Ragnhild Røyseng -

I dag dro jeg tidlig til Trondheim sentrum.. Men da jeg skulle vente på bussen sto det en Trøndersk/polsk fyllik å skulle ta samme buss som meg.. Det var trivelig, eller ikke!!
Han kom bort til meg å spurte om jeg var full og om at han kunne passe på meg.. Men jeg sa bare at han skulle passe på seg selv.. Så plaget han de andre to som sto like ved..
HELDIGVIS var det taxi-menn likeved, slik om han hadde gjort noe fystisk mot oss hadde vi fått hjelp..
Ellers har dagen hvert utrolig deilig! Fikk gjort noe av ærendene mine, men ikke alle.. Fikk også tatt meg en starbucks skinny Caramel Frappuccino.. Den var ganske god :) 
Overfallsalarm ;)
Lunsj på Shin Sushi.. Nydelig sushi :)


Var innom hovedbiblioteket en tur, ble helt forvirret der inne jeg..

Dro også på trening i dag. Pulsspinn-time.. Også jogget jeg hjem.. Fikk bra trim i dag også gitt :)I dag rett etter trening dro jeg på Sirkus Shopping som ikke er mer enn noen små hundre meter unna 3t-Leangen :) Fikk kjøpt litt nytt + litt mer mat..
Dagen har jo nettopp begynnt, og dagen har hvert helt super så langt.. Humøret er på TOPP, og jeg er i storform :) Er stiv og støl i kroppen, men det gjør meg absolutt ingenting..
Tok også i dag buss for første gang siden jeg flyttet fit på fredag forje uke^^ Og jeg fant frem helt alene, uten å måtte spørre.. En deilig følelse :)
Tror dere jeg kan bli en skikkelig bydame? Jeg føler meg veldig hjemme allefall ♥ 
En av mine favoritt Quote's :)

Ellers vil jeg dele Max Schneider sin nye singel og musikkvideo.. Jeg er serriøst forelsket i sangen. Han klarte det IGJEN!! Digger den fyr'n!!!!
Tro det eller ei, så har jeg danset etter sangen i hele dag, helt siden jeg gikk ut døren i morges.. Jeg brydde meg ikke at folk så på heller.. Jeg prøver også å lære dansen ^^


Ha en super dag videre :)

I dag har jeg tilbringt hele dagen i Oppdal sammen med min sjef.
Jeg har hatt det bra og syns alle foredrag var veldig insipirerende og ikke minst interesant.. Jeg lo også en hel masse :)
Vi var på det nye Rica-Skifer-hotellet, og det var ganske fint :)


Utsiden av hotellet..

Heidi i aksjon :)

Alle fikk en Daglig gleder-pinn :)

Alt i alt har dagen hvert veldig lærerik :)
I morgen skal jeg en tur på trening, også tar jeg turen til Sirkus shopping en tur ;) Gleder meg til å se meg omkring der.. Lenge siden sist.. Var der en tur da de åpnet kjøpesentret, så skal utforske sentret litt bedre nå, hehe..
Er så snedig og ha treningssentret bare noen meter unna kjøpesentret ^^ 

Jeg må si jeg liker min nye jobb :) For å si det kort er jeg Markedskoordinator. Syns det er en spennende jobb, og jeg ser frem til å lære enda mer :)
I morgen er det siste arbeidsdag før jeg tar helg. Da skal jeg til Oppdal sammen med sjefen å være hennes assisent under hennes foredrag. Vi reiser halv 8 i morgen tidlig, så må sti opp halv 6..
Vi skal være der stortsett hele dagen, så kommer hjem uttpå kvelden en gang. Gleder meg til å høre de andres foredrag og sjefen min sitt :) Hennes foredrag er alltid inspirerende, og det er også selve dama :)
Hun har lært meg masse de siste årene, og det sette jeg pris på :)

Om ikke så lenge skal jeg begynne med middag. I dag lager jeg veggetar/glutenfri cheeseburger med salat ved siden av :) Det skal bli deilig!!!

Har også fått trent masse mens jeg har hvert i Trondheim.. Jeg går 4 km til sammen til og fra jobb, + jeg går til trening som er i grunn 4 km til og fra også.. + jeg gjorde styrke i dag, og tabata i går.. Så jeg har fått kjørt kroppen bra :) I morgen blir det en vellfortjent treningsfri-dag :) Og den skal nytes i Oppdal ;)
Har også fikset meg en veiledningstime, men den blir ikke før på torsdag om 3 uker.. Så for smøre meg med tolvmodighet innen den tid ^^ 


Pulten min :)

Dere får har en super kveld vidre :)
 

I dag var min første arbeidsdag.. Har hatt en super dag, og jeg gleder meg til å sette skikkelig i gang :) I dag ble det mest en dag med å hilse på folket og vite mer om mine arbeidsoppgaver, og litt læring i oppgavene.. Dette blir spennende :)

Sluttet av klokken 13:00 idag, da sjefen måtte gå tidligere, så da tok jeg oppgaven med å gå litt rundt i sentret og gjøre noen ærender.. Fikk også kjøpt nye sko til 99 kr. Wedge-sko tror jeg de kalles :P

Ellers i kveld skal jeg på Tabata-trening.. Min onkel er det som har den timen, så jeg HÅPER han pusher meg^^ Ellers får han med meg å gjøre ;b
Treffer garantert på tante også, for hun skal på timen onkel har før tabata ^^

På onsdag skal jeg til Oppdal sammen med Heidi(sjefen min). Der skal hun holde foredrag. Så vi starter her fra klokken halv 8. Tidlig, men så tar det 2 timer å kjøre til Oppdal :P
Vi skal være der hele dagen, så jeg må sørge for å ha med meg mat og drikke om det kniper om. Det skal være lunsj og kaker å slikt der, men med tanke på min gluteninntoleranse, skader det ikke å ta med seg om det er noe jeg ikke kan spise der ;)
 

Uka's sang:

C6MOKXm8x50
Digger denne :)

Får ikke nok av denne :)

Uka's film:
97aoiaWwRVk
Camp Takota. Mange kjente Youtubere jeg følger er med i denne :)

Uka's tur:

Sverige-tur :)

Uka's bok:

Bok 2 i The Selection-trilogien.

Uka's kjøp:

Supert rett før trening :D Smaker også UTROLIG godt!
Uka's frukt:

Økologiske bananer er så godt :)

Uka's nyhet:

Flyttet til Trondheim :D

Uka's qoute:

So true!

 

I dag gikk jeg, mamma og Lucas en tur på 5 km. Vi gikk til min nye jobb, da jeg skal gå til jobb hver dag. Det er nesten 3 km dit, så ville gå en tur i dag får å teste ut hvor jeg skal gå uten å gå meg vill i morgen :P
Også gikk vi en litt lengre vei enn det stefar sa, så ja. Får prøve den andre veien i morgen om jeg ikke ombestemmer meg ^^ 

kwWDICp3XR
Her går vi forbi Tunga fengsel.

 

Nå har jeg kommet meg til Trondheim, og er i storslag.. Mamma og Lucas er her til i morgen, så reiser de hjemmover..
Holder nå på å lage ovnsbakt kyllingfilet med fullkornsris til middag for oss alle.. Så det skal bli godt med noe snadder snart kjenner jeg :)
Har også fulgt med OL i dag, og jeg er mektig imponert over Norge i dag :) Helt sykt!!!! 

I dag har jeg hentet den nye opptaksdekoderen min. Men får ikke satt i gang den da jeg ikke har antennekabel som skal gå til parabolen på den andre siden av huset.. Så får ikke brukt den før jeg får noen til å montere en kabel til parabolen..
Og får nå heller ikke den gamle dekoderen til å funke, så Silje kan bli tv-løs mens jeg er i Trondheim, haha.. I allefall til mamma får en montør til å fikse den nye på mandag eller noe.

Ellers så har jeg gjort det siste som skal gjøres klart til Silje tar over her.. Jeg har fylt på gass til gassovnen, skiftet på senga, og det ble tre nye plagg til 100kr, alltså.. 100 kr tilsammen, på Floyd.
Hadde det vært fullpris hadde disse tre tilsammen kostet 1200 kr ^^ Så jeg sparte noen kroner der gitt :) Fant noen bluser som jeg kan bruke på jobb, så det var supert å komme over disse :)
Kjøpte også en hjerteformet form som jeg kan lage pizza til 1 pers og mye annet snadder med.. Prøvde den i kveld da jeg lagde pizza, og det funket fjell ^^
Var også en tur innom XXL for å se meg omkring litt.. Lenge siden sist jeg var der.. Kom over energigele, for å få mer energi før, under eller etter trening.. I smak av sitron og eple.
Jeg prøvde ut den med sitron i dag, og jeg er meget imponert.. Fikk serriøst mer energi og jeg presset meg enda mer enn jeg bruker, så jeg er veldig fornøyd med dagens økt :)Nam :)

I morgen reiser jeg til Trondheim. Så jeg må prøve å få pakket det meste i kveld. Har vell fått med det meste, men jeg må sortere og legge det i kofferten på en annen måte slik at jeg får plass, haha! 

Ha en super helg dere :)

Nå har jeg kommet hjem fra trening og har satt i gang bakeninjaen i meg.. Jeg tenkte å lage noen muffins for å ta med til Trondheim til helgen, slik at jeg har noe snadder en stund fremover.
De er selvfølgelig gluten og sukkerfrie :) Jeg har også ett par sukkerfrie chocolatechip's inni de ;)

Dagen i dag har jeg stortsett lest og pakket.. Er snart ferdig med å fylle en stor koffert med klær, baketing og toalettsaker ^^ Skal også ha med Hurley-sekken min, der skal jeg ha litt annet småtterier..
I morgen er det nest siste innspurt før jeg vender nesen sørover..

Jeg gleder meg som en unge til å flytte til en storby, så jeg er veldig spent på hvordan jeg vil like forskjellen mellom bondelivet og storbyen.. Jeg er selv en blanding mellom disse "rasene", og trives i begge miljø.
Men akkurat nå trenger jeg mer liv i rundt meg, og da er storby ett supert alternativ..

Leste også ut The Elite av Kiera Cass i dag, og jeg kan ikke vente til tredje og siste bok av denne trilogien kommer.. Jeg må vente til i Juni, så må smøre meg med tålmodighet..Ellers så skal jeg begynne med De dødes bibliotek av Glenn Cooper i kveld.. Den har jeg ventet lenge nok til å begynne å lese, så nå skal det skje ^^ Den har nesten 500 sider, så det kan ta litt tid.. Det er også en trilogi, og siste boka kom for ikke så alt for lenge siden..
 

Min siste arbeidsdag gikk utrolig fort i dag.. Plutselig var dagen over.. Trist!!!
Kommer til å savne den fine gjengen utrolig mye.. Men nå er det bare å lade opp til min nye jobb.. Jeg flytter på lørdag. så da er det bare å glede seg :)
Jeg har fått vite hva jobben går ut på, og jeg må si jeg gleder meg masse til mine oppdrag.. Skal til og med være med sjefen på "Daglig gleder-foredrag" hun holder rundt omkring i Norge.. På onsdag skal vi til Orkanger å holde foredrag der, og jeg skal være hennes assisent :) Det blir gøy :)
Ellers skal jeg ha ansvaret for å gå rundt omkring i alle butikkene på sentret og høre hvordan dagen deres er, evt om de trenger å gå på toalettet, så står jeg vakt ^^ Skal også gå rundt å notere ned gode tilbud butikker har og legge det ut på facebook og hjemmesiden.. Skal rett og slett være sosial, skape glede rundt meg og være hjelpsom.. Det ser jeg frem til :) 

Neste fredag kommer bibliotek's-gjengen å besøker meg i Trondheim ♥ Så jeg skal reservere bord på resturant til de kommer. Blir muligens på Sushi-resturant :D Skal undersøke litt nærmere når jeg kommer meg til Trondheim.

Ellers idag har jeg hvert på trening.. Trente styrke og CoreStep i dag ^^ Første gangen på CoreStep og jeg likte den timen, så den blir å prøve i Trondheim også!
Skal straks lage middag, og i dag blir det torsk meg grønnsaker og ett rundstykke.. Snadder ;*

Vil til slutt takke mine søte og ikke minst snille kollegaer for alt de har lært meg, for all støtte og oppbekking igjennom de 3 årene.. Dere har hjulpet meg til å bli den jeg er i dag, og tusentakk for det :)
Jeg kommer nok på besøk skal dere se :)

 

I går var jeg i Sverie, så fikk ikke blogget.. Kom hjem ganske seint, og hadde ting å få gjort før sengetid!
Jeg slepte med meg Sanna til Sverige også, sånn siste liten greie.. Nevnte til pappa at Sanna sa hun kunne tenkt seg å bli med, og pappa sa med en gang at jeg skulle ringe henne.. Vi var jo bare 500 meter unna huset hennes ^^

Samtalen med Sanna over telefon:
Meg: Hei! Hopp i sko'a, du blir med til Sverie.. NÅ!
Sanna: Eeeh?? Hææ?
Meg: Ja, vi er 200 meter unna huset ditt..
Sanna: Ok, skal bare slå av tv'n..

Fant ikke alt jeg skulle ha, men litt ble det.. Nei,  jeg kjøpte ingen alkohol.. Pappa og stemor fikk kvoten til meg og Sanna ;)
Etterpå dro vi til min eldste stesøster's hytte som er ved Sverie-grensa. Der var vi å drakk kaffe en liten time, så dro vi hjemmover..
Hadde en super dag i går, selv om jeg var ubertrøtt og helt zombie.. Det var jeg i hele går.. Slik går det når man ikke får sove..

Sov ikke så alt for mye i natt heller, men heldigvis fikk jeg noen timer's søvn.. Bedre enn ingenting!


Tuppene på tur til Sverie :D Sanna Representerer Norge!

I dag er også min aller siste arbeidsdag på biblioteket.. Noe som er utrolig trist.. Men skal jeg ta sjanser, må jeg bare hoppe ut i det.. Målet er jo å få en fast jobb i Trondheim i løpet av de 4 måndene jeg skal være der.. Så på mandag er det første dag i ny jobb.. Skal somsagt jobbe for ei i familien til hennes oppsigelsestid som Senter Leder går ut.. I slutten av Juni.
Jeg er utrolig spent, og ikke minst litt nervøs på hva som venter meg der.. Men aller mest spent :)
 

I dag har dagen på jobb gått utrolig fort.. Plutselig var dagen over.. Har fått gjort masse, så det er bare bra :)
Ellers i dag skal jeg på Yoga og Tabata i kveld. Det skal bli godt ♥

I går farget jeg etterveksten.. Det var på tide å få gjort det!! Skal også en tur til frisøren, muligens på torsdag, for det trengs også!


Slik ble det..
 

Uka's sang:

-2U0Ivkn2Ds

Uka's youtube-video:
Joe Sugg etterligner forskjellige karakterer.. HAHAHA!!! 
 
Uka's film:

Dritbra :D

Uka's nyhet:


Flytter til Trondheim :D

Uka's mat:

Lagde rømmegrøt helt fra bunnen av! Sukker og glutenfri:) Beste grøten jeg har smakt og lagd selv noen sinne ♥

Uka's random:

Nyvasket bil ;)

Uka's snacks:

Nyeste smaken til Quest Nutrition.. Oreo-smak ♥

Uka's innkjøp:

Bok 3 i Skyggejegerne-serien.


  

Nå har det blitt lørdag, igjen.. Ukene går veldig fort i februar, syns jeg.
I kveld får jeg besøk av en kompis, og vi skal se film. The Watch blir det vi ser, har vi funnet ut.. Så det skal bli trivelig :)

Det blir sikkelig travelt for meg fremover.. Jeg skal pakke, klippe meg, en liten legetime for å skylle ører, også blir det mye forbredelser.. På tirsdag drar jeg til Sverige en tur etter jobb, så den dagen går fort...
Skulle jo egentlig også ha en avskjedskveld med min bestevenninne, men når jeg er så opptatt så får vi det ikke til.. Så vi treffes ikke på noen uker i værstefall.. Drar jo neste søndag til Trondheim..
Kommer jo hjem noen helger, så får håpe vi får tid til hverandre da :)

Ellers i dag har jeg hvert på byen å drukket kaffe med mamma og hennes venninner, som vi pleier på lørdager.. Veldig trivelig syns jeg :)
Fikk også kjøpt bok 3 i Skyggejegerne-serien, så jeg er superfornøyd med det.. Har ventet med å kjøpe den lenge nå.. Så nå måtte jeg bare slå til.. 

Ha en super lørdag :)

I dag har jeg skrevet under kontrakten på min nye jobb i Trondheim :) Da er det bare å jobbe på biblioteket frem til onsdag neste uke, så er det bare å vente til mandagen kommer ^^
Jeg er i ekstase, og gleder meg som en unge til å prøve noe nytt i en større by. Så min nåværende arbeidsituasjon er at jeg jobber ut Juni i Trondheim.
Innen den tiden skal jeg søke andre jobber som nav ikke betaler meg for. Slik at jeg kan flytte permanent til Trondheim og ha en fast fullstilling eller flere deltidsstillinger..
Jeg er utrolig klar for denne endringen i livet, og jeg vet jeg trenger dette.. Jeg kommer til å savne de søte og snille kollegaene mine på biblioteket utrolig mye :) Men jeg kommer nok til å holde kontakten, og stikke innom når jeg er på besøk her..

Så resten av dagen i dag skal jeg på trening i ettermiddag.. Pulsspinn og Core i kveld. Så treningen blir min Valentine i år ^^


Meg etter å ha skrevet under kontrakten :D
 

I dag ble det offesielt.. Jeg flytter til Trondheim helga før den 24.Februar. Der skal jeg jobbe noen måneder, og sammtidig søke andre jobber slik at jeg kan flytte dit permanent og få en bedre betalt og fast jobb..
Jeg skal være en slektning's assisent.. Hun er dagelig leder på Valentinlyst Kjøpesenter i Trondheim, og der skal jeg jobbe 3 dager i uka..
Jeg skal bo hos min stefar mens jeg er der, og det blir 3 måneder's opphold som vi vet akkurat nå.

Jeg har lenge ønsket å flytte til Trondheim, og nå har jeg fått sjansen.. Og den tar jeg med glede :D

Egentlig kunne jeg begynne på mandag allerede.. Men jeg må ha tid til å pakke, og forberede meg.. Pluss skal ordne med noen papirer og slikt..


Her skal jeg jobbe :)

Jeg er med i en fantastisk giveaway hos LovelyLiller  ♥ Hun har en fantastisk blogg der hun skriver om lavkarbo og sunn bakst. Har brukt mye av hennes oppskrifter, og er meget fornøyd :)
Skulle jeg ha valgt en av disse pakkegavene ville jeg ha valgt pakke nr. 2. 

#Giveaway #Lovelyliller

Nå har det blitt langhelg for meg igjen.. I dag har jeg hatt masse å gjort på jobb, så dagen gikk ganske fort :)
Skal i dag lage rømmegrøt helt fra bunnen av, så det blir spennende.. Den blir også gluten og sukkerfri ;) Håper jeg får det til!

Ellers i dag har jeg planer om å få lest en del. Og slappet av.

Har også i dag fått bestilt ny dekoder, denne gangen med opptaksmulighet + det er innebyd tråløst internett, gratis Netflix og Spotify.. 100 kr i mnd..
Jeg har klaget så mye på Canal Digital helt siden jeg flyttet for 4 år siden, og i det siste syns jeg de har sjerpet seg.. Så da godtok jeg dette, og satser på at jeg får sett tv uten at alt klikker..
Håper også på at jeg får dekoderen i posten snarest..

Neste uke er det vinterferie for mange.. Men ikke for meg.. Som jeg syns er helt greit.. Jeg får mer arbeidsro når det ikke er masse elever rundt omkring, så skal få gjort masse til uka :)
Venter også på en telefon om arbeidspraksisen i Trondheim.. For jeg har fått en praksisplass noen måneder der, men det er ikke bestemt når jeg begynner enda.. Vil tro det blir i Mars om jeg er heldig :)
Da blir jeg der til Mai eller Juni.. Det skal bli så SYKT bra!! 


Bilde er tatt for noen uker siden ^^

Tenkte å lage en liste over ting jeg ønsker meg fra Nelly.no.. Så her er den(Trykk på bilde, så kommer du direkte til produktet):

 

Syns ?

I dag skal jeg på Yoga og Tabata-trening.. Ellers så har jeg fått tatt en kjapp husvask... Middagen skal jeg lage om ikke så lenge, og i dag er det torsk på menyen :)

Er igrunn ganske sliten idag, så jeg kjenner det skal bli godt med en Yoga-time.. Den trenger jeg! Det er rett og slett blå-mandag i dag. Haha, hadde på meg blå'e klær fra topp til tå også idag, så passet bra?

Nå skal jeg bare slappe av å lese litt før jeg gjør noe mer. Så jeg satser på at kroppen er i toppform etterpå..
I går ble jeg litt skremt da jeg var på Pulsspinn.. I starten av timen kjente jeg at jeg fikk vondt i hjerte.. Så jeg begynnte å lure.. Men det ga seg etter at jeg var halvveis i treningen.. Og da jeg gikk over til Hard Core-time var alt helt bra igjen.. Kanskje kroppen anstrengte seg litt for mye?


Uka's sang:

Uka's film:

Fikk meg i godt humør :)

Uka's bok:

Mary Higgins Clark levere enda en gang :)

Uka's sminke:

Denne er utrolig god :)

Uka's neglelakk:

Uka's smykke:

Uglesmykke :)

Uka's frukt:

Økologiske bananer.. Mye bedre enn den billige sorten.

Uka's hudpleie:

Min nye favoritt ansiktsrens..

Uka's plagg:#Favoritter #Banan #Ugle #Gosh #MaryHigginsClark

 

God ettermiddag.

I dag har jeg ikke gjort så mye.. Har prøvd å bakt litt, men resultatet ble ikke helt som jeg hadde håpet. Skal se hvordan det blir etter å ha stått i kjøleskapet en liten stund.
Skulle egentlig bort i dag også, men det ser ikke ut som det blir noe av.. Som er synd.

Ellers i helgen er det jo morsdag.. Aner ikke når jeg skal besøke mamma, men det må bli fra morgenen/formiddagen av. Jeg skal bort på kveldstid, så får se hvordan det blir. 

I kveld er det konsert, og dit skal jeg.. Så da blir det å høre Elton John og Vamp-musikk av Lurlåt og sollistene.

Dagen i dag startet jeg med en super styrketreningsøkt :) Ellers har jeg gjort husvask og lesing.. Skal etterpå lese mer, også blir det vell en tidlig Pizzaparty Fridaynight på meg..
Bruker somregel å ha middag klokken 19:00 på Fredager, men ettersom konserten begynner på den tiden må jeg ha den tidligere.. Jaja..
Så lenge jeg får min fredagspizza er jeg fornøyd :) Denne fredagens pizza består av maismel, reinsdyrkjøtt, cottage cheese, mais, tomat og løk.. Gleder meg!


Denne leser jeg nå. Hennes nyeste bok :)

I morgen skal jeg muligens en tur til en venninne... Da får jeg treft hennes søte datter og hennes søte hund.. Lucas blir sikkert også med, så da får de leke sammen :)
Søndag er det morsdag, og skal vell sikkert en tur nedover til mamma..

 

Så langt i dag har jeg ikke gjort det store.. Det eneste jeg skal i dag er på trening med pappa og stemor om ikke så alt for lenge :)
Ellers skal jeg snart begynne med middag.. Dagen i dag har gått mest på å lese bok og litt husarbeid.. Så det er ikke så mye å skrive om!

Dagens trening er CrossFit og Rompe-time, etterfulgt med litt egentrening av magen ;)

I morgen skal jeg på konsert.. Korpset jeg var med i tidligere skal ha konsert, og den består av Elton John og Vamp musikk :) Så det skal bli interesant å få hørt på..
Men jeg gruver meg til de skal spille og synge Liten Fuggel, da den sangen minner meg om min avdøde gudmor.. Det var hennes favorittsang, og siden begravelsen har den liksom blitt hennes sang.
Og jeg gråter hver gang jeg hører den.. 

Nå har jeg tatt helg. Og har fått dratt til Mekonomen for å høre om jeg må skifte dekk.. Han trodde de koms til p holde til høsten, om været ikke blir værre.. Vi har jo ikke snø, så da fungerer den greit.
Den var mer slitt på fremdekkene, og jeg måtte bare vurdere å se hvordan føret blir fremover.
Sommerdekkene må jeg uansett kjøpe nye av, så det får bli når jeg skal skifte til sommerdekk..

Ellers så kommer Linda en tur litt senere. Det er leeenge siden sist jeg så henne, så nå er det på tide..
Vi skal se White House Down også får vi se hva det blir til etterpå..


Channing Tatum ♥
 

I dag har jeg fått tatt en god styrkeøkt på trening :) Har også fått gjort husarbeid, så nå føler jeg meg lettere til sins! Skal om ikke så lenge spise middag, og i dag blir det Sushi, igjen :D
Ellers i dag har det hvert noe dramatikk.. Det har hvert utrolig mange branner iløpet av kort tid.. Helt synnsykt mange.
Ikke minst i dag.. Da jeg dro på jobb kom det en politibil i full utrykning. Da tenkte jeg noe var på gang.. Brann? tenkte jeg.. Joda, da jeg kom på jobb var det full brann i nabokommunen.. Like ved der min mor jobber.
Så det måtte evakueres flere steder.. I følge mine naboer lukter det røyk helt hit.

Mer info om brannen finner du om du trykker på bilde under:


I morgen etter jobb, skal jeg og morfar kjøre innom Mekonomen å få sett på nye dekk til bilen. Det trengs for å si det mildt. Så jeg satser på at jeg har nye vinter og sommerdekk i år.
Også kommer Linda en tur på filmkveld.. Det er LENGE siden sist vi traff hverandre, så nå er det på tide med en liten gjennforening ^^
 

Uka's sang:

Uka's plagg:

Uka's neglelakk:

Barbierosa lakk fra Gosh ^^

Uka's sminke:

Elsk ♥

Uka's tur:


Trondheim :D

Uka's smykke:


Uka's mat:


Uka's snacks:

Uka's tilbehør:

Thailand vesken min :)


#favoritter #Sushi #Protein #HunterHayes #Trondheim #Yolo #Gosh #Loreal 


På vei ut døra for å dra til Trondheim :)

Jeg har det helt fantastisk godt her i Trondheim. Jeg storkoser meg.. I dag har jeg og mamma tatt turen til sentrum og levert CV'er, nå er jeg tom for det.
Vi har også fått handlet inn til middag i kveld, og for meg blir det SUSHI!!! Gleder meg stort! 


Mamma og jeg på tur inn til Trondheimsentrum :)


Starbucks-lykke ♥ Skinny Chai Tea Latte ♥

Resten av dagen går til å fikse min stefar's pc som ser ut som trenger en skikkelig rens. Tror desverre at den har kræsjet, og trenger å bli levert inn til reperatør, men skal prøve så godt jeg kan :)

#Trondheim #Starbucks #Jobbsøk #Lykke #Sushi 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits