mamma drar til Trondheim etter jobb i dag, så det kan bli en kjedelig helg om ikke noen har lyst til å komme en tur?

Jeg leverte inn Tablete mitt til en kollega av mamma i går, og han skulle undersøke hvorfor jeg ikke får lagret apper og slikt inn på minnekortet på 32 GB. Fikk tøf i dag om at han har fikset det, så jeg er super glad :D Men vil teste det ut selv først får jeg blir for glad, hehe,.. Han fikk til å lagre en hel film innpå, så da må jeg jo gå? Det er totalt 3 GB innpå selve tablete, og en hel film + de appene jeg allerede har innpå den blir jo over 3 GB det er jeg sikker på.. Så jeg krysser fingrene på at han klarte det :) Jeg skulle få med noe andre duppeditter også, så jeg er spent..
I dag har jeg hvert på byen sammen med mamma og mormor.. Jeg endte bare opp med litt mat og joggeskobrådder ;)
Straks er det villdyrlegen og da blir det kveldmat på bordet også.. Magen roper etter mat nå, så da må det inntaket litt..

I morgen skal jeg kjøre Linda til dyrlegen fra morgenen av, så hvor lenge den obduksjonen tar vet ikke jeg.. Sånn at dere sjønner, så skal ikke Linda obduksjeres.. Hennes avdøde hamster som skal til pers.. 

Jeg har hvert på farten i hele dag.. Rett etterpå dro jeg til Linda og var der til nå.. Vi lagde kylling og salat til middag og resten av kvelden tullet vi for det meste^^ Hennes søster var der også, også hennes forlovede.. Syns det var trivelig jeg :)
I morgen har jeg ingen planer så vidt jeg vet, men skal fortsette å søke jobber og vente på mail.. Hehe.. 

I dag har jeg kjørt min søster til tannlegen, i mens fikk jeg gjort noe småtterier i nærheten.. Dro rett til byen etterpå å fikk avbrytt treningsmedlemskapet mitt.. Grunnen er at jeg klarer å trene hjemme gratis og syns det er stas. Men den andre grunnen er at jeg skal spare litt penger.. Jeg skal melde meg inn i ett annet treningsenter til sommeren eller noe tenkte jeg, men det kommer ann på hvor jeg havner jobbmessig etterhvert..

I morgen skal jeg på 2 møter, og rett etterpå drar jeg til bestevenninnen min(Linda) å besøker henne hos hennes far, da hun passer huset hans noen dager :)
Vi skal lage oss kyllingfilet og salat til middag, og det er jo en av mine livretter, så det låter bra :D

Resten av dagen i dag skal jeg lese ferdig den ene boka jeg holder på med, har ikke så mange kapittler igjen, så jeg skal prøve ;)


Denne er jeg snart ferdig med.. SPENNENDE serie dette :) Dette er bok nr. 5.
 

Dagen i dag har gått på å ventet på en viktig mail, som ikke har kommet.. Har fått sett en film og trent mens jeg ventet.. Og nå spiser jeg mine sunne hjemmelagde blåbærmuffins og rosinboller..
Middagen i dag ble kokt ørret med salat vedsidenb av, Nam Nam :)

I kveld skal jeg se vår snodige, men kjære Petter Northug sin tv-serie som starter i kveld, skal bli gøy å se på ;) Kanskje jeg får sett noen kjentfolk der også da jeg har jobbet i Mosvik og kjenner en del av folkene der da det er en såpass liten plass... Skal bli gøy å se!
Tore på sporet er en av mine favorittprogrammer.. Endelig er han tilbake.. Jeg ender opp med å gråte av glede hvert eneste program, da det er så rørende..

Ellers i dag har jeg hvert en tur på middag hos mamma, også dro jeg og Silje på solarium for å brune oss litt.. Jeg trente også etterpå, så nå er det bare daffing på soffaen resten av kvelden :)
Vil også si det at jeg liker min nye pc.. Men tastaturet er veldig uvant enda, da jeg har brukt stasjonært på min gammle bærbare da tastaturet på den ikke fungerte mer.. Men det er en vanesak, så får ta tiden til god.. 

Nå sitter jeg på min nye pc, og jeg må si windows 8 er ganske annet enn Vista, som min andre pc har.. Jeg holder nå på å overfører musikk, bilder og slikt fra min gamle pc til min nye og det tar tid.. Men skal bare ha over det aller nødvendigste og er snart ferdig nå :)
 
I morges dro jeg på byen for å se om det var noe salg.. Jeg skulle innom H&M for å kjøpe enda en genser jeg kjøpte siste innkjøpsinnlegg, men de hadde ikke flere igjen :(
Skulle også på Ultimo får å se om jeg fant noe som jeg kunne bruke av tilgodelappen.. Fant en fjellbukse og en buff.. Har fortsatt litt igjen av tilgodelappen, men det får jeg ta siden..


Turkis buff ♥ Og Gaupa fjell/tur bukse..

Nå dundrer jeg musikk og er ferdig med den seine lunsjen min.. Min søster kommer kanskje innom en tur etterhvert, så får se hva som skjer vidre i dag..

 

I går besto dagen av middag og kaffe på nyttårsaften.. Men dro fort hjem igjen etterpå da jeg ikke var helt i form.. Dette er 4 året på rad siden jeg fikk Lucas at jeg ikke har feiret nyttår med å se rakettene..
Lucas hater lyden av raketter så han blir helt mongo.. Jeg blir også veldig sliten av det fordi vi hører dem alt for godt der jeg bor, men vi ser dem ikke fordi jeg bor på feil side av omgivelsene.. Det er som å høre en krig utenfor vinduet.. Ikke spessielt gøy..
Dagen i dag har da bestått av å sove uttpå og trene.. Så stortsett ingenting..


Avan Jogia ♥ For en deilig og talentfull mann :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits