Ragnhild Røyseng -


♥


Dette er mitt favoritt-bilde av de jeg tok. Se på det fine utrykket da?

Deler ikke alle bildene med dere, men legger ut 2 av video'ne jeg filmet ;)


 

 

Har hatt en kjempe-dag på Magneten sammen med Sanna, og koste meg masse da Atle opptredde.
Han bør så absolutt komme seg til Steinkjer, så jeg kan se han igjen :)

 

1. Noe du ikke kan forlate huset uten?
- Mobilen og sminkepungen.

2. Hva er ditt favoritt-merke sminke?
- Nyx, elf, Too faced og La femme. 

3. Hva er din favoritt blomst?
- Har ingen. Men måtte jeg velge, må det være blomster som er lilla ^^

4. Hva er dine favoritt klær butikker?
- H&M, Bik Bok og La Redoute. 

5. Hva er din favoritt parfyme?
- Har ingen, fordi jeg ikke har luktesans. 

6. Hæler eller flate?
- Flate. 

7. Har du gode karakterer?
- i noe. 

8. Hva er din favoritt farge?
- Lilla ofc. 

9. Drikker du energidrikk?
-  Ja, jeg er avhengi av det de dagene jeg jobber. 2-3 dager i uka.

10. Drikker du juice?
- Nei. Det liker jeg ikke.

11. Liker du å svømme?
- Ja, i basseng. 

12. Spiser du pomes frites med en gaffel?
- Nei, jeg spiser ikke potet. 

13. Hva er din favoritt fuktighetskrem?
- Hmm.. Bruker forskjellige, og er veldig fornøyd med de.. 

14. Vil du gifte deg senere i livet?
- Vet ikke. Tiden vil vise. 

15. Blir du sint lett?
-  Kommer ann på situasjonen..

16. Liker du spøkelsesjakt?
-  Hmm.. Igrunn ikke.

17. Har du noen fobier?
- Hell yeah.. Edderkopper, bier, småkryp og nattsvermere.. 

18. Biter du negler?
- Gjorde det før, men har skjerpet meg masse.. 

19. Har du noen gang hatt en nær døden opplevelse?
- Ja, en del ganger. Har en tendens til å slutte å puste når jeg sover.. + noen andre ting. 

20. Drikker du kaffe?
- Yepp, gotta have it.

 Jeg tagger alle ;)

Nå gadd jeg ikke være legre uten neglelakk. Jeg ble så desperat slik at jeg måtte ha på meg noe. Disse to er e av mine nyeste og første gang jeg har brukt de. De er niiiice :D Purple Panic er ikke helt den samme fargen på bilde som i virkelighete. Den er litt mer neon lilla..
Jeg har plagdes med gule negler og svake negler i de siste 3 mnd og har brukt minimalt med neglelakk siden jeg fikk gule negler. Det kommer av at jeg ikke har brukt baselakk før påføringen av lakkene mine, og det har skadet dem. Den siste mnd har jeg tatt bedre vare på de og filet og klippet de ofte. Jeg har en spessiel neglefil som jeg filer opp på neglene slik at overlaget fjernes og blit glatt, og det gule forsvinner esten helt. De er ikke like gule som de var før, så jeg er glad for det!  


Som dere kanskje ser har jeg bare Teenage dream på ringefingeren.


 

♠ Syns om neglelakkene?
 

Jeg har ikke hatt tid til å blogge denne uka. Jeg har vært på hytta siden torsdag, og der er det nok ikke ingen internett eller noe som helst innen teknologi.. Det var i grunn veldig godt å få komme seg unna sivilisasjonen..
Har fått slappet av, lest masse i boka mi, kosa meg med Lucas, masse god mat og en trivelig tur med familien :)

I går da jeg kom hjem fra hytta gikk jeg rett til min mor, der solte jeg meg enda mer, fikk spist mat og slappet av enda mer.. Også i dag fikk jeg solet meg, og vært ute.. Nå sitter jeg her på pc'n, strakt klar for å spise middag og etterpå skal jeg lese litt og gjøre resten av husarbeidet som jeg ikke rakk å bli ferdig med i går.

På tirsdag skal jeg til Åre sammen med pappa, Inger Lise og Sanna.. Gleder meg til det. Gleder meg til å få ny mat i hus, Sverige har noe annet enn her i Norge, så må benytte meg at det når jeg først kan. Jeg skal ikke hadle noe drikkevarer, derfor får pappa min kvote ;) Er jeg ikke snill?


Denne blir lest nå! 

I morgen skal jeg og Lucas på hytta. Jeg gleder meg masse :D Der skal jeg være til lørdagskvelden, sammen med pappa og Inger Lise :)
Skal sti opp tidlig imorgen for å slippe ut hestene jeg passer, gi deg mat og ordne litt småting i stallen før eierene kommer hjem fra hytta si.
Fikk ridd Lotta i dag og jeg har savnet det. Hun er så hærlig å ri, selv om hun er litt ekkel å sitte på ;p
Hun er så tykk så er ikke like godt å sitte på henne da.. Men hun er så snill og god at jeg ikke kan leve uten henne, digger den hesten :)

Har pakket noe til hytteturen, toalettsaker og slikt pakker jeg i morgen, men må tenke litt mer på hva annet jeg ka med meg. Tror jeg har det meste med, og det viktigste. Er snart ferdig med den ene boka jeg lånte på jobb, så tar med meg den andre innover slik at jeg ikke går tom for lesestoff, det er super viktig at jeg ikke gjør :P


Her skritter jeg Lotta av etter en god treningsøkt på ridebanen :)


Denne boka er jeg straks ferdig med

og


denne er med som reserve når jeg har lest ut den andre ;)

 

◊ Har dere lest noen av disse bøkene?

 

Det ble ikke noe ridning i dag. Mona sendte melding om jeg kunne komme i morgen istedet. Så det skal bli gøy :)
Torsdagen skal jeg dra på hytta, og blir til lørdagskvelden. Det skal bli enormt godt :) Lucas blir også med!

I dag har jeg handlet inn mat til påske. Måtte nesten gjøre det før butikkene stenger. Fant desverre mye som fristet å handle innen den usunde varianten, som jeg aldri handler til vanelig. Det ble sjokoladedekket dounats, tacopai, lakris til påskeegget og Trønderjulebrus, haha^^
I kveld skal jeg lage Taco til meg og Sanna, vi skal se en film hun kjøpte i dag og kose oss:) Akkurat nå sover Sanna i godstolen min, da hun ikke får sove om nettene hos meg. Hun sover på soffaen min fordi hun er syk, og jeg ikke vil bli smittet. Syns synd på henne, men vil også ikke bli liggene hele påsken. Har desverre blitt litt smittet, jeg har blitt tett i halsen, og vond hals. Er litt bedre nå, men det er værst fra morgenen av.


Filmen vi skal se i kveld. (Sanna er en stor Zac Efron-fan)
 


Meg og Lotta i fjor-sommer :) Jeg tar på bakteredreper på sårene hun hadde på føttene..


Børster henne til en treningsøkt på ridebanen:)


På vei til ridebanen :)


Koseklumpen ♥

Lotta er en tinker hoppe på 15-16 år. Hun har så snilt hjerte. Gjør ingenting galt. Hun er litt avansert å ri, derfor er nybegynnere ikke egnet til henne. Hun fatter ikke gallopp like lett, men om man er bestemt nok er det ingen problem:) Det tok ett par rideturer for meg til å bli kjent med henne og hun bli kjent med meg. Etter den 2 rideturen fikk jeg hene til. En av hennes føll ble nettopp "Best in show" eller noe sånnt, og det sier jo litt at hun avler bra :)

Skal endelig begynne å ri henne igjen. På tirsdag og onsdag skal jeg og Linda passe hestene og ri på Lotta og gå med Spirit. Gleder meg masse :)
Også skal vi få ri 1 gang i uka på Lotta, og det blir superbra ;DNå har jeg Linda her. Vi skal kose oss med godsaker og vodka. 

Her er det jeg kjøpte + Linda har tatt med tyrker ;)Denne vinen er min favoritt. Har aldri prøvd denne vodkaen, men tok en test med solo nå, og den smakte nesten det samme som sex on the beach, som da er min favoritt drink.. 

 

Det ble ingen Functional Moves i dag. Therese er syk, og ingen kunne overta for henne. Det er egentlig helt greit, fordi jeg våknet med starten på en forskjølelse, så hadde tenkt å ta det med ro i dag uansett..
Og jeg vil helst ikke miste imunforsvaret igjen, så skal bare slappe av med ei bok i dag :)

Været er også bra. Det er sol og litt kjølig. Men akkurat nå hjemmer solen seg, men kommer sikkert tilbake igjen snart.. Har også hvert produktiv i dag.
Jeg har støvsug, ryddet vaskerommet, tatt oppvasken, ryddet og vasket noe av leiligheten. Skal fortsette i morgen tenkte jeg. 

Jeg tenkte jeg skulle begynne med slikt. Hva tror dere om det?

Skulle egentlig legge ut ett bilde av hvilken neglelakk jeg har på meg, men det bildet nektet å laste opp, så nå gidder jeg ikke bruke flere timer på å få lastet opp det..Denne looken har jeg brukt hver dag en stund nå. Jeg har likt den så godt at jeg ikke ville ha noe annet;p
Men i morgen blir det en mer naturlig look tenker jeg.. Med en del brun-farger..Nå har jeg tatt helg. Det er bare 1 arbeidsdag igjen før påskeferie, og jeg blir godt. Min siste arbeidsdag før påske er på mandag, så blir deilig med litt lengre fri :)
I dag har jeg gjort masse nyttig på jobb, og det er jo altid bra;p Kom hjem i kvart på 4 tiden, gikktur med Lucas, lagde meg middag og nå sitter jeg her. Har lest litt bok, og nå ser jeg på youtube videoer. Skal snart lese litt mer igjen..
Har lånt med meg to bøker fra jobb også, som jeg skal lese i påsken. Jeg må først bli ferdig med L.A Candy, og er snart ferdig med den.
De bøkene jeg har lånt er krim. En ungdomskrim jeg fikk lyst til å lese som heter Liket i elva, og en krim av Mary Higgens Clark. Det er jo veldig lurt av meg å lese alle slagt bøker, uansett aldersgrense, hehe.. Når man jobber på ett bibliotek er det altid en fordel å kunne det meste om bøker, anbefalninger og slike ting.. Så skal begynne med det tenkte jeg..

 

 

Neglefil som gjør neglene glatte og skinnene, Cina Glaze i Purple Panic(neon), Depend basecoat, Garnier eye roll-on med farge, Maybelline Colorsensational i fargen i fargen Berry Bella, backup av min favoritt mascara Maybelline one by one i fargen Glam-Black og Korres Lip butter i fargen Pomegranate.

Kjøpte alt på tilbud. Elsker Gina Glaze neglelakk og har ønsket meg en neon farget lakk, og der var den, rett forran øynene på meg på tilbud :) Base coat har jeg manglet og de anbefalte meg det fordi mine negler blir fort gule, derfor kjøpte jeg neglefilen også. De sa den gule fargen kom bort når jeg filet de med den. Og jeg syns den gjorde det, ikke heeelt bort, men noe, så om jeg fortsetter med det kanskje alt for borte ;) Garnier roll-on med farge har jeg ønsket meg lenge, og nå var den på tilbud, endelig:) Den nye Maybelline lipglossen hadde jeg lyst å teste ut. Min mor har også lyst på den, så ville se om den var noe å samle på;p
Også måtte jeg jo kjøpe en backup av min favoritt mascara, den kan jeg ikke leve uten. Også følger jeg en jente på youtube og blogg.no som har skrytt av Korres sin Lip butter, og jeg ville prøve den. Så denne gleder jeg meg til å få testet skikkelig ut.

ο Har dere prøvd noe av dette?

 

Maybeline One by One er den beste mascaraen jeg har prøvd noensinne. Jeg har prøvd en hel masse og denne er den beste av alle.. Denne git lengde og volum. Den klumper ikke, men falmer bittelitt, men det er så lite at man ikke trenger å bekymre seg over det.
Jeg bruker ikke den hver dag, det er fordi jeg skal bruke opp de andre jeg har. Har allerede fått kastet 2-3 på 2 mnd. Og nå har jeg igjen 2 stk jeg skal bruke opp.. Har også kjøpt en backup av One by One, slik at jeg ikke går tom for fort, hehe.. Det var tilbud på den så måtte nesten gjøre det slik..
Det jeg skulle ønske var at den kom i vannfast. Jeg eier bare 1 vannfast, og det er min BarryM volumazing & Lenghten mascara, og den digger jeg også.
Jeg hat tatt ett bilde av hvordan den ser ut på meg(One by One). Bildet er litt uklart, men dere ser vell nokk hvordan den er uansett!

 
Terningkast:

* ANBEFALES*


Har har vært en travel dag på jobb i dag. Det kom 2 klasser for å få undervisning av Liv og Marit, etterpå skulle de låne bøker og ha en konkurranse. Første klassen har litt ubestemsom om hva de skulle låne og de spurte og spurte. Det hadde jeg ingenting i mot, men blir sliten av stresset innimellom. Ble nesten ikke tid til lunsj heller. Alle fikk ikke spist i det heletatt, så det slet på oss alle, hehe.. Men det er på'n igjen på mandag med 2 nye klasser, så får lade opp til den tid kommer :)

Nå sitter jeg på youtube til middagen blir ferdig i ovnen. Denne gangen ble det Pizza. Jeg gadd ikke lage meg noe så tok den siste jeg hadde i frysern. Dessuten er det jo helg nå!!

Lånte også en film fra jobb i dag. Varg Veum sin første film, Bitre blomster. Har aldri sett noen av filmene, så jeg tenkte det var på tide.. Skal se den i morgen tenkte jeg. Fordi jeg skal kose meg med The vampire Diaries i kveld også;) + det er tv-kveld for meg i dag.. Masse på tv'n jeg pleier å se på! 

Hun er en av mine to kvinnelige forbilder. Har ikke noe å skrive om i dag så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av henne.. Bloggen har også vært ganske klikk, så har ikke fått lagt ut noen innlegg :(
Nina spiller Elena og Kathrine i The Vampire Diaries.


Hun er en av mine to kvinnelige forbilder. Har ikke noe å skrive om i dag så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av henne.. Hun spiller Elena og Kathrine i The Vampire Diaries.

??

?

Denne helgen har gått fort. Hadde overnattingsbesøk av Sanna og noen uønskede guttunger som absolutt måtte kaste snøballer på meg hver dag forje uke! Jeg er møkk lei av de, men har ikke fått sett hvem det er som er så idioter i hode enda. Har en aning på hvem det kan være, men vil ikke utale meg om hvem til noen enda, om det er feil..

I dag har jeg tatt årets første solariums-besøk. Ville prøve den nye som har kommet, men det var dyrt i forsjell til de jeg har pleid å være på. Så jeg skal nok ikke dit flere ganger...
Ble også i dag en veldig enkel middag, egg og bacon. Gadd ikke lage noe annet, og egg og bacon er o lett og sunt og lage :)

Fikk også klærne mine i posten fra Ellos i dag. Men er usikker på om jeg skal beholde dem. Tror de er en str. for store, så jeg håper jeg kan returnere noe av det og få ett hakk mindre, får se hva jeg gjør..

I morgen skal jeg og Lucas til min pappa. Det er leenge siden jeg har sett han, og det passet bra at vi kunne treffes i morgen :) Lucas har også savnet sin bestefar, så han er i hundre jeg bare sier "bestefar" til han. Forhåpentligvis blir jeg med han på trening i morgen, istedet for å bli  med på Zumba, tar jeg egentrening med kondisjon og styrke ;)

Jeg har lånt denne filmen av Linda. Jeg syns den var utrolig bra. Tro det eller ei så hadde jeg ikke store forventningene av den..
Den var ikke spessielt godt filmet, men det er nok meningen det skal se ut som om dette er ekte hendelser. Men de har klart å lagd den ganske bra..
Ble litt fra meg da trollene spiste opp Kalle, da han var kristen, og de hater kristent blod.

Otto Jespersen spiller rollen sin utrolig bra, som vanelig. Knut Nærum er jo også med, så det er ikke bare ukjente folk ;)

 

 

 

Terningkast:

  


Jeg er TRØTT. Vi sto opp klokken 07:00 i dag for å dra til dyrlegen med Linda's hamster klokken 09.00.
Og leverte viinn noen bøker og spill til biblioteket. Akkurat nå sitter vi begge som noen trøttinger og holder så vidt øynene åpne.. Vi la oss litt seint i går, derfor er vi så trøtte..

Har ganske lite å si akkurat nå fordi jeg ikke klarer å tenke, haha.. Ikke mange timer til jeg skalkjøre Linda hjem, hente Sanna og dra hjem.. Så håper jeg ikke er like trøtt den tid, da sovner jeg nok bak rattet.. 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits