Ragnhild Røyseng -

I dag var jeg på Magneten med Linda ♥ Fikk handlet en del ting^^ Linda vil jeg påstå gikk ut med flest poser ^^
Ellers så er internetten min mongo IGJEN. Så jeg må sitte på gulvet med pc'n for at jeg skal nå internettkabelen. Det tråløse funker ikke i det hele tatt..

I går kom jeg hjem fra en dag med damene på jobben. Vi var på ett bibliotek og fikk omvisning og en matbit, som jeg ikke kunne spise.. Hvetemel tåler jeg ikke, så jeg satt der å sultet.. Menmen..
Vi dro på Madam mims for å se en utstilling etterpå, dermed på Perrongen for å spise en sen middag.

Da jeg kom hjem skulle jeg gå en tur med Lucas... Men skulle aldri ha gått den runden.. En nabo-hund var løs og gikk til angrep på Lucas.. Han bet rett og slett han.. DRITTHUND. Så jeg skal muligens annmelde dette.
HELDIGVIS ser jeg ingen skader på Lucas, og heller ikke tegn til indre blodninger. Så jeg HÅPER han hadde flaks.. Men annmeldelse skal jeg vurdere sterkt uansett..

Her er noen bilder av NOE av det jeg kjøpte:


Vannkaraffel, Lakris te, 2 stk skjer og batterier..

Genser og bukse fra Cubus. Mascara og tørrshampo fra Kicks.

Glutenfri iskremkjeks, kokosmel, Hasselnøttkaffe, fullkorn's kjeks, proteinpulver og Grønn te.

Bioderma sminkefjerner :) 

I dag har jeg hvert hos mamma stortsett hele dagen.. Nå er jeg hjemme, har fått trent og nå farger jeg etterveksten i håret..
Resten av dagen går til enda mer lesing..

Ellers vil jeg nevne at jeg har en ny favorittsang, som jeg tror kommer på neste uke's favoritter :)


Denne trivelige karen sin nye singel er superfin :) Tommy Fredvang ♥

 

Uka's favorittsang:


McFly - Bubble wrap ♥

Favoritt sminke:


Urban Decay NAKED Basic palett..

Favoritt Accessories:


Disse har jeg brukt masse denne uka!

Favoritt antrekk:


Likte dette antrekket veldig godt, så det kom med i dette innlegget ;)

Favoritt Youtuber:


Du kommer inn på hennes youtubekanal om du trykker på bilde :)

Favoritt ny-innkjøp:


Ny bukse som jeg kjøpte i dag :) 

Hei. Nå er det helg og det liker jeg  :)
I dag har det hvert travelt på jobb, så nå var det godt å komme seg hjem og trene.. Nå har jeg satt en kyllingfilet i ovnen og skal ha kylling og fullkornsris til middag i dag, deilig :)

Hva syns dere om at jeg begynner å legge ut OOTD bilder innimellom? Er det en god ide? Legger ut dagen's OOTD i allefall, så får dere si hva dere mener om det!!
Skal begynne i dag med å skrive Uka's favoritter innlegget som jeg poster i morgen også, so watch out for that ;) 

I går var jeg på foredrag som jeg sa. Og det var kjempe gøy :) Heidi klarer å gjør foredrag morsomt, og det er supert :) Det var også lotteri etterpå, og tror du ikke jeg vant en blomster, haha..


 

I kveld er det Daglig Gleder foredrag jeg skal på.. Mamma's søskenbarn er en Daglig Gleder, og hun reiser rundt omkring landet og holder foredrag. I kveld er hun her hvor hun kommer fra og holder ett foredrag.
Jeg skal dit med mamma, Silje, mormor og Åshild.
Ellers i dag har jeg trent kondisjon og litt armer.. Været er fortsatt helt skrudd.. Det vil si at det styrt-regner og blåser kraftig. Var også på byen en tur for å fylle bensin og handle inn litt grønnsaker.
Dro også på middag hos pappa etterpå, og det var som vanlig, koselig :)

Nå skal jeg slappe av litt før jeg tar turen til mamma også drar vi på foredraget etterhvert.. Det begynner klokken 7, men vi drar klokken 6 for å sikkre oss parkering ;p


Noe av det Heidi selger på hjemmesiden sin.

Dagen's antrekk:

Genser og dongri-tights fra H&M. Smykker fra Accesorries. Ring fra Gina Tricot.

 

♠ Syns dere jeg skal begynne med slike antrekk-bilder?

 

I dag har jeg hvert i ett møte.. Ellers så langt i dag har jeg trent og nå spiser jeg steinbit til middag :D
Jeg tenkte å vise dere mitt nye skap jeg fikk av mamma da hun skulle kjøpe seg nytt, og jeg trengte ett skap, så da fikk jeg det av henne.. Snedig :)◊ Hva syns dere?

I dag har jeg handlet på byen.. Kjøpte mest mat, men endte opp med 2 nye neglelakker og tror jeg fant en dupe av en Top shop neglelakk jeg har sikklet etter lenge..


Denne orange er dupe'n til Top shop neglelakken.. Også måtte jeg ha enda en gul lakk, så nå har jeg to.. men denne er litt annen nyanse ;)(Fant ikke ut om de hadde noe navn, det sto ikke på lakkene)

Ellers i dag er jeg på dag 2 av det nye treningsprogrammet jeg snakket om i går. Jeg tar tilbake noe av det jeg sa i går om det.. Selv om man ikke blir super sliten etter øktene så kjente jeg i dag at musklene har fått jobbet.. Også ble det også litt tyngre i dag, så det kan være sant det jeg leste på omtalene av at selv om man ikke blir supersliten av øvelsene, blir det resultat.. Det får jeg bare vente å se..

 

I går var jeg på grilling stortsett hele dagen hos min onkel.. Cathrine(Hans datter) ville samle noe av familien med feiring av velykket oppkjøring og at hun om 4 uker skal bli mamma :)
I dag fikk jeg mine to nye trenings dvder i posten.. Jeg har prøvd den ene i dag, og jeg ble litt skuffet.. Det er veldig korte øvelser, og om man skal ta hele programmet som er over 1 time må mann bruke fjernkontrollen for hvert sett.. Litt irritabelt, men jaja.. Jeg tok å gjorde hele dvd'n i dag, og jeg brennte masse kalorier :) Men ble jeg slikten? Nei, ikke så veldig.. Kondisjonsbiten var ganske lett, så den fikk jeg ikke så mte ut av, men styrkedelen var ganske grei.. Jeg skal bruke den i 6 uker for å se om jeg får noe resultat av det, så skal jeg prøve den andre etter det..


Den første av disse dvd'ene er det jeg har begynnt på.
 

Da har jeg kjørt hjem Linda og kjørt mamma og stefar på fest.. Nå skal jeg slappe av med en bok og etterhvert skal jeg se The Host;)
Har hatt en kjempe fin overnatting med Linda, og håper det ikke blir lenge til neste gang :)

I morgen blir det kanskje grilling til min onkel. Mitt søskenbarn vil feire at hun har kjørt opp til bil og at hennes førstefødte barn snart kommer til verden. Så hun ville samle familien :)
Det kommer helt ann på været, så får se i morgen hva det blir til.. Men en ting er sikkert og det er at pappa kommer å skifter til sommerdekk på bilen min.. 

Dette innlegget skulle egentlig opp forje lørdag.. MEN, internetten min kollapset, og routeren viste jeg å være defekt, så jeg har hvert uten internett 1 uke.. Derfor blir dette innlegge forje og denne uka's favoritter.
Ellers så får jeg overnattingsbesøk av Linda i dag, så det skal bli kos :D 

 

Uka's sminkeprodukt:

Makeup Mekka - Marilyn

Uka's Accessories:

Blomsetersmykke fra H&M Skjerf fra H&M.

Uka's klesplagg:

Leopard-skjorte fra H&M

Uka's hårpleie:

Yves Rocher Detangling spray og Marc Anthony Sulfate free Amplifying shampoo.

Uka's hudpleieprodukt:

Cosmica rensemelk og dagkrem.

Uka's sang: 


Landon Austin og Skylar Dayne - Just give me a reason(Dette er ikke hele sangen)

Da har helga kommet krypene.. Nå ser jeg på Idol og etter det er det senkveld :) Mamma hentet Lucas tidligere i dag, så er hundefri til i morgen ;)
I morgen blir det bytur med mamma eller så blir det vell en helg med trening og lesing :)

I løpet av helgen skal jeg lage uka's favoritter, så gled dere ;p


Lucas etter en lang gårtur på onsdag. Ble så skitten at han måtte i dusjen :P

I dag har jeg laget hjemmelaget kanelsnurrer(Sunne selvfølgelig). Jeg brukte oppskriften til Kristine!
Det eneste jeg irriterer meg over er at jeg ALDRI klarer å få deigen til å heve seg..

Ellers har jeg trent i dag.. Gjort noe husarbeid og lest litt.. Skal fortsette med lesning nå, også blir det vell å sette på tv'n om noen timer å se litt på tv før man legger seg.. Det er Tangeruddampen og Torsdagskveld fra Nydalen i kveld, og det skal jeg få sett..


Denne ble NYDELIG!
 

Ellers hadde jeg tenkt å høre om dere vil jeg skal begynne med Uken's favoritter innen forskjellige sjangere.. Musikk, bøker, hudpleie, sminke osv..
Hva syns dere om det? 

I dag har jeg besøk av Linda :) Vi har gått en god 4 km tur med Lucas, og nå slapper vi av forran tv'n og pc'n ;)
Vi traff kjæresten til Lucas på turen, og vi tok noen bilder også :)


Lucas og Pippi kysser ♥

Linda ♥

Lucas ble litt nygjerrig på understellet til Pippi ^^

Jeg poserer som en tulling forran kamera ^^

Meg og Lucas^^

Skrivere oss opp i turkassen..

 

I dag har jeg hvert hos pappa frem til nå.. Var også en tur på byen å leverte enda mer av de for store klærne.. Kjøpte meg tre nye antrekk av rabatten også ;)
Fikk også noen London-tips av Nina, så skal då sjekket det ut ;)
Jeg HÅPER også Vegard kommer med det nye skapet mitt(Mamma's gamle).. Jeg vil ha det NÅÅÅ!!  :P


Blyant skjørt til 50 kr ;)

Blomster topp med puff eller hva det er for noe de kaller det^^

Oversized leopard t-skjorte^^

Nå har jeg endelig noe klær å bruke som passer meg.. Er lei av å gå med alt for store klær nå.. Har enda litt å handle.. Mangler bukser og shorts som jeg kan komme på, og det tar jeg til uka, om ikke til helgen ;) 

Jeg liker starten på en ny uke.. I dag fikk vi noen kule buttons på jobb som jeg skal bruke med stolthet, fikk også navneskilte mitt, og det er jeg også stolt over å ha :)
Ellers i dag så har jeg gjort det samme gamle.. Prøvde en ny treningsøkt, og spist middag.. Nå prøver jeg å lese litt..


Ja til bibliotek, Stolt bibliotekbruker og Eg <3 Bibliotek ;)

I morgen skal jeg til pappa en tur.. Der skal jeg spise middag også skal vi se litt på Fly+Hotell til London.. Må også på byen å handle litt mat også levere enda litt mer klær på H&M og få 10% rabatt på en vare ;)

 

I dag begynnte jeg med vår-rengjøringen.. Jeg tar litt om gangen, og er godt i gang med det jeg skal vaske :)
I morgen får jeg ikke tid til å fortsette. Det er ingen hastverk, så det går nok bra ;)

Har fikset meg middag og en kopp sunnere kakao! Middagen blir nesten det samme som i går, og det var kyllingfilet og fullkornsris. Men i dag har jeg en wokbladning inn i miksen ^^
Har også lakken neglene i dag, og fargen ble Fiji fra Essie.. Første gang jeg bruker den, og jeg liker den godt :) Den er ganske mye lysere enn de lakkene jeg normalt bruker, men somsakt syns det det var en fin nøytral blek rosa :)

Min søster kommer KANSKJE innom en tur litt senere for å få hjelp til noe fra meg.. Ellers skal jeg prøve å få lest litt..


Fiji fra Essie.. Bilde er tatt fra @Google


Denne leser jeg nå..Hun er min favoritt krimforfatter.
 

Jeg digger Bruno Mars, og denne sangen er helt klart en av mine favoritter ♥

Nå har jeg besøk av Linda ♥ Vi skulle egentlig bestille turen til London i dag.. Men, vi forhørte oss med min far om noe tips, og han tipset oss om å vente litt lengre og følge med prisene fremover.. Han skulle også følge med for oss :)
Det vi fant av billige turer var liksom bare tullette.. Rett og slett alt for tidlig flytid og ikke minst laaang ventetid til flyet hjem fra mellomlandingen hjemover.. Så vi må håpe å få tak i ett direktefly eller fly med ikke så lang ventetid.. 


Denne gjengen i kveld :D

I dag har jeg gjort det samme gammle.. Trent og gjort litt husarbeid.. Ellers har jeg ikke gjort det store..
Også vil jeg bare spørre dere om dere har noen tips til hvor i London dere anbefaler å shoppe? London er jo så stort, og det er jo flere byer med masse bra shopping og fasiliteter..
Jeg og Linda skal dit i September, også trenger vi litt tips, noen av dere som har litt tips? 


Big Ben! @Google

London Eye! @Google


På byen i dag leverte jeg en pose med gammle klær, og fikk 10% rabatt på H&M. Så jeg kjøpte meg noe fint av det :) Var også på Cubus og så etter tilbud på Essie, og de hadde 3 for 2 på Essie og Loreal.. 

$
Essie Fiji(Som jeg har ønsket med i 6mnd), Loreal lipstain i fargen Romi og Essie meet me at sunset.. Disse var 3 for 2 på Cubus.

T-skjorte og bluse fra H&M.

Top(Jeg tenkte å han under den gule t-skjorten og ett rosegull kjettingsmykke..


I dag er det siste dag i påsken.. Men ikke for meg.. Jeg har ferie frem til torsdag, så skal jeg på jobb på fredag.. Denne uka må jeg serriøst finne på noe sprell, men vet ikke hva enda.. Hehe..
Så langt i dag har jeg trent en hard økt, gjort noe husarbeid og skal nå slappe av med en bok før jeg begynner med middag..
Jeg har trent hardt de siste dagene, så jeg skal unne meg fullkornspagetti med bacon-kjøttboller til middag i dag.. Det skal bli GODT, for nå er det lenge siden jeg har spist det..
Har heller ikke godt opp i vekt i påsken, selv om jeg skeiet ut ett par dager på hytta, og det er jeg super happy for :) 

Jeg har ikke hatt noe å blogge om de siste dagene heller, men må prøve å få gjort noe med det..


Ett random bilde jeg tok sommeren 2012 ^^

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits