Ragnhild Røyseng -

I dag skal jeg og min søster til pappa og stemor en tur i ettermiddag.. Så langt i dag har jeg fått trent og dusjet.. Og nå skal jeg en prøvetur ut å hente posten sammen med Lucas.. Det er nemmelig full storm og regn enda, og har vært slik i 3 dager nå. Det har også blitt oversvømmelse, igjen. Det er mye utsatt her jeg bor, og det er igrunn kjipt..
Det positive i all regnet er at isen har smeltet, det aller meste mener jeg da.. Etter turen til pappa skal jeg og Silje ta sol også må jeg handle inn til helga, da jeg kanskje får overnattingsbesøk av Linda i morgen, om hun er i bedre form.. Jeg krysser både armer og ben på at hun blir bra nok til i morgen..

Skal også på ett møte på bibliotekt i morgen angående å begynne å jobbe der igjen ♥ Vi må finne ut når jeg kan begynne og få orden på ett par ting.. Så jeg er glad jeg kan begynne der igjen, da jeg har savnet det..
 

For å starte med, så har jeg lest boka.. Så jeg hadde store forhåpninger av filmen.. Boka elsker jeg, men filmen skuffet meg maksimalt.
Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si, for de hadde ikke med mye av de viktige detaljene, og ikke minst personene..
Jeg savnet ulvehunden, Ethans far og bibliotekdamen. I filmen er Amma bibliotekdamen, mens i boka er det bestevenninnen til Ethans avdøde mor som er bibliotekdamen.
De tok heller ikke med Mr. Ravenwood sin tvillingbror, og ikke minst det faktum at Mr. Ravenwood er en "vampyr", men som "spiser" tanker/drømmer i stedet for blod.
De avslørte også hvem Lena's mor hadde erobret kroppen til mye før boka. I boka er det i slutten hun blir avslørt.. 

Larkin viser seg også å være ond, men det ser vi ikke i filmen. Der er han vistnok av de gode.. Også tok de heller ikke med at Lena og Ethan har telepatiske evner med hverandre. Det er så mye detaljer jeg savner, og jeg klarer ikke skrive opp alt, da det vil bli ett langt innlegg..
Men det eneste jeg kan se positivt i filmen var at de spilte bra, det er igrunn det eneste jeg kan si var bra med den..

Terningkast: 

I dag skal jeg på kino med Linda og se Beautiful Creatures.. Jeg har lest boka, så jeg kommer til å legge ut en omtale av filmen, og sammenligne den med boka..
Jeg har allerede skrevet en omtale av boka, HER er den.. 

I dag har jeg så langt fått trent og dusjet.. Nå skal jeg føne håret og etterpå blir det litt lesing før jeg skal ha Sushi til middag ♥

Omtalen av Beautiful Creatures kommer i morgen, så se opp for den ;)
I dag dro jeg en tur på byen for å handle mat og litt andre småting.. Skulle også se om sjefen for Life var på jobb, for jeg har tatt en beslutning, og jeg vil ikke jobbe der likevell.. Alltså, det blir for mye stress med lønningen fra Nav og fra Life, så det gikk ikke helt opp.. Det var jo også en tilkallingsjobb, så man vet aldri når behove for meg er.. Det stresset meg også litt.. Så jeg bestemte meg for å gå tilbake til biblioteket, der jeg jobbet først.. De vil sikkert ha meg tilbake, da de har sagt det flere ganger :)

Så i dag ble det hjemmelagd fullkorns seifiskegrateng hos pappa :) Den var nyyydelig :) Og i morgen har jeg budd meg på Sushi ♥ Det var tilbud på Obs, så da slo jeg til :D

Dro hjem klokken halv 5 og satte i gang meg en jogge/gå-tur med Lucas. Jeg hadde jo trent fra i morgenen av, men jeg fikk ett så stort energikick, så da slang jeg meg med Lucas^^ Vi jogget halve turen, men Lucas ga seg og ville bare gå resten..

Nå skal jeg gjøre noen småtterier på pc'n, så skal jeg bare slappe av resten av dagen..


Denne boka leser jeg nå til dags, og jeg er hekta.. Søndagen har bestått av å sove litt lengre enn vanlig, trent og gjort noe husarbeid.. Nå er jeg nydusjet og klar for kvelden.. Straks skal jeg lese bok og daffe litt av...
I morgen om jeg ikke får telefon at jeg må jobbe drar jeg til byen å handler inn mat for den nye uka.. Jeg er også spennt på hvor mye jeg blir trekt i lønn av de 6 timene jeg har jobbet den uken her..

Det er vell ikke stort annet å si for i dag.. Så jeg vil ønske dere en fin søndagskveld vidre :)

 

I dag var jeg på byen med mamma og stefar.. Vi skulle handle dress til Tore også innom XXL. Jeg fant meg en ny joggebukse der som jeg skal vise dere bilde av.. også var jeg innom ARK bokhandel og kjøpte meg en bok.
Den boka er så bra omtalt at den skal bli til film i August. Så da tenkte jeg å få lest den først ;)

Senere i dag skal jeg spise torsk hos mamma.. Ellers så skal jeg ta treningen i kveld, da jeg har litt andre ting å gjøre før jeg drar nedover..


Helly Hansen joggebukse kr 149 og Skyggejegeren-serien bok 1, Demonens by, kr 129.
 

I dag skal jeg jobbe fra klokken 17:00-20:00... Det består av enda en dag med opplæring.. Satser på at disse timene går like fort som den gjorde på tirsdag ;)
TIl uka skal jeg jobbe dagtid, men jeg vet ikke hvilken dag enda.. Det kommer sjefen til å ringe meg om, så jeg får bare vente å se..
Jeg HÅPER jeg ikke skal jobbe kveld på tirsdag, for da tenkte jeg og Linda og se Beautiful Creatures, så jeg krysser fingrene..

Så langt i dag har jeg trent og dusjet.. Skal nå lage litt lunsj og se nyeste episode av Vampire Diaries :) 

One Direction sin nye musikkvideo for Comic Relif er ute nå. Jeg måtte le litt da jeg så Niall.. Hiver inn musikkvodeoen her så dere får se hvorfor ^^

Hvem er din favoritt? Min er Louis!

I dag har jeg hvert litt forskjellige steder.. Startet dagen med trening, også dro jeg på biblioteket å pratet med Bente og Liv.. Satte meg også ned å begynnte på en ny bok jeg vurderte å låne, og endte opp med å låne den :) Denne boka har hvert godt omtalt på youtube og derfor måtte jeg bare.. Fikk lest noen sider, og den sugde meg inn i handlingen :) Leser jo noe annet enda som jeg har til daglektyre.. Har hvert litt lat på lesefronten forje helg og disse dagene, men er snart ferdig med Warm Bodies. Til nattlektyre leser jeg den jeg lånte i dag, alltså Hver dag av David Levithan..

Var også en tur innom Nav for å snakke med de om skattekort.. Må jo ha det nå som jeg har en deltidsjobb, og desverre fikk de ikke til å hjelpe meg i dag, så han skal ringe meg i morgen.. Også hadde jeg ett lite møte etterpå.. Så i dag har jeg hvert endel å fartet(som vi Nord-trøndere sier).

I morges hadde fryseren på kjøleskapet blitt helt mongo også.. Så jeg måtte ta frem stolen å sperre for døra slik at den ikke åpnet seg selv.. Det har også samlet seg masse is inne i fryseren, så jeg har siden klokken halv 4 i dag hatt to store skåler med varmt vann inn i slik at isen smelter.. Det er snart greit nå heldigvis.. Men det øverste laget helt innerst må få litt mer tid på seg.. Har skiftet varmtvann to ganger nå, og tørket opp all isvannet som samler seg på gulvet.. Så jeg satser på at alt går bra..
Nå har jeg kommet meg hjem fra jobb.. Første dagen var rolig og lærerik.. Neste gang blir på fredag på samme tid.. 
Snart skal jeg lage meg en skikkelig kveldsmat og slappe av.. Ble litt vond i ryggen etter all ståingen, men det forventet jeg da jeg plages med ryggen fra før av og stå for lenge ikke akkurat hjelper..
Men det gikk fort over da jeg kom hjem, og det er jo bra..

Det er ikke det store jeg har å si i dag annet enn å ønske dere en god kveld vidre :) 

I morges fikk jeg en telefon fra Life. Jeg var der på jobbintervju på en deltids/tilkallings-stilling forje uke.. Jeg hadde ikke forventet å få jobben, men selvfølgelig ble jeg kjempeglad for at jeg fikk den.. Og jeg takket ja :)
Jeg begynner i morgen klokken 17:00 - 20:00 for opplæring. Onsdag skal jeg også jobbe, men det tror jeg er fra senteråpning, alltså fra klokken 10:00, men det skal jeg få mer info om i morgen.
Jeg går glipp av kino"date'n" til meg og Linda, da vi hadde planlagt å se Beautiful Creatures i morgen.. Men jeg må nesten prioritere jobb nå som jeg endelig har fått en :)
Kino tar vi en annen dag jeg vet jeg har fri. Da man er tilkallingshjelp er det jo litt vanskelig å vise likt til tider. Jeg håper jeg klarer jobben, det er jeg mest spent på da den forje butikk-jobben på kjøpesentret ikke gikk så bra.. Men somsakt siden den gang har jeg vokst masse på servicefronten, og jeg er selvsikker nok til å tro at jeg kan klare det.. Jeg er jo også VELDIG interesert i kosthold, trening og helse. Og det er ett stort pluss i en jobb som denne.. Jeg krysser fingrene på at jeg mestrer denne jobben..

Ellers i dag har jeg trent.. Mamma kom hjem fra Trondheim i dag, og hun kjøpte nye lilla gardiner til meg på Spar Kjøp i dag ♥ Jeg har hvert på leting etter tykke gardiner en stund nå, men de jeg har klart å funnet var så himmla dyre.. Så da hørte jeg meg mamma om hun kunne lete for meg på Spar Kjøp, og hun vant kjempefine lilla gardiner med blomstermønster på :D Takk snille mamma ♥

Om ikke så lenge skal jeg lage meg Ørret til middag.. I mellomtiden skal jeg lese bok.. Lucas dro med mamma for en liten bestemor-dag.. Så jeg har fått støvsuget gulv etter han dro.. 

Jeg leste ett innlegg av Kim nå nettopp om en artist han likte.. Colton Dixon heter han.. Jeg liker stemmen hans veldig godt, og sangene hans var også ganske bra :) Han var med i 11 sesongen av American Idol og kom på 7.plass.
Her er noen av sangene hans:

musicnodes
Colton Dixon: I'll Be the Light

 

musicnodes
Colton Dixon: In and Out of Time

 

musicnodes
Colton Dixon: Where My Heart Goes 

I dag tar jeg meg en hviledag fra trening.. Så dagen skal brukes på husarbeid og avslappning..
Det snør som bare juling ute, og alt har blitt hvitt!! Det liker jeg ikke overhode..
Om min søster gidder, så skal jeg høre om hun blir med å tar sol i dag.. Det er 3 uker siden sist, så nå må jeg få tatt en tur snart..


Hjemmelagde sunne blåbærmuffins til lunsj :)

 

Ha en god søndag dere!!  :)
 

I dag har jeg hvert en tur på bibliotekt å levert bøker.. Dermed lånte jeg meg to tidsskrift :) Dro å hentet baggen til Silje hos en venninne av henne og da dro vi oss en tur på byen.. Vi bare så oss litt omkring i to butikker og handlet litt mat. Silje endte opp med to lekkre kjoler som jeg også kunne tenkt meg, men gadd ikke prøve den^^
Nå har jeg hatt en 30 minutters intensiv treningsøkt og skal til å lese Warm bodies som jeg fikk i posten i dag :D Det er en zombie-bok som jeg har fått anbefalt av en masse Booktubere på Youtube.. Den er også kommet på kino i Usa, og kommer til Norge i Mars. Så jeg er sikker på at jeg har lest den ferdig til da :) Jeg vet ikke om jeg skal se den på kino, men skal se den på pc'n når det har kommet en god kvalitetsversjon på 1channel ;)
Det er en kort bok på 240 sider, så det skal nok gå unna tenker jeg^^ Så jeg legger boka jeg leser nå på hylla til jeg er ferdig med Warm bodies.. Hold på med Matched av Ally Condie, men tar en pause der slik at jeg kan lese Warm bodies. Jeg kan ikke la meg venter lengre, så da setter jeg i gang :D Boken er skrevet av Isaac Marion.


Slik ser boken ut:)


Disse er hovedrollen i filmen. R(Zombie) og Julie(Menneske)..

 

Denne boka handler om en helt vanlig gutt fra Gatlin. Ethan Wate er 16 år og det er hans syn vi leser i boka.
En dag begynner det en ny jente i klassen. Det syns Ethan er rart, da det aldri kommer noen flyttende til Gatlin.. Det er en så ensom og kjedelig by..
Lena heter den nye jenta, og Ethan finner fort ut at det en noe muffins med henne.. Hun er også niesen til Gamle Ravenwood, som da er en "fryktet" mann i byen. Han går aldri ut av huset sitt og huset er mer en stor pg fotlatt villa.. Det folket ikke vet er at Familien Ravenwood er "Hekser".
Ethan og Lena henger mye sammen, og til slutt finner han ut hva hun er.. Det gjør forholdet sterkere og de blir ett par.. Familien til Lena er også forhekset, og på 16-årsdagen til Lena blir hun ond eller god. Det er mye som skjer hele tiden, nye overraskelser og masse drama.. Lena's mor viser seg å være i livet da hun trodde hun var død. Sarafine(Lenas mor) er også en av de farligste av alle hekser, og Sarafine vil ha Lena på sin side, hun vil at Lena skal velge ondskapen.. Vil hun gjøre det?

- Jeg likte denne boka veldig godt... Det er over 500 sider og jeg leste den på litt over 1 uke.. Det er ny rekord for meg for å si det sånn.. Jeg tror ikke jeg har klart å lest en så tykk bok på så kort tid.. Jeg er ikke en kjapp leser, så jeg ble imponert over meg selv..
Jeg fikk meg mange overraskelser i boka og den holdt meg interesert igjennom hele.. I midten av boka dabbet jeg litt av, men kom meg fort inn igjen..
Hadde også mine misstanker om visse ting, og jeg hadde rett i den ene tingen.. Sier ikke hva, da jeg ikke vil gi noen spoilere.. 

Karakter:
 

I morges da jeg skulle gå ut med Lucas, (før jeg hadde spist frokost og stelt meg) ble jeg invitert til Laila og Pippi på kaffe.. Jeg gikk forbi dem, og Pippi var på altaen å sa ifra at Lucas har her..
Pippi er kjæresten til Lucas, så hun sier ifra til Laila når han er i nærheten, det er sikkert å vist..
Jeg så ut som ett sjømonster da jeg kom inn.. Jeg hadde jo ikke kammet håret, ikke hatt på deo eller pusset tenner, så jeg følte meg ille til mote på den måten, men det var kjempe trivelig å være der :)
Vi pratet faktisk i nesten 4 timer, så jeg var enormt sulten da jeg kom hjem.. Jeg tålte ikke kaken hun satte frem med kaffen, så da ble det kaffe og en deilig blodappelsin :)
Da jeg kom hjem klokken halv 2 hev jeg i meg to brødskiver og trente etterpå.. Så nå skal jeg lese litt før jeg lager meg middag litt senere i dag..
Hadde tenkt å lage en type kebabrett, men manglet en ingrediens, så da blir det tomatsuppe med egg i stedet..

Lucas ligger å snorker vedsiden av meg nå, da han har herjett med Pippi i hele dag.. Så jeg tipper på at Pippi ligger i fanget på Laila å snorker nå også.. Det var vist favoritt-gjøremålet til Pippi det :)
Hun kom faktisk å la seg i fanget på meg også da jeg var der.. Og i følge Laila er det sjeldent at hun ligger i fanget på andre folk enn Laila.. Så det var jo utrolig gøy :)

I kveld er det også Idol, så det skal jeg få sett:) Ellers hvet jeg ikke helt hva jeg skal finne på.. I morgen skal jeg prøve å få tid til biblioteket en tur å levere bøker.. Men jeg vil ikke si noen sikkert enda..


Lucas og Pippi i sommer ^^
 

I morges da jeg skulle ut med Lucas så jeg en hund gå løs utenfor trappeoppgangen min.. Jeg begynnte å spekulere på hvor eieren var. Hunden ble med meg og Lucas på en liten luftetur, og jeg passet på sånn at han holdt seg på gangveien.. Jeg ville ikke at han skulle bli påkjørt av bilene.. Hunden ble med oss hjem også, men jeg ville ikke ta den med inn hos meg, så jeg sa han skulle gå til Eva(butikken under meg). Kanskje eieren var inne hos henne? Men litt rart at han ikke hadde bånd på seg, så jeg vet ikke.. Etter 15 minutter så jeg gående folk gå forbi meg, og de la merke til hunden, så jeg tror de kanskje har ringt en eller annen, for hunden har jeg ikke sett siden.. Håper han er tilbake til eieren sin..

Ellers har jeg trent i dag.. Satt på en maskin med klær og skrevet omtalen av Beautiful Creatures som postes i morgen.. Skal lage fiskewraps til middag i dag, så jeg må ta opp lefsen nå slik at den tines til det er tid for middag.
Resten av dagen er jeg usikker på. Jeg tar det som det kommer i grunn..

Sanna har også bursdag i dag.. 25 år! Gratulerer så masse meg dagen ♥

 

I dag har jeg ikke gjort annet enn å trene og vaske gulv,, Jeg har ikke vært helt i 100 til å finne på noe sprell rett og slett.. Jeg fant brillene mine da, så skal begynne å vende meg til dem igjen.. Det kan hende det er de som gjør at jeg ikke er helt i form da det er hode som plager meg litt.. Ikke hodepine, men svimmel i en liten grad.. Men det går seg til snart, det er jeg sikker på..

I morgen har Sanna bursdag, så hun kommer innom å henter gaven sin utover ettermiddagen.. Hun skal på resturant med familien sin, så på tur dit henter hun gaven fra meg.. Det blir også feiring med oss venner en gang, men det tar hun en annen gang.. 

Linda la ut en sang på bloggen sin i dag, og jeg likte den jeg også, så jeg legger ut musikkvideo'en i dette innlegget.. 

Startet dagen halv 9 i morges.. Trente og leste bok.. Nå skal jeg klippe meg hos frisøren etter nesten 1 år siden sist, hehe.. På tide kanskje?
Klokken 3 er jeg og Silje invitert på middag hos pappa, så det gleder jeg meg til :) Skal etter klippingen handle inn mat og drive dank på sentret før jeg drar til pappa, da jeg har nesten 2 timer å gjøre noe på før jeg skal til pappa.. Klippingen er klokken 1, så den tar nok ikke mer en 15-20 minutter..

Resten av dagen har jeg lagt av til lesing.. Jeg har ikke mange sidene igjen av Beautiful Creatures, og jeg har tenkt å fullføre den idag..
Neste bok er jeg litt usikker på hva det blir enda, men det blir enten Matched av Ally Condie eller hvis The Perks of being a Wallflower kommer i posten i dag blir det den jeg leser..
Nå må jeg begynne å røre på meg da jeg må starte bilen og gå en kjapp tur med Lucas til postkassen.. Så blir det ny sveis når jeg kommer hjem.. Skal muligens bare ta tuppene og klippe opp litt av håret.. Ingen stor forrandring akkurat.. 

Ny uke nok en gang:) I dag startet jeg dagen med trening, som jeg stortsett gjør hver dag om ikke noe annet jeg må fåreta meg om morgenen..
Har ellers hvert en rolig lese dag så langt.. De jeg leier hos har kjøpt nytt brannslokningsapparat til meg da det sto utenfor døren min i morges, og jeg er glad de gjorde det, for jeg sjekket det gamle og det er rimelig dødt.. Den kan virke i en liten grad enda vil jeg tro, da pilen ikke er helt på det røde enda, men veldig nært.. Så da forslo jeg at de kjøpte nytt til meg.. Ikke tro at jeg beordret dem til det, hehe.. Det står i kontrakten vår at slike ting som var i leiligheten fra før av og ting som har med leiligheten å gjøre er deres ansvar å skifte/kjøpe/reparere.. Så snille er de :)

I kveld er det Sirkus Northug, så det skal jeg se på.. Ellers er det nok bare lesing som står på planen.. Jeg er snart ferdig med Beautiful Creatures, og så langt er jeg imponert.. Jeg håper filmen som kommer på kino om noen dager er like bra..

 

I dag er det morsdag.. Jeg var hos mamma og mormor en tur i dag for å spise middag og kaken ble til mormor og morfar.. Det var jeg som lagde middagen idag da mamma ønsket seg det i morsdagsgave, og jeg ga henne en ny lommebok også. Da det var det hun ønsket seg.. Den er i skinn, men heldigvis ikke ekte skinn, for det hadde jeg ikke kjøpt uansett..

Vi så også Emil og Tora vant gull i dag, og det var supert å se på:) Jeg ser ikke sport når jeg er hjemme i leiligheten, men jeg liker faktisk å se det når jeg er andre steder.. Rart det der, hehe..

Etter kaffe'n hos mormor og morfar dro jeg hjem og hoppet i treningsklærne å trente.. Nå sitter jeg med boka å skal til å lese.. Om ikke så lenge er det Tore på sporet og Halvbroren på Nrk1, og det MÅ jeg få med meg..
I dag fikk jeg to pakker i posten, og det var 2 an 4 bøker jeg venter på :)

Disse kom i dag:

Og dette driver jeg med nå:


Leser bok, spiser blod appelsin og en sunnere kakao ♥

 

Nå har det blitt fredag og jeg er personlig mest glad i fredager.. Så langt i dag har jeg trent, gjort husarbeid, lest bok og sett litt tv-serier..
I kveld er det tv-kveld, så jeg kommer nok til å bli sittene forran tv'n en stund.. Det er jo Idol og Senkveld i kveld, så det skal jeg se på :)
I dag lagde jeg meg fiskeburger(sunnere vesjon) og det er en stund siden sist jeg lagde.. Så det var godt :)

Skulle egenlig på konsert i kveld, men de jeg skulle dra med kunne ikke.. Så da gadd jeg ikke jeg heller.. Korpset jeg var med i skal ha konsert i kveld og i morgen, så jeg hadde tenkt å se på fordi mamma spiller i korpset enda, men jaja.. I morgen er det med fest etter konserten og da gidder jeg ikke, da det er dobbelt så dyrt å komme inn.. Også er jeg litt sur fordi de ikke tok med Phantom of the opera. Jeg sluttet jo på grunn av det.. Haha, det er ikke den største grunnen til at jeg sluttet i korpset, det er en ganske god grunn til det, men det trenger jeg ikke snakke om! 

Nå har jeg hatt en fantastisk treningsøkt.. Jeg kom på å prøve Endomondo-appen min på Jillian Michaels-treningen min, og jeg satte meg ett mål på 300 kcal disse 55 minuttene.. Men jeg kom vist opp på 457 kcal jeg, jeg er overrasket, men glad :)
Hadde også ekstra motivasjon av denne appen, så da tok jeg i mer også.. Har også merket på treningsbuksene i midjen at de sitter mer løst der, så kanskje midjen min holder på å krympe? Jeg håper det:)

Nå skal jeg bare roe ned med Beautiful Creatures boken en stund, også blir det vell å lage meg fisk til middag :) Ved også å se en episode av The Biggest Loser ;)


She is AWESOME!!
 

 

I dag har jeg endelig fått tak i morsdagsgave.. Jeg har lett en stund etter det jeg skulle gi mamma, og i dag fant jeg det :) Startet dagen med å besøke folka på bibliotekt, levere inn og låne noe også;)
Også hadde jeg ett lite møte, dermed dro jeg rett hjem, hadde i meg en kjapp middag og dro innover til byen for å handle mat og morsdagsgave..
Kom hjem i 4 tiden, og da trente jeg og nå sitter jeg meg en fortjent neve meg druer:)
Skal til å begynne meg Beautiful Creatures serien da filmen kommer på kino neste uke tror jeg det var? Jeg tviler på at jeg blir ferdig med boka til da, da den har over 500 sider og jeg lånte den på engelsk.. Jeg har ingen problemer med å lese engelsk, da det er mitt favoritt-språk... Så får se hvor god tid jeg har ;p


Dette er boka.

Traileren:

Jeg ble med pappa, Inger Lise og Sanna på Harry-tur til Sverige i dag.. Vi dro klokken halv 3 innover..
Som vanlig hadde vi underholdning av Sanna til og fra Sverige, og like gøy vær gang :)
Jeg kjøpte ikke stort med tanke på at jeg er en helse-freak nå, så jeg endte opp med sunne ting, bortsett fra 1 ting, og det er to poser Maltesers.. Det er min favoritt sjokolade og den selges ikke i Norge mer..
Så jeg må helt til Sverige for å få tak i den.. Jaja.. Disse posene skal brukes om jeg får besøk, eller om jeg unner meg en liten neve en gang.. Jeg har en smart måte å spise godis på, og det er å begrense inntaket..
Alltså, jeg tar en liten mengde av det, også har jeg frukt eller grønnsaker vedsiden av også :)


NAM!!!

Så i dag har vært en god dag:) I morgen skal jeg i ett møte, samt på bibliotekt å levere noe og hente noe.. Så jeg håper været og føret er greit til i morgen, da det snør som bare juling her nå..
Resten av kvelden går til å lese ferdig Mary Higgins Clark-boka og planlegge morgen-dagen litt mer..

 

Da er det ny uke på gang :)
I dag har jeg trent og gjort noe husarbeid... Resten av dagen går til lesing og litt tv-titting.. Gleder meg masse til Sverige-tur imorgen, så det skal bli bra :D
Fikk også telefon fra Sector Alarm om jeg ville jobbe for dem.. Men jeg takket pent nei, da jeg ikke er noe fan av å gå rundt hus til hus å selge alarmer.. Det er ikke det jeg vil jobbe som..
Og for den del, liker jeg ikke telefon-selgere eller hus til hus-selgere.. Så hva er vitsen med å bli en selv da?
Men jeg er smiggret over at de ville at jeg skulle jobbe for dem da, så jeg tar det bare positivt..

 

Jeg sover utrolig lite i natt da jeg endte opp på soffaen, mens min søster og Vegard fikk låne sengen min.. Silje måtte så absolutt ha Vegard til å overnatte, så jeg gikk med på det.. Begge var trøtte og da tenklte jeg å være snill med dem..
Jeg sov lite fordi det er varmere i stuen enn på soverommet. Og en vinterdyne er litt for mye å bruke her inne, hehe..
Så i dag sto jeg opp til vanlig tid, klokken 09:00 og var en tur ut meg Lucas, spiste frokost og hørte svak musikk og leste en bok før de to andre sto opp halv 12..
De har dratt nå, så da har jeg fått trent og nå sitter jeg med en hårfarge i håret og venter på at den skal skylles ut.. Etterveksten må takes, så da gjorde jeg det nå.. Ellers har jeg gjordt en del husarbeid i dag..
Jeg har støvsugd hele leiligheten, skiftet på sengen og byttet duker på bordene... Skal også skifte gardin på vinduet, men må kjøpe meg en  ny en først og ikke mamma vet hvor den blå'e gardinen min ligger ^^

Resten av dagen skal jeg bare slappe av, lese bok og drikke te.. Det er også fin vær ute, så dagen er ikke så dyster i dag:) Det er en god søndag, og søndager er herlige :)

I dag startet jeg dagen på byen med mamma og Silje.. Også dro jeg hjem å trente.. Hjem til mamma igjen på middag, også feiret vi Silje's bursdag sammen med mamma, mormor og morfar..
Silje ble med meg hjem å så min favoritt film for tiden= Rags.. Hun likte den :D
Men så skulle jeg kjøre henne på Onkel Oscar(Ett utested) klokken 11 i kveld, men hun startet å drikke her, og endte opp på do. Så det blir ingen fest på hun gitt.. Så nå kommer Vegard å er her en stund..
Det blir slik at Silje overnatter hos meg..  

I dag våknet jeg, spiste frokost og trente litt ekstra i dag.. Det var godt å ta en litt lengre økt :)
Gikk også med Lucas ned til mamma i starten av en snøstorm, godt ja, haha!!  Vi lagde oss hjemmelaget pizza, og den ble god ;)¨

Fikk skyss av Silje hjem da stormen var ganske kraftig nå.. Så jeg slengte meg rett i dusjen og tok en hårkur.. Nå skal jeg slappe av med en kopp Chai Tea Latte og se litt på Youtube..
I kveld er det Idol og Senkveld, så det skal jeg klistre meg forran senere :)

Har dere Instagram? Følg meg på: Isabella1sr.. Da blir jeg glad :)
På Twitter: Bellasr1


Min kjære elskede Chai Tea Latte ♥

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits