Ragnhild Røyseng -

Jeg har lenge hatt ett par joggesko jeg bruker som innesko på trening. De sier snart adjø. Da de er slitt og snart titter lilletåa mi ut av de ^^
Da er det på tide med nye, ikke sant?

Fant noen kule i kollasjen her.. Jeg elsker knæsje farger i all slags plagg.. Jeg liker enda sterkere farger enn de jeg fant, men syns de var stilige ;)  

Dere får ha en fin søndag videre.. Jeg skal ikke gjøre så mye annet enn å lese bok ^^, Hekta!!!

Nike Sportswear AIR MAX THEA LAW Joggesko lt blue lacquer/whiteclrwtr / Nike Sportswear FREE 3.0 Joggesko pink power/white / Nike Sportswear AIR MAX 1 ULTRA MOIRE Joggesko game royal/white / Skechers Sport FLEX APPEAL OBVIOUS CHOICE Joggesko pink/yellow

 

Det er også 24-timers salg hos Gymgrosissten idag.. :-D Fant masse digg der, nok en gang!!
 

I dag er det lørdag, og endelig spisedag :) Skal ikke det store i dag, så blir vell bare hjemme å håper på at leggen er bedre til i morgen.
Den er noe bedre, så krysser fingrene!

Igår måtte vi på flyplassen rundt 23 tiden, for å hente kofferter som hastet å levere. Ingen andre kunne dra, så da måtte vi bare gjøre det. Det gikk heldigvis kjapt, og en av de to favoritt ansatte på Værnes var der, så humøret var på topp ^^

Akkurat nå skal jeg slappe av med "Et helt halvt år" å bare nyte den.. Så langt elsker jeg boken, og satser på at den blir bare bedre og bedre :)
Været er også fint ute, men frykter det bir regn utover dagen. Var jo meldt 14 dager med regn og drittvær!

#Spisedag #Værnes #Lørdag #Bok
 

Da ble det fredag dere ;)
Min fredag har både hvert bra og smertefull.. Hehe.. Ja, jeg skulle gå hjem fra butikken etter trening, da jeg kom hjem fikk jeg skikkelig smerter i venstre baklegg. 
Tror jeg har strekt den eller noe. Sånnt sjer ;)

Ville også dele en nydelig og sunn lunsj jeg lagde i dag.. Cottage cheese med mango, solsikkefrø, blåbær og avocado.. Helt fantastisk godt ♥


Til middag i dag ble det rett og slett chilli con carne jeg hadde fryst ned fra tidligere.. Ser ser også ut at jeg må ha det siste til lunsj eller middag i morgen også ^^

Nå sitter jeg med min fredagskos, en proteinbar og slapper av.. I morgen er det spisedag,og snopet ligger klart i skuffen ^^ 
For dere som ikke vet hva en spisedag er, så er det "Spis hva faen du vil-dag". Jeg spiser sunt og proteinrikt alle dager, men på lørdag spiser jeg litt godteri på kvelden..
Hverdager om jeg vil ha noe søtt, spiser jeg sukkerfritt eller frukt og sunt snacks. Det har bidratt til å hjelpe meg i gang igjen. Har begynt å sett resultater i vektnedgang og styrke.
Mer energi har jeg også ^^#Trening #Skade #Smerte #Sukkerfritt #Spisedag #Proteinbar #Fredag #Helg #Lunsj

I dag ble det en god dag på jobb :)
Startet dagen med 1 time sykkeltrenings-time, også ble det småjobbing resten av dagen. Det var lite med folk, så rolig i hele lokalt stort sett.. Det var deilig akkurat i dag..
Nå har jeg tatt helg, og skal straks gå en tur med Lucas. Må bare skrive ferdig dette innlegget først ^^

På torsdag neste uke blir det travelt, men gøy! Starter med jobb frem til klokka 14:00, drar hjem å lufter Lucas, drar ned til Marinen på Bootcamp med jobben og mange andre sprekinger, deretter en tur hjem for å dusje, ned til byen igjen på Tapas-aften med jobben på Søstrene Karlsen.. Stress, men skal få det til :)

Må også dele meg dere gårsdagens dessert/kveldsmat. Hjemmelaget sorbe av Jordbær og blåbær.. Første gang i år jeg lager det.. Har savnet den så synnsykt... Nøt alle munnfull :)

Fikk også en pakke i posten som jeg hentet etter jobb.. Var salg hos Gymgrosissten, og fant noe jeg trengte :)


Vi selger noe Kari Traa på jobb, og selvfølgelig har de de tre produktene jeg ønsker meg sinnssykt mye, men ikke har råd til.. Enda..

Bag, tights og t-skjorte.. Jeg bare MÅÅÅÅ ha alt dette snart!!
 

#Sats #Cycling #Pakke #KariTraa #Tapas #SøstreneKarlsen #StarNutrition #Gymgrosissten #Sorbe #Hjemmelaget

I dag fikk jeg medlemskortet mitt på jobb :) Nå kan jeg trene og bli med på timer, så lenge det er ledig på timene da ^^
I morgen blir jeg med på Cycling/Xcling Pulse kl.09:00, så det blir å dra tidligere innover. Starter 09:00 på jobb, så skal ikke opp så mye tidligere!
Det er også Lyst-dager på kjøpesentret Sats har avdelingen sin, så vi skal lage en stand der i morgen. Lyst-dagene varer frem til lørdag. Sentret fyller 40 år.

Nå venter jeg at min kjære skal komme hjem, så blir det vell å spise middag og slappe av litt sammen.. Skal sette på klesvask nr. 2 når nr. 1 er ferdig, så noe husarbeid slipper jeg ikke unna i dag ^^
Skal få lest en del i boka i dag også. Ett helt halvt år har jeg startet på, og så langt er den bra :)
 


OOOOOOH YEAH!!

#Sats #Elixia #Spinning #Trening

I dag hadde vi bursdagsselskapet for Glenn.. Vi inviterte hans mor og stefar. De tok med seg hvalbiff som jeg og Ellen tilberedte.. Aldri smakt det før, og må si det var nydelig godt :)
Vi serverte hjemmebakst til dessert. Ble en vellykket dag syns vi :) Så nå har vi gjort oppvask sammen, og har satt oss ned for å slappe av..

I morgen skal jeg kjøre mat med Glenn, men før det blir det trening, og en aldeles så liten handletur, da vi mangler litt viktige ting.. Rakk ikke butikken på lørdag, så lite mat i kjøleskapet og hyllene.. Kjedelige greier det..

 


Vil også nevne av Gymgrossisten har 24 timer's salg på de fleste klær. Syns de har masse jeg kunne tenkt meg, så jeg skal igjennom det nå.. Har ting jeg trenger i jobbsammenheng, så kanskje jeg finner noe der nå :)

#Selskap #Bursdag #Glutenfri #Sukkerfri #Kaker #Trening #Hvalbiff


 

Ikke noe spesielt å skrive om, derfor fant jeg ut å legge ut en kollasj av noe av det jeg ønsker meg for å trene hjemme.
Syns det er greit med hjemmetrening innimellom om man ikke rekker trening på ett treningssenter.. Bruker å trene litt hjemme etter trening eller de dagene jeg har fri fra styrkeøktene. Bare for å få inn litt andre øvelser jeg ikke tar på treningssentret ;)
Dere får ha en fin pinse. I dag blir det litt rydding til i morgen. Da vi skal feire Glenn sin bursdagsom var tidligere denne uka, vi feirer den sammen med moren og stefaren hans.
De kommer hit for å lage hvalbiff til oss, og vi står for desserten.. Det blir hjemmebakst. Glutenfrie og sukkerfrie kaker, og noe annet småtteri.

Push Up Bars / Super Rubber Bånd Hard / Multi Chin Up Bar / Rage Wall Ball 10 kg / Deck Steppebrett / Sportsøretelefoner (SHQ1200PK/10)
#Treningsutstyr #Hjemmetrening #Bursdag #Feiring #Kaker #Glutenfri #Sukkerfri

God fredag alle sammen :) Klar for langhelg?

Denne helga skal jeg og Glenn ha litt kjærestehelg. Endelig har han også langhelg for en gang skyld :) Vi skal ha Avengers maraton, slappe av og bare nyte helga.
Jeg kommer nok til å trene i helga uansett.. Da Glenn er en syv sover, og jeg er en morgenfugl. Tar litt meg tid før han våkner :)
Nå har jeg kommet hjem fra en våt affære på vei til trening. Det var ikke spesielt deilig å sykle i regn, men fikk unnagjort en god økt, og testet så ut Gerilja intervaller i dag også. DEILIG og HARDT.. Tok en litt lengre oppvarming av det i dag. Så jeg kommer nok til å kjenne det noen dager nå. Jeg er stiv og støl fra før av, så ja..
Holder nemlig på med to 30 dagers challenge. Knebøy og planke..  Kjenner det i rompe og lår, men magen ikke så mye enda, da jeg nettopp har begynt med den.


Til min glede har jeg pause i dag ;)


Uke 1, dag 7 i dag ;)

Join dere også da vell :)

 

Kos dere masse i helgen, så får vi se om jeg blogger litt også ;)

#Challenge #Gerilja #Planke #Knebøy #Kjæreste #Helg #Pinse

I dag var det Åpent hus hos Sats. Vi blåste opp ballonger og lagde vafler til kundene :) Senere ble det servert Brownies.
Premieutdeling ble det også for alle gruppetimene som er i dag. Så de som vant ble jo happy!
Fikk også prøve ut treningssalen i dag. Og jeg er skikkelig imponert. Tredemøllene der er MYE deiligere å bruke enn hos 3T. Jeg digge de!
Prøvde meg på Gerilja intervaller som oppvarming for første gang... Og DAMN, det brant i føttene.. DEILIG!!
Etterpå prøvde jeg ut de vanlige apparatene jeg bruker + fler jeg ikke har så mye kjennskap til. Fikk meg også en gledelig overraskelse, da jeg en stund nå har prøvd å fått til Chin up's med strikk.. JEG KLARTE flere sett og repetisjoner i dag!! YES!! Den var deilig :D

Etter treningen syklet jeg hjem meg svie i beina og rumpa, og rett ut på en skogstur med Lucas. Nå er jeg ferdig dusja og planta meg ned i soffaen til Glenn kommer hjem.
Da skal jeg begynne med middag og muligens slappe av resten av dagen. Har nemlig langhelg, Så ingen jobb på meg før onsdag.. Jaja..
Skal se om jeg prøver ut noen av gruppetimene jeg er ivrig på å prøve hos Sats iløpet av de dagene jeg har fri.. Det er bare så synd vi som jobber hos Sats ikke han på timene om de er fulle eller nesten fulle.. Andre kunder har jo første prioritet.. Skjønner den.. Men litt kjipt å sykle dit også måtte hjem igjen fordi klassen var full.. Haha..
jaja, trening uansett.. Ellers får jeg vell ta egentrening ;) Blåste opp ballonger til Åpent hus idag og Tobias steker vafler ^^
Lucas snuser seg litt frem ♥

Vil også tipse om at Gymgrossisten har tilbud nå. Hadler du for 300,- Får du 100,- i rabatt.. Hvor supert er ikke det? :D
#Sats #Trening #Hund #Gerilja #Jobb #Helg #Pinse 

Begynte klokka 09:00 hos Sats i dag. Traff mange trivelige ansatte og masse å gjøre. Gjorde en god del ting i dag, så dagen gikk ganske kjapt.
Neste arbeidsdag blir onsdag, så i morgen skal jeg på trening, og forberede bursdagen til Glenn som er på onsdag!
Mest mulig blir dagene, mandag, onsdag og torsdag.

Rett etter jobb syklet jeg hjem, gikk en kjapp tur med Lucas, og rett på matkjøring. Heldigvis var det lite kasser å kjøre i dag, så vi kom hjem til rett tid :) 


Fikk tid til en selfie i garderoben ;)

#Sats #Valentinlyst #Treningssenter #selfie #2xu #Adamsmatkasse

Fra i morges av bestemte jeg meg for at vi ikke skulle dra ned til byen for å se toget.. Men etter noen timer så bestemte vi oss for å bare kjøre ned å se om vi fant parkering, hvis ikke dro vi hjem igjen. Vi fant faktisk parkering for den store bilen vår, så da gikk vi til sentrum. Først gikk vi forbi Hugo's tivoli, og rett til sentrum der vi spiste lunsj. Etterpå traff vi to kompiser av Glenn som hadde med seg damene sine.. Vi fulgte dem resten av dagen og spiste middag på Graffi sammen med dem :) Trivelige folk som vi helt sikkert møter igjen snart!
Vi dro også en snar tur innom foreldrene til Glenn, drakk en kopp kaffe, og kom akkurat hjem.. Nå skal vi bare slappe av og lade opp til arbeidsdag i morgen.
Jeg har min første arbeidsdag hos Sats, så det blir spennende.. Etterpå blir det matkjøring sammen med Glenn!

Her er noen bilder fra dagen i dag:


Dagens antrekk!


En av de to tivoliene i byen.. Dette er Hugo's og er det minste av de to..


Lunsj på Kaffe Torget..


Middag på Graffi.. Krepsehale salat på meg ;)


Dessert: Gluten og sukkerfri eplekake med sukkerfri is som jeg lagde idag. NYDELIG!!!

Det var min dag i dag.. Syns den ble ganske bra :) Tok det helt med ro, uten stress.. Perfekt :)

♣Hvordan har din dag hvert?

#Sukkerfri #Glutenfri #17MAI #Graffi #Is #Tivoli #Antrekk #Lunsj #Middag #Trondheim

Dagen min startet på 3T for en styrke økt :) deretter syklet jeg hjem for å dusje og ordne meg.. Vi skulle møte min søster og en venninne av oss på Ikea, og vise dem veien til Lerkendal da de skulle se RBK-kamp etterpå :)
Det var godt å treffe de begge igjen.. Så dagen i dag har hvert ganske fin.. Om en stund skal vi lage oss middag, og sikkert se en film..
Middagen i dag er squash lasagne, og Glenn har Pasta Boulognes. 

I morgen er det 17-Mai, og vi skal til sentrum for å se borgertoget og russetoget. Deretter vurderer vi å dra til festningen på ett eller annet der!


Dere for ha en super 16-mai, og kose dere masse i morgen :)

#17Mai #Lerkendal #Rbk #3T #Trening #Ikea #Lørdag

I dag har jeg gjort masse husvask, gikk meg en tur som en pause fra vasking, forsatte og deretter fikk Lucas seg en langtur :) Kom akkurat hjem fra turen, og venter på at Glenn skal komme hjem..
Aner ikke når det blir, men satser på at han snart er hjemme :)

Skal begynne med middagen, da jeg skal lage Chilli Con carne, og Glenn skal ha restene fra i går!
Skulle egentlig også ha førstevakt på bagasjekjøring i dag, men ettersom Glenn ikke rekker 19:00 kjøringa, så slipper vi kanskje å kjøre bagasje.. Kommer ann på hvor mye det er og hvor mange sjåfører som er ledig.


Utsikt over nabolaget fra en bakketopp :)

Dere får ha en fin 17.Mai helg. Jeg skal forberede meg på første arbeidsdag hos Sats på mandag ;) Blir spennende!
 

#Mai #17.Mai #Skogtur #Hund #Chilliconcarne #Jobb #Sats #Treningssenter

Er med en konkurranse om å vinne gavekort hos Zalando. Jeg lagde da en kollasj av noen få ting jeg ønsker meg derfra akkurat nå :)
Var ganske mye jeg kunne tenkt meg, men plukket ut det jeg ville ha mest til sommeren :)
Roxy SENIOR CLASS Skulderveske walnut / Yosi Samra Ballerina oyster grey / Nikita LADEN Leggings kaleidostone black / WAL G. SWEETHEART Sommerkjole black

Har ikke det store å skrive om, så derfor lagde jeg en kollasj av noen få ting jeg ønsker meg :)
Dere får ha en fin dag videre, jeg skal feire 11 måneders dag med Glenn i dag, med en bedre middag. som blir biff med tilbehør :D Kanskje en tur på kino..

Tom Tailor Høye joggesko taupe / MICHAEL Michael Kors JET SET TRAVEL Shopping bag brown / Genser

I dag syklet jeg til Sats for å få dato, tidspunkt og dager jeg skal jobbe hos de.. Jeg gleder meg som en liten unge til å begynne på ett treningssenter igjen :)
Heldigvis er det bare 10 minutter på sykkel dit, og 35 minutter å gå.. Så da driter jeg i å bruke penger på bussen dit :D
Satser på fast jobb der etterhvert, eller andre treningssenter.. Da det er mitt drømmeyrke!

Min største drøm nå er å bli personlig trener for funksjonshemmede mennesker. Jeg har tidligere hjulpet en funksjonshemmet venninne i å trene og gå ned i vekt, og det syns jeg var veldig givende og ikke minst gøy :)


Gårsdagens søndagstrening :D

Nå spiser jeg litt lunsj, og slapper av før jeg skal hjelpe Glenn med Adams Matkasse-levering ;)

 

#2xu #Sats #Treningssenter #Jobb #Adamsmatkasse #Sykkel #Drømmeyrke 

Jeg har i noen få uker begynt med kosttilskuddet BCAA.. Jeg har ikke sett noen fremgang i treningen på en god stund, og fikk anbefalt dette for å få litt hjelp..
Dette kosttilskuddet skal hjelpe musklene å bygge, samt restituere seg etter trening.. Ikke mist hjelpe mot eventuelt stølhet etter ei styrke økt..
Kjøpte Nanox Bcaa i appelsin-smak, og liker den godt :) Resultater har jeg også merket litt av.. Så dette tror jeg kan være min løsning :) Bestilte også en ny fra StarNutrition i Tropical Mango-smak, og den kom i posten i dag :)

Nanox finner du hos X-life og StarNutrition finner du hos Gymgrosissten!!Har noen av dere prøvd Bcaa? Hva er din erfaring?

Da avslutter jeg dette innlegget med å ønske alle en riktig god helg :)

 

#Bcaa #Kosttilskudd #Xlife #Gymgrossisten #Fremgang #Helg

Hei dere :-)

Skulle egentlig på møte med Sats i dag.. Men da jeg kom dit, dukket han jeg skulle på møte med ikke opp!! Det syns jeg var dårlig gjort.. Selv om det ikke var likt han å glemme ting, i følge en ansatt..
Men men, nytt møte på mandag til samme tid.. Så da satser jeg på at han kommer ;)

Dro ned til byen etterpå for å få designet øyenbrynene og permanent farge av min svigerinne.. Hun driver sin egen skjønnhets salong flere steder i Trondheim.
Hadde litt tid å drepe, så jeg gikk rundt omkring for å bare nyte det nydelige været før jeg hadde time :)

Da jeg kom hjem luftet jeg Lucas, og bestemte meg for en aldeles så liten joggetur i skogen :) Hadde en halvtime på meg til Glenn kom hjem, så tok en rute på 15 minutter og da jeg kom hjem hadde Glenn akkurat kommet, så det var god timing!
Nå blir det straks middag, og litt avslapning..  Dagens middag blir kylling og squash pasta og hjemmelaget tzatsiki..

 


Uvant med store bryn, men tror det blir bra etterhvert :)

#Øyenbryn #Sats #Trondheim #Solskinn #Jogging #Squah #Kylling 

I dag har jeg ikke gjort det store. Gikk meg en skogstur med Lucas, gikk til butikken og hjem.. Ellers bare hvert hjemme å slappet av ;)
Lagde også sukker og glutenfri tilslørende bondepiker til dessert i dag.. Ble veldig godt :)

Fikk også en etterlengtet telefon av øre, nese, hals-legen jeg var hos i Oktober.. Jeg har slitt med vond, tett og infeksjonstruet hals i mange år.
De siste to årene har det hvert ekstra ille, og han ville jeg skulle operere bort mandlene, da de er ganske hovene 24/7..
Jeg ba han ringe meg i April så jeg fikk tenkt meg om, og telefonen kom i dag.. Jeg bestemte meg i Mars at jeg ville operer de bort, så nå skal han sende en henvendelse til noen spesialister.. Og i følge han kommer jeg til å få brev i posten denne her uka eller i begynnelsen av neste om time/operasjon..

- Noen av dere som har erfaring med mandeloperasjon?Ut på tur, aldri sur :D


Deilig dessert :)

I morgen skal jeg på jobbmøte med Sats og etterpå design og farging av bryn av min svigerinne :) Gleder meg :D

 

#Mandeloperasjon #Trim #Hund #Skjønnhet #Dessert 


Trykk på bilde, da kommer du til x-life :) Der du kan kjøpe disse herlige tightsene!!
Det er også 20% på salgsvarer i 2 dager akkurat nå :D 
#2XU #BetterBodies #Treningstights #Ønsker

Hei dere :)

Dagen i dag startet klokken 07:00.
Glenn måtte opp tidligere enn vanlig i dag, og jeg er jo vekkeklokken hans hver dag, så denne gangen skulle han opp 07:15. Jeg er jo en morgenfugl, så for meg gjør det ingenting..

Min dag startet med en 2 timers styrkeøkt på 3T.. Deilig :) Dermed sykklet jeg hjem igjen for å gjøre husarbeid og steike kylling til lunsj i dag.. Etter Lunsj sykklet jeg til ett møte, som jeg fikk gode nyheter på :) Sykklet til sammen 1, 4 mil + til og fra trening som da er nesten 4 km..

Den gode nyheten er at jeg har fått meg ny praksisplass.. Møte blir på torsdag, og begynner på Sats Treningssenter 18.Mai, Det var de de ønsket :)
ENDELIG får jeg en fot inn i treningssenter arbeidslivet igjen.. Tok sin tid, men nå er den her :) Håper på fast jobb etterhvert!!! 

 Er spent på hvordan Glenn skal komme seg på jobb når jeg begynner å  jobbe selv.. Da han har ett ENORMT sove hjerte.. Ingenting vekker han :/

Nå skal jeg slappe av etter en veldig god middag.. Det ble lammekebab og couscous med hjemmelagd tzatiki.. Takk Adams Matkasse for god mat :)


Vi har tivoli i byn.. Og en passe sliten og svett meg ^^,

 

#Jobb #Trondheim #Sats #3T #Sykkel #Trening #Adamsmatkasse

I helga hadde vi bagasjekjøring for SAS.. Så det ble lite tid til blogging..
Denne uka er også noe travel, da jeg skal i ett møte i morgen, bytur og en time hos Relax, der Silje skal designe og farge brynene mine ^^
Venter også på en telefon for enda ett møte, og fredag skal jeg og Glenn kjøre medisin rundt Fosen.

Nå skal jeg snart lage omelett til lunsj, og sette kursen ned til byen for å laste opp Adams Matkasse esker, som vi kjører hver mandag. 
Kommer nok ikke hjem før seint, så da blir det å lage seg middag med en gang..


Lucas, nettopp våknet ^^,

Ha en fin mandag :)

#Mandag #Adamsmatkasse #Hund #Travel #Trondheim #Lunsj

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits