Ragnhild Røyseng -

Ny uke, nye muligheter :)

I dag har jeg sagt opp tv, internett og innboforsikring.. Så slipper jeg å stresse mer med det :)
Sluttet av 1 time tidligere på jobb i dag også, så straks må jeg hive i meg middag og dra på trening. Skal bli godt med en Tabata-time i dag :)

I morgen skal jeg spise Sushi i byen med Ingrid. Det gleder jeg meg masse til :D Både til ett deilig sushi-måltid og treffe Ingrid :) Det blir trivelig!!
Det er LENGE siden sist jeg var i byen, helt siden den dagen jeg traff Linda for 2-3 uker siden?

Ellers så drar jeg hjem til leiligheten på torsdags formiddag. Skal begynne å flytte ut av den og prate litt med de jeg leier hos!  Også håper jeg Linda tar seg en tur på torsdag også, slik at vi får sagt farvell ^^
Det kommer til å bli lange mellomrom mellom de gangene vi møtes, så det er synd! Men skal jeg få meg jobb i Trondheim må jeg jo også flytte dit.. Slik er det bare :)

De jeg skal leie hos i Trondheim er ganske trivelige, så det er nok ikke problem å flytte dit :) De har også en del dyr. To kaniner, to marsvin og en hund. Så det blir mange dyr til Lucas å leke med^^
Kommer nok ikke til å slippe han sammen med gnagerne, da blir det nok ingen god stemning :P 
Uka's musikk:

MO6yKG9VnrM
Oooh yeah ;)

Max er genial :D Denne hører jeg på hver dag :)

DYybRriXI0c
Fantastisk versjon av D'sound's - Smooth escape :)

Uka's plagg:Uka's neglelakk:

En nydelig rosegull lakk fra Gina Tricot.

Uka's bakst:

Vaffel-dagen ;)

Uka's happening:

Turen til Lerkendal :)

Uka's opptur:


Jeg har fått meg hybel, og flytter permanent til Trondheim :D

Uka's savn:

Gleder meg til å ta med Lucas på flyttelasset :D

Uka's treningsutstyr:

Fikk mye bedre utbytte av spinningen med spinnsko :D


 

Nå har jeg offesielt skaffet meg ny hybel. Sa opp leiligheten min nå nettopp, så nå er det ingen vei tilbake ^^
Gleder meg masse til å begynne å flytte inn i april og starte mitt nye liv :)

Flytter til en plass som har utallige turterreng, og har både 3T, matbutikker og to kjøpesenter like ved. Så det er midt i blinken for meg! Kan også ha med Lucas, så da får han også ett nytt hjem :)
Til uka skal jeg hjemover og begynne å pakke ut leiligheten, så nå er det bare å skaffe seg en fast heltids-stilling, så er alt helt konge :D 

Idag har jeg funnet ut min maxpuls, samt fått nytt treningsprogram.. Så jeg er fornøyd med det! Ellers har jeg bare gjort husvask og latet meg litt resten av dagen!
I morgen vet jeg ikke hva dagen bringer, så jeg får bare ta det som det kommer. Skal gå meg en tur til butikken, det er det eneste som er bombesikkert.. 

Ikke så masse å blogge om i dag, så jeg ville ønske alle en fin fredagskveld videre :)
 Dagen i dag har vært ganske rar. Jeg vil ikke si noe om det, men rar, det var den..
Fikk trimmet en god del frustrasjon ut, så da er alt greit, enda.. Men ting skjer, det er bare om det vipper på det positivet eller negative tilslutt. Tiden vil vise, om jeg har tid nok?

Ellers i dag har jeg begynnt å pakket til hjemreise neste uke. Ja, jeg begynnte å pakke i dag. Skal ha med en del tilbake hjem, så nå har jeg fått pakket nesten alt. Det gjorde litt godt å få det gjort i god tid.
Jeg tror jeg reiser hjem en tur på onsdag ettermiddag, og drar tilbake på fredag eller lørdag morgen. Skal ha ansatte-fest på lørdag, og de vil så gjerne ha meg med. Jeg er jo med i komiteen, så da er det vell lurest å bli med?
I dag har jeg hatt en fantastisk arbeidsdag... Den startet med ett møte med noen av butikklederene på Byåsen Butikksenter. Ble kjent med ei der som har hester, og vi kom godt overens :) Så jeg skal få hilse på hestene og eventuelt hjelpe litt til i stallen, samt å få ri :) Etterpå måtte vi kjappe oss til Lerkendal Stadio på en event som Ide House of Brands hadde der.
Traff på mange trivelige folk, og koste meg masse! Fikk til og med noen godsaker med hjem.. Noe jeg ikke hadde forventet :)
Mye av de tingene jeg fikk med hjem var ting jeg faktisk hadde tenkt å kjøpe selv. Så det passet yppelig å få det gratis..

Etter jobb gikk jeg til Sirkus shopping for å ta litt sol i solariumet der. En underlig opplevelse i forskjell til der jeg normalt går. Dette solstudioet er mer lukseriøst, derfor var det også litt dyrere enn Brun og Blid som jeg bruker når jeg er hjemme på Inderøy. Men verd prisen var dette studioet. I allefall fikk jeg fort farge på kroppen, og trengte ikke mange minuttene ;)
Måtte også på leting etter spinningsko-feste. Da det ikke var med i esken da jeg kjøpte de. Så nå må jeg få festet det på skoene i kveld.


Meg på Lerkendal stadio :D Lekte meg litt jeg ^^


Feste til spinningsko..

Oppladbar og bærbar lader til mobil++, øretelefoner, passcover og solbriller.

Bagarsjevekt, musmatte, plaster og vinkjøler.

I dag er det vaffeldagen, og den har jeg nettopp budd frem til.. Skal snart på trening, så jeg tenkte å lage en liten pulje før jeg drar.. Gluten og sukkerfrie :)
Jeg syns de ble kjempegode, uten pålegg :)


5 stk vaffel :) 

Idag var det supert vær å gå til jobb.. Noe jeg satte stor pris på :)
Gjorde i grunn det samme som vanlig på jobb i dag, så ikke noe nytt å fortelle der.. Men jeg fikk klippet meg i dag av frisør-salongen på senteret. Ble klippet av en lærling, og er veldig fornøyd med hva hun gjorde på meg :) Da en annen frisør kontrollerte jobben hennes, fant hun ikke mye feil. Bare en liten justering.. Så jeg gikk ut fra salongen med ett fornøyd smil!

l7MGh4p3Xl
Slik ble det :)
Dro rett på trening etter jobb, og kjenner at det føles godt å begynne på igjen :) Ble ikke Tabata i dag da jeg ikke vil begynne så hardt etter sykdom. Det kan bare gjøre alt værre..
Så idag ble det en styrkeøkt :) I morgen blir det pulsspinn, og da får jeg ENDELIG prøvd ut spinningskoene.. Det er på tide!
Ellers begynner jeg 1 time tidligere i morgen, da vi skal ha butikkleder-møte. Så da blir det å sti opp litt tidligere, noe jeg ikke har noe imot :)

 

Uka's sang:

vWz5DL-nawU
Nydelig verson av Fairytales :)
Blitt litt hekta på Alexander Rybak, denne er en favoritt denne uka :)

UjwLtzY52lI
Denne ble også en favoritt denne uka :D

Uka's mat:

Hjemmelaget glutenfritt burgerbrød med fiskeburger og salat ♥
 
Uka's happening:

Middag på Tyholttårnet!
 
Uka's produkt:

Digger denne fortsatt  :))
 
Uka's innkjøp:

Digger min nye veske :)

Uka's varmekilde:

Selbuvottene mine ♥

I dag har jeg litt bedre. Har ikke like vondt å svelge, så det er jeg glad for :)
Besøkte både, mormor og morfar, Linda og bibliotek-gjengen i dag. Så har heldigvis fått gjort litt sosialt i dag ;)
I morgen tar jeg meg en bytur med mamma, så det skal bli godt med en liten tur ut da også!

Resten av dagen i dag går til lesing og tv-kveld i kveld :) Jeg liker fredager :) 

Da kom jeg meg ENDELIG til legevakten. Fikk ikke komme inn på St.Olav legevakten, så måtte dra hjem å få time her.. Uggh!!!
Men legen fant fort ut at jeg har streptokokker, og satte meg på antibiotika-kur.. Satser på å dra nedover til Trondheim igjen på søndag.


En som har satt seg fast på St.Olav Hospital..

Kommet meg hjem til mamma, og skal være her inntil videre! 

Kom akkurat hjem fra en trivelig middag på Tyholttårnet her i Trondheim. Vi bestilte en glutenfri pizza med biff, rødløk og bacon(Tore sin side av pizzaen). Den var veldig god, og anbefales :)
Og for en utsikt vi hadde.. VI så store deler av Trondheim, hadde det ikke vært for snøen hadde vi kunnet se enda lengre utover.


Klar for middag :)


Tyholttårnet.


God utsikt over der jeg jobber ^^

Ett godt stykke ned :D

Så i dag har jeg hatt det fint :) Rolig og god dag på jobben også. Så nå er det helg! Og den skal nytes på PulsSpinn og Core i morgen klokken 9, også tar jeg meg en tur til "syden" noen minutter..

God helg folkens ♥ 

I dag var det fantastisk fint å gå til jobb :) Nøt hele turen! Kom også ganske tidlig på jobb, som vanlig.. Og også før sjefen, igjen ;)
Ble noe snø utover dagen, men har en snedig hette på parkas'en min, så det gjorde ingenting :)
Ble også en treningsøkt etter jobb, men skal si jeg slet litt. Har blitt så stiv og støl etter Tabata i går, at jeg har vansker med å gå trapper og bære tungt. Men hva gjør det? Bare godt det!
Ble en økt med to rema-poser på tur hjem, så det kjennes nå..

Nå skal jeg til å lage protein-pannekake til middag.. Med cottage cheese, syltetøy og agave sirup :)


Uka's sang:

Kid4GuZsae4
Kan ikke noe for at jeg aldri blir lei av denne kar'n her :) #Schneidermonkey
 

Uka's innkjøp:

Vinterskoene :)

Min nye kjole :D

Uka's plagg:

Mormor strikket selbuvotter til meg :)

Min nye pysj ^^

Uka's reddning:

Denne fikk meg til å bli fortere kvitt influensaen jeg pådro meg på søndag :D

Uka's happening:

Linda kom på besøk :D


 

Nå er helgen over, og en ny uke er på tur :)
Har bare slappet av med en bok stort sett hele dagen, og fått sett Therese Johaug vinne mot Marit Bjørgen og Heidi Weng.. Utrolig digg :D Det ble trippel norsk i dag gitt!

I morgen skal jeg på jobb, og jeg gleder meg til å begynne igjen etter influensaen.. Er fortsatt ikke 100% frisk, men jeg vil si rundt 96% ^^

Satser på at neste uke blir en normal uke, uten sykdom. For den vil jeg ikke ha noe mer av! 

Idag var jeg og stefar på Spar Kjøp en tur. Der fant jeg alt jeg manglet av ting jeg ikke fant billig nok andre steder.. Har lenge ønsket meg en løpejakke, men alle er så dyre. Også har jeg lenge ønsket meg ny veske og vintersko.
Så nå skal jeg gi de gamle vinterskoene til Fretex ;) Var også en tur innom Europris for å kjøpe ny kjøkkenvekt, da min gamle var ustabil. Så nå skal målene bli riktig igjenn :)Veske 100 kr

Vintersko og impregnering. Sko: 100 kr Impregnering: 50 kr.

Løpejakke 150 kr

Ha en fin lørdag vidre :)

Nå er det fredag dere! Og da er det helg :)
I dag har jeg godt rundt på Sirkus Shopping og levert litt cv'er. Fikk også handlet noe småtteri og litt mat! Tok det helt med ro, sp jeg ble der i noen timer. Glemte også å spise, så jeg var skikkelig sulten da jeg kom hjem. Lagde meg ciabatta med røyka laks og philadelphia ost med vitløk og urter. Nyydelig :)

I kveld er det tv-kveld og fiskeburger til middag, senere i dag ♥ Det skal bli godt :) 

I dag kom Linda til byen en tur, sammen med hennes mor, søster og hennes forlovede :)
Det var utrolig godt å treffe henne igjen, så jeg satte stor pris på dagen i dag med henne :) Før hun kom fikk jeg kjøpt meg ny fin-kjole også, og en godgenser :) Innleggsåler til spinningskoene ble også kjøpt.

Vi treftes på Starbucks, der vi satt oss ned med hver vår drikke og pratet til vi skilte lag med de andre, slik at Linda og jeg fikk litt tid alene.. Så vi gikk litt rundt Trondheim Torg..
Etterhvert traff vi de andre, så fikk jeg sitte på med de til Solsiden, slik at jeg fikk gjort ett lite ærende der.. Der traff vi Astrid, min gårds-nabo hjemme. Hun eier Gangstad Gårdsysteri, og hadde en stand med smaksprøver der i dag. Tok en kjapp prat med henne før vi dro vidre. Så de kjørte meg hjem hit, som jeg satte stor pris på :) Så fikk de sett hvor jeg holder til i Trondheim også!

Noen bilder fra i dag og innkjøpene:


Linda og meg på Starbucks :)

Enda ett Starbucks bilde :)
 


Min nye kjole. H&M 299,-


Ny genser(Det er masse hull bak) H&M 99,-


Starbucks Travle-mug 119,-


Nå skal jeg slappe av resten av dagen og håpe jeg blir 100% frisk til i morgen.. Det er lov å håpe, er det ikke?

I dag ble jeg også hjemme fra jobb.. Jeg var rett og slett ikke i form fra morgenen av.. Men heldigvis er jeg mye bedre nå :) Måtte ha frisk luft i dag, så stefar kjørte meg til butikken så jeg fikk kjøpt litt mat og halspastiller, også gikk jeg hjem. Det føltes godt :) Så jeg tror jeg skal klare å få møtt Linda i morgen. Håper jeg!
Krysser fingrene på at jeg blir frisk til helgen!

Ellers har jeg klart å vasket gulv, tatt oppvask og gått med søppel.. Så jeg tror kroppen begynner å funkere igjen :)
Fikk også gått meg en tur til Bunnpris for å hente spinningskoene som kom dit i går. Så da blir det bedre spinning-timer fremover :)
De var bittelitt for store, men skal se om jeg finner noe for å ordne det problemet i morgen, om jeg er frisk nok til å dra til byen. Håper på det!


Mine fine, søte, små ^^,

I dag våknet jeg 1 time før jeg skulle sti opp.. Jeg våknet med en skikkelig vond hals og skikkelig svak. Men jeg dro på jobb uansett.. Jeg trosset været og gikk til jobb.. Men kom meg nesten ikke frem før jeg nesten kollapset..
Jeg hadde noe ekstremt viktig jeg skulle gjøre på jobb i dag, så det var ingen mulighet i min hjerne å bli hjemme.. Jeg fikk sendt av gårde det jeg skulle også kjøpte jeg meg Fort frisk-dråper, i håp om at jeg blir fort frisk :P
Jeg var på jobb til rundt 12, så hentet stefar meg. Jeg var rett og slett helt ferdig i kroppen.. Så nå skal jeg slappe av på soffaen resten av dagen og håpe å bli frisk nok til å dra på jobb i morgen.
Jeg frykter det er influensa som har ankommet kroppen.. Har noen av symtomene, dessverre.. Tviler på at jeg får sove noe mer i dag, men skal prøve når stefar drar på jobb..


 

Uka's sang:

Kid4GuZsae4


Uka's mat:

Sushi'en på Shin Sushi i Trondheim Torg ♥

Uka's drikke:

Skinny Caramel frappuccino fra Starbucks :)

Uka's qoute:


Uka's innkjøp:Uka's random:

Smakte min aller første macron denne uka :) Kjempegodt!

Uka's negler:

Top Shop neglelakken min igjen ♥


 


 

Jeg kom hjem til Sandvollan i går. Ble ingen blogging da jeg ikke hadde tid. Alt gikk galt i går, så jeg fikk ikke stort med tid på pc'n.
Bilen tålte tydeligvis ikke å stå urørt i 14 dager, så batteriet ladet helt ut. Så måtte låne morfar og mamma sine biler i går. Også var leiligheten litt bombadert etter min søster var der. Så måtte vaske gulv med en gang.
Lucas kjente heller ikke meg igjen da jeg kom for å hilse på han, så ble litt lei meg av det... Men nå husker han meg :) Tok bare litt tid.. Sånn kand det gå :P

Ellers i dag var jeg på byen med mamma og stefar. Stefar krympet mine kjære pysjbukser jeg kjøpte i London, så mamma kjøpte nytt til meg i dag ^^, Heldigvis fikk jeg strekket ut londonpysjen litt, slik at de kan brukes enda.. De er ikke får små, bare litt for kort.. Så de kan brukes fortsatt :) Men syns det er greit med ett ekstra par.. Så nå er jeg fornøyd :) Har lett lenge etter ny pysj selv, så nå har jeg det!

Skal også være sjåfør til mamma og stefar i kveld, da de skal på date.. Stefar har rundag i morgen, så de skal ut å feire sammen i kveld :) I mens jeg venter skal jeg ta sol og spise sushi mens jeg venter til de er ferdige til å bli hentet :)


Drar nedover til Trondheim igjen i morgen, og det gleder jeg meg til :) Har blitt så glad i den byen at jeg vil ikke dit i fra.. Jeg vil bo der for bestandig :) Har kaaanskje en mulighet også, om alt går etter planen :)
Jeg krysser fingrene om at alt ordner seg :)

I dag er det pakke-dag. Skal ta turen hjemmovet i morgentidlig og bli til søndag forrmiddag. Stefar har bursdag i helga, så det blir en liten feiring tenker jeg.
Har ikke gjort stort annet enn å trene og hvert å handlet mat til leiligheten i helga, slik at jeg har litt mat å ha :P
Har begynnt sånn smått å pakket også, men må tenke meg litt mer om av hva jeg skal bytte ut av klær osv først. Skal skrive opp hva jeg skal ta med fra leiligheten og hit til Trondheim, så jeg har litt annet å ha her.
Skal ta med noen filmer slik at jeg og stefar kan se på. Vi har faktisk litt av samme film og musikk-smak, så det overrasket meg ^^

Skal også kose meg med Sushi til middag senere i dag.. Det gleder jeg meg til :D Også blir det Skrei å få hos mamma i morgenkveld, etter at jeg har kommet hjem fra trening.
Det gleder jeg meg veldig til også :D

Skal også bli godt å treffe Lucas også. Jeg innrømmer at jeg savner min lille hårdott litt ^^ Men har også vært litt deilig uten han en stund. Men ja, jeg savner han :)


Tullingen min for 2 år siden :)

Da har jeg tatt helg.
I morgen skal jeg opp tidlig på trening, også aner jeg ikke hva annet jeg skal finne på..  Må prøve å finne på noe lurt :)

Har ikke så mye å tilføye idag, så dere får ha en fin dag vidre :)
 

Ja.. Da ble jeg ferdig på jobb.. Jobbet litt hjemmefra etter jobb, og nå ble jeg ferdig :)
Var en tur innom Sirkus i dag, og fant tre nye bukser.. 80,- til sammen ;)
Også dro jeg direkte til 3T for å høre om de hadde fått inn båndet jeg mistet igjen, i går.. Joda, de hadde fått det inn de.. Så jeg er lettet at jeg har det enda jeg gang jeg :P
Nå SKAL jeg ta vare på det.. Ikke ha det rundt håndleddet når jeg drar fra trening.. Jeg MÅ huske å legge det i sekken..

Resten av idag skal jeg slappe av.. Tar treningen etter jobb i morgen.. Så skal bare bruke resten av dagen på å skrive en ny Cv :P 

I dag fikk jeg bort masse på jobb.. Kom til og med før sjefen.. Ikke værst!

Tror dere ikke at etter jeg fikk 3t-båndet da jeg dro på trening, så klarte jeg å miste det IGJEN på tur hjem.. Hva i alle dager er det jeg holder på med?
Nå er jeg mektig lei av meg selv alltså.. Irritert også :P Håper serriøt noen finner det, og leverer den på Leangen.. Ellers så vet ikke jeg hva jeg skal gjøre med meg selv..

Ellers... I morgen skal jeg jobbe litt på Valentinlyst, og resten av dagen på Byåsen.. Så da får jeg hilst på de andre kollegaene mine ;) Kjøpte også en kokebok på mammutsalg i dag.. Den har gått ned enda mer i pris, så da måtte jeg bare slå til :) 90 kr for den denne uka!


:)

Jeg dro på Pulsspinn og Hardcore i morges.. Da jeg kom frem hadde jeg vist mistet 3t-båndet mitt mens jeg jogget nedover.. Men kom jo meg inn når jeg fikk sagt i fra. Lette hele veien tilbake hjemover, men INGEN bånd å se.. Fikk akkurat en telefon fra 3T om at det var noen som fant det.. YESS! Så da er heldigvis det i orden.. Var redd jeg ikke fikk sove i natt for å grubble på hvor den kunne ha havnet eller om noen kunne ha stjålet det..

Nå har jeg tatt meg lunsj og skal lese litt.. Så det blir en rolig søndag videre.. Så skal lade opp til en ny uke og ny arbeidsdag i morgen :) Gleder meg masse til arbeid.. Har noen ide'er som jeg skal gjøre..
Skal finne tilbud som jeg skal legge ut på facebooken til Valentinlyst, og har noen butikker jeg skal spørre..

Ellers får dere ha en super søndag videre.. Lat eller aktiv søndag! 

Uka's sang og musikkvideo:

Kid4GuZsae4
Elsker Max, Mugshot og musikkvideo'en ♥
 
Uka's roadtrip:

Rica Skifer Hotel i Oppdal.
 
Uka's drikke:

Kokosvann med smak av fersken og grønn te :)
 
Uka's innkjøp:

Wedge'ene mine :)

Uka's mat:

Denne sushi'en var utrolig god : Shin Sushi på Trondheim Torg

Uka's neglelakk:

Topshop - Totally Turmeric ♥
 
Uka's sminke:

Nydelig kremøyenskygge fra Chanel.

I dag er det akkurat 1 uke siden jeg flyttet til Trondheim.. Jeg stortrives fortsatt, og håper jeg kan finne meg en fast jobb snarest slik at jeg kan ta med meg resten av flyttelasset og finne meg en leilighet.
Til uka skal jeg gå litt rundt omkring å levere Cv'er, også skal jeg jo også se på Finn.no om det er noe der også :)

Hadde ett oppdrag i dag om å kjøpe spinnsko, men de jeg så på var ikke i størrelsen min :( Men de fikk nummret mitt, slik at de ringer meg når de får inn 2014-modellene.. Så satser på at det blir noe av snart..
Håper også at de ikke er dyrere enn de jeg fant. 549,- Ordinærpris: 799,-

Ellers i kveld har jeg lagd maismel spagetti med karbonadedeig, mais og pest til meg og stefar.. Han likte det! Da er jeg forbøyd :)
Vi skal se film litt senere i kveld og slappe av.. Ellers skal vi se litt sport nå.. Jeg skal vell lese litt og gløtte litt på tv'n så det ikke blir så kjedelig.
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits