Ragnhild Røyseng -

I dag fikk jeg den triste nyheten om at min venn, Jan Helge er død. Vi har ingen felles venner eller noe, så jeg fikk vite det i dødsannonsen i dag :(
Det er utrolig trist, og jeg savner han veldig. Det som jeg syns var litt rart er at jeg tenkte jo på han for noen uker siden, for det er en liten stund vi har snakket sammen, desverre :/
Vi datet for 3 år siden, og vi ble gode venner.. Han er en kjempespill, koselig og en god lytter :) Han var veldig støttende da jeg fortalte han om min tunge tid. Og er takknemelig for støtten hans :)

Håper du har det bedre der du er nå, Jan. Glad i deg ♥
I dag har jeg solt meg masse hos mamma :) Lucas fikk løpe på altaen til han ble sliten da vi gikk hjem. Han har ligget på soffaen siden vi kom hjem i 5 tiden. Så ja, han fikk en god dag i dag :)
Ellers har jeg bestemt meg for å være med pappa & Co til Galdhøpiggen.. Gå heeelt på toppen, yeeeey :D
Det blir en utfordring, som jeg skal ta og fulføre :) Gleder meg masse, men må kjøpe utstyr til turen slik at jeg er godt nok utstyrt og kledd.. Det får jeg snakke med pappa eller stefar om, hva jeg trenger og slikt.
Min stefar har vært der oppe, og han anbefaler det:) Jeg har også en liten liste over ting jeg vil gjøre før jeg dør, og bestige ett stort fjell er en av de.. Så i sommer/høst blir den realisert om alt går etter planen!!!! :D


Galdhøpiggen..

I dag dro jeg på byen med mamma og stefar :) Vi ble der i 2 timer, og de gikk fort, veldig fort.. Trodde vi ble der bare 1 time ^^,
Kjøpte meg ikke stort.. Men en ny jeggings måtte jeg ha, og det var 30 % på den, så ja, da måtte jeg!
Ellers ble det litt mat, men ikke store handelen der heller, deilig å ikke bruke så mye penger :)

Ellers må jeg innrømme på bloggen også at jeg har blitt hekta på One Direction(Innrømmet det på Twitter i morges). Jeg har ikke hørt noen av sangene dems før, før nå, haha. I know, late much?
Men har en favoritt-sang som står på repeat all day long!!! One thing heter den. Og den er heeeelt fantastisk.. Også stemmen til Harry, niiiiice sjø :)


Harry Styles ^^, Synd han er for ung, haha..

I dag jobbet jeg 1 ½ time overtid. Gjorde meg ingenting for jeg hadde tvillingene å prate med når ingen lånere kom innom :) Jeg syns de er supre jenter :)
Jeg dro hjem, hentet Lucas, jogget med han ned til mamma(1 km), spiste lasagne med brokoli og blomkål, gikk til mormor og jogget hjem :)
I morgen har jeg planer om å jogge Hustadlandet rundt :) Det er noen Km, men usikker på hvor langt, 3km?

Nå skal jeg se The Voice, og pausen går til nye episoden av The Vampire Diaries ♥ Snart er sesong 3 ferdig, og DVD'n kommer ut om ikke så lang tid!! *Lykkerus*
I dag dro jeg på møte klokken 9:40. Etterpå dro jeg til min søster for å hente henne. Vi skulle trene sammen :) Etterpå dro vi en tur på byen før jeg kjørte henne på jobb!

Dro hjem, kjøpte nye batteri til badevekten, og sto på den.. Jaggu meg har jeg gått ned i vekt :) 10 kilo siden jul. Det syns jeg er bra, da har jeg gjort mye rett når jeg trener og når jeg spiser, så det er positivt.
Jeg er 5 kilo unna målet mitt, så det nermer seg!! Også skal jeg tone opp kroppen slik at jeg får noe muskler..
Det jeg skal gjøre enda mer nå er jogging. Jeg har ikke kunnet jogge så mye pågrunn av mine svake leddbånd. De klikker rett og slett når jeg jogger. MEN, har funnet en enklere måte for meg å jogge på. Nå har de ikke klikket siden jeg begynnte med metoden, så da blir jogging en prioritet hjemme og på treningsentret. Skal også ta frem sykkelen snart, slik at jeg kan sykkle litt også ;)

I morgen skal jeg på trening etter jobb, og i morgen går det på jogging og noe mage og rygg-øvelser..

Nå skal jeg lage meg Smoothie og se Tv :)
I dag er det Verdens bokdag :) Så for dere leseglade mennesker, ta å legg av en stund til å lese en bok, gå til biblioteket og låne en eller kjøpe en ny. Kos dere med den :)
På jobb i dag feiret vi selvfølgelig. Det må vi jo gjøre på bibliotek, så den saken er grei! Vi satte på spansk musikk(da verdens bokdag opprinnelig startet i Barcelona i Spania).
Så da bli det Alf Prøysen musikk på spansk ^^,

I dag skal jeg lese ut en bok som jeg ikke har så mye igjen av. Også skal jeg begynne på en ny ;) Neste blir Bildet av Dorian Grey:) Har sett filmen, og derfor ville jeg lese boka også ;)
Men må også på musikkøvelse i kveld, selv om det ikke frister noe i det hele tatt.. Blir sikkert bare 17-Mai musikk, og jeg skal ikke delta en gang, så jadda..I morgen blir det møte tidlig på fridagen min! Jaja, må jeg så må jeg.. Men på det positive siden, så skal jeg på trening rett etterpå :)

 Dette ble mitt resultat. Edgy og fargerikt, just how I like it :) Trenger også nye joggesko, for de jeg bruker er ikke så egnet til jogging har jeg funnet ut.. Trenger noe langt bedre!!

nikeidvinn

I dag har jeg fått trent litt cardio, spist sushi og besøkt mamma for å spise ost og kjeks ^^,
Hun er hundepasser til i morgen, så blir hundløs i dag gitt.. Kjedelig, men litt godt.. Resten av kvelden består av ingen verdens ting.
Skal lese bok værtfall, se litt mer på tv og resten går vell på å se i taket. Eller lese enda mer, hehe..

I morgentidlig skal jeg besøke Sanna. Derfor skal jeg tidlig opp, få dusjet, hentet Lucas og dra rett til Sanna rundt 11-12 tiden.
Lenge tiden sist jeg har sett henne, så var på tide vi hadde tid en dag til hverandre.. Jeg vet ikke hva vi skal finne på, men hun skulle vist kjøpe inn litt mat værtfall, noe mer vet jeg ikke. Tar det som det kommer jeg :) Må fylle bensin værtfall, og da er det snedig at bensinstasjonen ligger rett ved der Sanna bor ^^, Men desverre er det sikkert dyrere der enn de plassene jeg pleier å fylle i Steinkjer. Menmen, må mann så må mann!!!

I kveld skulle det også være ett sterjeskudd ut å fly. Fikk jeg høre på værmeldingen, men hvem vet, kanskje vi ikke ser det?musicnodes
REX feat. Atle Pettersen: Amazing
Ja, på jobb i dag vant jeg den ene delen av konkurransen vi hadde gående i påsken. Det var ganske gøy å vinne :)

Full pott :)


Dette ble premien :)

 

Etter jobb i dag dro jeg rett til pappa. Der fikk jeg middag, og dessert.. Hehe... Etterpå dro jeg på byen, der hadde jeg noen få ærend, dro til pappa igjen og hentet Lucas, dro til min søster for å levere noe og få noe annet tilbake.. Også kom jeg hjem nå.. Resten av kvelden går på tv-titting..

 

I dag skulle bilen på EU-kontroll, dro dit tidlig i mårres, gikk meg en tur før jeg skulle hente den, og kjørte hjem og gikk enda en lengre tur :)
Sto opp imårres med tett nese og uggen i kroppen, derfpr ble det ikke treningssentret på meg i dag, så jeg gikk bare en rolig god tur med Lucas i stedet.
Er i bedre form nå, så i morgen skal jeg på trening, om det ikke blir enda værre.. Trente også en intensiv cardio trening hjemme i går, og jeg kjenner det i den ene leggen, haha, bare den ene liksom.. Menmen, det var en god treningsøkt og skal ta den igjen de dagene jeg ikke trener på sentret eller trener noe annet;)

Det var ingenting galt med bilen, så jeg er fornøyd.. Det eneste var at det ene rygglyset ikke funket, og det måtte jeg fikse selv, så skal få pappa eller stefar til å fikse det ;p

Resten av dagen skal jeg lese, se litt tv og håpe på at formen er bedre til i morgen..

Meg og min søster chiller'n etter en lang by-tur, med masse gåing.


Masse folk ute å drikker øl, vi fikk ikke plass!! Vi måtte sitte ved vannet og nyte solen istede, men jeg klager ikke :D


Dette ble middagen. Vi alle fikk servert Biff m/tilbehør, denne var utrolig god :)


Dette kjøpte jeg på Mac-avdelingen i Trondheim. Øyenskyggen i All that glitters(som jeg har ønsket meg lenge), paint pot i Bare study(som jeg har ønsket meg lenge) også fikk jeg prøvd på meg den nyeste mac foundation og falt helt pladask etter 2 timers bruk, dro tilbake og kjøpte den :) Jeg har hørt masse dårlig om Mac foundation's, men denne har jeg hørt mer bra om. Jeg tåler nesten ingen foundation, men denne tålte jeg, og glad for det :) Litt i dyreste laget, men nå som jeg hadde spart opp penger til å gå innom Mac måtte jeg slå til!!


Kjøpte meg to topper som jeg bare MÅTTE ha. Har ønsket slike klær en stund nå!! Også en bh-type sak jeg ikke husker hva heter, hehe..

PS: Vi fikk ikke ta bilder, filme og slike ting under konserten, så har ikke noe derfra. MEN, skal si jeg storkoste meg. Den meste konserten jeg har vært på i år så langt, og skal dit neste år om de sitter opp detter enda en gang :) Åge Sten Nilsen er en morsom mann, det skal jeg skrive under på!!

I morgen klokken 10:00 drar jeg med buss sammen med resten av korpset til Trondheim på Queen-konsert. Nei, det er jo ikke Queen som spiller, men Åge Sten Nilsen med Esemble.
Jeg gleder meg max, for Queen er ett av mine favorittband, og jeg bare vet Åge kommer til å gjøre suksess med dette :) Før konserten skal jeg og min søster shoppe litt, også skal vi møte de andre på middag også blir det vell konsert etterhvert.. Suuuper gøy blir det!!!!Har hatt litt å gjøre, derfor ikke mye blogging..
I går kom nabodama på døra, ordret meg til å ringe en fyr for å få han til å fikse tv-signalene hennes.. Hva har jeg med det å gjøre? Han fikk fikset mitt, og etter det er det hennes egen oppgave å kontakte han.
Hun truet meg til og med med å ødlegge signalene mine fordi hun MÅTTE ha det gjort før helga. Problemet er at han fyr'n er i syden til lørdag. Og da er tydeligvis alt min feil. Folk herfra har rett, hun er en tempramangsfull dame som lever ved å irritere folk. Hun er også barnslig, som truet meg med å ødlegge mitt signal fordi hun ikke får det som hun vil. Også en ting til. Alt kan ikke fikses på dagen, noen ting må man bare vente på.. Som meg, ventet 6 mnd før signalene mine ble bra igjen.

Måtte bare få det ut. For jeg skjønner rett og slett ikke hvordan det går ann å være på den måten. Plage andre for å få det selv som man vil, uansett hva som trengs..
Hva i alle dager har skjedd med blogg.no ? Ny versjon? Helt annet utsende, trodde jeg hadde kommet feil jeg. Dette likte jeg ikke..

Ellers, kom jeg hjem fra hytta i går, tro rett hjem til mamma, hilste på stefar, hans datter og hennes datter før de dro sin vei hjemmover..
Også fikk jeg middag :) Etterpå dro vi til mormor og morfar der vi fikk ostekake og moltkrem, namnam :)


Nina Dobrev :)

I dag har jeg ikke vært helt i form. Jeg voktet tidlig opp i dag med vond hals og tett nese. Så det ble ikke noe av trening :( Men skal trene litt her hjemme istede i kveld.. Så dagen min har gått ut på støvsuging og vasking av gulv og lagd en nydelig Romansk suppe, den var serriøst noe av de beste suppene jeg har lagd..

Har også sett World Trade Center-filmen, den var veldig bra.. Men selvfølgelig en trist dag.. Har hatt litt frykt av den dagen siden 2001, så hvert år har jeg liksom hatt den som ulykkes dag.. Inntil jeg fikk time på Statens Veivesen for en oppkjøringstime for 3 år siden, jeg besto jo med glans. Det hadde jeg ikke trodd, var jo ett nervevrak der jeg satt.. Men heldigvis hadde jeg Tor som oppkjøringslærer, for han kjenner jeg fra før av :) Så ja, derfor ble 11.September min lykkesdag, hehe..


Tatt 2 timer etter jeg kjørte opp.. Dro rett hjem, hentet bilen min og stakk på byen med min søster for å feire :)

I dag jobbet jeg i 4 timer. Også tok jeg påskeferie :) Dro rett til Spar Kjøp med mamma og mormor.. Etterpå spiste vi middag der.. Der traff jeg mora til ei jeg traff på Kiel båten.. Jobbet vist der hun, hehe..

Etterpå dro vi på Malvik sentret, der var det utrolig lite å finne på, så der var vi kjapp gitt ;p
Også tro vi til mamma's kjæreste for å drikke kaffe, men han var på sykehuset enda, så vi låste oss inn og ordnet klart til han kom hjem :)

Resten av dagen har ikke gått på så mye. Har skiftet på senga, vasket soveromsviduet og daffet av.. Nå skal jeg gjøre litt styrketrening, og lage meg noe kveldsmat etterhvert...
I dag var det siste bingo-dag for meg. 1 ½ år igjen til neste gang jeg må hjelpe til.. Det blir godt!!
I morgen skal jeg jobbe bare 3 timer, også skal jeg på Spar Kjøp sammen med mamma og mormor..
Så blir det ikke jobb før onsdag neste uke(alltså fra i morgen av).

Blir ikke stort my annet å gjøre i kveld enn å lese bok.. Som vanlig, hehe..
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits