Ragnhild Røyseng -

God kveld.

Nå har jeg ankommet Trondheim og sitter å ser Norske Talenter med mamma, Lucas og stefar :)
Jeg og mamma var innom Spar kjøp en liten tur da vi kjørte hit, og jeg kjøpte ikke stort annet enn hundesnacks til Lucas, en genser og øreklokker.. Bilder tar jeg når jeg kommer hjem på søndag.

I morgen skal jeg muligens inn til byen en tur å levere Cv'er og se meg litt omkring.. Kanskje jeg skal treffe noen kjentfolk også.. Vi får se.

Vil ønske alle en god helg, og kos dere :) 

Om noen timer vender jeg nesen sørover til trondheim... Jeg og Lucas blir med mamma til min stefar og blir hos han i helgen :)
Det skal bli godt å komme seg bort litt, så jeg gleder meg :)
Tar med meg pc'n, så blogging blir det nok sikkert mens jeg er der, det vil jeg tro det blir..

Nå har jeg kommet meg hjem fra trening, og har dusjet Lucas med hundeshampoo.. Det gjenstår bare å få kammet han når han har tørket litt mer.. Så er han klar!


Nurket mitt ♥
 

I dag skal jeg på CrossFit og Rumpe-trening.. Pappa blir med på CrossFit igjen, så det skal bli gøy :) Skal snart begynne med middag, og dra til pappa etterpå. Har en hel masse å snakke med han om før vi skal på trening, så da tar vi det før timen begynner!

FIkk også vite nå nettopp at min nabo har mistet hunden sin. Den stakk av på søndag. Håper serriøst Dio kommer tilbake.. Han er så søøøt.. Det er en elghund.
Dio er også ganske lydig av seg, men på søndag var det vist ikke så lett å få han til å komme tilbake..


Gårsdagens bursdagsantrekk..

I dag har min søster 22-årsdag.. Så klokken seks i kveld blir det rekeaften hos mamma ^^

Ellers i dag har jeg hvert på ett viktig møte. Og der kom vi frem til noen småting, som kanskje kan bli til jobb i Trondheim. Jeg har ei i familien som driver to kjøpesenter, og jeg fikk lov av henne å jobbe for henne en periode, men jeg må bli lønnet av Nav den perioden.. Hun har nemmelig sakt opp jobben og skal drive Dagelig Gleder(Hennes eget firma) på heltid. Så hun har 6 måneder av oppsigelsestiden. Så i den perioden kunne jeg jobbe for henne og se etter jobb utenfor nav-systemet mens jeg er der :)
MEN jeg har ingen plass å bo i Trondheim, og jeg må evt. si opp leiligheten her, og om jeg ikke skal bosette meg i Trondheim etter den perioden er over, har jeg ingen plass å komme tilbake til her hvor jeg bor nå. Jeg kan heller ikke ta med meg Lucas til storbyen, men mamma sa hun kunne ta vare på han i allefall en liten periode..
Jeg satser på at ting ordner seg, for jeg er VELDIG klar på en forandring. Og som jeg har funnet ut er det å flytte til en storby jeg trenger.
Jeg trenger folk i rundt meg hele tiden, og det må skje noe hele tiden.. Her hvor jeg er skjer det aldri noe, og jeg bor på landet, og her er det aldri noe å finne på..

En annen mulighet med denne leiligheten er å få noen jeg kjenner til å bo her for meg. Tviler på at jeg får til å skaffe noen som vil det.. Men det er lov å håpe!
I dag dro jeg på trening etter jobb.. Dagens økt ble ren styrketrening:) Syns den gikk ganske bra i dag, og det er ett pluss :)
Men selvfølgelig fikk jeg halsbrann. Jeg er mye plaget med det, men den har vært borte en stund, så hadde håpet jeg hadde bekvitt den.. Men neida.. Har hatt halsbrann hver dag i litt over 1 uke nå.
Så måtte gi meg og ta en brustablett i dag.. Nå er den borte.. Inn til videre.. Pappa er plaget med kronisk halsbrann, så har nok arvet litt av det jeg også. Har ikke kronisk, men den er der ofte.

I morgen har min lillesøster 22-årsdag, så etter jobb i morgen må jeg få gjort husvask før jeg drar nedover på reker.. Ja, hun ville ha reker til middag i morgen.. Så klokken 18:00 blir det reker ;)
Skal også i ett ganske viktig møte i morgen tidlig, så nå spørs det om jeg får orden på ting.. Dette er angående videre jobb.. Har akkurat nå ut februar med å finne meg en betalt jobb, ellers vet jeg ikke hva som skjer..
Jeg jobber på gratis på biblioteket, og det kan jeg ikke fortsette med lengre om jeg skal ha råd til å leve.
Planen er jo å flytte til Trondheim og få meg jobb der, så det kan hende jeg tar turen til Trondheim i helgen å går fra plass til plass og leverer Cv'er.. Håper i allefall jeg får tatt turen nedover.

#Halsbrann #Trening #Jobb #Reker #Bursdag

I dag har jeg følt meg helt rar.. I går la jeg meg med skikkelig halsbrann, så fikk ikke sovet så mye.. Og våknet opp i dag med magesmerte, kvalme og magen rumlett også noe ekstremt på leting etter næring.
Ikke minst hadde jeg skikkelig mye luft i magen, så dagen i dag har hvert ganske laber.. Men er i bedre form nå, og skal snart bevege meg på yoga og tabata-trening :)
Jeg håper jeg klarer å gjennomføre det uten problemer.. Så jeg er spent på det!Så det har ikke skjedd det store i dag.. Så lite å skrive om.. Ønsker alle en fin mandag vidre!!

 

Uka's sang:

ruyaKdPfTN4

kHue-HaXXzg

Uka's film:


Uka's bakst:


Marsipanstenger

Uka's plagg:

Luen mamma strikket til meg :)


Min nye treningstights :) 

Uka's produkt:

Min nye favoritt vannfaste mascara(Er også STOR fan av den orginale)

Uka's bok:

Utrolig morsom bok :) Anbefales!!
 

 


Dette sto jeg opp av i morges :)


Elsker min nye treningsbukse.. Den er utrolig behagelig, og var endelig på tilbud ^^ Kjøpt på Cubus til 149 kr.

I kveld skal jeg på lasagne hos mamma.. Vi kjøpte glutenfri lasagne, så da kan jeg også spise det :) Har ikke smakt lasagne på mange år, så det skal bli godt :)
Akkurat nå lakker jeg neglene, og skal lese ut Svindel og Multelikør etterpå.. Denne boka kommer nok i Uka's favoritter :) 

I dag startet jeg dagen med enda en lang tur med Lucas.. Det føles godt å lufte bikkja før jeg spiser frokost og gjør mine morgenrutiner. Har det ganske kjipt for tiden, så det har hjulpet litt å starte dagen med en lang luftetur.. Har også fått en bra treningsøkt på 3T ellers i dag.. Nå ser jeg på Norske Talenter, og har nettopp fått i meg middag..
I dag ble det Vegetar cheeseburger med hjemmelaget hamburgerbrød :)

I morgen skal jeg en liten tur på byen med mamma, eller vet jeg ikke hva jeg skal finne på! Tiden vil vise :)


Kjørte også bak en Limousin i dag.. Den var nice :)
 

I dag skal jeg, pappa og stemor på XFit trening.. XFit er ett annet ord for Crossfit.. Har aldri prøvd denne for for trening, og den skal vist være skikkelig hard og ikke minst veldig effektiv :)
Jeg gleder meg masse, og etter timen skal jeg og stemor på Rompe-time.. Hehe..

Ellers i dag gikk jeg meg enda en fin tur med Lucas fra morgenen av, og enda en gang var himmelen fin :) Det ble ikke like lang tur i dag, da jeg holdt på å fryse av meg fingrene... Men Lucas fikk gjort det han skulle, så da var den oppgaven gjort..

Var også en tur til mamma i går, og der fikk jeg en ny kokebok.. Hun glemte å avbestille en hovedbok, og hun vet hvor glad jeg er i å lage sunn mat og bakst. Så jeg fikk den av henne:)
Boka er av Fedon Lindberg, og hadde masse intresante oppskrifter i seg.. Så det blir å prøve noen av dem snart.. Selv om jeg ikke er så stor fan av lavkarbo-dietten, går det fint ann å endre litt på oppskriftene selv!
 

I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten.. Det gjorde godt å få det gjort :) Fra jeg sto opp i morges gikk jeg en lengre tur med Lucas før jeg spiste frokost, og det syns jeg også gjorde utrolig godt på humøret..
Har fri fra jobb i dag, så jeg tenkte å bruke dagen på husarbeid og lesning.. Har også treningsfri dag, og er stiv som bare juling siden mandag og gårsdagens treningsøkter.. Så jeg fortjener en pause i dag!

Mens jeg skulle til å gå tur med Lucas var himmelen ganske fin, så jeg tok ett bilde:

Har også fått bakt marsipanstenger, og de ble helt fantastisk gode :) Ja, jeg vet det ikke er jul. Men fikk ikke bakt de i julen, og jeg fikk så lyst til å bake noe i dag.. Så denne var lettvindt å lage! Marsipanen er sukkerfri og lagd av mandelmel og sukrinmelis med noe kalorifri sirup fra Walden Farms..
Bakte også Havre Brownies i går, de ble gode :) Men for de som ikke liker mørk sjokolade eller sterk kakao-smak er den nok ikke egnet for..


Brownies!


Marsipanstengene.. De ble KJEMPEGODE!


Lagde også sjokoladeproteinvaffler :D De ble også nydelige, som vanlig :) Lagde den av mitt sjokoladeprotein(Glutenfritt) og sojamel(Glutenfritt), også er de også uten sukker..

 

I dag er det ikke stort annet enn jobb og trening som står på menyen.. Må også nevne at på Tabata i går moret jeg meg.. Det var gøy å se pappa og stemor slite, haha..
Men de likte treningen så godt at de skal gjøre den fast :) Vi skal også prøve oss på X-fit på torsdag, så det ser jeg frem til :)

Skal straks på jobb, så dette blir ett kort innlegg..

 

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/004a10106659dc06c6c3f62bb314c89ccf8c1485">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

I dag skal jeg på Tabata-trening med pappa og Inger Lise :) Det blir gøy å se hvordan de liker denne treningen.. Så det får tiden vise.
Ellers har jeg drevet å fikset på designet siden i går, og tror jeg er fornøyd, så langt. Kommer til å endre litt av gangen, men akkurat i dag er jeg ferdig..
Hva syns dere? 


Lagde også en ny header i dag.. Syns om den?

#Header #Design #Tabata #3T

Etter Trondheim i går dro jeg på en innflyttningsfest hos noen venner.. Det var kjempegøy :) Jeg var edru, men hadde det supert likevell.. Jeg var full på livet, som jeg liker å kalle det :)
Legger ut noen få bilder av i går.


Ellers idag har jeg hvert på familiemiddag hos pappa og Inger Lise :) Der var vi til sammen 14 stk + Lucas, hehe.. Så det ble en del mat å lege til alle sammen.. Jeg spiste ikke så mye da det var hvetemel i alt bortsett fra gulrot og kjøttkakene.. Så jeg ble ikke mett.. Men slik er det når man er borte å spiser.. Må bare leve med det! Alle dessertene var også hvetemel i. Så jeg spiste Proteinbaren jeg hadde med i slike tilfeller..


Linda og meg :)


   Leker meg med Glowsticks ^^


Mhm, full på livet :) 

Uka's sang:

EgT_us6AsDg

ruyaKdPfTN4

Uka's plagg:

Lua mamma lgde til meg :)

Uka's tur:

Turen til Trondheim i går.

Uka's innkjøp:

Min nye leselampe fra Ikea ♥

Uka's mat:

Laks med masse grønnsaker :)

Uka's Tv-serie:

Uka's Qoute:

 Uka's Throwback:

Oldemor og meg ♥ Savner deg!
 

#Favoritter #Uke 

I dag dro jeg og Remi mot Trondheim. Vi var en tur innom Jula for å kjøpe noe til han og en arbeidskamerat av han. Også dro vi en tur på ikea slik at han fikk spist mat, også var jeg på utkikk etter en ny leselampe og toalettmappe for å ha i handveska.. Jeg fant en billig leselampe som jeg nå har satt sammen, på null komma svisj.. Også ble det ett duftlys i lukten av jordbær og en lyspære til leselampen. Må si den lyser skikkelig bra, i forskjell fra min forje leselampe. Remi var så utrolig snill å kjøpte dette til meg, selv om jeg protisterte.. Snill, det er han :) Fant ingen toalettmappe på Ikea, så vi dro innom ett kjøpesenter i Stjørdal på tur hjem. Der fant jeg en perfekt en på Cubus samt en lipliner fra Rimmel ^^
Så det ble en vellykket og ikke minst en trivelig tur. Dette skal gjenta seg! 

Innkjøpene:


Leselampen.


Duftlys og lyspære.


Leopard sminkepung og Rimmel lipliner i fargen Easted snob :)

Har hatt en fantastisk dag så langt, så jeg er fornøyd jeg.. Skal en tur på innflyttningsfest om ett par timer også, men først blir det middag klokken 18:00..
Så tar jeg meg en liten tur bare.. Vet ikke hvor lenge jeg blir enda. 

Skal dere noe i kveld?


#Ikea #Trondheim #Roadtrip #Innkjøp #Rimnmel #Jula

Har en hel masse ide'er her på bloggen for tiden, og en av de er å skrive Topp 3, Topp 10 og slike ting.. Spessielt de dagene jeg ikke har noe å skrive om.. I dag er en slik dag..
Skal ikke stort annet enn å dra på trening i kveld, ellers ganske lite fart her.. I morgen skal jeg en tur til Trondheim sammen med en kompis, så da skal jeg se om jeg får skrevet noe annet da ;)
Også skal jeg kanskje innom noen venner som har innflyttningsfest i morgenkveld, men jeg får se når jeg kommer hjem i morgen først om hva jeg får tid til :) 

Her er mine Topp 3 favorittmat:

1. Sushi


Jeg ELSKER sushi. Det er det beste jeg vet ♥

2. Pasta(Glutenfri-versjon)


Pasta er også noe av det beste jeg vet, må selvfølgelig ha den glutenfri'e.

3. Kyllingfilet


Kyllingfilet er min nr.3 :)

#Sushi #Kylling #Pasta #Glutenfri #Mat #Favoritter

Tenkte å lage en liste over mine Topp 10 Band, og i rekkefølge :) Neste blir vell Topp 10 artister..

Så her er Topp 10 band:

1. Queen


Mine aller største idoler igjennom tidene! ♥

2. McFly


McFly er min klippe ♥

3. Panic At the Disco4. Green Day


Green day er helt fantastisk LIVE :)

5. Lawson


Sååå flinke :)

6. One Direction


7. Fall out boy

8. Big Time Rush

9. Maroon 5


10. Paramore#Queen #McFly #PanicAtTheDisco #Lawson #OneDirection #Falloutboy #BigTimeRush #Maroon5 #Paramore #Topp10

Da er det langhelg for meg.. Det skal bli litt godt, men også kjedelig. Har masse jeg skal gjøre mens jeg har fri, så å kjede meg er ingen mulighet.. men kjedelig å ikke jobbe resten av uka, det er det..
Har ikke helt følt meg i 100 de siste ukene, men det går nok over.. Jeg er ikke syk, men det er bare så mye oppe i hode som skjer.. Masse trøbbel med det elektriske i leiligheten har det hvert, og alt slikt.. Så penger har det gått mye av i Januar pågrunn av det.. Så blakk, det er jeg..

I dag kjøpte jeg ny gass til gassovnen, så nå skal det endelig bli varme i leiligheten igjen.. Har hvert minusgrader her inne i 2 dager, så nå ble det godt med plussgrader :P
Måtte også få ut litt frustrasjon, så jeg dro på trening og hadde en styrkeøkt... Traff også pappa der, så vi ble enige om å treffes på trening på søndag, og ha en økt sammen :) Kanskje Inger Lise også blir med, om hun er frisk nok!

Ellers resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av med en bok, og om en liten time begynner jeg med middagen! I dag blir det en savnet pasta-middag.. Glutenfri, selvfølgelig..
Leeenge siden sist jeg hadde det nå, så jeg gleder meg :)

I morgen skal dagen gå med på helgavask, lesing og en trimtur med bikkja.. Så jeg skal få dagen til å gå i morgen også jeg.. Fredag blir nesten det samme, bare at jeg skal på Pulsspinn og Core på kvelden :)

Det er også noen som lurer på hvorfor jeg ikke jobber 5 dager i uka.. Og grunnen er rett og slett fordi jeg har minstesatsen til Nav, og den er så liten at å jobbe 5 dager i uka er alt for mye for det lille jeg tjener.
Jeg kunne tenkt meg å jobbe 5 dager jeg, men når jeg ikke får mer lønn, så er det ingen vits i det.. Mister også lønningen fra Nav snart også, da jeg er erklært frisk nok til å gå ut i ordinær jobb.. Det har jeg vært en stund nå, MEN det er ingen jobber å søke på her jeg bor, så jeg har utvidet søket til Trondheim, og venter på svar på 3 stillinger akkurat nå. Skal se etter flere når jeg kommer over noen.
Og for dere som også lurer på hvorfor jeg er nav-slave, så har jeg hvert igjennom ett helvette i flere år, og slitt ekstremt psykisk.. Har nevnt noen av grunnene tidligere..
Men er frisk nå, og klar for å utforske verden og hva den har å tilby :)
 

I dag tar jeg en vellfortjent treningsfri-dag.. Har trent hardt og effektivt de siste dagene, så da er det bare sunnt med en fridag :)


Sooo true :)

Ellers har dagen i dag hvert ganske tung.. Har slitt meg igjennom dagen, og nå skal jeg bare prøve å roe ned litt før jeg begynner med middagen. Kom hjem for litt siden, og har hatt en lang og varm dusj for å få varme i meg.
I morgen rett etter jobb må jeg innover til Steinkjer for å kjøpe gass til gassovnen. Den gikk tom i gårkveld, og her er det iskaldt nå.. Veggovnen er ikke stort til hjelp heller.. Har full guffe på, men den gir middels varme.
Så den også er gåen.. Januar har hvert en ulykkes-månde for min del, så jeg håper virkelig februar blir bedre..
Må vell få de jeg leier hos til å se på den veggovnen i morgen, så jeg håper den kan fikses(Den er jo bare 1 år gammel).


 

I kveld skal jeg på Tabata-trening på 3T :) Jeg har en stund holdt på med dette selv, hjemme.. Men sist uke kom den på 3T. Jeg digger den form for trening, og det gjør det enda bedre at vi har Therese som instruktør.. Henne liker jeg godt, fordi hun er god på å presse oss :)

Ellers så har jeg skiftet arbeidsdager.. Nå jobber jeg, Mandag, tirsdag og onsdag. Så da blir det langhelger på meg fremover ^^
I dag har jeg vært ganske slapp i starten av dagen, men det kom seg etter lunsj.. Så jeg vil tro jeg et Fit for fight til Tabata i kveld :) Skal i allefall lage meg proteinpannekaker til middag i dag, så proteiner blir det nok av ♥

#Tabata #Trening #Protein #Glutenfri #Pannekaker #3T

Uka's sang:

uuZE_IRwLNI
Digger denne sangen!


ruyaKdPfTN4
Helt hekta på denne :)

Uka's dings:

Mobildekslet mitt ♥

Uka's mat:

Sushi ♥

Uka's quote:

Uka's bok:


Uka's tv-serie:

Endelig tilbake ♥
 
Uka's plagg:

Mamma strikket en lue til meg ♥


 

 

 

I natt hentet jeg og min søster min pappa og stemor på Værnes Lufthavn. De har vært i Thailand i 3 uker, så det var godt å ha de hjemme igjen :)
Fikk også Thailand-gave av de, så det skal dere få se hva var :)


Dongriveske :)


Hudpleie :)


Tre lommebøker, ett speil og ett armbånd :)

Ellers så fikk jeg holde en baby på 1 månde i går.. Min tidligere stesøster kom med sin andre fødte sønn, og jeg fikk litt babyfeber, det innrømmer jeg ^^
Fikk tatt bilde av oss også, men jeg velger å ikke legge det ut på nett!

#Thailand #Gaver #baby

 

I natt skal jeg og min søster hente pappa og stemor på Værnes. Jeg gleder meg til den roadtrippen :) De har vært 3 uker i Thailand, så det skal bli godt å ha de hjemme igjen..
Ellers skal jeg ikke det store ellers i dag. Kanskje får jeg besøk, men det er ikke helt sikkert enda.. Får se hvordan tiden blir!

Har satt på en hvitvask, og nå skal jeg lese bok.. Har ett mål om å lese den ut i dag, så da er det bare å sette i gang :)

Skal en tur til mamma nå å få sett på Magnus, en 1 månde gammel baby^^ Min søster er gudmor til han :) 

Nå ble det helg, og helg skal det bli..
Jeg har kommet hjem fra trening, og fått i meg en pizza.. Så nå er det maks avslappning forran Tv'n :) Litt senere skal jeg kose med gulrot og hjemmelaget Tzatziki :)

Vil også si at alle mine nyttårsforsett går som det suser.. En av de er å ikke spise noe sukker og snop på minst 2 måneder.. Og jeg har ikke hatt noe søtsug, overhode enda.. Så jeg er superglad for det :)
Den andre er å holde meg unna alkohol også.. Den er enda enklere :) Så dette går godt!

Jeg syns 2014 så langt har hvert helt super, og det skal den fortsette og være! Det har jeg bestemt! 

i_2MyrJ3SD
Pizza Party Fridaynight :)

#Pizza #Glutenfritt #2014 

Tenkte å lage en liste over mine "Topp 10 tv-serier". Håper dere like den :)

1. The Vampire Diaries


2. Teen Wolf


3. The Big Bang Theory

4. Pretty Little Liars

5. Two and a half Men

6. The Carry Diaries

 

7. Glee8. New Girl


9. How I met your mother

10. Ravenswood
Har dere sett noen av disse? Hva syns dere?

 

Nå har jeg fått Linda på besøk, og vi ser på Sweeney Todd.. Jeg elsker Johnny Depp, men hater skrekk-filmer.. Så det spørs om jeg får sove i natt ^^
Vi tenkte det kanskje var best å se filmen før middag, slik at i allefall jeg ikke kaster opp eller blir alt for kvalm under filmen, haha..


Her er min 2014 kalender.. Masse Lucas'er inni ♥

I dag har jeg hatt masse å gjort, så derfor blir det ett sein innlegg i dag.
Dagen startet med å sove uttpå til klokken 09:00, gikk meg en god tur med Lucas før jeg spiste frokost klokken 10:00.
Klokken 11:00 dro jeg en tur ned til mormor og morfar for å lære dem litt ting på nettbrettet jeg ga dem i julegave ^^

Var hjemme igjen til klokken halv 1. Da spiste jeg lunsj og slappet av litt.. Hadde også en etterlengtet sushi til middag, og det var såååå godt ♥


Hadde litt oliven også sammen med sushi'en :)

I morgen er det jobbings.. Også kommer min kjære, søte, lille Linda på besøk hos meg :) Vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men jeg har noen ide'er på lager, så får vi se hva det blir :)
Jeg skal i allefall lage svinekjøtt og fullkornsris til middag i morgenkveld, så jeg håper hun liker det ;) 

 

I dag etter jobb fikk jeg mitt nydelige Iron man mobildeksel i posten :D Weee!
Også fikk jeg låne noen gardiner av mamma, og hang de opp etter jobb.. Syns det ble lysere og litt romsligere i leiligheten, så det ble bra! Trodde kanskje det ble litt for hvit, men det duger dette :)

I kveld skal jeg på Tabata-trening, og gleder meg sykt til det.. Så frem til den tid, skal jeg rydde, lese og slappe av litt.. Blir å lage Pad-Thai også før trening, det er sååå godt.. Spessielt den glutenfrie versjonen jeg lager selv.. Helt NYDELIG!

iMUqKCp3ea
Dette er Pad-Thai ♥

Helten min, Iron man :)


Slik ble det..

 ♦ Hva syns dere om innkjøpet og gardinene?


Endret headeren litt i dag. Og den får være slik en liten stund..
Ellers så var jeg på ett forsinket julebord hos Marit i går ^^ De hadde sodd, mens jeg hadde Byggrynsgrøt ;)
Koste meg masse med kollegaene og deres ektefeller, så det ble en super kveld :) Etter middag tilbrangte jeg resten av kvelden sammen med Marit's ene tvillingdatter, Magni
Vi hadde det kjempegøy sammen, syns jeg allefall! Så tiden gikk ganske fort, og plutselig var klokken 01:00, og de jeg satt på hos skulle vende nesen hjemover.
Kunne ha kjørt selv, men ettersom den ene kollegaen min bor like ved meg, fikk jeg sitte på.. Noe jeg satt pris på :)


Marit hadde nydelige moccakopper til kaffe :)

Hva syns dere om headeren?

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits