Ragnhild Røyseng -

I dag var det sesong avsluttning for Lurlåt. Da spillte vi 4 forskjellige plasser rundt her jeg bor. Det regnet, men vi overlevde, så vidt! Jeg iallefall har vondt i armene mine fordi klarinetten min er litt tung når jeg har noteklipen på. Så fikk litt problemer med å treffe klaffene innimellom :P

Etter vi hadde spilt ble vi invitert på vaffel og kaffe hos Lars, tubaisten i korpset. Alttså, min nabo!
Der fikk vi først servert Gangstad is, som de lager selvfølgelig og etterpå vaffel og kaffe :) Det var trivelig!

Nå skal jeg bare slappe av en liten stunf før jeg går å legge meg. Skal opp klokken 7 imorgen fordi jeg skal være med Sanna og moren til Ikea.. Jeg som er pengeløs, haha, det går sikkert bra?? 

:)

I dag kom pappa hjem fra Tyrkia og han tok med gave til meg og Silje. Vi fikk vær vort øyenskyggepalett fra Smashbox der det er 12 øyenskygger og 4 cream eyelinere :D
Det er også en liten blokk der det står forskjelølige look vi kan lage, så det er jo snedig. Også en liten øyeprimer, og det er jo altid bra og ha :)
Pappa blir 51 år i morgen, så nå er han blitt gammel, haha.. Neida, han ser ung ut enda, tro det eller ei ^^ 


Dette er gaven fra Pappa og Inger Lise :)


 

Da fikk jeg meg inn på bloggen gitt.. Plagdes i 2 dager med å logge inn fordi innloggings-dingsen forsvant av en eller annet mystisk grunn.. I går var jeg på Zumba og de skal jeg si var godt å starte på igjen. Har jo bare hvert på functional moves de siste uke i mai fordi de andre dagene har vært så hektiske.. Skulle egentlig på Zumba i dag også, men jeg sto over fordi jeg er skikkelig slapp og ganske trøtt.. Har fått sovet en time nå, men kjenner i kroppen at jeg enda er litt uggen.. Men satser på at jeg blir bra nok til Functional moves i morgen, for det vil jeg ikke gå glipp av!

Leser fortsatt på Tapte døtre, og blir mer og mer rystet av hvordan kulturen deres er.. Jeg klarer ikke lese så langt av gangen fordi det samler seg nemmelig litt veske i tårekanalene som vil bryte ut.. Men satser på at jeg kommer meg igjennom den så fort som mulig :P

 

Er sliten etter jobb i dag. Jeg hadde nemmelig vondt i foten enda etter skaden på lørdag. Men jeg bet tennene sammen å dreit å den ;)
Nå har jeg spist mat, begynnte så smått i en ny bok og sitter å ser youtube videoer nå :)
I kveld er det musikkøvelse, og denne gangen må jeg nesten møte opp, endelig er 17.Mai over, så da blir det ikke så my masjer på en stund, heldigvis!!

Boka jeg leser nå handler om folk fra kina og deres kultur innen fødsler av barn. Mange steder i Kina har de en streng regel om at en mann og en kvinne får ikke love til å ha mer en ett barn, og det må være en gutt.. Om de får en jente må de endten kveles ved fødselen eller gies bort. Jeg reagerte skikkelig på det, og syns det er helt sykt, ikke sant?
I boken får man møte flere mennesker og deres egene historier om dette tema. Jeg gruver og gleder meg til å lese vidre, dette kan bli emosjonelit, det er jeg ganske sikker på!


Denne boken leser jeg nå!


 

Hei. Jeg tenkte jeg kunne anbefale et nettsted for bokelskere.
Jeg vet ikke hvor mange som leser bloggen min som liker å lese bøker, men i allefall, ta en titt innom denne linken, og se hva dere syns.  Trykk HER for å komme direkte inn på siden. Mitt bruker navn er: isabella1.
Du finner masse tips om bøker, omtaler, hva folk har lest, egetlig alt man kunne tenke seg, syns jeg :) 

I dag har jeg og Sana vært på byen :) Jeg og Sanna fikk levert inn det vi skulle levere og håper de får fikset problemene..
Også dro vi på Amfi å handlet.. Jeg kjøpte meg en lilla shorts, prøve pakke av lancome genifique produkter jeg har fått prøver på og likte. Orginal pris på disse produktene er over 1000 kr, men jeg fikk de for 400 kr :) Også hadde Regnbuen tilbud på masse kosetikk. Fikk kjøpt meg en ny face wash, som jeg trengte, gikk tom i dag. Også en ny powder fra Lumene som jeg vil prøve ut. Også en en blemish treatment fra Lumene, det var 3 betal for 2, om jeg ikke husker feil.. Også en bakt øyenskygge med 4 øyenskygger i, de var fiine. Det var sølv, gul, bronse og hvit farget, som jeg hadde ønsket meg, så passet bra dette ;)Fant ikke bilder av øyenskyggene, fordi det er ett ukjent merke jeg ikke vet hva er. Det står ikke på, tror jeg ikke ^^

 

Nå er det helg. Denne helgen skal jeg slappe av for det meste. Men i morgen skal jeg og Sanna på byen en tur. Jeg må nemmelig levere inn mitt nye kamera, om de tar imot det. Håper de kan reparere det..

Sanna skal også overnatte forhåpentligvis, så vi skal nok ha det gøy:)

Jeg følte meg ikke helt bra på jobb i dag. Fra morgenen av begynnte jeg å få hodepine, men håpet den forsvann fort som bare det. Men den bygde seg bare på, derfor måtte jeg spørre Marit om paracet, takk for at hun hadde det i veska :)
På vei hjem ble jeg veldig svimmel, jeg klarte nesten ikke holde øynene oppe.. Det hadde vært ille om jeg hadde besvimt når jeg kjørte bilen! Men jeg klarte å holde meg oppe og kjøre hjem. Det viste seg bare at jeg var sulten, for etter jeg spiste mat ble jeg mye bedre!!! Jeg tåler nemmelig ikke å være lenge uten mat, da blir jeg svimmel og slapp.. Jeg spiser småe måltider hver 3-4 time, det som er anbefalt av trenere.. Men de dagene jeg jobber er det ikke like enkelt å følge den rutinen, menmen, det får bare være sånn..

Lånte også med meg en bok jeg har sikklet etter lenge nå, Tapte døtre. Men må lese ferdig den ene boken jeg leser på nå før jeg begynner på den ;p

  

Jeg har vært ganske MIA i de siste dagene. Og det er rett og slett fordi jeg har vært travel. I helgen har jeg hvert i konfirmasjon i Trondheim, Hjalp til på bingo og lite søvn. I går var jeg på jobb, men følte meg ikke helt bra, derfor fikk jeg fri en time før jeg egentlig slutter. Også tok jeg to parasett for å håpe jeg følte meg bedre og jeg fikk slappet av i noen timer. Ble mye bedre og dro likevell på Lerkendal for å se RBK tape til de grader. Det ble 1-0 til Haugesund, men RBK var heeelt ute i går, veldig dårlig spillt. Men opplevelsen var god, fordi denne gangen satt vi rett med baben på rad 3, så vi kunne se spiller'ne på nært hold. Jeg likte meg bedre der enn oppe i høyden der taket er. Og det var jo sol i Tr.heim også, så jeg klagde ikke på det :)
I dag er det 17.Mai, som jeg ikke feirer lengre. Skulle egentlig spille sammen med korpset, men gadd rett og slett ikke all stresset som har vært i korpset helt siden jeg begynnte, er møkk lei. Men blir sååå mye bedre til høsten, det håper jeg på :)
Jeg fikk sove lenge i dag. Endelig fikk jeg litt søvn, og den trengte jeg. MEN, hadde mareritt, så takk for den, hjerne.

Klokken 5 i dag dro jeg på grilling hos pappa og Inger Lise. Der var det fult av folk. To avbBarna til Inger Lise og barna og ektemennene dems. Farfar, moren til Britt og Inger Lise, Britt og hennes datter var også der. Også Silje og Vegard. Maylen(Yngste datteren til Inger Lise) kunne ikke komme fordi hun lå begravd i skolebøkene sine, da hun har en viktig eksamen om noen dager.. Denne eksamen må hun bestå for å få tatt den siste eksamen, som jeg syntes bar en rar måte å få gjort eksamen på.. Men jeg tror nok hun består, så lykke til :)

Har også lest ferdig boka jeg hold på med. Pappas lille pike av Mary Higgins Clark. Den var kjempe bra, men ikke like bra som den første jeg leste av henne. Nå har jeg lånt meg en ny bok fra jobb, men ikke av Mary Higgins Clark. Denne gangen ville jeg prøve en bok-serie av Jeanne C.Stein kalt Udødelig spenning.
Begynte på den før to timer siden, og har ikke noe å si om den enda. Jeg har ikke lest spessielt mye fordi jeg ikke har hatt tid i dag.. Jeg har begynnt på første boka som heter "Begynnelsen". På kveldene når jeg skal legge meg leser jeg Lauren Conrad sin andre bok, Sweet little lies og syns den er bra, så langt ;)


Denne har jeg nettopp begynnt med...


Leser ved sengetid ;)


Denne ble jeg ferdig med i går :)

HER kan du lese omtalen av Mary Higgins Clark's bok "Den siste valsen"..
 

Jeg er utrolig sliten. Jeg gruver meg også til denne helgen :/
I dag skal jeg heldivis ikke gjøre så masse, mest se tv og lese bok :) Men i morgen starter "morro'a". Skal nemmelig i konfirmasjon i Trondheim, som sikkert blir koselig, men må si jeg syns det var domt det var denne helgen. Fordi på søndag skal jeg hjelpe til på bingo, og det er min tur å lage og steke vaffler. Jeg blir bare litt stressa av det.

Linda skal passe Lucas i morgen, så han får det nok koselig med henne tenker jeg :)


Fotball-stjernen min ♥
 

I morgen skal jeg først på jobb. Etter det kommer Linda en eller annen gang ut over dagen, også må jeg kjøre mamma, mormor og morfar til Steinkjer. Må også finne frem finstasen, fordi jeg skal i konfirmasjon i Trondheim på lørdag.
Linda skal passe Lucas mens jeg er borte, så jeg er glad for at jeg fikk hundepasser..
Og på søndag må jeg hjelpe til på bingo, og denne gangen er det min tur å lage vafflene. Det er så domt, fordi jeg eier ikke vaffelgjern, og jeg liker heller ikke vaffler. Så jeg må til mamma for å lage, og håper hun gidder å lage de for meg. Jeg hjalp henne sist gang så ^^,

Nå skal jeg bare slappe av, fordi trening i dag var hard gitt.. Så nå skal jeg bare slappe av i godstolen, se litt tv og lese bok :)

 

Straks skal jeg på trening, functional moves ;)
Det skal bli godt å trene litt igjen. Har dabbet av de siste dagene pågrunn av finværet som har vært:) Gikk meg heller turer med hunden, litt lengre turer en vanlig! Men nå er det regnvær og grått ute, så passer perfekt å dra på functional moves i dag ;D

Senere i kveld blir det tv-kveld, som alltid hver torsdag og fredag :) Det er passe komedie på torsdager, og komedie det liker vi:D
Nå har jeg endret designet mitt.. Men desverre er dette på svensk, slik at noe skrives på svensk, pytt pytt..
Kom nettopp hjem fra en halvtimes gå-tur med Lucas, vi traff Pippi og det var stas for begge to :)
Resten av dagen skal jeg slappe av. Lese bok og nyte resten av solen :)

Snart er det litt tv tid så må sette meg forran tv'n straks. 


Man må ha sin daglige dose med Lucas-kos ^^


Nicolas Spencer, leder av det medisinske forskningsinstituttet Gen-Stone, er i ferd med å utvikle en vaksine mot kreft, da privatflyet hans styrter. Noe lik blir aldri funnet. Ryktene sier at Spencer har underslått enorme pengesummer fra firmaet, og hans vakre sosietetskone beskyldes for å være delaktig. Samtidig kommer nyheten om at vaksinen allikevel ikke blir godkjent. Hundrevis av småsparere som hadde investert i firmaet, taper alt. De som håpet på at medisinen skulle redde deres kjære, blir fortvilet - og rasende. Følelsene koker. Carley DeCarlo, spaltist i Wall Street Weekly, blir bedt om å skrive om saken. Spørsmålene er mange. Er Spencer død, eller har han bare gått i dekning? Og hvorfor blir ikke "mirakelmedisinen" godkjent? Etter hvert som hun forsker på saken, kommer Carley selv i faresonen.

- Dette har forlaget skrevet om boka.

 

Jeg vil starte med å sei at jeg ble veldig avhengig av denne boka, den var veldig spennende og likte måten Mary Higgens Clark skrev. Hun gjorde den ikke en smule kjedelig en gang, i mine øyne i allefall..
Når man leser boka får man vite hvem morderen er, men vi får liksom lære han å kjenne, hvordan han er, hvorfor han er slik han er. Jeg kom fram til at han er Psykotisk og psykisk syk.. Og i slutten av boka får vi virkelig vite sannheten om hva som skjedde med pengene og om Nicklas Spencer virkelig er død. Jeg anbefaler denne boka på det sterkeste. Denne boka har blitt min favoritt av alle bøkene jeg har lest så langt, rett og slett en fantastisk bok!

 

Terningkast:

Har ikke blogget på en stund nå. Har vært en del opptatt, økt arbeidsdager og helt glemt å blogge :/
I går jobbet jeg fra 8 til 4, så var utrolig sliten da jeg kom hjem.. Litt senere i går kom Linda, hun skulle overnatte :D
Hun sover for øyeblikket, så skal ikke vekke henne..
Vi så på 2 filmer jeg lånte fra jobb i går, og syns de var ganske bra :) Vi lo en hel del på den føste filmen som da var blond og blondere tror jeg den het ^^,

Fikk også 5 gratis bøker fra jobb. Egentlig kostet det 10 pr pose med bøker, men fikk de gratis jeg, hehe!
Vi har boksalg for tiden da det har vært verdens bokdag. Og vi selger gamle bøker..
Det ble 4 hestebøker og en bok om en gutt som fikk HIV positiv og døde før han ble 17 år. Det er hans mor som har skrevet boka.

Men før jeg skal lese disse bøkene må jeg lese ferdig de jeg har lånt fra jobb, nettopp begynnt på en + at jeg har en på vent som har kommet til meg som jeg må hente innen 10 dager.

 
Fikk ikke all rosafargene frem, men ja.. Jeg elsker akkurat denne looken, rosa øyenskygger og grønn eyeliner under øyet :D Jeg prøvde å ikke ha for mye sminke i dag, da jeg skal hjelpe til på bingo..

- Vell i dag skal jeg hjelpe til på bingo, igjen.. Woohoo, NOT.
Jaja, må bare holde ut.Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits