Ragnhild Røyseng -

Linda er her nå. Hun skal overnatte til i morgen :)
Vi har spist middag, og nå ser vi på Fartøy Valen, og den er genial :)
Snart er det Torsdagskveld fra Nydalen, og da er jeg i drømmeland!!!

I kveld skal vi bare chille, for i morgen skal vi kjøre til dyrlegen med hamsteren til Linda. Tidlig i morgen!

Yeah, så snakkes folkens! 

Jeg elsker å lese bøker(ikke skolebøker). Jeg har samlett opp noen serier jeg elsker å lese og har alle bøkene i tre av de seriene..

Disse bøkene har jeg pr. i dag:

* Camilla Lackberg serien(Har alle bøkene)
* The vampire Diaries(Har alle bøkene)
* The Twilight saga(Har alle bøkene)
* Laure Conrad, Sugar and Spice(Eier ikke de to første)
* Henning Mankell, Før frosten.
* Jo Nesbø, Hodejegerne og Panserhjerte.
* Chales Harris, Dead until dark(Fra True blood-serien)
* Lindsey Kelk, I heart Hollywood.
* Spis deg slank
* Wm Paul Youg, The shack.
* Jodi Picoult, Change of heart.
* Hundeeierens første håndbok.
* Hundedressur.
* Hunder(Alle hunderaser).
* Percy Jackson, The sea of monsters.
* Hayley Long, Har det klikka for Lottie Biggs?

 Omtaler av Percy Jackson, The sea of monsers finner du her.
Omtaler av Camilla Lackberg, Predikanten finner du her.
Omtale av Hayley Long, Har det klikka for Lottie Biggs? finner du her.

Også lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan skrive om, annet enn min hverdag?
Jeg har en ting til jeg skal gjøre, og det er å vise min sminkesamling. Men det får bli litt senere.. Noe annet dere kunne tenkt dere?

 

I dag var jeg på Zumba. Må si timene har forandret seg veldig, på en positiv måte. Det er hardere, og enda mer moro.. Til våren skal de øke til 1 times trening i stedet for 45 minutter, noe jeg er ekstremt glad for :D
I morgen skal jeg danse hjemme med mitt nye Wii spill som Sanna kjøpte til oss, hun er så snill :)

Skal på jobb i morgen, og tar med Lucas.. Det blir bedre for han, fordi jeg jobber litt lengre på onsdager, og jeg liker ikke at han er alene hjemme alt for lenge.. Han blir så rastløs de dagene og ingenting som hjelper, selv om jeg går en lengre tur med han..

Har også veldig til på hytta snart. Kanskje ikke akkurat nå pågrunn av all den dumme snøen. For sist gang jeg var på hytta i vinter gikk snøen helt opp til lårene.. Jeg og Vegard gikk ikke på ski oppover, så vi måtte klabbe oss igjennom all den snøen 600 meter. Det ble en god treningsøkt i allefall ;)

Nå sitter jeg bare å slapper av. Ikke lenge til jeg skal ta kvelden..

  

I dag fikk jeg rabatt kupponger av Ellos i posten. Så jeg gikk inn på ellos sine sider for å se om jeg fant noe sommerklær, og det fant jeg.. Så jeg brukte den ene kuppongen å handlet litt ^^, Jeg trenger nye klær til sommeren og fant noen ting jeg kunne trengt. + ett sminkespeil med lampe rungt, som jeg har hatt øye på lenge ;) Tror det ble 2 kjoler, 1 t-skjorte og en kort bukse som passe godt til trening eller til sommerværet ;)

Bilder av innkjøpet:

Dette ble innkjøpet, hva syns dere?

 

Her jeg bor har vi hatt enormt med snø og storm. Det er rett og slett ikke gøy å tenke på at det er vår nå, med så masse snø og drittvær. Jeg håper det kan regne masse fremover slik at all snøen forsvinner og det kan bli vår.
Lucas har ikke noe i mot all snøen, han elsker å gå i dypsnø høyere enn det han er selv. Det er komisk å se på rett og slett..

I helgen har jeg egentlig ikke gjort det store. Har sett Hvaler, sesong 2, og lest bok. å holder jeg på med L.A Candy, boken til Lauren Conrad. Jeg lånte den på jobb, og håper jeg blir ferdig til fristen er omme. Hvis ikke skal jeg forlenge den, om den ikke er reservert til noen andre.. Har ikke kommet spessielt langt enda, så må kanskje begynne å lese litt mer i den..
Har dere lest boka?

I dag skal jeg og Sanna på Zumba. Vi håper i allefall vi kommer oss dit. Fordi gårdplassen er stappet meg snø, nesten knehøyde.. Vi er rett og slett stengt inne. Håper naboen gidder å fjerne all snøen snart, fordi jeg skal til min mor på fisk klokken 15:00. Må evt. gå nedover om det ikke er gjort snart. Menmen, må jo ha middag. Har ikke budd frem noe her hjemme, og har veldig lyst på fisk..Det blir ingen trening i dag. Været er fortsatt ikke blitt bedre, og det har allerede skjedd ulykker i omerådet.. Pappa skulle nemmelig hjem fra jobb da han ble med i en ulykke der mange biler hadde kræsjet eller havnet utenfor veien. Han var bare 2 meter unna av å kræsjen i en lastebil, så han hadde heldigvis flaks :)
Så jeg tror jeg holder meg hjemme i dag jeg.. Og håper været blir bedre i morgen da jeg skal på jobb, så hadde vært greit om det ikke er slikt vær da.. For den veien jeg kjører til jobb er risikabel om vinteren. Der skjer det ulykker hele tiden, det slår ikke feil en gang...

Sanna har nettopp kommet, og det fikk jeg erfare da hun kastet snøballer på vinduet mitt.. Jeg ble litt redd da jeg, haha..


Pappa er helt bakerst, bak den røde lastebilen. Du ser bilen så vidt..
(Kilde: www.t-a.no)

I dag er været helt forferdelig. Det var snødd som e gal i natt. Og nå er det synnsykt mye snø ute. Det er også snøstorm, så jeg er ganske lei nå. Det bør roe seg snart, fordi jeg og Sanna skal ut å kjøre til trening senere i dag. Vil ikke gå glipp av den..

Ellers så har jeg begynnt med b-vitaminer. Jeg håper inderlig på at neglene mine blir normale igjen snart, og at håret mitt ikke blir like dødt..Jeg knasker alle slags vitaminer hver dag, men oppdaget nylig at jeg manglet b-vitaminer..

Naboen driver å graver vekk all snøen på parkeringplassen vår akkurat nå, og Lucas er som vanelig nygjerrig å ser på..
Desverre tror jeg ikke det varer så lenge etter han har gjort seg ferdi, fordi det høljer ned med snø enda. Og snart blir det nok like fullt med snø som det var for noen timer siden.. Lucas drukner jo i snøen, men han elsker å gå i dypsnøen, så for han er det ingen problem. Men han likte ikke snøstormen for å si det slik. Han klarte ikke gå mer en 15 meter på gangvegen, så måtte han snu.. Vi gikk jo mot vinden, så vi fikk jo alt i ansiktet. Da snudde vi og gikk den andre veien, så det ordnet seg ;)

Jeg lurer litt på om det blir vær nok til å kjøre jeg. Om det ikke er det så må vi nok kutte treningen, desverre.. Men jeg skal prøve å komme meg innover, jeg vil på trening uansett om været er like ellendig.. Jeg bare må..


Oldemor og meg. Jeg har tenkt masse på henne i det siste. Jeg savner henne i massevis. Håper hun har det bra der oppi i himmelen.. ♥

 

Nå har jeg lest ferdig denne boken. Jeg har den på engelsk og syns det er bedre å lese :)
Jeg må først si jeg ble imponert over boka. Jeg hadde ikke så store forhåpninger, fordi jeg kjøpte den bare for å få 3 betal for 2 på Ark, hehe.. Denne boka er fortsettelsen av første boken, lyntyven.

En ting jeg ønsker er at denne boken kan komme ut som film også. Jeg ville likt å sett den for å se det slik. Den var utrolig spennende, og litt underholdene.. Jeg liker fantacy bøker, og jeg syns denne serien er utrolig spennende. Tror kanskje jeg skal lese resten av serien også etter hvert.. For er er mektig imponert.. Det er bare å håpe på at de lager film av denne boka også ;)

 

Terningkast:
I dag spanderte jeg på meg tre neglelakker jeg har ønsket meg leeenge. Jeg har hatt en "ikke kjøp sminke i februar" måned og ville ta meg råd til å kjøpe disse tre neglelakkene.. Også måtte jeg kjøpe ny eyeliner pensel, for min ble ødlagt i går.


Below Deck, fra Sailor kolleksjonen. Jeg har ønsket meg denne siden kolleksjonen kom ut. Den er suuuper til nøytrale negler :D


Not like the movies fra O.p.i. Denne er fra Katy Perry kollesjonen. Nyyydelig farge.Teenage dream fra O.p.i. Katy Perry kolleksjonen.. Mi aller første glitter neglelakk, og jeg digger den :D

Også var jeg og kjøpte meg Sushi. Det var utrolig godt med noe i magen nå, fordi da jeg kom hjem skalv jeg sånn at jeg kjente kroppen måtte ha middag.

Nå skal jeg bare slappe av litt, før jeg og Silje skal på Zumba.. Om vi i det heletatt kommer oss dit. For det er kraftig storm ute og det er ikke bra. Da jeg skulle kjøre hjem fra byen dyttet vinden bilen min nesten ut av veien. Jeg måtte kjempe for å holde den i kjørefeltet. Syke greier alltså..

 

 Jeg har tre av fargene og må si først at den føste på bilde er lilla, ikke blå. Den har bittelitt blått i seg, men aller mest lilla.. Fargene jeg har heter, purple stain, truly brown og green grass.. Jeg bruker de hver eneste dag. Har brukt aller mest den grønne under øynene, det er den som er eldst. Også kjøpte jeg den brune i januar og bruker den også ganske ofte. Den lilla er bare 1 uke gammel, men har brukt den hver eneste dag ;)
Jeg har ikke prøvd de på vårkanten enda, så kan ikke si om den holder seg der, men den holder seg hele dagen under våtkanten og er vannfast. Det er den brune som er matt, de andre har litt shimmer i seg.. Skal prøve å ha den brune på våtkanten en gang for å se om den holder seg der..
De er veeeldig gode å påføre, de er ikke harde som mange andre eyelinere er. Det er ikke en blyant for å si det på den måten. Den er mer kremete i konsistensen, derfor er den så lett å påføre.

De har maaange andre farger av denne eyelineren, og kjøper sikkert noen fler etter hvert.. Men så langt har jeg nok og klarer meg fint med de jeg har :) For å si det slik er jeg obsessed for å ha en knall farge under vatkanten, det har blitt mitt kjennetegn ;) Endten er jeg grønn eller lilla.. På de fleste dagene..

Jeg har vært forelsket i disse eyelinerene lenge nå, og bestemte meg for å lage en omtale.
ANBEFALER å prøve disse!!!

Terningkast:
Det er godt å være hjemme nå. Jeg kom akkurat tidsnok til legetimen, fikk fastlegen min og fikk skjekket neglene. Ingen tegn til sopp, men han sendte negleprøver til Trodheim for å se hvorfor neglene mine har blitt så tynne, gule og crispy. Noen av dere som vet hvorfor kanskje?

Dro etterpå på apoteket en tur, også på bokhandelen for å bytte en bok. Byttet den for Lauren Conrad sin siste bok, Sugar and spice. Har ikke lest de to første, men skal låne de på jobb, slik at jeg kan få med meg handlingen.. Om det i det hele tatt er samme story i de??

Etterpå ble det functional moves, og nå er jeg sliten. Så slapper av resten av dagen.
Lagde meg kveldsmat og det ble salat med Tzatsiki og ett knekkebrød med honning og peanøttsmør ^^
I dag skal jeg til legen. Jeg fikk time klokken 15:00 så håper det går fort fordi etterpå må jeg kjappe meg på Ark for å levere en bok jeg allerede har, haha.. Så må jeg bytte den ut ;p Vet allerede hvilken bok jeg skal bytte den med.. Også må jeg og Sanna på Functional Moves. Blir kanskje litt travelt, men håper på at vi rekker det i god tid..

Nå slapper jeg bare av, skal snart lage middag da jeg må ha tidlig middag i dag. Skal varme opp Thai maten fra i går, så slipper jeg å bruke lang tid på å lage middag :P

For ikke så lenge siden var det ett helikopter som kjørte lavt ned siden av leiligheten min. Lucas bjeffet og lurte på hva farsken er dette for noe.. Helikoptret aner jeg ikke hva hold på meg med det endte opp meg å kjøre over nabo gården og lande der bak? tror jeg ^^ Var ikke langt over bakken heller, så hmmmm! Helikoptret hadde navnet, Pegasus!
Da har jeg kommet hjem fra jobb, spist Thai mat og nå skal jeg slappe av en stund.. Har tatt langhelg, og skal bare kose meg, nesten! I morgen skal jeg og Sanna på Functional moves, så det blir hard-trening og etterpå bare daffe, hehe.
Sanna skal muligens overnatte hos meg hele helgen, og det gleder jeg meg til :) Foreldrene skal i campingvognen dems i Røros, og Sanna ville ikke bli med denne helgen.. Så, i helgen skal vi nok sikkert finne på noe tull.. Men hva det blir, hvet jeg ikke enda..

Vil også dele med dere en av de nye sangene til Panic at the disco. De kommer med nytt album snart, og jeg gleeeder meg ♥ Men desverre er de bare to medlemmer i gruppen nå. De to andre ville gå sin egen vei. Men Brendon er der fortsatt og det er det som betyr noe, haha.. Han er nemelig en av mine 3 mannelige sangere ;)

1.plass: Danny Jones
2.plass: Brendon Urie
3.plass: Bruce Springsteen

Her er deres nye musikkvideo, The ballad of Mona Lisa:

 

Jeg elsker den ♥

Jeg er med i en konkurranse om å vinner 2 kinobilletter til filme, I am number four. Jeg har kjempe lyst til å se den, den ser ganske bra ut :)

 

iamkonk

Da har jeg kommet hjem fra Trodheim.. Det var kaldt og jævelig å stå i flere timer å vente på at Vinterlyd skulle begynne... Men er glad jeg ventet så lenge. Vi sto på første rad. Jeg fikk møtt Sirius og det var utrolig gøy :) Fikk også en hondhilsen av Ben, men er ikke like spennende det, som å få møte Sirius ;)

Guuud, han var så nydelige øyne, jeg smeltet helt jeg ^^Det var bildene av a1. Bildet av Christian ble ikke spessielt bra, men pytt pytt..


Quick, de er synnsykt flinke :D


Sirius :D

I dag har det blitt skikkelig tv-kveld. Skal si de var godt å slappe av alene i dag. Med ostepopp, vann og ser masse tv..
Nå sitter jeg å ser på Senkveld og blogger, haha.. Etterpå skal jeg lese bok og fikse meg kveldsmat..

I morgen blir det jo Vinterlyd i Trondheim, så jeg gleder meg til det.. Får håpe det ikke er alt for mange dårlige artister der. Jeg vat Sirius kommer, og det er det jeg gleder meg mest til.. A1 kommer jo også, men er ikke like gira der ;b Syns de er ok!Jeg er sliten. Er helt utslitt etter jobb i dag. I dag skal jeg bare slappe av, lese bok, se tv og lade opp til Vinterlyd i morgen,
Jeg, Sanna og Linda drar dit i morgen. Må kle meg ganske godt, da det garantert er kaldt og mye snø i Trondheim..

Lucas plager meg litt for øyeblikket. Men må prøve å roe han ned etterhvert.. Akkurat nå får jeg meg ikke ut av godstolen, er klistret fast og nekter å reise meg enda..

I dag fikk jeg vite at Demi Lovato er ute av rehab og skal begynne å jobbe igjæn snart.. Jeg gleder meg til det :) For dere som ikke hvet det, er Demi mitt største kvinnelige forbilde.. Hun er helt RÅÅ!I dag har jeg og Sanna vært på 3T. Nå ble vi sultene etter treningen og bestemte oss for å lage oss litt mat. Vi var på Rema 1000 en liten tur for å handle inn noe småtteri. Og jeg bestemte meg for å prøve peanøttsmør for første gang. Og jeg hadde honning først også peanøttsmør over, og jeg må si jeg elsker det. Det var "Driiit godt". Så dette liker jeg!

I morgen skal jeg kjøre Linda til legen på Levanger, etterpå skal vi på Ica å handle inn ingredienser til Amerikanske Muffins, digg :D Er på vei til å skrive ut oppskriften nå, så slipper vi å glemme alt sammen ^^

Denne uka blir travel. Torsdag skal jeg og Sanna på Functional Movoes, fredag skal Sanna overnatte til Lørdag. Også drar, jeg, Linda og kanskje Sanna til Trondheim på Vinterlyd. Søndagen blir det muligens trening, så heeeeei..
Jeg har helt glemt å blogge.. Har hatt så mye annet å tenke på og gjøre at den kom i glemmeboka. Skulle jo legge ut bilder fra hytteturen fra helgen, så det kommer nå..

Hadde det kjempeherlig på hytta sammen med, Lucas, Silje, Vegard, pappa og Inger Lise :)

Ellers i dag fikk vi en forfatter på besøk på jobb.. Hu skulle fortelle om din kultur og sitt syn på det. Jeg fikk hilst på henne, men desverre ikke hadd tid til å høre på historien hennes..


Pappa tok kameraet mitt å lekte seg litt med instillingene :P


Silje ble ganske hvit. Ulempe med blondt hår på dette bilde, hehe..


Ja, her har dere meg.. Sett fra ett fiskeøye^^ Vi testet ut de forskjellige funksjonene, så dette ble gøy ;)


Silje sitt portrett sett fra ett fiskeøye ;)


Vegard.. Dette bildet ler jeg og Silje av ganske masse.. Hahahaha..


Her er vi på plattingen og griller pølser og koser oss.. Selv om været var ustabilt. Det hagglet, og blas i ny og ned. Til slutt søkte vi tilflukt inne i varmen..

Ogå må det bare nevnes at jeg må ta hevn på pappa.. Vi hadde vinduet ved stua oppe, og jeg sa at; Hva om elgen stikker hode inn fra vinduet? Hva hadde dere gjort da??
- 10 minutter etterpå skulle pappa ut, tok med seg Lucas og plutselig stakk dt ett hode inn vinduet å lagde elgelyder.. Jeg og Inger Lise skvatt og ble redd, men så var det bare pappa som tullet(som vanlig).. Vi lo ganske av det også, hahahahaha...

 

Jeg er sliten i dag. Har vært masse og gjøre på jobb, og det er ikke noe galt med det.. Hadde også lunsjbokprat sammen med 5-6 andre damer, der vi pratet om bøker Torunn valgte å snakke om. Jeg fant 1 bok jeg kunne tenkt meg å lese, og den het, Tapte døttre av Xue Xinran.. Den handler om foreldre som måtte adoptere eller drepe sine egene døttre fordi de er tvunget til å føde en gutt. Og de har bare lov til å ha ett barn. Det var vist en lov bladt noen av kineserene. Deprimerende bok tenker jeg, men intresant å lese om..

I dag skal jeg ikke gjøre noe, skal bare slappe av. I morgen blir det kanskje hyttetur med, Silje, Vegard, Pappa og Inger Lise :) Om været er bra i morgen blir det noe av, så får se i morgen om hvordan det blir!

Snakket også med sjefen i dag. Hun forslo om jeg ville begynne å jobbe tre dager i uken etter påsk. Jobbe bare to dager nå, men vil gjerne øke til tre.. Men helt etter påsk, så da blir det vell det da:) To dager på Inderøy Bibliotek og 1 dag i Mosvik Bibliotek. Trives begge steder, så er jo bare ett bonus dette :-) I Mosvik er det ikke like mye folk, så er ikke like travelt som på Inderøy..

 

Huff, nå ble jeg trøtt :/ Har vært en lang dag, og nå må jeg bare legge meg neppå litt..


Meg og Oldemor. Savner henne så synnsykt mye! Hun ble bare 98 år gammel, skulle ønske du fikk leve lengre..
Det er mange som ikke vet det, men jeg tenker på deg nesten hver dag. Jeg tror du er min skyttsengel(om slikt fins).

 

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste, rett og slett fordi jeg ikke  helt vet hva jeg skal skrive om.
Men en liten update kan jeg vell skrive nå!

I går var jeg og Sana på Afro-dans og etterpå hadde jeg pilates og Sanna trente på tredemøllen og styrkesalen.
Det er leenge siden vi har vært på Afro-dans nå, så var på tide.. I dag skal vi på functional moves, Sanna blir kanskje med. Men i allefall skal jeg og Inger Lise dit.. Pappa også kanskje?

Har ikke vært så aktiv på pc'n heller denne uka. Har for det meste lest bok, sett litt film og trent. I går tok jeg igjen youtube videoer jeg ikke har fått sett av de jeg følger der. Så det var det eneste jeg gjorde på pc'n i går..

Jeg lånte Joralf Gjerstad sin bok, Den gode kraften, så er snart ferdig med den. Etterpå skal jeg fortsette med Steinhuggeren(Camilla Lackberg).Jeg er veldig fasinert over kraften til Joralf. Jeg tror på slike ting. Og jeg vet det fins. Fordi jeg har selv blitt helbredet og det fungerte :) Jeg har plagdes med benhinnebetennelse i mange år, og legene kunne ikke hjelpe meg, så da plutselig ut av det blå skulle en i slekten min ha en venninne på besøk på hytten sin som ligger 1 km unna her jeg bor. Jeg fikk vite at hun var e healer, og da fikk jeg og mamma en ide om at hun kunne helbrede meg. Det var i orden, og hun gjorde sitt, følte varmen i hendene hennes og kjente at alt løste seg i føttene.. Men all smerten forsvant ikke før 2 dager etterpå, og har enda ikke kommet tilbake :) Og dette er noen år siden nå. Før da jeg hadde betennelsen kunne jeg ikke trene. Jeg fikk ikke lov til å jogge, og ikke anstrenge meg.. Så da måtte det bare gjøres noe med. Og nå trener jeg ganske ofte og kjenner ingen smerte i leggene.. Det er utrolig godt.. Men har desverre ett kne som ikke er helt som det skal nå.. Så jeg må være forsiktig når jeg står på det.

 

I dag måtte jeg kjøpe noen produkter som jeg TRENGER. Det første var en ny mascara, denne gangen ble det Maybeline one by one, som alle på youtube elsker :D
Også har jeg feilberegnet huden min litt. Fikk gode tips fra en på Kicks, hun satte meg i stolen, tok av meg foundation og tok på Clinique's sin foundation, de likte jeg kjempegodt, den var noe helt annet enn de jeg har hatt før, de er tunge på huden og får meg til å se ut som en oljeklatt.. Fargen matcher heller ikke heelt. Så da kjøpte jeg den, også fikk jeg prøver på noen fuktighetskremer, toner og rensekrem fra Biotherm.. Også var det tilbud på apotek1 og der fant jeg noe fra cliniderm, det var en sminkefjerner og cleanser i 1 og en fuktighetskrem. Hun i Kicks sa nemmelig det at jeg har sensitiv hud, fet og sensitiv. Så jeg hadde brukt feile produkter sånn at kvisene ble betent og kommer stadig tilbake så fort jeg snur meg.. Så hun sa det skal hjelpe med å bruke produkter for sensitiv-hud. Så håper på det.. 
Det ble heller ikke så veldig dyrt, og når det var på tilbud så er det jo enda bedre ;)Har dere prøvd noe av dette?

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits