Ragnhild Røyseng -

I dag har jeg hvert på byen med mamma og Tore en tur.. Ellers så har jeg trent masse i dag.. En hard økt på 1 ½ time også gikk jeg 3 km tur med Lucas..
Endte opp til mamma og spiste Lammelår til mormor og morfar.. Det var godt det :)
Nå har jeg kommet meg hjem, og skal i vei å kose meg med en sunn lørdagsnack..
Spelt og rug kjeks med Aquavit gele og en kiwi og cherry tomater :) DEILIG!! 

 

Ha en strålende lørdag vidre folkens :)

 

Jeg har hvert på hytta siden ondag, defor ingen blogging.. Er nå tilbake og tenkte å skrive ett lite innlegg nå..

Hatt en avslappene og koselig tur på hytta med pappa, stemor og Lucas. Farmor og Tor kom en liten tur på besøk i går, eller var det bare oss tre..
Vi gjorde ikke stort annet enn å sole oss, måke snø og tøyse litt ^^

Noen bilder:


Lucas tok stolen til Inger Lise^^


Hytta i all sin glans :)

 

Dagen i dag har vart en lese dag.. Startet med trening, og resten av dagen har jeg bare lest bok. Ble ferdig med The Host av Stephenie Meyer og jeg elsket den!! Aaaalt for lang bok, men ganske bra historie :)
Filmen kommer ut i Norge i morgen, så jeg fullførte målet mitt med å lese over 600 sider på under 14 dager.. Det er imponerende til å være meg ^^ Men så blir jeg bare mer og mer glad i bøker, så kanskje ikke så rart?
Jeg har valgt påskekrim jeg tar med på hytta neste, og det er også en Science Fiction bok som heter Darlah, 172 timer på månen.. Den skal vist nok være utrolig skummel.. Hun som anbefalte meg den er godt voksen, og hun fikk problemer med å være alene i mørket av den.. Så jeg er litt redd hvordan den påvirker meg, da jeg er mørkredd fra før av, hahaha! Wish me luck ^^ 


Darlah, 127 timer på månen!!


 

I dag var det siste dag på jobb før jeg tar en lang påskeferie.. Min påskeferie varer til neste fredag, så da må jeg finne på noe sprell i mellomtiden..
Fra lunsj i dag begynnte jeg å føle meg svimmel. Jeg har ingen anelse hvorfor, for jeg hadde jo spist lunsj.. Svimmelheten ble bare værre.. Men holdt ut til arbeidslutt..
Er fortsatt ganske svimmel, og jeg aner ikke hvorfor.. Skjønner ingenting nå jeg! Har hatt i meg masse vann i dag, mat er det heller ingen mangel på, så nå begynner jeg å lure..
Det kom jo så plutselig..

Så i dag skal det nok bare bli en rolig dag.. Jeg håper å bli bra til i morgen, for da må jeg pakke tursekken til jeg skal på hytta på onsdag.. Gleder meg masse til å dra dit igjen, da det er en stund siden sist..

Favorittsang denne måneden: 

I dag har jeg hvert på byen en tur.. Etterpå hentet jeg pakken min og spurtet ut av leiligheten fortere enn lynet da korpset jeg spilte i skulle spille i underetasjen.. Jeg gadd ikke høre på, så da gikk jeg 5 km tur med Lucas.. Da jeg kom hjem var det over, Niiice ^^

Ble også litt handel på byen, heldigvis salg.. Jeg kjøpte meg en fin ny sommer t-skjorte og en ny ring.


Det svarte på t.skjoprten er ringen!

Pakke i posten:


Insurgent(Bok nr.2 i Divergent trilogien)
Shatter me(Bok nr.1 i Shatter me trilogi)
Alice in Zombieland.

I dag har jeg ikke gjort annet ann å trene. Fikk besøk av Silje en liten tur også da hun ville så absolutt ta en titt på de jeansene jeg skal kaste.. Hun tenkte kanskje Heidi ville ha noen..
Nå skal jeg lese litt før jeg tenker på å lage middag.. I kveld er det tv-kveld for min del, da Tangerudampen og Torsdagskveld fra Nydalen er å se på i kveld.. Weee :D

Ellers fikk jeg to bøker i  posten i dag, så nå mangler jeg bare de 3 fra Cdon, som jeg tror kommer i morgen.. 


Legend av Marie Lu og Across the universe av Beth Revis, begge er trillogier.

I dag har jeg trent fra morgenen av.. Det var hærlig det!! Dro etterhvert til pappa på middag.. Var der en liten stund etterpå.. Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å begynne å kaste noe klær..
Jeg begynnte i dag med buksene.. Det ble 12 Jeans som skal kastes i søppla gitt.. Alle var aaaalt for store, så da er det vell søppla som er neste hvilested..
I morgen skal jeg begynne så smått med t-skjorter og topper.. Linda skulle egenlig komme i morgen for å hilse på valpene og hestene til Mona, men Mona er opptatt i morgen, så det får bli en annen dag ;)


Hele haugen med bukser ;) Borte med de!!
 

I dag har jeg hvert på by-tur med Linda ♥ Har hatt det kjempekos og har fått handlet en del.. Stortsett var alt på salg ;)
Kom hjem og fikk 1 bok i posten, og det ble jeg glad for :D

Her er bilder av mine innkjøp og pakken i posten:


Pakken i posten: The Perks og being a wallflower. Elsker filmen, så da ville jeg lese boka :D


Vennskapsmykke(Linda har del 2), Ugle-øredobber, solbriller og Pore-stripsNy hudpleie og tørr shampoo..

Skjerf, hårskrikk, belte og pan-krage.

Jeggings og kjole.

 

I dag gikk jeg til mamma for å hente Lucas og sole meg.. Leste bok nøt solen.. Det var deilig.. Det var ikke spesielt kaldt heller.. Ble også middag der..
Nå er jeg hjemme og har fått trent og tatt en dusj.. Resten av dagen skal jeg gjøre småtterier..

I morgen er det ny dag på jobb, og jeg gleder meg :) Godt å være tilbake!!


Fornøyd jente etter konsert i går :)


 

I dag sto jeg opp klokken 6 for å ordne meg til konsert i Trondheim.. VInterlyd kom, så jeg og Linda skulle ta toget dit... Vi skulle se Eric Saade og selvfølgelig spilte han sist.
Så vi sto flere timer å ventet.. Vi kom også en del ganger på tv-sjermen, så ser ikke bort i fra at vi vises på filmen det blir tilsutt, haha..

Innkjøp:


199kr for disse ^^

Ugle smykke og øredobber som hører sammen//I<3London smykke.

Pakke i posten:

Disse tre gleder jeg meg til å lese.. Har begynnt på The Host ;)

Vinterlyd-konsert:

Margareth Berger :)

Eric Saade ♥ 

I dag har gått fort.. Først jobb, så trening også slappe av litt, nå er det kveld og skal legge meg ganske snart.. I morgen skal jeg sti opp halv 7 fordi jeg skal til Trondheim med Linda.
Vi skal på Vinterlyd å se Eric Saade opptre.. Også skal vi nok på en liten shoppingrunde...
Vi skal ta tog, og tog er sabla dyrt.. Jeg skjønner ikke hvorfor Norge må ha alt så dyrt når vi er verdens rikeste land.. Helt idiotisk..

Nå skal jeg se Senkveld, og da blir det rett til sengs etterpå.. Jeg er litt trøtt, så jeg HÅPER jeg får sove i natt.. Tviler, men det er lov å håpe..


That's right ^^,
 

I dag har jeg igrunn ikke gjort det store.. Jeg har lest ferdig The fault in our stars, trent ekstra lenge og sett ferdig en tv-serie jeg lånte fra jobb..
I kveld er det Tangerudampen og Torsdagskveld fra Nydalen, så jeg skal få sett det før jeg går å legger meg.. Skal på jobb i morgen, så det blir en tidlig kveld på meg..
Jeg HÅPER jeg får den ene bokbestillingen min i morgen, ellers blir jeg gal.. Jeg bestilte blandt annet The Host av Stephanie Meyer og den boka kommer på kino i slutten av denne måneden, så jeg må sette i gang å lese den.. Det er noe over 600 sider i den, så det kan nok ta litt tid, men..
Fikk også ett gavekort på 200 kr på cdon, så bestilte meg 3 nye bøker der.. Så jeg tror faktisk jeg venter 9 nye bøker.. Huff, ja.. Jeg har slått på stortrommen gitt.. Men til mitt forsvar fikk jeg nesten halvparten gratis med tanke på gavekortet ;)

Gleder meg til påskeferie.. Da skal jeg på hytta og kose livskiten av meg ^^, Lenge siden sist nå, så nå er jeg klar for fjelluft igjen :) 

I går før jeg hentet Linda gikk jeg litt amokk med litt shopping.. HELDIGVIS var det ekstremt billig + at jeg hadde ett gavekort på H&M, så det ble ikke det store summen tilsammen ;)

Her er det jeg kjøpte bortsett fra den hvite genseren jeg har på meg og hårfargen:I dag har jeg hvert hos pappa og spist middag.. Nå har jeg hentet Linda og vi har gått en langtur med Lucas.. Nå skal vi se Hotel Cæsar og The Notebook etterpå :)
Resten av kvelden blir å slappe av og kose oss.. Skal gå enda en lengre tur med Lucas senere i kveld også!


Linda og meg :)

Meg og Lucas ut på tur ;)

Lucas i solnedgang!Lucas med snøbart ^^
 

Tenkte jeg skulle dele noen mega morsomme klipp av Rønnising.. Alltså, Harald Rønneberg sin klassiske brekkning.
Senkveld ba folk lage musikkvideoer av sanger av kjendisser og legge ved klippe av Harald brekke seg.. Her er noen resultat:

Taylor Swift - I Knew you were trouble: 

Katy Perry - Fireworks: 

Usher - Yeah: 

I dag har jeg hvert hos mamma og lest masse i boka jeg leser.. Jeg, mamma, stefar og Lucas gikk oss også en 3km tur + jeg gikk til mamma og det er 1 km.. Etter den deilige jegergryte-middagen dro jeg hjem og trente ;) Nå har både jeg og Lucas dusjet og er klar for kvelden.. Jeg ser en tv-serie jeg lånte på jobb, og Lucas spiser middagen sin.. Så dagen i dag har hvert fin :)

I morgen skal jeg på jobb igjen, og jeg håper jeg husker på det.. Haha.. 


Bilde fra gåturen i dag :)
 

I dag har jeg fra morgenen av ikke hvert i form. Fikk magetrøbbel og det varte noen timer.. Er i bedre form nå, men har holdt meg unna mat så mye som mulig.. Spiste jo frokost og middag, og på bursdagen til min stefar spiste jeg ingen kaker da jeg ikke ville havne på toalettet igjen.. Somsagt har jeg en form for gluten-allergi, det kan se slik ut hvertfall, og jeg har sluttet med gluten for lenge siden, men har tydeligvis hatt i meg noe som var gluten i det siste, men kan ikke komme på hva, haha.. Jeg spiser mel, men annen type mel enn hvetemel, for det er hvetemel jeg reagerer på.. Så mitt kosthold går på fullkornsmel, mandelmel og speltmel. Det tåler jeg..
Har litt smerter i magen enda, men de er ikke så ille nå.. Må vell ha i meg noe kveldsmat snart også, men tar det foreløbig med ro..
Lucas gikk jeg tur med i dag, og nå er han hos min mor og skal overnatte til i morgen.. Så det skal bli godt med litt ro i rundt meg resten av kvelden!


Denne boka har jeg startet nå.. *Gledes*
 

I dag har jeg hvert på jobb, og det er utrolig godt å være tilbake!!!! Hadde en super dag, og jeg gleder meg på neste arbeidsdag..
Dro rett på byen etter jobb for å handle inn litt, og nå har jeg spist middag og skal straks til å trene.. Det er også første finale-runde i Idol i kveld, og det SKAL jeg se.. Jeg håper mine favoritter kommer vidre ;)
Det er også kvinnedagen i dag, så gratulerer alle oss kvinner med dagen idag :)

Ellers så hadde Brandon Skeie(Amerikaner med Norskt etternavn) lagt ut en ny cover-versjon, denne gangen av en stor favorittsang av meg, Don't you worry child av Sweedish House Mafia.
Han lagde en utrolig fin versjon, så det er jeg glad for! Han har en praktfull stemme også, og haha, han er ganske så morsom også ;)

I dag har hele dagen gått på trening stort sett.. To treningsøkter ble det.. Ellers har jeg ikke gjort det store.. Fått lest litt, men ellers lite.. I kveld er det sesong-start på Torsdagskveld fra Nydalen, og Morten Ram er tilbake :D Det er også Tangerudampen i kveld, og jeg elsker de altså.. "Jeg er sjefen"...

 

I dag har det hvert en rolig da.. Fikk unna dagens trening og resten av dagen har egentlig ikke hvert det store stresset.. Jeg har for det meste slappet av, men med litt husarbeid i mellomtiden..
Er det noen som har Tumblr? Jeg har blitt hekta og da tengte jeg å høre om dere også har en tumblr konto?


Min er: 
Http://missizabella.tumblr.com 

Nå koser jeg meg med en sunnere kakao :)

I dag sto jeg opp klokken 8. Trente og dro rett på byen en tur.. Jeg skulle handle mat og kjøpe den siste Twilight-filmen.. Den kostet bare 98 kr på Obs, og det var billigere enn andre steder ;)
Dro også rett fra byen til Sanna for å hente henne.. Nå har vi lagd oss middag og ser Istid 4.. Jeg digger den.. Istid 4 er den beste av alle sammen syns jeg..
Det ble ganske tidlig middag i dag da vi begge var ganske sultene, men jaja..  

 

I morges våknet jeg med halvmeter med snø ute.. Jørun var i full gang med å skuffle snø med traktoren, og Lucas var alt for kort til å vandre i snøen.. Det var litt morro å se på, men måtte jo bære han frem til gangstien for at vi skulle klare å gå tur..
Var også en tur innom Silje for å se hva hun handlet i Sverige, og fikk med meg en liten pose med smågodt jeg skal spare til jeg får besøk en helg.. Fikk også to par klær som hun skulle kaste, så da tok jeg de istedet, hihi..
Nå spiser jeg fisk til middag og skal straks lese ferdig en bok, det er målet mitt i dag, og jeg skal klare det ;)
I morgen kommer Sanna en tur, og da skal vi lage oss middag sammen og se Istid 4.. Jeg skal også en tur på byen først å kjøpe mat og Twilight Breaking Dawn part 2. Håper de har igjen flere i morgen allefall.

The Host kommer på kino i slutten av Mars, og det er en annen bok av Stephanie Meyer. Jeg har bestilt boka, og håper på å få lest den til den kommer ut på kino. Det er en ganske lang bok, over 600 sider, så jeg har litt å lese igjennom.. Ble også to andre bøker i tillegg til den, så ja.. Nå er jeg i leseglade hjørnet igjen.. Jeg elsker å kjøpe bøker og selvfølgelig lese dem.. Men man må nesten lese de jeg har ulest også en gang haha.. Jeg pleier jo å låne på biblioteket også, men nå SKAL jeg lese fra min egen hylle en stund..

Her er The host traileren:

I dag forsov jeg meg.. Jeg kjente kroppen trengte det, men var overhode ikke planen.. Jaja, jeg og Lucas gikk oss tur i dag, også spiste jeg middag hos mormor og morfar. Ellers har jeg ikke gjort det store..
Fikk ikke gjort det jeg egentlig skulle idag, så da må jeg bare leve med det..
Skal nå hoppe i dusjen og etterpå lage meg noe mat.. Resten av dagen går til lesning og litt tv-titting.. 


Mr. Bean ♥

Jeg var på byen med mamma i dag.. Og jeg endte opp meg å kjøpe en del ting.. Lenge siden jeg har shoppet så mye nå, så det var vell fortjent :) Noe trengte jeg faktisk også ;)
Da vi dro hjem trente jeg med en gang.. Hentet også en pakke fra Dolce Gusto og fikk 3 nye bokser med kaffe og en reisetermos-ting :P

Straks skal jeg hente mamma. Hun skal på bursdagsfest hos en venninne, så jeg fikk oppdraget å sminke henne.. Det gjør meg glad, for jeg elsker å sminke andre folk :)
Ellers idag skal jeg lese masse, og jeg skal se en film utover kvelden.. En helt vanlig lørdag ;)

Også en liten gøyal ting å tilføye.. I boken dere ser under her er den en mann som skrev <<En Spennende Historie>> Fra Trønder Avisa her jeg bok.. Jeg fikk vite i dag at jeg er i slekt med han, haha.. Jeg syns det var litt gøy da jeg ikke kjenner hele slekta og at akkurat dette havnet på selve boka til min favoritt krimforfatter ;) 


Essie basecoat som styrke neglene i samme slengen//Maybelline the Rocket mascara og en boka av Mary Higgins Clark(Mamma kjøpte den til meg)

Smykke fra Gina Tricot.

Gult smykke fra H&M og brille/bart smykke fra Gina Trocot.

Bartering fra Gina Tricot.

Tubesjerf og hansker fra Cubus.

Latte Macchiato, Cappuccino og Caffe Americano ♥

Reisetermosen..


 

Da er det helg, og helgen er god:)
Jeg har nå hvert på biblioteket og funnet ut hvilke dager jeg skal jobbe, det blir mandag og fredag. Så jeg starter muligens på fredag da vi må ha klarsignal fra Nav før jeg kan begynne og han som skal gi det signalet var på møter i hele dag, så han får sett mailen på mandag.. Må jo også søke etter dekking av bensin.. Slik at jeg slipper å betale dyredommer i bensin til og fra jobb ^^ Det har hjulpet før, og da hjelper det nå også..
Har også funnet en leilighet jeg har sendt en mail på. Den er perfekt både for meg og Lucas, og jeg HÅPER jeg får den..  

I dag er det Idol igjen, og det skal jeg se på :D Gleder meg til å se Stian(programlederen), for han er så utrolig kul. Jeg traff han en gang i Trondheim, og jeg glemmer det aldri.. Stiiilig fyr :)


Er han ikke nydelig?

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits