Ragnhild Røyseng -

I dag sto jeg opp med snø utenfor vinduet.. Gjett hvor lei meg jeg ble.. Huff!! Skulle gå til jobb i dag, så lurte på hvordan det gikk uten vinterklær.

Klokken 07:00 i morges! 

Det gikk faktisk fint å gå til jobb.. Snøen hadde stortsett smeltet på gangveien, og det var fint temperatur ute :) Hadde lue og hansker, så det gikk ganske bra :)
Ble en effektiv og kjapp dag i dag da.. Fikk gjort det jeg skulle før sjefen kom, også tok jeg sol imens hun var i ett møte.. Dermed dro jeg hjem da sjefen hadde tatt helg uten å si ifra.. Jaja..
Nå har jeg jobbet en halv time på pc'n og skal nå ta helg :) I morgen drar jeg nordover til mamma og blir til lørdag. Så reiser jeg hjem igjen på formiddagen!

Kjøpte også en bok i dag. En av mine favoritt forfattere ga ut en bok hun hadde skrevet på ett annen navn for noen år siden, og den kom endelig på norsk nå. Så da måtte jeg bare!

Gleder meg til å lese den :D
 

Max har ENDELIG publisert hans nye musikkvideo og sang :D ELSKER DEN ♥
Jeg har også forhåndsbestilt hans nye EP :D 13.Mai slippes den!

I dag var det rett og slett en blåmandag for min del. Startet med å skalle hode enda hardere i bokhylla mi, men denne gangen ble det ett lite hull i hode^^ En kul og ett hull.. Så ja, det gjør litt vondt.
Men det er heldigvis ikke så alvorlig at jeg må sy. Så da får jeg bare la det gå ;) Også kom jeg på at jeg glemte nøklene til jobb, så jeg kom meg ikke inn før sjefen kom. Og hun ble forsinket, som vanlig ;)

Ellers i dag hadde jeg tenkt meg på trening, men tror jeg må la det gå, ettersom jeg er litt ør i hode etter skalling med bokhylla. Er litt små svimmel etter det, så kanskje greit å ha en rolig dag?

#Hull #Skalle #Bokhylle #Blåmandag #Mandag #Jobb #Glemsk

Uka's musikk:

Uka's produkt:

Super når solen titter frem :D

Uka's mat:

Indrefilet :)

Uka's innkjøp:

Småting til hybelen :)

Uka's drikke:

Kokosvann, kjøpt på Rimi :)

Uka's interiør:

Putene jeg fikk av Lena :)

Uka's sko:

Dritgod til spinning :D

Uka's quote:





 

I dag dro jeg på Pulsspinn tidlig. Ble en hard økt, det kjente jeg etterpå :)
Da jeg kom hjem fikk jeg spist lunsj i solsteken, også lest en bok i sola i noen timer. Godt var det :D Nå må jeg ta en pause, så da skriver jeg dette innlegget!
Gikk også på en oppdagelsesferd i huset hvor jeg bor, og fant flere dyr de eier, haha.. De har PINNEDYR! Har ønsket meg det lenge nå.. De er kuule ^^


Noen av pinnedyrene :)

Hamster, dverghamster? Aner ikke jeg ^^

Marsvinene :)

Kaninene :)

Nydelige Nani :)

Da jeg gikk til trening fant jeg også en limousin, så jeg måtte ta bilde ^^

Kunne tenkt meg en slik en jeg ^^,

#Limousin #Dyr #Hund #Marsvin #Pinnedyr #Kanin #Trening #Pulsspinn #3T #Hamster #DvergHamster #Oppdagelsesferd
 

I dag dro jeg tidlig på trening.. FIkk gjort en hard styrke-økt :) GIkk deretter en tur til Migo Sentret for å se hva de hadde av butikker, og det må jeg si var ekstremt lite. Men fikk kjøpt noen ting på Nille som jeg trengte og litt mat på Ica. SÅ i dag blir det Sushi til middag ♥

Pappa kom også i dag for å henge opp bilder og hyller. Så nå er det gjort, og nå skal jeg få på plass litt saker å ting..


Nye innkjøpene ;)
 

Jeg har i noen dager nå hatt en fantastisk god følelse i kroppen. Når jeg sier til folk at jeg skal "hjem" kommer den følelsen. Stortrives i Trondheim og angrer ikke ett sekund på at jeg tok sjansen å flytte hit.
Jeg tilhører her. Kan ikke forestille meg en annen plass å bo akkurat nå. Her vil jeg bo lenge :)



 

Denne arbeidsuka ble utrolig kortvarig. I morgen skal jeg jobbe hjemme, så da slipper jeg å dra på jobb.. Greit i ny og ned det :)
Så i morgen skal jeg sti opp tidlig og starte å jobbe med en gang jeg våkner. Så får jeg utnyttet resten av dagen til annet sprell.. Skal på Tabata-trening i morgen ettermiddag, men før den tid skal jeg nyte sola, om den dukker opp i morgen også :) Skal også utforske litt mer av Byåsen..
I dag fikk jeg utforsket litt etter jobb også. Gikk meg en tur til Rema 1000 Stormarked, og må si jeg er imponert over den. Den er vist nok den største Rema butikken i Norge? Eller var det Trøndelag? Husker ikke helt. Kom hjem med to fulle og tunge poser med mat, selv om det var ett stykke å gå, så fikk jeg brukt musklene i dag ;) Deilig var det.
Nå skal jeg slappe av litt forran pc'n før jeg tenker på andre ting!


Nani(Tibetansk Terrier).. Hunden til de jeg leier til :) Digger henne ♥
 

I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn rydding i hybelen. Skal på Pulsspinn litt senere i dag, så jeg lader opp til da :)
Gleder meg også til middag i kveld, for da skal jeg ha mormor's hjemmelagde fiskekaker ♥ 
Nå sitter jeg med lunsj og en kopp te med musikken i bakgrunnen! Så langt koser jeg meg i hybelen. Har fått mye på plass, så slipper å stresse med møbleringen nå,
Ser jeg noe som skal flyttes på, flytter jeg det bare uten å stresse med det.. Godt er det!

Har også fått god kontakt med dyrene her, samt barna. Syns det var godt å komme til en så trivelig familie :) Så jeg tror jeg kommer til å trives her!!
Har også fått meg Netflix, så om jeg kjeder meg ser jeg litt på det. Fikk en egen bruker av huseieren helt gratis. Så hvorfor ikke benytte seg av den da?

Bilder av hybelen vil komme når jeg har fått på plass hyller og bilder. Pappa kommer å hjelper meg en dag, så etter den tid tar jeg noen bilder :)
Ny arbeidsuke begynner også i morgen, og i morgen skjer det noe annet spesielt som jeg gruver meg til. Men det vil jeg ikke si hva er.. Kan bringe ulykke :P


Fant ett nydelig solnedgang's bilde ved Tyholtårnet :)

 

#Solnedgang #Tyholt #Jobb #Påske #Flytte #Trondheim #Netflix

Uka's musikk:

sdBLSTSN1HI

Uka's tur:

Hyttaturen ♥

Uka's nusk:

Kjærestepar ♥

Uka's qoute:


Uka's happening:

Skiftet bleie for første gang ;)

Uka's godsak:



I går var jeg fullt opptatt med å flytte inn i hybelen, så fikk ikke tid til å blogge!
I dag har jeg trent en styrke-økt og skal nå til å vaske gulv før jeg skal sole meg ute med en bok :) Deilig!
Begynner å komme meg tilrette her nå, og syns det er godt! Må fortsatt møblere om litt, og prøve å få hyllene på veggen. Men når jeg gjør det er jeg usikker på.

Kos dere alle sammen :)

 




I dag kom jeg hjem fra hytta. Jeg storkoste meg med godtfolk :) Ville ikke hjem, men ettersom det kom en hel flokk og skulle bli over noen dager, dro jeg hjem slik at det ble sengeplass ledig :P
Lucas fikk seg også kjæreste idag.. Nemi, en tibetansk spaniel. Nina og Stig sin valp :)


Kjæresteparet ♥


Slapper av etter en treningsøkt med Lucas :P


Hytta fra "Teletoppen"

I morgen flytter jeg til Trondheim, så jeg gleder meg som en liten unge til det :D Får jeg sove i natt tro? Tvilsomt!

 

I dag har jeg gjort en hel masse.. Begynte dagen på trening. Dro deretter en tur på byen å møtte mamma for å handle litt.. Også har jeg fått pakket ut leiligheten og de som skulle kjøpe bordene jeg solgte kom å hentet de, så da er det unnagjort :)

Har også for første gang skiftet bleie på en baby, og roet han ned da han skrek. Føler meg litt stolt, da jeg ALDRI har likt barn og heller ikke hatt interesse for de.. Men nå begynner jeg å endre den meningen :P


Magnus og meg ^^,

Kjøpte også en ny treningsinglet og fleecegenser i dag. Så her er de:




 

I dag har jeg gjort litt av hvert av fornuftige ting.. Tok en tur på bibliotek å slo av en prat med Liv Kristin :) Også ordnet noen småting angående flyttingen..
Var også en tur i leiligheten å kastet litt ting.. Også fått solgt nesten alt jeg skal selge :) Bare skapet igjen..

Kom hjem fra trening for litt siden, og nå skal jeg bare slappe av foran pc'n og lese bok etterhvert. Fikk også en gledelig nyhet tidligere i dag, men vil holde det for meg selv før jeg kan si noe om det..
Kryss fingrene for meg, det hadde hvert fint :)



♣ Ha en fin kveld videre :) 

Uka's musikk:


Uka's snacks:

Denne er helt HIMMELSK!!!!

Uka's bakst:

Glutenfri banankake :) Denne ble en suksess..

Uka's qoute:





 

Gledelig fredag alle sammen :)
I dag kjører jeg flyttelasset til hybelen min. Det blir spennende å få ting på plass der nå. Har vært i leiligheten å pakket det siste og hivd en god del mer i dag. Nå har jeg en velfortjent te-pause hjemme hos mamma..
Pappa kommer en gang etter klokken 14:00, så da drar jeg oppover å tar med noen esker som skal nedover til mamma før han kommer.. Så får jeg kjørt de i kveld når jeg kommer hjem igjen.

Det kommer til å bli en lang og slitsom dag idag også, så jeg må få ladet opp litt nå..




 

I dag ble dagen veldig stressende og slitsom.. Pakke siste rest, og reiste hjemover på påskeferie. Har også pakket flere esker med ting jeg skal ha med til min nye hybel i morgen, og ting jeg skal oppbevare hos mamma.
Har nesten ikke krefter til å skrive så mye i dag, så dette innlegget blir kort!

Gleder meg til å bli ferdig med flyttelasset i morgen, da kan jeg ta påskeferie uten alt for mye stress.. Onsdag drar jeg på hytta og blir til fredag. Så da blir det ingen blogging..



 

Ja, i dag pakket jeg siste rest av det jeg skal ha med meg hjem og det Tore tar med når han kommer oppover. Men jeg lurer på om jeg får med meg alt på toget i morgen jeg altså.
Skal ta bussen ned til sentrum med alt sammen, også gå til tog stasjonen.. Så jeg er spent på hvordan dette går. 

Ellers i dag var jeg på jobb, ble ferdig tidlig. Har også bakt en glutenfri banankake til Tore, som takk for at jeg fikk bo her noen måneder :) Hadde også sjokolade i kaken ;) Nå har jeg tatt påskeferie ;)


Den ble veeldig god :)


Ett tre jeg gikk forbi i dag ^^


 

På jobb i dag hadde vi det ganske interessant. Fordi vi la ut en påske-konkurranse, og den fikk enormt mye oppmerksomhet. Mye mer enn det vi trodde. Nå har vi også fått mange flere like's på vår facebook-side, så dagens mål ble nådd, og vell over det :)
Gjerne lik Valentinlyst Senter sin facebook-side, og bli med i konkurransen.. Vinneren trekkes i morgen! Gjerne også følg oss på Instagram: Valentinlystsenter.

Ellers dro jeg rett på trening etter jobb, og nå har jeg fått spist middag.. Skal slappe av en stund nå, så får jeg se hva jeg finner på :)
Har også begynt å pakke litt saker til jeg drar hjem på torsdag. Syns det er bedre å begynne å pakke i god tid, enn på samme dag.


#Valentinlystsenter #Instagram #Facebook #trening #Ordtak
 

I dag begynte jeg klokken 11:00 på jobb.. Ettersom jeg jobbet hele helgen tok jeg og sjefen oss friheten med å ha en kortere arbeidsdag i dag :) Fikk gjort en god del uansett, så det ble ikke noe uferdig arbeid.
Skal snart på trening, så har fått i meg middag og er klar for en hard Tabata-økt om litt :)


Ellers så har jeg skrevet under kontrakten på hybelen, så nå på fredag skal jeg kjøre ett flyttelass nedover sammen med pappa og kanskje mamma om det klaffer for henne.
Skal rett hjem til mamma etter vi har fått plassert sakene mine, og ha påskeferien hos henne.. På onsdag skal jeg og Lucas på hytta sammen med pappa og stemor, og vi blir til fredag.
Lørdag eller søndag reiser jeg kanskje nedover til hybelen med flyttelass nr.2 og det blir forhåpentligvis den siste. Og da er jeg klar for å overnatte der. Jeg gleder meg som en unge på Halloween, haha..




Uka's musikk:


Uka's mat:

Sushi ♥

Uka's neglelakk:

En lakk fra Essie.

Uka's quote:


Uka's antrekk:

Kjolen jeg brukte på jobbfesten i går.

Uka's happening:

Jobbfesten..

Uka's dings:

Mitt elskbare mobildeksel ♥

Uka's uteplagg:


 

I kveld er det senterfest på det ene kjøpesentret jeg jobber på. Jeg er med i komiteen og skal dit litt tidligere for å ordne til den begynner klokken 21:00.
Satser på at det blir en trivelig kveld :)
Lucas og mamma er med til Trondheim også, men de drar i morgen. I morgen skal vi til hybelen jeg skal leie. Mamma skal hilse på huseieren, og Lucas skal hilse på hunden demmes.
Må også finne ut litt mer om forskjellige ting, før jeg flytter inn..
Jeg skal kjøre første flyttelass neste helg, sammen med pappa. Så jeg har forhåpentligvis flyttet inn rett etter påske :D




Idag har jeg pakket ut mye av leiligheten. Det er masse esker og rot her akkurat nå, så det ser ikke ut.. Men slik er det med pakking..
Fikk hjelp av mamma, så det gikk mye kjappere å få ting gjort!

Fikk også gjort en styrke-økt på 3T i morges, så nå er det klart for middag forran tv'n. Endelig får jeg slappet av litt..


Jeg gleder meg så utrolig masse til å flytte.. Jeg har ikke ord! Kommer til å savne de jeg har i rundt meg her, men jeg stortrives i storbyen Trondheim, i forhold til her. Så da må jeg bare ta sjansen å følge drømmen :)

Drar tidlig tilbake til Trondheim i morgen, så blir nok en tidlig kveld :)

Nå er jeg hjemme på Sandvollan en liten tur. Har fått pakket dvd'er, cd'er, noen bøker og i morgen skal jeg få gjort mer.
Linda er også her, og hun ga meg en hjelpende hånd med pakkingen :)
Vi skal snart lage oss noe middag, og se Bad Grandpa.. Det blir kos :) 

Legger også ut noen dvd'er her om dere er interessert i noen av de ;) De er lite brulkt, og selges billig.. Prisen kan diskuteres!






 

I dag jobbet jeg hjemme. Tok med meg arbeidspc'n hjem i går for å få gjort litt jobbing hjemmefra. Da vi ikke skulle på det andre kjøpesentret i dag likevell.. Da er det like greit å gjøre jobben hjemmefra ^^

Ellers har jeg vært på Heimdal med Tore for å levere komfyren hans til Fretex. Så fikk jeg sett hvordan det var der. Fant meg også to godstoler til 75 kr per stk, som jeg har sykt lyst på til hybelen.
Fant også ett bord som jeg skulle ha hatt, da jeg ikke kan ta med det jeg har i leiligheten hjemme..Stuebord må jeg jo ha for å ha  pc, mat, drikke og slike ting på.

Ellers var jeg nettopp på Functional Moves, som er flere år siden sist jeg trente. Det ble litt vanskelig å holde balansen, men ellers en grei time.
Middagen ble nettopp oppspist, så nå skal jeg bare late meg på sofaen :)

I morgen skal jeg ta turen hjem en tur. For å pakke ut leiligheten litt. Drar innover igjen på lørdag. Skal snakke med huseieren litt senere i kveld, da hun skulle ringe meg. Så skal få avklart litt småting. Og forhåpentligvis har jeg flyttet inn etter påske :)
Mamma og Lucas skal også bli med innover på lørdag, så jeg håper jeg kan vise mamma hybelen, samt at de får hilst på Lucas. Ungene til huseieren gledet seg til å treffe han. Så hvorfor ikke til helgen?

Også vil jeg si at det er litt gøyalt at jeg flytter til en plass som heter, Ugla. Jeg som er Ugle-frelst.. Haha, syns det var litt gøyalt!




I dag dro jeg inn til byen for å treffe Ingrid :) Vi spiste Sushi til middag, og det var nok en gang helt nydelig :)
Det var også godt å treffe Ingrid igjen, da det er noen måneder siden sist!


NYDELIG!!!

Nå har jeg kommet meg hjem, og skulle jobbe litt.. Men kom ikke langt med den gitt.. Skal jobbe hjem i morgen, så får vell håpe jeg får løst problemet til den tid ^^
Skal også hjelpe Tore med en ting på Heimdal, så skal ta turen dit på formiddagen. Det gleder jeg meg til. Så får jeg sett litt mer av Trondheim ^^

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som venn



hits