Ragnhild Røyseng -

Denne helgen har jeg bare slappet av. Sanna dro til Røros, så det ble ingen overnatting.. Men syns det var godt å bare slappe av, så gjorde meg ingenting ;)
I dag skal jeg KANSKJE på Zumba, får se hva jeg orker. Vurderer også å bare lade opp til jobb i morgen, så får se hva jeg finner på..

Ellers er det bestemt at den 12.Mars skal jeg, Linda og kanskje Sanna på Vinterlyd i Trondheim. Det er en tradisjon jeg og Linda har begynnt med, så må nesten dit, haha.. Ikke spesielt bra'e artiseter i år, bortsett fra Sirius og Quick(dansegruppe). A1 skal også dit, men de er jeg ikke spesielt begeistret over lengre. Musikken er ok..
Jeg gleder meg i allefall mest til å se Sirius, for han er rågod :)

Nå sitter jeg å ser på youtube-videoer, as always. Slapper av og bare roer meg ned.. Lucas sover i vindus-karmen og hører lite fra han, hehe..

Etter youtube skal jeg begynne å lese boka. Har daffet av en del med å lese i det siste, og det liker jeg ikke. I går leste jeg kanskje rundt 15-20 sider, så da kom jeg halveis i boka. Nå skal jeg fortsett, for nå har det blirr spennende og håper jeg blir ferdig med boka iløpet av neste uke. Da skal jeg begynne med neste bok, som er, Ulykkesfugelen av Camilla Lackberg..

 


Lucas  ♥

Snart kommer Sanna hit. Vi skal på Functional Moves.. Etterpå  henter vi Linda, som skal overnatte hos meg til i morgen :) Også skal Sanna hjem i kveld, tror jeg? Også skal Sanna overnatte hos meg hele helgen, da foreldrene hennes drar til Røros til campingvognen dems.. Sanna ville ikke bli med, så hun kommer hit. Hun gadd ikke være hjemme alene sammen med storebroren hennes heller, så hehe..
Blir nok ikke en kjedelig helg på meg nei, og det er jeg glad for :) Skal nok ha noe å finne på hele helga, så dette blir nok hærlig ♥

Skal ta masse bilde med mitt nye kamera, om  jeg husker på det, haha..
Har funnet en negativ ting med det, og det er at det går på AA batterier og lader ut fort.. Men det får bare la være, har masse ubrukte AA batterier jeg kjøpte på salg, så holder nok en stund ;)

 

I går testet jeg ut Movie Maker'n min. Fordi jeg skal begynne med youtube-videoer etterhvert.. Så hadde Atle kommet ut med singelen sin, og jeg eeeelsker den. Lagde en liten bilde-spesial, så enjoy ;)

video:atle light on

Nyyydelig sang! Ikke sant?

Da jeg var på jobb i dag fikk jeg melding på mobilen at pakken min var på vei i min postkasse. Da ble jeg utrolig happy :D
Endelig var dagen over i Mosvik og kunne hjem og hente pakken. Har fått prøvd det ut allerede, og er fornøyd så langt ;)
Jeg skal bruke det masse, og har vurdert å prøve meg på youtube med det, hehe.. Så se opp for videoer fremover!!


Ganske klart bilde, og Lucas er en god modell :D


Det ble litt koslig mellom fotoøkten ;)


Også ble det litt fotflørting.. ;)

Har ikke prøvd å filme enda.. Men det blir nok snart!!


I morgen skal jeg på jobb.. Jeg tror det blir en rolig dag i forskjell av til vaslig når skolelever er der i skoletiden. Nå er det jo vinterferie for de, så blir nok ikke like mye fjas og mas, hehe ^^
Det blir godt, fordi jeg er ikke helt frisk.. Så vil helst ta det litt med ro i morgen om jeg ikke blir så mye bedre til da.

Ellers så er jeg suuper spent på kameraet mitt, kan ikke vente lengre på det. Haha, bestilte det jo i går, men er så spent :) Jeg vil ha det NÅ!!!

Gruver meg også til i morgen, men vil ikke gå inn på hvorfor. Det er sikkert ikke noe alvårlig, men man kan desverre aldri vite..

 

En annen ting som plager meg max er ar huden min har blitt så tørr.. What the hell liksom. Har jo fet hud til vanslig, men plutselig i går fikk jeg tørre flekker på kinn, rundt leppene og over øyenbryn.. Har somregel innemellom tørr hud over øyenbrynene, men aldri så tørr eller flassette. Kanskje det har noe med den nye rutinen min?? Tror kanskje det kan være den ene dagkremen fra Cleanstart. Kjøpte en samplepakke med en del av produktene, så kanskje det kan være den som er grunnen :/ Jaja, får vell vente å se, er snart tom for de prøvene, så da går jeg over til den gamle :PJeg tror det er den føste tuben som gjør huden min tørr.. Hva tror dere?

I dag fikk jeg kjøpt litt klær til BILLIG pris, det var herlig :) Også endelig har jeg bestilt meg ett digitalt kamera med 14 megapixel, 5x optisk zoom og det er blått :D Legger ved bilder...
Fikk det får 499 + minnekort for 149(8GB). Det bestilte jeg hos elkjop.no, og jeg var innom Elkjøp å handlet en mini tripod, fjernkontroll og veske til kameraet.. Det ble sykt billig og service'en var ganske god i dag ;)
Så kameraet vil ankomme hit iløpet av neste uke, så da blir det filming.. Har vurdert å begynne med videoblogg, så kanskje det blir det også ;)
Men hovedsaken til hvorfor jeg kjøpte meg ett digitalkamera er sånn at jeg kan ta det med meg på konserter og slike ting istedet for å drasse med meg speilrefleksen :P Og det er jo bare 10,2 megapixel på, så får bedre zoom og bilder på det lille ;p Men kommer til å bruke speilrefleksen til vanlig, så lenge jeg ikke trenger videooptak, som speilrefleksen ikke har.. Skulle egentlig ha digitalkamera fra expert, men da jeg undersøkte ekjøp sin nettsiden før jeg dro innover ombestemte jeg meg på sekundet.. Det på expert var jo tydeligvis bare 10 megapixel, men som overskrift sto det 14,2.. Lureri ;p
Men er fornøyd med valget mitt, og nå skal jeg ha det enda mer gøy fremover.. Får brukt Photoshop enda mer også nå, med bedrekvalitets bilder ;)

 

Her er dagens innkjøp:


Cubus: Hvit tunica for 49 kr og Hudfarget t-skjorte for 19 kr ;)


Free|quent: Svart tykk Tights, 60 kr, Lys orange tunica 100 kr ;)Mitt nye kamera som kommer i posten neste uke :D


Fjernkontroll, veske og Trpod til kameraet ;)

 

◊ Hva syns dere om dagens kjøp?Tenkte jeg skulle skrive en omtale om min favoritt ansiktsmaske.
Denne får man ikke kjøpt i Norge, kjøper den på Amazon eller ebay ;)
Jeg har studert denne masse, på youtube, lest og hørt omtaler og denne ville jeg prøve. Angrer ikke ett sekund heller. Jeg har kompinasjons-hud. Fet til tørr hud.
Denne er perfekt til det. Den fjerner svarte porer, minsker de og kviser og oljen i huden minskes også.. Denne bruker jeg 1 til 2 ganger i uka og huden har faktisk blitt bedre.. Skrubber også med St Ives Apricote scrub, som også ikke selges i Norge, kjøper den også på Amazon eller Ebay. Og det er en veldig bra kombinasjon å ha!!

Masken skal sitte i 15 til 20 minutter, og du se skikkelig ut som Shrek.. Nice :)
Vask den av med varm dampende klut, så er du good to go!!

 

Terningkast:Klokken 19:00 i kveld skal jeg på pizzakveld hos pappa og Inger Lise. Jeg gleder meg masse og det gjør Lucas også.
Han savner dem og er ganske så gira på å dra med en gang, men drar nok ikke før halv 7 :P

Har hatt en veldig bra dag på jobb i dag(som vanlig). I dag fikk jeg enda mer å gjøre og enda mer ansvar, så dette liker jeg :)
Har bare fått skryt og de sa i dag at de er glad for at jeg jobber der. De syns jeg er så nøyaktig og flink med det jeg blir bedt om, og det varmer hjerteroten min godt :)
Så i dag ble det ganske travelt, da det var mange innom før vinterferien. Men det gikk bra, og syns jeg gjorde en bra jobb :)

Nå er jeg klar for helg, og skal bare kose meg :) I morgen blir det en by-tur med mamma og på søndag skal jeg på Zumba sammen med Sanna :)


Der jobber jeg ;)


Jeg har plagdes med å sover lenge nå. Det var hundre år før jeg sovner, ikke helt bokstavelig, men nesten..
En dag snakket Zac George, en hundetrener jeg følger på youtube, om selvhypnose. Jeg lastet da ned en App på min Iphone og prøvde den ut for 2 dager siden da jeg skulle sove. Den er ikke anbefalt når man skal sove om natten da du skal våkne når stemmen sier det.. Men prøvde den alikevell da jeg.. Jeg sovnet på ett blunk, rett og slett helt fantastisk at det går ann.. Jeg måtte føge instruksene hans og få roen i meg, og etter 5 minutter følte jeg meg helt rolig og trøtt.. Og det som er ganske bra, er at jeg voktner tidligere om morgenen nå når jeg får sove fortere. Og føler meg mer opplagt til å starte dagen!

Glenn Harrold heter han som er stemmen bak App'en og det er hans egen metode han bruker.. Jeg er veldig inponert over dette, og skal nok fortsette å bruke app'en..


Tatt fra Google.

↔ Har dere prøvd selvhypnose?

 

I kveld skal jeg på bursdagselskap på Rødbrygga, sammen med Linda, Kristine og noen fler. Det er Sanna som skal feire dagen sin(som var i går). Jeg gleder meg masse til å dra dit, for det er leeenge siden sist.
Skulle egentlig på trening før jeg drar, men får deseverre ikke tid til det.

Nå sitter jeg å slapper av etter en liten middag. Ble ikke det store måktidet fordi jeg helst vil være sulten når jeg drar på resturant, hehe :P
Vurderer å ta meg en drink der, fordi det er mamma som kjører meg dit. Tenkte å kjøre selv, men så ville jeg ta meg en drink fordi jeg skal jo ikke på jobb før på fredag, så da er det ingen fare ;)


Bursdagsbarnet ;)

 

Da har jeg vært på byen, og det ble litt hadling. Jeg handlet meg 3 cd'er og ett sesog dvd. Benni's har godt konkurs(kom ikke som en overaskelse) og de hadde 50 % på alt. Så gjorde ett kupp der gitt :)
Kjøpte meg også en ny lip balm som var anbefalt til meg som har så idiotiske lepper for tiden, hun brukte den selv og var fornøyd. Også ett prøvesett av serien clean start. Også kjøpte jeg meg mat for helgen og starten av neste uke. Det ble sushi til lunsj i dag og jeg er så fornøyd akkurat nå :) Inge mat er bedre enn sushi ♥

Jeg har enda ekstremt vondt i føttene, men ikke nok med det, voktnet jeg opp med kink i nakken, hærlig!!
Mamma og Sanna lo masse av meg i dag, på grunn av at jeg går fortsatt som en gås med seriøse problemer ^^
Dette er cd og dvd'ene jeg kjøpte:


Har ønsket meg denne lenge, og nå 50 % rabatt ;)


Denne har jeg også ønsket meg, 50 % rabatt ;)


Ønsket meg denne også, 50 % rabatt ;)


Denne har jeg ønsket meg ekstremt lenge, og den kostet bare 100 kr ;)

 

Gadd ikke ta bildene selv, derfor ble det tatt fra google :P

Det var uutrolig godt med helg, det skal jeg love dere!
Jeg går som en gås akkurat i dag og føler meg ikke helt i hundre når smerten kommer i føttene og armene.
Men skal ikke klage, det er bare smerter fra treningen i går, og skulle ha strekket ut mer enn det jeg fikk gjort..
Jeg leverte nettopp Lucas hos mamma, så blir bikkjeløs til i morgentidlig. Litt godt!
Sanna er på vei hit nå, så vi skal bare slappe av i kveld, se litt tv og sikkert spille litt Wii ;) Har jo kjøpt 2 spill som jeg og Sanna skal dele litt på, alltså, at hun har sin egen profil på spillene, så hun også får spille :P
Kjøpte ett hestespill(vi er glade i hester, og hestespill er kult) også kjøpte jeg Sims 2 Pets, digger det :D
Har jo Sims 2 Pets i Ps2, men den fikk jeg jo solgt, så om dere har lyst på Ps2 spill, si ifra, så selger jeg de fir en billig penge ;)

Her er noe av det jeg selger:


Fint brukt. Selges for 50 kr.


Fint brukt. Selges for 50 kr.


Fint brukt. Selges for 50 kr. Har også Buzz kontrollene, de koster 100 kr for alle fire ;)


Fint brukt. Selges for 50 kr.


Lite brukt. Selges for 75 kr.


Noe brukt. Selges for 50 kr.


Mye brukt, men godt brukt. Selges for 50 kr.

 

Det var noe av spillene. Noe som fristet? Ta kontakt da vell!
Har også singstar spill og konsoller om dere ønsker noe av de :)
Jeg er med i en konkurranse om å vinne ett gavekort på 3.000 på blivakker.no.
Der jeg skal svare på ett spørsmål, her er det:

- Hvor ville du helst jobbe som resepsjonist?

Svar:
Svaret mitt er egentlig ganske enkelt. Det ville nok bli på ett populært hotell midt i byen. 
Jeg tror det at om jeg hadde jobbe, la oss si, på ett cruiseskip hadde det blitt alt for mye stress for meg.
+ jeg har en liten skrekk for store båter, det skal jeg gjærne innrømme..
Men hadde også fristet å jobbe på ett spahotell, det hadde faktisk vært enda bedre, tror du ikke det?
Så min konklusjon på dette spørsmålet må nok bli Storby-hotell og spa-hotell ;)

 

 

resepsjonistvinn

Kom nettopp hjem fra Functional Moves med pappa og stemor. Tok en lang dusj og nå skal jeg slappe av resten av kvelden.
Det var en hard time i dag - De hadde vist gått opp i level, ehhe.. Fra level 1 til 6, wohoo.. Men syns det var gøy jeg ^^

Jeg måtte bare le av pappa og Inger Lise(Stemor), de syntes det var uutrolig hardt, men de ville så absolutt bli med meg flere ganger :) Måtte bare le enda mer av å se hvordan pappa hold på. Han gruvde seg max til timen, og syns det var litt komisk at han slet med noe av trinnene. Gøy å se han slik ^^
Men skal ikke mobbe han mer, han er en hærlig og arti pappa, og kan ikke si annet enn han denne gangen har funnet den perfekte kjæreste.. Jeg digger Inger Lise :)♦ Har dere prøvd Functional Moves?

 

Ojsann... Har vist ikke blogget på en stund jeg. Det skylles fordi jeg har ikke hatt tid. Har vært på farten helt siden helgen, så har ikke prioritert bloggen, desverre.. Men slik er det bare.
I dag skal jeg, Sanna og min stemor på pilates, det blir gøy :) Men først skal jeg og Sanna trene kondisjon..

Jeg spiller Sims 2 Pets på Wii'en min nå, hihi, det var godt å slappe av litt med ett spill på tv'n, det er lenge siden det :)
Holder på å tenker på hva jeg og Sanna skal ha til middag i dag, hjernen er tom av ideer, men må nok finne på noe i dag også..

Skal prøve å blogge litte mer fremover nå. For savner å blogge hver dag i grunn, så følg med :)

Har også bestemt meg for å ikke bestille mer på internett, på en stund. Alltså værtfall ut februar, kanskje Mars også.. Har vært flink så langt, startet i slutten av Januar, så skal jeg få dette til alltså ;)

Akkurat nå er Lucas utrolig søøøt.. Han ruller seg på gulvet og ser ut til å kose seg ^^I dag skal vi(Lurlaat) arrangere konsert, middag og fest på Røra. Det er 7 korps som kommer, syns jeg de sa. Det blir mange det!
I morges var jeg med å dekket på og ordnet saker og ting, og i kveld skal jeg servere maten.
Jeg gruver meg litt, da det er mange ukjente folk der. Kjenner en del fra Røra sitt korps, men resten er totalt ukjent.

Her er antrekket for i kveld:

 


Sko bildet er tatt for en uke siden, så ikke tro jeg skal ha dongri på meg i kveld ;p

Hva syns dere om antrekket?

I dag har jeg fått handlet bursdagsgave til Sanna :) Og fått handlet meg noe også.
Fant ENDELIG en jakke jeg kan bruke ute blandt folk, haha.. Nedsatt til 100 kr på H&M. Den er desverre svart, men den er fin fant jeg ut, hehe.. Liker ikke svart, men noe går det bra å ha svart i.
Har også hatt veldig sprukkene lepper i noen dager og det har plaget meg maximalt. Ingen av lepomadene/lypsylene har funket. Da bestemte jeg meg for å finne en y, og valget falt på Savex, aldri prøvd den før, men den er for sprukkene, tørre lepper. Og det er solfaktor i den ;p

Her er bilder av jakka og buksen, tar nok ikke bilde av bursdagsgaven, da Sanna leser bloggen min ;p
Og jeg vil beklage at Lucas er med på bildene, han er bare så nygjerrig på nye ting at det er ikke lett å få han unna ^^


Dette er en super slim bukse faktisk, og jeg kom meg inn i den :O Helt sjokkert, men glad for det!

Om ikke så alt for lenge, skal jeg hos mamma å spise middag. Gidder ikke varme opp gårsdagens middag, så passet bra ;)

I morgen blir det fullt kjør. Vi i Lurlaat skal arrangere korps konkurranse, middag og fest. Vi skal selv være med i konkurransen, så dette blir spennende. MEN, jeg er en av de som skal servere maten, og det liker jeg ikke. Men må bare bite tennene sammen å late som det er greit ;b

Virderte også å dra på byen i kveld. Manageren til A1 kontaktet meg å spurte om jeg viste av noen bra'e utesteder i Steinkjer, så jeg sa jo mitt, og han takket for det. De skal spille i Steinkjer i morgen, så de ville ut å feste i kveld. Ha syns det var synd jeg ikke kunne komme på konserten, men slik er det bare når jeg selv skal på fest/konkurranse/middag, what ever :P

Jess, men vi snakkes folkz... Good day ;)

Denne boken handler om en liten gutt som snek seg ut midt på natten for å leke ved kungsklyftan. Da han k om dit fant han en jente liggende naken, livløs. Da politiet kom fant de også to skjeletter liggene under henne. Og det viser seg at de tre likene har en sammenheng i seg. Alle har beskyllt Johannes Hult alle disse årene, han hengte seg like etter han ble beskylt. MEN han ble faktisk drept av sin far(Predikanten) met ett uhell.. Til slutt finner de ut at det var Johannes som drepte de to første jentene for å få tilbake healing-kreftene(som han aldri hadde). Han knekkte vært eneste ben i kroppen dems, og lyktes ikke med å hellbrede dem. Samme skjer mange år senere, og det viser seg tilslutt at det var Johannes sønn som drepte de neste jentene, 2stk. Han hadde kreft som liten(leukemi) og fikk ny benmarg av sin bestefar(predikanten). Men det viser seg i senere tid han har fått tilbake kreften, bare denne gang var det hjernen som fikk støtet. Han ble satt i fengel, hadde 6 uker igjen å leve, og i slutten tok han en død due å helbredet den, denne gang ble det vellykket.

Patrick Hedstrøm og Erica Falck ble foreldre i slutten av boken..

- Syns denne boken var utrolig spennende, enda bedre enn Isprinsessen :)
Abefaler denne på det sterkeste..

Terningkast:I dag jobbet jeg i Mosvika på bibloteket der. Skal jobbe der innimellom istedet for være begge dagene på Inderøya.
Syns det var rolig og godt på Mosvika, der var det ikke like mange folk å forholde seg til.
Men er ganske sliten i skuldre og nakke, men har litt energi igjen, og den skal jeg bruke på pilates i kveld, sammen med stemoren min :) Pappa skal sikkert bli med også, men han tror jeg ikke skal på Pilates, haha, da ler jeg meg igjel alltså :P

Ellers så har jeg tatt helg nå.. Det skal bli godt :)I dag har jeg vært på 3t og danset Zumba med Sanna :) Etterpå tok vi litt styrke..
Da vi kom hjem så vi på tv og spiste gulrot med Tzatsiki, det er sundt og godt!
Sanna drar hjem nå, så skal bare slappe av resten av kvelden, lese bok og se på youtube ;)I morgen skal jeg jobbe på Mosvik Bibliotek med Marit. Gleder meg og gruver meg litt.. Har nesten aldri vært i Mosvik, så blir gøy å dra dit nå. Også var det vist mer jobbing med merking der enn det er på Inderøya, ehhe.. Da blir neglene mine enda værre skal jeg tro.. Må huske å ha med meg handkremmen og håpe på det beste ;p

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits