Ragnhild Røyseng -

Jeg har gått å gledet meg lenge til gårsdagen! My Forever skulle gi ut sin første sang og musikkvideo siden de byttet ut noen av medlemmene pågrunn av masse uenigheter og andre visse ting..
De er bedre enn de noen gang har vært, og ikke noe i veien med det :D
Matt er selvfølgelig min favoritt og spiller piano/keyboard... Denne sangen syns jeg var midt i blinken, og jeg er så stolt av å være en av My Forever Family, som de kalle oss fan's :)

Her er musikkvideoen:

I dag har min far bursdag.. Så gratulerer med dagen kjære, pappa :)


I dag etter jobb dro jeg på trening, også endte jeg opp hos pappa for å ønske han en fin bursdag..
Ble der i 30 minutter, så måtte jeg vende nesen hjemmover til Lucas. Det har ikke skjedd noe annet i dag, så dette blir ett kort blogginnlegg.. Nå skal jeg slappe av  med sesong 8 av Frustrerte Fruer og litt senere skal jeg kose meg med ferske jordbær og bringebær.. Og en kopp te :)


Lucas ville så absolutt ha foten min i mellom potene sine i går ^^


Lille kosebamse :)

I dag er det mitt søskenbarn's konfirmasjon :) Den starter i kirka og vidre til ett grendehus der min onkel jobber.. Det er btw hans datter som konfirmeres ;)
Nå sitter jeg å spiser frokost, ferdig ordnet og klar for dagen. Klokken halv 9- kvart på 9 drar jeg til pappa for å møte opp der.. Også når Silje og Vegard kommer drar vi sammen i to biler.. Silje og Vegard vet ikke hvor i Namdalseid vi skal, så de må følge oss..

Jeg skal ha på meg min kjære kjole med en lilla bolero og cæsar-sko.. Kanskje jeg tar ett bilde iløpet av dagen så dere får se, hehe.. Har ingen til å ta bilde nå, så da får dere i allefall vente..
I dag er det ett helt fantastisk vær ute :) Jeg gikk rett hjem til min mor for å sole meg(fordi her jeg bor går det ikke ann å få sol), også slappet vi av til min søster og hennes samboer kom på reker :)
Naaaaaaam!!!

Gikk hjem uten Lucas nå nettopp, fordi jeg skal i konfirmasjon i morgen og mamma skal passe på han til i morgen kveld :)
Så i kveld skal jeg se en film, spise gulerøtter og dipp!! Ingen andre planer, så blir en rolig kveld på meg.. Det er igrunn godt..


Lucas vurderer å drikke øl! men det får han jo ikke ;)

 

I dag har jeg gjort litt av hvert.. Kom hjem for noen timer siden og gjorde litt husarbeid.. Resten gjør jeg i morgen ;)
Nå sitter jeg å ser The Voice Finale, Og jeg heier på Aleksander.. han er utrolig flink :)

Resten av kvelden skal jeg se litt på Dexter og lese ut boka jeg holder på med, bare noen få sider igjen av den nå! Boka heter: Utvalgt, 3 boka i House of Night serien :)
Mer har jeg egentlig ikke å si i dag gitt.. Konfirmasjon på søndag, så jeg må årdne meg til da.. Har tatt frem kjolen og mangler bare å lakke tåneglene og barbere leggene, haha..

Lotta og Lucas kysser :)


Lotta ♥


Snaaaart ferdig ;)


Ferdig :)

Første gang Lucas barberes.. Det er veldig uvant å se han slik, men syns det er best på sommers tid at han får mindre pels og drasse på ;)
Min venninne Monica som gjorde dette, for det er hun som har klippeutstyret!  Har vært der siden klokken 14:00, og kom nettopp hjem :)

I dag har jeg ikke gjort det store etter jobb.. Dro en tur på trening, det er det eneste gitt.. Ellers har jeg bare slappet av inne. Det er sol ute, men jeg må ha en dag uten sol fordi jeg vill ikke påkjenne den for mye sol om gangen, liker ikke å bli solbrent.. Så blir sikkert mye mer sol i morgen håper jeg :)
I morgen jobber jeg i Mosvik, rett etter jobb kjører jeg med Lucas til Monica å tilbringer dagen sammen med henne og hennes hund, Lotta :) Lucas og Lotta er gamle kjærester, så blir gøy å se om de kjenner igjen hverandre.. En stund siden de to har treftes nå!

Nå sitter jeg med en iskaffe og en bok.. Nå skal jeg bare slappe av, og nye resten av dagen :)
ENDELIG har sommeren kommet i Trøndelag. Det var PÅ TIDE!!! Det er meldt helt knall hele uka, og jeg håååper på at værvarslet har rett!
I morgen skal jeg klippe meg, etter 1 års ventetid. Har ikke penger til å klippe meg, men nå MÅ jeg. For jeg skal i konfirmasjon til mitt søskenbarn på søndag og vil gjærne ha klippt meg før den tid..

Først skal jeg tidlig opp imorgen, rett på trening også klipping. Skulle egentlig til min kjære venninne Monica, men hun måtte på sivilforsvars-øvelse som varer til ondag. Så da ble det på torsdagen istedet :)
Passer litt bedre for meg også igrunn, for jeg jobber i Mosvik på torsdag og da kan jeg bare kjøre direkte etter å hentet Lucas. For rekker ikke trening den dagen, så blir det slik at jeg trener når jeg kommer hjem på kvelden i stedet..→ Er der sol andre plasser i Norge?

Ja, du leste riktig. Det har eksplodert her hjemme.. Skulle lage hjemmelagd pizza, og da jeg åpnet tomatpurre'n reiste den over alle kanter.
Smart, ikke sant?

Linda var vitne til dette og gjett hvor mye vi lo? Linda tok også bilde av det, og slik ble det:

Tomatpurre i nyvasket hår gjør susen det, det må jeg si ;)

Ja, da er jeg vell hjemme.. Det ble ingen trening, men skal trene i kveld :)
Jeg dro til min mor å hentet bunaden til min søster, kjørte til henne og dro på Shell/7-eleven med henne.. Jeg skulle ha en kopp Kaffe Americano ♥ og en Frozen Yogurt.. Men selvfølgelig hadde de ikke fått Frozen Yogurt enda der jeg holder til. Slik var det med Ben & Jerry's også. Den kom ikke på Steinkjer før 1 år etter den ble lansert i Norge og skulle komme i alle Shell/7-eleven bensinstasjoner. Slik er det alltså med Steinkjer, de er treeeeeige..
Jeg som hadde gledet meg til å prøve en Frozen Yogurt for første gang, og det skulle bli den eneste usunne "maten" jeg skulle spise i dag.. Men slik ble det ikke.. Jeg kjøpte meg en liten sjokolade plate med cookies and cream, og den var veldig god :)

Resten av dagen skal jeg bare lese bok, se litt mer Dexter og trene.. Det er min 17-Mai og navnedag i år..
Som dere kanskje ikke vet er 17-Mai en av mine verste "høytider". Rett og slett fordi jeg har vokst fra det og finner ingen mening med det.. Og for meg som er med i korps er det jo den viktigste måneden i året(lucky me). Jeg skal ikke spille i år heller, så slik er det med den saken. Eneste jeg gjør er å se borgertoget i nabo kommunen der jeg opprinnelig kommer fra.. Og det faktum at jeg har navnedag på 17-Mai er vell det eneste som er gøy.

Så morgendagen min består av trening fra morgenen av, kjøpe meg en Frozen Yogurt og en kaffe på 7-Eleven og finne på noe til borgertoget kommer..

- Harald og Ragnhild har navnedag 17. mai ;) 

 
I dag jobbet jeg nesten 4 timer overtid på jobb.. Vi hadde personalmøte.. Og jeg kjente etter en stund i dag at betennelsen i hånden begynnte å irritere.. Jeg er mektig lei av å ha så vondt at jeg snart blir gal!
Jeg klarer å trene uten å få vondt, men å holde i bøker, bilratt og klarinetten funker dårlig. Har bare 2 smertestillende igjen, og brukte ikke en i dag. Jeg håpet hånden var i orden, men det var den nok ikke!

I morgen skal jeg trene sammen med Silje og Sanna.. Etterpå drar jeg og Sanna til Magneten en tur bare for å ha noe å finne på..

 
I går var jeg på byen en tur med mamma :) Fikk kjøpt meg 2 shortser og to topper.. Nå har jeg noe sommerklær, kom sommer, kom!!
Etter jeg kom hjem i går skiftet jeg om, og dro til Monica på hennes 27-årsdag :) Det var kjempe koselig og treffe henne og Lotta igjen :) Skal bli gøy å treffe henne igjen snart!!

Snart skal jeg kjøre mamma på toget også skal jeg rett til pappa etterpå.. Der skal vi grille ute eller inne.. Spørs på hvordan været er..  Ingen sol nå, men det er oppholds..
Vi skal diskutere Galhøpiggen-turen. Som jeg gleder meg stort til :) Den blir i Juli, det er det vi vet så langt, hehe..
Nå blogger jeg på telefonen. Gidder ikke sitte på pc'n når keg ser på The Voice :)
Litt slapp på bloggfronten, men har rett og slett hatt andre ting å gjøre!! Kommer kanskje ett innlegg i morgen og søndag, for jeg skal bort. Blogger sikkert om det tenker jeg ;)

I dag sto jeg opp klokken 10:00, spiste frokost, dro å hentet Sanna, dro på trening med henne og etter på gikk meg 30 minutters tur med Lucas :) Har trent i 2 ½ time i dag, og syns det var en god økt :)
Nå har jeg laget med ytrefilet av svin med brokkoli og blomkål-grateng.. Det var uuutrolig godt :)
Etterpå skal jeg begynne på sesong 2 av Dexter. Ja, henger laaangt etter, haha...

Dette er dagen's lørdag's kos:) Sunnt, men med en smule usunnt :P

Ellers i dag har jeg vært på byen en tur. Kjøpte meg ikke stort.. Litt mat og en CD-renser for bil og cd-spillere.. Håper den fungerer.. Kjørte den to ganger i bilen, så får se når jeg kjører neste gang om den er like frekk med meg som den har vært konstant..

 

Jeg fant noe på Ebay som jeg bare MÅTTE ha. Ett armbånd selgeren lager selv. Dette armbåndet symboliserer mitt favorittband, McFly, kostet meg ikke stort, så det var bra :)
Det er ett helt vanlig, armbånd som ikke er noe spessielt.. Men en fin hverdagslig stil å bruke :)
I dag var begravelsen til Jan. Desverre kunne jeg ikke dit å ta farvell :( Men hadde han i tankene i hele dag, og tente ett lys for han i går :) Det er kjipt å ikke ha Jan her mer. Han var en stor støtte for meg, og en utrolig snill fyr! Det er noen mnd siden sist jeg snakket med han, men husker jeg ønsket han god jul i fjor. Siden da har både jeg og han vært opptatt nok til å ikke få snakke så mye sammen.

Ellers i dag har jeg vært å trent styrke. Måtte ha noe annet i tankene slik at jeg ikke ble fulstendig gal!!  Dessuten har jeg fått en ny treningsvenninne.. Vi har vært bestevenner lenge, og trent ilag før, men så skiftet jeg treningsenter etter vi begge sluttet på den forje. Og nå meldte Sanna seg endelig inn på det nye ;) Så hun har fått veiledning i dag..

I morgen skal jeg jobbe i Mosvik. Trolig det blir den siste gangen før fillialen blir lagt ned, desverre.. Men er det slik kommunen vil ha det, så ja, da er det ikke veldig mye å gjøre med.. Jeg blir jo ikke arbeidsløs forde, så det er jo bra.
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits