Ragnhild Røyseng -

Denne helgen var jeg hjemme hos mamma en tur. Min lillesøster hadde bursdag på fredag, og den ble feiret i dag før jeg reiset hjemover.
Det var også en kraftig orkan her i helgen, som var værst på fredagskveld/natt..
Jeg la meg rundt halv 11 i går, og sovnet etter klokken 11, selv om det blåste synnsykt mye, fikk jeg bra med søvn.. Selv om jeg ikke klarer å sove i ekstrem-vær.
På lørdag dro vi en tur på byen der jeg kjøpte litt på salg.. Og en kosebukse til Glenn..
Etter byen gikk jeg til pappa for å hilse på han og stemor.. Der fikk jeg testet Herbalife proteinshake i jordbær da jeg var skrubbsulten og trengte noe næring.
Ble slik at jeg bestilte meg en eske proteinparer med sitron, en shaker og en ansiktskrubb.. Pappa er distributør, og jeg vurderer selv og bli det.. Men vil helst teste produktene først.. Proteinshaken var ok, men tror jeg skal ha mer vann i enn det pappa blandet den med da den var litt for tykk, men drikkelig var den :)

Lagde også Tacopai til middag og spiste den hos mormor og morfar(Naboene til mamma). Drakk litt vin og koste oss :)
På fredag da det var orkan fikk vi vite at gården til noen familien kjenner brant ned til grunnen.. Mennesker og dyr klarte seg, men ikke hovedhuset.. Fjøs og kårbolig ble heldigvis ikke ødelagt.

Nå sitter jeg hjemme hos meg og Glenn og slapper av forran tv'n. Må lade opp til en nye uke, og en slitsom mandag i vente..


På torsdag ville Lucas spille med Glenn ^^


Tacopaien på lørdag :)

Lekte meg litt på snapchat i dag

#Hjemme #Tacopai #Hund #Bursdag #Sandvollan 

I går var jeg på min første Pt-time med Jon-Andreas.. Vi hadde en time ++ med litt kartlegging og testing av de øvelsene jeg vil bli bedre på..
Noen av de vi testet igår var: Markløft, Pull ups og hip thrust. Har ny rekord i markløft og hip thrust nå, og er super happy for det :D
Kjenner korsryggen fikk jobbet mye i går, så på Crosstrainingen i dag må jeg være litt forsiktig.. Det er Jon-Andreas som har den i dag, så jeg vet hvordan hans timer er..
Pull up's sa han jeg var nærmere å klare uten strikk eller annen hjelp enn det jeg trodde selv.. Neste time er på tirsdag, men da er det bare 30 minutters time..

Neste time blir det mest fokus på knebøy, men også annet..
Da har jeg endelig skaffet meg personlig trener, og min første time er i morgen :) Jeg får 22 klipp, da to av de er gratis!
Gleder meg som en unge for å få ett opplegg og bli presset til svetten renner :) Kostholds plan skal jeg også få, så dette satser jeg på blir bra..
Nå skal jeg bli fit! Dette SKAL være mitt år.. Nå skal jeg nå målet mitt!!!

#FreshFitness #PersonligTrener #GetFit #Treningssenter #MittÅr

Superdry Genser aquamarine marl / Under Armour TRIBLEND Treningsjakke pink/weiß / TWINTIP Treningsjakke black

 

Legger bare ut noe jeg fant på Kollasj her på blogg.no.. Fant noe jeg kunne tenkt meg å hatt :) Hva syns dere?

Vi bestilte oss ny tv for noen små uker siden, og den kom lenge før den skulle være på lager.. Det syns jeg var stas ^^,
Min tidligere tv var på 42 tommer, og nåværende er en Samsung smart tv på 48 tommer.. Vi digger den så langt, og den er noe helt annet enn den andre vi hadde..
Jeg la ut Toshiba tv'n for salg på Finn.no i går kveld, og solgte den på 2 minutter.. En student like ved oss kom i morges å kjøpte den.. Digg :)


The Old


The New

 

Ellers i dag skal vi ha bagasjekjøring i kveld. Så jeg skal lage kylling til middag i dag.. Gleder meg, da det er en stund siden jeg har spist kylling.
For meg har det gått mest på fisk..

I morgen blir det Crosstraining og kino for å se Flåklypa. Og søndag blir det Body pump ;)

 

Ha en super helg alle sammen ♥

#Tv #Toshiba #Samsung #Trening #Crosstraining #Bodypump #Kino

Jeg og Glenn har hatt veldig lite databruk en stund nå. Noe vi har bestemt oss for å kutte ned på.. Derfor lite blogging.. Men tenkte å oppsummere dere litt med bilder jeg har tatt de siste dagen ;)


Vant i julekalender hos Byåsen Butikksenter ;)

Kjøpte meg ENDELIG Naked 2 pallettet jeg har ønsket meg i flere år for julepenger.

Vi fant ut at Lucas elsker rundstykkene til Glenn ^^

I dag kjørte vi forbi Buddha-huset på Tiller.. Dritt kult :)


I morgen skal jeg muligens på Yoga, dermed gjøre helgavask.. Lørdag skal vi på kino og søndag på trening sammen :)

I dag var det første treningsøkt i 2016. Har hvert syk og bortreist i to uker, så det har ikke hvert stort med trening dessverre :( Men det var godt å starte på igjen, og dette året SKAL bli ett bra trenings år.. Dette året skal jeg komme nærmere målet om å bli muskuløs og slank.


Ett bilde jeg tok tidligere i desember.

Stelte også i stand en bedre lunsj til meg og Glenn idag. Det var deilig å slappe av litt etter trening og bare kose oss meg god mat og Grey's Anatomy forran tv'n.
Vi har startet fra begynnelsen og sett oss oppover. Jeg har sett alle sesonger, men ville friske opp minnene da det er en av mine favoritt serier.


Lucas er en skikkelig kosegutt ♥


Det var en liten gressbrann nedenfor der vi bor på nyttårsaften. Dette er bare litt av det.

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits