Ragnhild Røyseng -

I dag skal vi i Lurlåt spille for Torgeir i hans bursdag. Han vet ikke at vi kommer, så dette er en overaskelse.
Han tror vi kommer på kaffe på selve dagen hans, men nei, vi skal spille for han i dag :)


Mørkbrun//Essie- Little brown dress og China Glaze- Towel boy toy

Nå chiller jeg med en kopp kakao og ser tv. Har vært å trent i dag også, en dag igjen så tar jeg trenings fri helg :) Har vært flink denne uka :) I morgen blir det bare kondisjon og litt mageøvelser. Fordi jeg har mest konsentrert meg på styrke disse 3 dagene jeg har trent denne uka.

Har 1 og en halv dag igjen til påskeferien, så det blir godt med litt fri.. På mandag slutter jeg klokken 10 fordi jeg skal på spar kjøp, Ikea og en tur til leiligheten til stefar med mamma, stefar og mormor :)

I påsken skal jeg trene masse også. Skal også muligens på hytta og håååper jeg får med meg noen opp dit ;p
Har kjøpt inn litt påskesnop jeg skal spandere på besøk og når jeg skal på hytta. Får vil også kose meg denne påsken, så jeg skal nyte den mest mulig!! :)
Jeg gleder meg til å få sett The Hunger Games i kveld :) Har gledet meg lenge til filmen skulle komme ut.
Jeg er stor fan av trillogien, og jeg håper filmen er like bra som boka.

Jeg skal ta med meg Linda i kveld, så det blir gøy :)
Jeg kommer nok til å skrive om hvordan jeg syns filmen var, men det blir ikke før i morgen. Skal rett til sengs etter jeg kommer hjem..
Det er alt for mange selvmord her jeg bor. Jeg blir oppgitt rett og slett.. Skjønner ikke vitsen i å være så egoistisk.
Selv om det er trist, så er det egoistisk og idioti..
Livet går vidre, selv om mann ikke skjønner det..
I dag har jeg ingen verdens ting å finne på.. Heller en rettelse på min side.. Jeg har ingenting å finne på hele helgen.
Jeg tar meg kanskje en tur til en venninne i morgen, om ikke noe annet dukker opp.. Får kanskje noen til å fikse tv'n, og håper på at han kommer i dag. Er lei av å ikke få sett tv. minst 6 mnd siden sist gitt.. Har bare hatt småe øyeblikk der tv'n funker, noen minutter, men ellers er den helt snål.. Nytter ikke glane på en skjerm det ikke kommer bilde på. Endten skurrer den noe inn i ****, eller så fryser bilde seg og tv'n slår av seg selv..

Pappa kommer om litt for å skifte skartkabel. Kan være den som gjør dette med tv'n, men jeg frykter det er parabolen som har gått ut av posisjon. Canal Digital sa det var en mulighet allefall.. Hvis ikke må jeg vell gå mer drastisk til verks..


Dette er mitt gjøremål for helga. Mulig jeg ser noen filmer også, om jeg gidder..
3 av bladene er lånt fra jobb, 1 er kjøpt av megselv i dag ;p

I kveld skal jeg på forestilling. Avgangselevene skal ha Fame-forestilling. Premieren var i går.
Jeg har gledet meg lenge, for jeg er glad i filmen, Fame. Så blir gøy dette :)
Nambika er den kvinnelige hovedrollen, og det passer hun til :D Hun er så koselig!!

Har også ringt Canal Digital angående min domme dekoder. De sa jeg måtte justere på parabolen for å få ordnet problemet. Håper jeg får tak i naboen sånn at han kan fikse det, for jeg deler jo parabol med den 3 nabo'n, og vil ikke risikere at hun får dårlige signaler å slikt.. Vi må jo finne en balanse..

Snart helg. Har ikke noe på tappetet i helga, så blir en veldig rolig helg. Mamma drar til Trondheim etter forestillingen i kveld, så hun blir det ikke å finne på noe med. Linda skal være hos sin pappa, Sanna ville være hjemme til seg selv, så hva gjenstår helgen på da? Kanskje jeg tar meg en liten tur til Sanna på lørdag eller noe, så jeg får noe sosialt gjort denne helga, hehe..
musicnodes
My Forever: Always A Stranger

 

musicnodes
My Forever: Those Summer Months

 

musicnodes
My Forever: Walk Away

De gjør en del cover-låter, og de er veldig gode på det :D Men skriver også sine egene låter!!

Ett knallbra band som igrunn er nyoppstartet etter 2 av medlemmene gikk helt fra vettet. De er rågode, og hysterisk morsom :)
f.v Matt(min favoritt), Ben, Dave, Seb og Twiggy.

I dag dro jeg på tilig på trening. Tok det litt med ro i dag fordi jeg ikke var helt i toppform i mårres. Dro rett til pappa og Inger Lise etterpå for å levere en lebestift til Britt som hun kjøpte av meg. Hun måtte desverre tilbake på sykehuset i går fordi hun halusinerte og var helt fra seg. Legene sier kreften ikke har kommet tilbake så det var gode nyheter :) Men grunnen til halusinasjonene er kanskje fordi hun går på for mye epelepsi medinin og alle det andre hun må ta. Så det blir vell en ordning på det..
Jeg ble til middag og fikk servert fisk i dag også :D Sier ikke neitakk til fisk jeg nei :)

Etterpå dro jeg hjem, fikk sett siste episode av Pretty little liars sesong 2 og guud så bra den var.. Fikk jo vite hvem 1 av -A'ene er. For det er vist nok mer en bare 1.. WOW. Gleder meg til sesong 3 :D

Sitter nå med en smoothie(som er leeeenge siden siste jeg frakk). Trodde jeg ødla blenderen sist gang så torte ikke prøve den igjen, før i dag :P Funket da den, haha..

Straks skal jeg se litt tv, og etterpå skal jeg nok sikkert lese bok..


Boka jeg leser nå.. Bok 2 av Hunger Games trilogien :)


I dag var jeg på byen sammen med mamma :) Først dro vi noen småe ærend for å se om dørskilt til bad, men ingen hadde.. nesten ingen allefall, hehe.. Også drakk vi kaffe sammen med to av mamma's venner..
Etterpå dro vi på shopping alle fire og haha, vi endte opp med litt av hvert :)
Mamma så snill som hun er, kjøpte sengesett og laken til meg:) Trengte noen nye og fant ett rålekkert sett, som er tyyprisk meg stil, og det måtte jeg bare ha, og det var på salg ;)
Også kjøpte jeg meg selv ett nytt serum, for den gamle er snart tom.. Også heldigvis var det 70 % på den, for den koster 250kr til vanlig, men fikk den for 74 kr :D Også en nydelig lilla øyenskyggeduo som også var 70 % av.
Også kjøpte jeg meg nest siste The Vampire Diaries boka fordi da jeg bestillte den som nettopp kom ut, såg jeg at jeg manglet bok nr. 8.. Trodde jeg hadde den jeg, men neida.. Jeg pleier å handle engelske bøker på play.com, og trodde de hadde nr.8, men nei, de hadde ikke den. Så jeg kjøpte den heller på Ark på sentret her, selv om den kostet 99 kr. På play.com får jeg jo bøker til 30 kr så ville jo heller kjøpe der, og de er jo fraktfrie hele verden.
Jeg jobbet ikke mer enn 2 timer i dag. Desverre ble ryggen min for vond til å kjøre stort annet enn å ligge på soffaen å ikke gjøre en ting. Jeg feilbelastet den IGJEN på trening i går, og klarer ikke bøye meg, sitte godt nok før smerten kommer og det eneste som funker best er å ligge på soffaen og lese bok. Heldigvis skal jeg høre på legen denne gangen med å slappe av og gjøre minst mulig ett par dager.. For første gnag jeg fikk dette hørte jeg ikke etter og da ble jeg ikke bra før om 1 uke's tid.. Denne gangen vil jeg ikke ha slike smerter så lenge. Så må høre etter han nå..

Får vell bare roe ned i dag da. Lucas skal til sin bestemor når hun kommer hjem fra jobb, slik at jeg får fullt utbytte av å roe ned.. Fint å  ha noen som vil passe han :)

Spiser lunsj nå, og etterpå skal jeg slappe av med å se Vampire Diaries nyeste episode(som går i Usa). Etterpå lese litt Hunger Games 2 bok og se Pretty little liars sesong 2.. Blitt helt hekta jeg ;P

 

 

musicnodes
Bruce Springsteen: This Depression

 

musicnodes
Bruce Springsteen: Death To My Hometown

 

musicnodes
Bruce Springsteen: Rocky GroundJeg digger hans nye album :)

Jeg er stor fan av Hunger Games bøkene, og jeg gleder meg masse til første bok kommer på kino nå i Mars. Hadde vært kult om jeg vant billetter slik at jeg kan ta med meg en venninne :)

 

hungerkonk
Stikkord:

I dag er det søndag. Og i dag skal jeg lese ut ei bok. War horse heter den ;p Det er en tynn bok så den tar nok ikke mange timene.


Dette er mitt nye vindu. Det er ikke ferdig enda, fordi de ikke rakk å sette på karmene og noe annet småtteri.
Det blir gjort på mandag, og håper jeg blir fornøyd..

 

Det ble en kort hytte-tur pågrunn av det domme været. Men det var koslig likevell:) Vi dro hjemmover i dag, og kom hjem i 4 tiden ca. Nå lager vi oss hjemmelagd Pizza og jeg farga nettopp håret. Det er fortsatt brunt, men med rødt i. Så min ettervekst er bruntrødt og resten mørkbrundt med sikkert litt rødsjær i.. Jeg ble ikke 100% fornøyd, men syns ikke det ble så alt for ille heller.. Så ble ikke en stor nedtur ;p

Satser på at jeg skal på hytta snart igjen:) Det er bedre å være på hytta enn å kjede selg hjemme her.. Såe, håper det blir en påsketur :)


En bod bok, egglikør og en cola ;)


Scrabble ♥


Tenker masse ^^


Her lager vi kvinnfolk Taco :)

De eldre sitter å snakker skit, haha...


Sitter å koser meg ^^


Lucas-kos ^^


Hytta i vinterstid :)


Lucas slapper av ved peisen ♥


Min nye hårfarge...

 

 

Sen blogging i dag gitt.. Gadd ikke før nå!
Jeg ser på Morten Ramm fyller spektrum, så dette blir ett kjapt innlegg..

Jeg gleder meg sånn inn i HAMPEN på hyttetur i helga, slik at jeg blir helt stressa.. Jeg vil ha fredag, NÅ!
Jeg elsker meg på hytta til pappa, så er det jo en stund siden sist nå, i fjor vinter tror jeg ^^ Skal straks legge meg å håpe det går fort til torsdagen kommer, hehe..

Også på søndag tok en klassekamerat live av seg. Jeg kjente han ikke sånn alt for mye, men vi har snakket sammen og hvert på korpstur sammen med flere korps. Nå er det bare hans tvillingbror igjen, og jeg er så trist for at dette skjedde.. Det var jo hans valg, og kan vell ikke kladdre han for det han gjorde. Gjort er gjort, og det er forseint nå.

Hvil i fred Fritz... Du var en kjempekar!!!


Hytta, på sommerstid ♥ Den er litt mer pusset opp siden jeg tok dette bilde, så den ser enda bedre ut nå :D

jeg har ikke blogget å¨noen dager fordi jeg har bare slappet av i  helgen. Jeg har bare lest bok og kost meg med andre ting. I dag har jeg jobbet 4 timer overtid på jobb, og er relativt sliten. Ble så jeg trente Zumba og styrke nesten rett etter jeg kom hjem, og det gjorde godt :)

I morgen drar jeg til Sverige klokken 10:00 sammen med, Pappa, Stemor og Sanna :D Jeg gleder meg, for det er lenge siden sist nå.. Jeg skal ikke kjøpe noe spess, men har 1 lite erend jeg må gjøre. Også handle inn litt Hamburger ost som jeg ble så glad i, og den er veeeeldig god i toast ♥

Håper vi kan spise middag på kebab resturanten i Åre denne gangen også, for de har uuutrolig god kebab og for å si det slik kan jeg ikke fordra annen mat i Sverige. Alt smaker dritt og er ikke godt nok lagd eller stekt. Bortsett fra den kebab resturanten. Men rett nedenfor vet jeg de har Sushi resturant, men ingen vil bli med meg inn :( blææææ!

Nå skal jeg se en episode av Once upon a time, også lese enda mer. Og sove om noen få timer. Må jo opp klokken 09:00, så må få litt søvn i natt..
Nå har det blitt helg igjen :) Jeg kjente det ble godt.. Har plagdes en del med magen denne uka, så må roe ned litt nå.. Er sikkert stress som er årsaken.
Skal en tur på byen med mamma i morgen. Jeg må finne meg nye vintersko, for mine har gått hull på, begge.. Godt brukt skal mann si..
Også må jeg handle litt mat, for denne helga har jeg tenkt å kose meg litt ekstra. Sitter nå med ett glass rødvin jeg vant på musikkølvelse denne mandagen, og jeg syns den var god :)

Jeg skal slippe av Lucas til hans Bestemor nr.2(alltså, forloveden til pappa), for hun ville passe han denne helga :) Trengte ikke spørre en gang!! Er så heldig å ha foreldre og steforeldre som vil passe Lucas-gutten min :)
Neste helg skal jeg og Linda på hytta sammens med pappa og stemor, om det blir noe av, som jeg tror det blir. Jeg elsker meg på hytta, og det gjør Lucas også:) Der får han gå løs uten så mye oppsyn, og bare nyte livet :)
Jeg ville ha med meg Linda denne gangen, slik at hun kommer seg litt ut.. Også fjelluft, ikke noe bedre enn det :)

Jeg lakket neglene mine idag for første gang på snart 3 mnd. Har problemer med at de faller av eller flasser av, så måtte vente for å se om de blir bedre. Noen har blitt ok, men er fortsatt noen igjen som må bli friske, jeg gadd ikke vente lengre. Har jo kjøpt meg noe lakker på salg, og jeg hater å vente så lenge..


Dårlig Iphone bilde, derfor ett bilde under av hvordan den ser ut i flasken.

Dette er Suzi takes the wheel :)


I dag har jeg ikke følt meg helt bra i magen.. Ja, litt av en info? Men kom meg igjennom arbeidsdagen, og dro rett hjem. Er glad jeg ikke dro på trening likevell, får da hadde det sikkert ikke gått så bra. Men i morgen MÅ jeg dit. Da har jeg værtfall nådd målet mitt med å minst trene 3 dager i uka. Har hatt litt vondt i venstre del av korsryggen, så var greit med en avslappningsdag.

Har også fått sett filmen "Barnepiken", som er orginalt ei bok. Jeg likte handlingen og ikke minst den ene mannlige skuespilleren, Chis Lowell, en av mine favoritt skuespillere.. Han spilte ganske bra i denne filmen. FIkk sett en helt ny rolle i han, som jeg ikke er vant til. Og han klarte den bra :)
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits