Ragnhild Røyseng -

I dag har mamma og mormor hvert på besøk, som var trivelig :) Jeg lagde salat til lunsj da de kom og de likte den, jippi :)
Også fikk jeg en ny capri-treningsbukse i innflytningsgave av mormor, men dessverre var den litt for stor.. Men tror den skal fungere å bruke en liten stund fremover ;)
Jeg viste dem også hvor Haukvannet lå, men vi gikk ikke rundt den da de ikke hadde nok klær med sei. Det er en kald vind her, så da måtte vi snu!

Nå skal jeg slappe av foran tv'n for å se på Netflix. Har fått inn Netflix'en på Wii'en min, så da kan jeg se den norske Netflix der, og resten av verden ser jeg på pc'n..
Jeg har i allefall hatt en super start på helgen, og satser på at den fortsetter ;) Besøk to dager på rad, også får jeg muligens besøk i morgen også ;)

  

De siste dagene har jeg trent en god del styrke. Og i dag hadde jeg en veiledningstime med Daniel. Han er utrolig dyktig i jobben sin, og er glad jeg fikk han som veileder :)
Vi har i dag kommet frem til en styrketrenings-plan som jeg er spent på. Den foregår i fri-vekt avdelingen mesteparten av øvelsene, og det er der de store gutta holder til. Så det blir interessant..
De to øvelsene jeg skulle fokusere mest på er markløft og knebøy, med stang og vekter. Også er det ett pull-up apparat som jeg også skal bruke en del.
Men skal også fortsette med intervall-treningen, heldigvis ^^ Så nå skal jeg få mer synlige muskler :D  Planen er å få six-packen tilbake og synlige arme og ryggmuskler. Er godt i gang og ser fremgang :)
men vil også ha sterkere lår, så det er det jeg skal ha mest fokus på til å begynne med :)

Ellers i dag har jeg hvert ute og solet meg. Har tatt en lunsjpause nå, så blir det å fortsette med stekingen etterpå :) Livet er så herlig når solen er fremme og man bare kan gjøre hva man vil :)
Skal lage meg fiskeburger med en god salat til middag i kveld, så den gleder jeg meg på!!

Ha en strålende dag vidre folkens :D 

I dag jobbet jeg bare 1 time. Så syklet jeg hjem igjen å solte meg. Måtte ta en pause nå, da det ble litt for varmt ^^
Har også trimmet Lucas, med å gå Haukvannet.. Så han er sliten akkurat nå!

Skal om noen timer på trening, så blir det å komme seg hjem å lage middag etterpå. Så nå har jeg tatt helg, og det skal bli deilig :D
Jeg må også nevne det at Lucas har blitt populær her. Alle stopper meg å sier han er noe av den søteste hunden de har sett.. De er også nysgjerrige på rasen hans og vil vite litt om den!
Syns det er skikkelig gøy, spesielt fordi det er av alle aldersgrupper som spør :) 

Tok noen bilder fra Haukvannet i dag:

Deilig vær :D

Traff på noen ender..

Fikk gå ganske nært de :)

♠ Er det hetebølge hos deg?
 

Endelig kom sola tilbake :D
I dag har jeg hatt hjemmekontor, og lagde meg ett kontor ute på altanen i paviljongen :) Det ble koselig og ikke minst å slå to fluer i en smekk med å sole seg ^^
Var også på trening i dag og hadde CoreStep, etterfulgt av Pump, så musklene mine er rimelig gåen akkurat nå, men det er bare bra :D
Sitter nå med en film etter middagen og skal bare skappe av resten av kvelden! I morgen sykler jeg til jobb litt uttpå formiddagen da jeg ikke trenger å være der før 12 i morgen.
Tror jeg drar dit til klokken 11, så har jeg 1 time på meg å jobbe før sjefen kommer. Er ikke det store å gjøre på jobb i morgen, så morgendagen blir kort arbeidsmessig..

Tabata er på treningsplanen i morgen. Så jeg er spent på hvordan musklene mine er i morgen. Men skal få gjort mitt beste uansett :)

Er så glad for at min kjære sykkel er hos meg! 10 år gammel, men like god å sykle på :D

Ellers i dag fikk jeg en telefon om den hemmelige tingen som jeg ikke vil nevne enda. Men det kan hende jeg kan røpe hva det er i midten av juni. Så gled dere, hehe ^^
 


 

Uka's musikk:

kKN3VJOzcxI

Uka's tv-serie:

En irsk tv-serie med Robert Sheehan som hovedrolle ♥

Uka's happening:

Leangen travbane..

Uka's sveis:

Min nye sveis :)

Uka's produkt:

Maybelline Babylips i Pink punch

Uka's sko:

Digger disse :)

Uka's innkjøp:

Beste innkjøpet denne uka.. Elsker den :D

Elsker denne genseren :D

Uka's ankommelse:

Endelig kom sykkelen min.. Jeg har savnet han :)

Uka's quote:

Thats right :D


 

I dag dro jeg tidlig på trening for å ha en skikkelig styrke-økt.. Det gjorde godt :D Også tok jeg bussen nedover til byen for å spise sushi-lunsj med min kjære tante :)
Det var kjempe trivelig, og ikke minst godt å se henne igjen :)
Jeg anbefaler Sabrura Sticks & Sushi på Byhaven kjøpesenter i Trondheim.. NYDELIG sushi å få ♥
Nydelig!!!!

Her er innkjøpene fra i dag:

What The FUDGE!!! 99,- H&M

Sommerlig piratbukse 99,- H&M

Ellers i kveld er det finale i Norske Talenter, så det skal jeg få med meg :D Håper Juice Crew vinner hele sulamitten!!!
Endelig har jeg fått sykkelen min hit :) Så nå blir det å sykle hit og dit ^^ Skal på trening om ikke så lenge, så da får jeg brukt den :)
Var også på Tiller med pappa i dag for å kjøpe sykkellås og sykkelstøtte. Så nå er det i boks :)
Vi ble så sultne at vi spiste mat på Burger King. Jeg spiste salat ^^ Det ble min lunsj i dag.

Ikke spesielt fint vær her da.. Det regner :( Men det var oppholds da jeg gikk Haukvannet med Lucas i morges, så jeg er glad jeg fikk det unnagjort :)
I dag dro jeg og sjefen på Leangen Travbane på ett møte. Der fikk jeg gå en tur i stallen å se på hestene. Også fikk vi omvisning, utvendig og innvendig.
Traff også på selveste Jomar Blekkan, som er ganske kjent innen travsporten :) Også traff vi Bjørn Garberg som også er kjent.
Vi bestemte oss for å spille i lunsjtravet, så vi kjøpte en V5 hver. Vi begge vant første omgang, og det var hesten til Jomar Blekkan vi vant på. Men vi fikk ikke noe penger av det, dessverre.. Vi vant ikke resten av omgangene(tror jeg ikke). Vi måtte dra etter løp 3.
Men uansett, en gøy opplevelse, det var det :D
Da er vi i gang med løpet ;)Nyyydelig!!!                                                                                                       Klippet meg også :D

Kjøpte meg piratbukse og ett skjørt på tur hjem fra jobb :D


 

Ja, huff.. I dag var det lite vits på jobb.. Vi hadde ingen internett på jobb, så fikk ikke gjort en dønn dritt! Jaja, fikk klipt meg i lunsjen og det ble en bobb frisyre, så håret er mye kortere ^^
Tok over 2 timer da det var en lærling som klippet meg, men fikk det skikkelig billig :)
Nå har jeg kommet hjem fra trening og tatt meg en dusj. Da gjenstår det bare å være lat frem til sengetid.


Traff på en søt hest på jobbeturen igår ^^,

Uka's musikk:

u-qYMl9T9wQ0KSOMA3QBU0

EAyzpLGBI1EUka's plagg:

Digger denne :D

Uka's innkjøp:

Min nye kjole :D

Uka's bok:Uka's snacks:

Frozen Youghurt fra Henning Olsen :D

Uka's happening:

17.Mai

Uka's produkt:

Maybelline Baby lips i fargen Pink Punch

Uka's quote: 

Ja, så nå er min aller første 17.Mai i Trondheim unnagjort. Og jeg ble ikke imponert over korpsene. De var alt for spredd, så vi fikk ikke hørt de spille så mye. Men ellers var det jo mye kult å se på :)
Bussturen til og fra sentrum var kaotisk. Da bussen ikke hadde en enste stå eller sitteplass, så det ble trangt om plassen. Men kom meg jo til og fra, så ikke noe som er bedre enn det!
Traff på Anne(Venn av familien) og vi var sammen hele dagen. Satt på cafe og drakk kaffe, også var vi på Jordbærpikene før vi skulle se russetoget. Jeg bestilte meg ett lite rundstykke da jeg ikke hadde spist på mange timer. Så jeg har fått i meg lite mat og lite veske i dag. Det kjentes for å si det slik. Men nå har jeg hatt i meg en gulrot og koriander suppe, så formen er fin igjen :)

Gikk også Haukvannet med Lucas, igjen, rett etter at jeg kom hjem. Så nå koser han seg med grisehalen sin og later seg. Dagen i dag har gått utrolig fort, så nå skal jeg slappe av!

Her er bilder fra i dag:

Nydelige hester :D

En gammel brannbil.

Brannmenn :D

Luftforsvaret :D

En eller annen Trønderbart-forening ^^

Elefant ;)

Skeiv Ungdom.


Disse var kule :)

RBK;) Fikk også nærkontakt med Morten Gamst Pedersen.. Det var litt stas :)

Nydelige drakter :)

Ett korps fra Ranheim.

Disse var flinke :)

Russen fikk politieskorte ;) Selvfølgelig var Byåsen-russen førstemann :)

Noe å se på fra Byåsen-russen.. Gullbelagte guttekropper ;)


Litt kos mens vi gikk Haukvannet skader ikke noen ^^

I dag har jeg hatt ting og gjort i hele dag. Sto opp skikkelig tidlig til å være en fridag og gikk til trening. Hadde en knallhard pulsspinn-time og litt styrke etterpå. Gikk hjem, og nå har jeg kommet hjem fra en lang gå/jogge-tur med Lucas rundt Haukvannet. Har nesten ikke sittet stille i dag, noe jeg syns er topp :D

I kveld skal jeg se RBK vs Stabæk og Norske Talenter, ellers så vet jeg ikke hva annet man skal gjøre enda. Blir Pizzaparty Fridaynight, og det gleder jeg meg til.. Digger fredager!!
I morgen er det 17.Mai, og jeg har ingen planer for dagen. Vurderer å se på borgertoget som går klokken 13:30, men får se hva jeg lyster på.

Bilder fra Gåturen i dag:
 


Lucas ble med han også :) Nå ligger han halvt i svime under godstolen og slapper av ;)I dag dro jeg skikkelig tidlig på trening. Måtte gjøre unna ei styrkeøkt før jeg dro på jobbintervju i byen. Det gikk ganske bra, syns jeg. Så jeg får vite om jeg er en av de 5 i morgen eller til uka.
Neste runde blir vell intervju med selve bedriften, om jeg blir en av de 5 kandidatene. Det var Manpower som kontaktet med i går og spurte om jeg ville komme på intervju hos dem. Så velger de de 5 som skal få bli intervjuet av selve firmaet som skal ansette.. Tror det var slik det fungerte :P 

Ellers så ble det dessverre skikkelig regn utover dagen, så det var ikke så koselig å traske i byen. Men det gikk jo bra ^^ Traff kjentfolk også, så det var trivelig :) Unnet meg også en Starbucks og en Frozen Yoghurt som en belønning for intervjuet :)

Fikk handlet meg en sommerkjole og en ny treningstopp i dag, så jeg er fornøyd med dagen :) Nå skal jeg lese bok før jeg begynner med middagen. Som består av proteinpannekake i dag ^^99,- H&M

99,- H&M

♠Syns om innkjøpet?

Kjøpte meg tre gensere på Mandarin i dag. 3 for 200 kr. Ellers har jeg vasket og ryddet hybelen. Skal nå en tur ut med Lucas, så blir det Sushi og trening etterhvert :)
Gjorde også noe hemmelig i går. Noe ut av min komfort sone. Ingen skal vite noe om dette.. Til jeg vil fortelle det selv ;)

Her er klærne jeg kjøpte:Har hatt det litt travelt i dag, så har ikke hatt tid til å blogge. Men legge med noen bilder fra søndagen. Jeg, Lucas, Nani, Kaja, Jacob og David var sammen hele søndagen.
Og da lekte vi med hundene, spilte litt Ps3 og koste oss sammen :) Lucas og Nani går mye bedre overens nå.. Lucas fikk også hilst på kaninene, marsvinene og dverg hamstret uten problemer også.
Så Lucas går godt overens med alle dyrene i huset :D I morgen er det en bitteliten tur på jobb, også tar jeg helg! Tabata på kveldstid i morgen, ellers så skal jeg gjøre noen små ærender på jobb.. 

Gikk Haukvannet med Lucas etter jobb idag. Så han er fornøyd!


 

I dag gikk jeg runden på jobb.. Og jeg fant nye finsko til 99 kr ^^ Falkanger Eurosko skal legges ned hos oss, så der er det å finne gode tilbud nå :)
Og nå kan jeg endelig kaste ett gammelt skopar og bruke de nye :D


Kom akkurat hjem fra trening, så nå er det å slappe av fremfor pc'n før jeg tar kveld. Blir en tidlig en i kveld også!
I morgen skal jeg på Leangen Travbane på møte sammen med sjefen min. Det gleder jeg meg til :D

 

Uka's musikk:

3P07t59qCC4

oOAfz0H4f00


Uka's bilde:

Tullingen min♥

Uka's drikke:

Deilig og forfriskende :)

Uka's mellommåltid:


Uka's plagg:


Uka's happening:

Hoppet i havet ;) 

I dag har Lucas hilst på kaniner og dverg hamster. Det gikk utrolig bra :) Ble også mer kjent med Nani(Andre hunden i huset). Jeg og Lucas skal snart gå en tur rundt Haukvannet, ellers blir det en rolig lørdag. Om ikke det kommer opp noe annet..


Ble utfordret av Kaja med å hoppe i havet. Den ble fullført med glans :) Ganske fornøyd! Ble heller ikke syk, så tommel opp for det :D

Ønsker alle sammen med fin helg :) Ikke så mye å si i dag, så ville bare ønske alle en super helg. 
Nå er det fredag! Og da er helgen her.

Startet dagen med en Pulsspinn-økt og litt styrke etterpå. Også gikk jeg for å utforske Kyvannet. Da handlet jeg litt på Spar-butikken der. Ble ikke annet enn litt frukt, juice og kyllingfilet i handlekurven, men fikk likevell sett hva Spar har å by på der :P
Fikk også en telefon fra Ikea. Fikk ikke jobben jeg var på intervju for. Det gjør meg ingenting :) Nå har jeg erfart hvordan ett gruppeintervju fungerer, så jeg kommer sterkere tilbake neste gang ;)

Ble også utfordret av Kaja i går om å hoppe i havet. Skal gjøre det, men jeg håper bare Kaja kan filme mens jeg gjør det. Men det spørs når det blir i dag.
Ellers så er det Tv-kveld i kveld. Norske Talenter og Senkveld på tapetet! Skal også se om å få gått en Haukvatten tur med Lucas senere.

Fant Lucas liggende der da jeg kom fra trening ^^
 I dag har jeg stort sett bare gjort husarbeid. Hadde planer, men de gikk i vasken.. Sånn kan det gå!
Har ikke det store å si i dag, men tenkte bare å skrive ett lite innlegg likevell..

I morgen skal jeg prøve å gjøre litt andre ting. Etter trening skal jeg en tur på biblioteket for å se meg litt omkring. Har ikke rukket det enda. Også håper jeg været blir litt bedre, slik at jeg kan gå Haukvatnet med Lucas igjen. Syns også Lucas reagerer utrolig bra rundt sykler, folk og andre hunder her. Han likte ikke syklister før, men nå er det ingen problem :) Ser ut som han trives her :D

Stortrives også selv her i Byåsen. Jeg kunne ikke ha valgt en bedre plass å bo.. Jeg føler meg rett og slett utrolig bra. Selv om jeg enda ikke har noen bekjentskap her og det kan være litt ensomt noen dager, så stortrives jeg :) Har heldigvis Lucas her nå, så da er det ikke like kjedelig! Savner jo bestevenninnen min, men jeg håper hun kan komme og overnatte hos meg en helg.. Det hadde vært utrolig koselig :)I går hadde jeg ikke tid til å blogge. Var rett og slett ikke i hybelen i det hele tatt i går, nesten!
Kom hjem litt seint, og var skikkelig sliten. Ble da en tidlig kveld på meg. Skulle opp klokken 5 da jeg skal være på jobb til 8. Vi skal ha ett ledermøte.
Etterpå må jeg innom dyrlegen for å kjøpe hundemat, og evt registrere Lucas om det er nødvendig ;) Så det blir mye spasering i dag også.
Skal også på Tabata i ettermiddag, så mye spasering frem og tilbake, det blir det :D Men jeg gleder meg til å få sykkelen min hit. Pappa skulle se på den i dag, så får jeg håpe den er brukbar til han tar den med hit!
I går var jeg på Ikea med sjefen. Hun skulle i ett møte, og da fikk jeg oppdraget med å kjøpe fem bilderammer til Glad-prisene vi har hver måned på det ene kjøpesentret. Ogå fant jeg meg noe selv også.
Duftlys og en ny lyspære til leselampa ;) Veldig snedig med Ikea Family kort, da ble det litt rabatt :) 

Skulle egentlig finne taklampen jeg har i hybelen på Ikea, men den fantes ikke mer. Vi kryste den da jeg flyttet inn dessverre, så må kjøpe ny.
Men det ser slik ut at jeg må finne noen annen lampe til helgen. Håper å bli med huseieren når jeg skal kjøpe.

 

I dag fikk jeg vite at jeg er nabo med Petter Northug. Det syns jeg var litt stas! Selv om han dummet seg ut i natt..
Ulykken skjedde der jeg bor, og fikk da vite at Petter også bor her. Bare noen hundre meter unna hybelen.. Kuult :P

Ellers så gikk jeg min vanlige runde på jobb for å høre om butikkene hadde noe å publisere på facebook og nettsiden vår.. Også kom jeg over Shoeday og Notabene. Den andre boka av Jonas Jonasson(Som skrev "Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant) var på skikkelig tilbud, også ett par gule fritids sko.. 189,- for Analfabeten som kunne regne og 49,- for fritids skoene.


Digger dem ♥

Gleder meg til å lese den :)

 

Uka's musikk:

kKN3VJOzcxI
Jeg elsker denne sangen ♥Uka's tv-Serie:

Digger denne serien :D

Uka's nedtur:

Våknet til snø!

Uka's produkt:


Uka's drikke:

Likte denne :)

Uka's innkjøp:

:D

Uka's gåtur:

Haukvatnet.

Uka's snacks:

Blitt hekta på tunfisk :D

 

Ja, dere leste riktig :) Jeg har endelig fått Lucas hit til hybelen, og nå er vi blitt samboere igjen :) Det føles godt!
Så vi har ruslet rundt Haukvatnet i dag, og den er rundt omkring 2,3 km + de 200-300 meterne fra der vi bor.
Nå sitter jeg meg middag og skal til å se Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant :) Dere får ha en super lørdag vidre!!

Noen bilder fra Haukvatnet:
 

Ja, da er det helg. Er for tiden hos min mor, men reiser hjem igjen i morgen formiddag :) Da skal jeg finne på ett eller annet. Skal gå med runde eller to rundt Haukvatnet tenkte jeg, også får jeg se hva jeg finner på etterpå.
Nå kom jeg hjem fra trening, og skal om ikke så lenge ha med litt middag. Ellers blir det Norske Talenter og Senkveld på agendaen.
Kjøpte også Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant på DVD. Jeg DIGGER boka, så da må jeg kjøpe dvd'n. Fikk ikke sett den på kino, så da tok jeg en sjanse å kjøpte filmen :)


Nå er jeg hos mamma og skal være her til lørdag.
Diskuterte med meg selv flere ganger i dag om jeg skulle dra eller ikke, men endte opp med å dra oppover. Jaja!

Var godt å se Lucas igjen i allefall :) Men hva jeg skal finne på når jeg er her det aner jeg ikke. Skal til pappa i morgen og rett på trening, men i dag er det fint lite. Lørdag en liten tur på byen også rett hjem!


 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits