Ragnhild Røyseng -

I dag fikk jeg sovet uttpå noen få timer før jeg dro til pappa. Etter en liten prat dro jeg på trening og etterpå fikk jeg middag hos pappa ;)
Også rett i middagen kom det besøk av ett vennektepar av pappa og stemor. De er igrunn litt morsomme, haha..
De skal til Talinn sammen, så de skulle fikse noe småtteri.. I kveld er det Sherlock på Nrk, og jeg gleder meg masse. Jeg digger han. Han er så utrolig smart på alle sett og vis.. Også syns jeg han er kjekk ^^I morgen er det jobb igjen, og jeg må slutte 1 time tidligere pågrunn av ett viktig møte. Gruver meg til det!
Men jeg må igjennom det.

 

Denne helgen har jeg ikke gjort annet enn p sett en tv-serie jeg ble anbefalt :) Den er jeg helt avhengig av nå, The secret circle heter den. Den er fortsatt på sesong 1, så jeg fikk sett alle på to dager. Den er nok ikke bedre enn The Vampire Diaries, men den ligger ikke langt unna..


Den handler om seks familier som er hekser, og har vært det i generasjoner. Da Cassie's mor dør(hun blir myrdet, men de sier det bare var en ulykke) må Cassie flytte til hennes bestemor, tilbake til Change Harbor der alt blir snudd på hode. Hun viste jo ikke at hun er heks, og hennes far har vonde krefter og det har hun arvet noe av. Det skjer utrolig mye spennende, men også noe trist. Noen av de gamle heksene som ble fratatt sine krefter er desperate på å få de tilbake, så de gjør masse dumme ting. Alle i denne sirkelen av ungdommer mistet en eller begge foreldrene i en brann som heksedreperne tente på, og de vil finne ut hva som skjedde, og om Cassie's far virkelig døde i brannen eller ikke..

 

 

I dag etter jobb dro jeg til Steinkjer for å treffe Monica :) Jeg har savnet henne masse og syns det var godt å få treffet henne igjen!! Vi skal ha en helg sammen hjemme hos henne i nermeste fremtid, og det gleder jeg meg til :)
Monica er en av mine beste venner som har støttet meg igjennom den tunge tiden, og er så takknemmelig for all den støtten :)

Har koset meg med Sushi til sen middag i dag, sett en film og nå er det senkveld :)
Nå skal jeg bare slappe av etter en intensiv uke både på jobb og trening. Så fortjener ei rolig, god helg!!
I dag etter jobb dro jeg på trening. Fokuserte mest på kondisjon i dag, fordi jeg har trent mye styrke de andre dagene.
Også dro jeg hjem til mamma på middag, og der ble det spagetti:) Leeenge siden jeg har spist det nå, så det var godt :)

Ser nå på oppgrader, straks hotel cæsar også vet jeg ikke hva jeg skal finne på etterpå..
Kanskje jeg leser litt.

I morgen etter jobb skal jeg møte min gode venninne, Monica:) Vi har ikke sett hverandre på en god stund, så nå er det på tide. Vi skal ta en kaffe på sentret før hun må vidre. Skal nok få trefft henne en annan gang snart å, men hundene våre. Lucas og Lotta er skikkelig gode venner/kjærester så tror det kan bli godt til dem å treffes igjen også :)


Random bilde fra; Google.

I dag har jeg og Linda vært på Levanger. Vi fikk gått litt rundt hele sentret og handlet noe småtteri bare. Tilbud ofc :) Også handlet vi litt på Ica Maxi. Jeg elsker Ixa Maxi og er der sjeldent fordi det er ett sykke å kjøre, så når jeg først er der pleier jeg å kjøpe inne en del slik at jeg har mat en god stund. Men denne gangen fant jeg ikke så mye. Skulle ha sushi til middag i dag, men de var tomme :O Så da måtte jeg ha fiskesuppe som jeg hadde i en pose hjemme.. Handlet faktisk ikke noe mat der, bare litt rundstykker, frokostblanding og noe drikke.. Ellers fint lite ;p menmen, overlever nok!!

Ellers i dag etter jeg kjørte Linda hjem har jeg lest bok. Ikke stor mer egentlig. Luftet Lucas er vell det eneste andre :P
Men i morgen etter jobb håper jeg at jeg har energi til å trene. Trente på mandag, så da er onsdag en grei dag å ta neste økt, selv om jeg ville trene i dag også, men føret var fortsatt ikke bedre siden i mårres, så gadd ikke kjøre mer i dag. I morgen må jeg høre med sjefen om jeg kan få litt tidligere fri, for jeg skulle ha vørt hos legen å fått skyllt ut ørene. Jeg hører fint lite på begge for tiden, så da er det på ride med en skylling, hehe ;p


Det må til med litt pleie innimellom :)
Denne gangen se vi ut som Shrek og Fiona.. Hvem er hvem?

 

 

Jeg har en musikksmak til 1000. Jeg er glad i 98 % av alt som finns innen musikk.. Det er 4 ting jeg ikke liker ved musikk, og det er: Bertine Zetliz, Kurt Nilsen, Robin og Hard metal.. Men ellers er jeg alt hørende.
Jeg oppdaget Big Time Rush faktisk for noen år siden via noen i Usa. Jeg begynnte å se på tv-serien dems og jeg digga gutta og musikken :) De er ganske lik meg, så jeg kjenner meg igjen litt!

De har nylig gitt ut sitt andre album, og selvfølgelig måtte jeg kjøpe det, så nå har jeg begge :) Min favoritt sang på dems første album er City is ours og på dems andre er det invisible. Nyyydelige sanger ♥

Jeg har nettopp lest denne boka. Og måtte rett og slett skrive en omtale om den.
Dette er den nyeste boka av Mary Higgins Clark, og jeg ble mektig imponert :)
Jeg er stor fan av bøkerne hennes til vanlig, og hadde store forventninger til hennes nye. Sier bare en ting; Hun skuffer ALDRI! :)

Dette er btw en, krim-bok. Så for dere som ikke liker det, da går dere glipp av noe spennende ;p
Dette er ikke noe blodig bok, så for dere som ikke tåler det, er denne boka helt super.
Den handler om en mor og en far som skilles lag rett før Zan(moren) finner ut hun er gravid. Matthew(sønnen) blir kinappet da han var 2 år, og alt tyder på at det er Zan som kinappet han.. men hun har ingen kjennskap til det og folk tror hun har to personligheter. Men det viser seg at noen nær Zan som står bak alt dette. Lever Matthew enda?

Denne boka hadde en veldig uforventet slutt.. Jeg hadde ikke trodd den som sto bak dette sto bak.. Så jeg ble satt ut, men så veeeeldig spennende :)

 

 

Terningkast:
I dag har jeg vært hos pappa og Inger Lise :) Der fikk jeg servert pannekaker..
Etter en liten stund kom min søster og hennes samboer for å hente hyttenøkkelen til pappa, fordi de skulle låne hytta i helgen :)

Etter der igjen kom selveste gutta-boys :) Barna til mine eldste stesøsken. De er tøffe de ;)

Også måtte jeg dra på sentret for å få rettet på brillene, IGJEN. Blir aldri fornøyd med hvordan de sitter på.. Blir irritert på meg selv. Er alt for kresen tror jeg :P
Også måtte jeg på Coop Obs å handle noe småtteri som jeg hadde gått tom av.. Så dro jeg rett hjem.. Nå skal jeg slappe av med tv'n og mine kjære bøker :)


Denne boka er jeg snart ferdig med :) Elsker forfatteren ♥

musicnodes
LidoLido: Different


Min favoritt-sanf av LidoLido :) Det er pågrunn av Senkveld jeg sjekket han ut, og liker faktisk musikken :)
I dag har Sanna fyllt 24 år :) Jeg dro for å hente henne i morges, tro på byen med henne for å fikse vindusviskerne på bilen. Den ene har vært løs lenge nå, og skal lite til før den løsner.. På vei til byen regnet det jo som bare det, og jeg måtte jo bruke viskerne da.. Så jadda, den fløy av bilen den gitt.. Så det var ikke lett å se trafikken på passasersetet, måtte nøye meg til sideruta mi for å se om det kom andre biler i rundkjøringene, så jaaada.

Skulle jo på trening i morges, men etter som jeg var syk i går, og ikke helt i toppform imårres måtte jeg dømme det av i dag også, dritt alltså..

Resten av dagen må jeg slappe av, lade opp til jobb i morgen og jeg skal kose meg med en sesong av Sherlock ;)
I mårres følte jeg meg helt fin, men 2 timer senere begynnte jeg å brekke meg, sprang flere ganger på do for å spy, men dt kom bare vann.. Fin info, ikke sant?
Ble også så sulten at jeg halveis besvimte på jobb i dag. Jeg håper virkelig ikke omgangen kommer å tar meg. Føler jeg noe bedre nå, men har ikke matlyst og er litt småkvalm. jeg prøvde å spise middag, men kom ikke så kangt som noen få gaffler før jeg kjente det var nok. Må droppe musikkøvelse denne uken også pågrunn av sykdom, så jadda.. Sist gang var jeg også slapp.. Det kan godt henne at jeg får for lite søvn natt til mandag, og kroppen reagerer. For jeg vet godt hvordan keoppen min reagerer når jeg får for lite søvn. Da blir jeg "fyllesyk" som jeg kaller det. Ikke missforstå meg alltså, jeg har ikke drukket alkohol, fordi det gjør jeg nesten aldri uansett.. Jeg syns ingen vits i å få i seg slik gift, så en sjelden gang går greit.. Ett lite glass..

 

Idag har jeg vært på byen sammen med min mor :) Vi fikk handlet noe, det vi trengte og ikke helt det vi trengte, hehe.. Sånnt skjer ;)
Dro også to timer etter byturen ned til mamma for å få middag og morskake til dessert.. Hmm, nå tror jeg noen kan missforså, det gjorde jeg allefall.. Morskake som alltså kan spises, ikke den vi mennesker plopper ut fra på fødselen.. Æsj, nå ble jeg kvalm jeg. Nei og nei.. Nå må jeg slutte!!! Ja, det er ikke morsdag i dag, men feiret litt av den fordi min søster og samboer ikke kan komme i morgen, fordi min søster skal jobbe hele dagen.

Jadda.. I kveld er det både superlotto og MGP finale. Jeg skal se begge deler, og håååper jeg vinne noe, hadde vært supert, men med min uflask tror jeg nok ikke det sjer..

Hadde jeg vært så heldig å vinne de 700 millionene i kveld, hadde jeg brukt pengene på følgende:

- Gi penger til kreftforeningen, redd barna, osv.
- Også satt inn det aller meste i sparekonto
- Gidd en sum til familie og nære venner
- Brukt på en Usa-tur
- Kjøpt en ny stressless og kjøpt meg hus

Men somsagt, det er heller tvilsomt at jeg vinner 1 kr en gang.. Men kjøpte for å i det minste ha en liiiiten sjanse, hehe.

musicnodes
Tommy Fredvang: Make it better


I dag har jeg vært effektiv.. Jeg var på jobb, rett på trening også handlet jeg morsdagsgave ;)
Dro hjem, gikk en tur med Lucas, lagde meg jægergryte og tok en middagslur.. Har også fått dusjet Lucas med Shampoo så nå er han fin og ren :)

I morgen er det siste dag før helga begynner. Har ingen verdens ting å finne på i helga, så lurer på hva jeg finner på.
Skal ikke feire morsdag forhåpentligvis ikke fordi hun drar til kjæresten hennes...
Men må få gitt henne gaven i morgen + handkremmen hun bestillte fra meg.

Resten av kvelden i kveld skal jeg lese litt, se tv og youtube ;)
Jeg fikk sett den nye versjonen av Footloose i går. Jeg skal si med en gang at den ikke slår den orginale, men likevell syns jeg de klarte å gjøre filmen bra :) Jeg likte den godt!

 

 

Jeg vil ikke gi handlingen karakter, for det er jo akkurat den samme som orginalfilmen, men en karakter for fremførelse blir det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakter:
Jeg har blitt med i en konkurranse med opplysningen 1881 om å vinne min drøm.
Her finner du drømmen min: http://www.1881.no/drommer/profil/ragnhild-isabella-royseng/

Om dere, vil stemme blir jeg glad :)

 
vinn1881

musicnodes
Gavin DeGraw: Not Over You


Nye sangen til Gavin DeGraw ♥
Heisann på deisann!
Jeg dro å hentet Linda rett etter jobb, kjørte på byen for å handle til i kveld, fyllte bensin, kjørte min søster hjem og dro hjem for å lufte Lucas lage hjemmelagd pizza og brownies ble nettopp ferdig.. Skal vente i 5 minutter for å forsyne oss med browies, vanilje is og en komkake :) I mens tar jeg meg en Malibu likør!


 Nå blir det Hairspray(film), brownies, is og kromkake.. Snakkes :)

I dag viste jeg at Britt skulle få resultatene på CT og MR. Og jeg har gått å vært spent i hele dag.. Kreften i hode har endelig minsket og ting ser bedre ut :) Er så synnsykt glad på hennes vegne at noen gode nyheter kom. Bare vært elendige før. Jeg HÅPER virkelig kreften holder seg helt borte, for godt snart.. At hun kan leve ett normalt liv igjen uten all den medisinen og strålingen. Hun har hatt det vondt nok!
Ellers i dag har jeg jobbet, fått unna en del og nå skal jeg strakt lage meg middag, se resten av sesong 2 av Ashes to ashes og lese litt.. I dag skal jeg bare slappe av, om jeg finner på det skal jeg ta litt situps så jeg får trent på de nye øvelsene jeg har lagt til i treningsprogrammet mitt :)

Også lurer jeg litt på om Linda skal være til meg hele helga, for jeg håper det.. Vi har ikke sett hverandre på snart 2 mnd tror jeg, og det syn jeg er lenge nok :P Vil tilbringe så mye tid med henne som mulig de helgene hun kommer, fordi jeg syns hun er her for kort, hehe.. Får jo nesten ikke tid før vi skal legge oss.. Hun er jo vant til å være opp lenge uttpå natta, og det tåler ikke jeg. Jeg blir "fyllesyk" av det.. Kroppen min tåler det rett og slett ikke.. Det er du vittne på Linda ^^
I dag dro jeg rett på trening etter jobb. Jeg plagdes med gymkortet mitt, så brukte mye unødvendig tid på å få fikset det, så det ble ikke like masse trening som jeg hadde tenkt.. Men det ble en god økt likevell :)

Har ikke vært noe i middagshumør, så slengte i meg fiskekaker uten noen ting annet.. Ellers har dagen vært på latsiden.. Prøvde ut noen mageøvelser på en App på Iphonen, og jeg likte noen av øvelene, så jeg skal legge de til i treningsplanen min ;)


Min heltinne innen trening :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits