Ragnhild Røyseng -

Jeg har vært helt lost i de siste dagene. Har helt glemt bloggen!
Disse dagene har jeg egenltig bare nytet solen og sett masse Crimimal Minds Sesong 1 ;D
Er heeelt hekta!

Også i helgen lagde jeg cupcakes, og de ble kjeeempe gode!!! Lagde min lille egen variant også, ved å silsette lakris strø i glassuren/toppingen.. Ahh, jeg er en lakris-oman, så dette ble saker :)I går ettermiddag oppdaget jeg at jeg hadde fått meg ett lite svømmebasseng på vaskerommet. Vaskemaskinen sto på, og strutet vann på gulet. Hele gulet var dekket med vann. Fikk mamma og naboene mine til å komme å finne ut hvorfor den oppførte seg slik. Og v en rar grunn var det muligens slangen som går fra maskinen til ett rør der vannet skal gå igjennom håppet av. Røret er mulignes for kort, slik at den hopper av lett. Men hvorfor nå? Hvorfor ikke de andre gangene jeg har vasket klærne mine? Det syns jeg var rart, at det skulle skje akkurat nå, to ganger. Første gang var i går ettermiddag, andre gangen var i går kveld. Blir gal snart!

Jeg skal få ut litt sinne på Funcational Moves i dag tenker jeg.

 

Jeg er helt gåen i dag jeg. Ble med pappa og Inger Lise på trening i går. Og jeg prøvde ut nye apparater for å se om jeg likte de.. Og jeg syns de var gaske bra :) Så kommer til å begynne med de apparatene snarest mulig!
Vi trente kondisjon og styrke i neste 1 t og 30 min, så skal si jeg kjenner noe av det i dag. Heldigvis klarer jeg å røre meg og gjøre normale ting, men kjenner det er best å sitti i godstolen, hehe.

Var også på byen i dag, med Sanna. Jeg skulle bestille meg synsprøve, så den ble neste tirsdag. Også skulle jeg handle vin i bursdagsgave til min mormor som fyller år i morgen, om jeg ikke husker feil :/ hehe.
Fikk også handlet meg mat, så klarer vell meg denne uken også!

Sanna dro nettopp hjem, så nå sitter jeg i godstolen å slapper av. Det er lite å finne på for øyeblikket, men mulig jeg skal se en film.. Får se hva jeg har lyst til..

 

 

Denne sangen er så synnsykt nydelig!!!

På fredag etter jobb skulle alle på jobb på en utflukt, som jeg kaller det.. Vi dro med vår "buss", som da er Marit's van, eller hva det heter på Norsk, det vet jeg ikke ^^
Tok ikke så masse bilder jeg, men fikk tatt noen få.. Håper de andre kan sende meg noen av de de tok av oss gjengen i allefall :)

vi dro først på ett museum som get, Fenkta. Det var masse fin kunst der. Masse farger, og noe ganske grått og dystert.. Jeg som noen vet, så er jeg mest glad i farger, så fant masse fint der :)
Også tok vi oss en ganske sen lunsj, eller er kanskje kanskje brunsj det heter da??
Etterpå dro vi til ett annet galleri hos Kerry Grøneng, og det var det også masse nydelige malero og figurer :) Forelsket meg i ett spessielt ett som kostet 20 000 kr.. Hadde det kostet en del 1000 mindre hadde jeg kjøpte uten å blunke!
Karinanne fikk kjøpt seg to ting, så hun var jo strålende fornøyd :)

Etter vi dro der fra fikk vi i oss mat fra Orion. Vi alle ble stappmette, og klarte såvidt å røre på oss ^^
Men det var verdt det, for maten var himmelsk god!!!!
Der hadde vi også en liten fotoshoot, hehe.. Vi tok bilder av alle oss og koste oss masse!

Etter vi spiste dro vi hjem til Torunn, og skulle kose oss med kjeks og vin resten av kvelden.. Hjelp så mette vi alle var da vi kom dit. Vi måtte ta oss ett 5 minutt før vi begynnte spise desserten gitt.. Vi sang, vi dansett(karianne), vi lo, vi lo enda mer, og vi hørte musikk på youtube og vi lo enda litt mer!
Jeg må si at denne dagen har vært helt super. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge nå :)
Jeg måtte desverre hjem litt tidligere enn det jeg hadde trodd, fordi min sjøss(mamma) var ganske trøtt og ville legge seg. Hun tok meg seg Lucas, slik at hun slapp å kjøre omleier og Torunn og Karianne fikk hilst på min lille edelsten ^^

 

Bilder:

Dette bilde ble jeg helt forelsket i.. Det hadde stått så bra på stua mi :)ο Liker dere kunst?
 

Nå kom jeg hjem fra byen en tur. Jeg var å hentet kamraet mitt som var på reperasjon. Det ga meg ett heeelt nytt ett, helt gratis :D Det er sååå herlig!
Også dro jeg en kjapp tur på senteret. Der jeg kjøpte meg ett par plagg og en ring på H&M, de hadde skikkelig salg.
Også dro jeg innom Vita en tur, der jeg jobbet før. De lurte på hvordan jeg hadde det og om jeg hadde fått meg ny jobb. Så måtte jo fortelle dem det, og de var så glad på mine vegne. Det var jo koselig ;p
På Obs'n såg jeg også en underlig skrue. Han var kledd i en dress som var like blått som kamera mitt, og hadde forskjellige mønster i seg. Det første som slo meg i hode var "Oi". Men jeg er glad vi har folk i verden som er fargeklatter(som jeg kan være) og folk som er orginale.

Dette er mitt kamera:  I dag startet dagen ganske fint. Det var sol og det var varmt. Jeg gikk tur med Lucas og endte opp hos mamma på grilling. Rett før vi skulle til å spise begynnte det å regne. Vi satt under markisen, så vi fikk ikke regnet på oss.. Men da jeg skulle hente ett pledd for min søster ble det store flammer på grillen, det var ekkewlt fordi jeg gikk meg nesten på flammen som kom i min rettning. Jeg sprang inn å gjemte meg til flammene var under kontroll(mamma slokket den). Da fikk vi spist, og rett før vi sa takk for mat hørte vi torden ett godt stykke unna. Men OMG det tok ikke lang tid før det kom hitover. Er ikke spessielt redd torden og lyn som jeg var før heldigvis. Men denne gangen var det torden og lyn sammtidig, og det er ikke bra. Somregel betyr det at lyne slo ned en eller annen plass.. Det trenger ikke være slik, men tror det er en større mulighet for at det kan gjøre det!

Ble litt smrett av det, men tenkte mest på leiligheten min. For hadde ikke tatt ut ledningene da jeg dro derfra. Så jeg og mamma kjørte opp til meg,  og vi ventet i bilen hennes til ting hadde roet seg litt.. Lucas ble småredd han også, men han skjønte mest ikke helt hva som skjedde... Heldigvis var alt i orden i leiligheten. Da uværet var lagt unna slo jeg på strømmen, men det blinket ett par ganger i løpet av 10 minutter, så alt var vell ikke helt i orden med strømmen iallefall, men tv'n funket enda den :) Pc'n og internetten slo jeg ikke på før nå. Fordi jeg leste bok istedet. Gadd ikke sitte på pc'n, så fikk spart den noen timers arbeid!

Har fått tatt meg en dusj nå, og resten av dagen går til slask.. Det blir jo ikke bingo i dag uansett, så fint. Den blir i morgen istedet. Så må nok lade opp til da..

 

I dag har jeg vært på shopping med min mor. Jeg er stolt over megselv for å ikke handlet spessielt mye. Det jeg handlet var, 5 plagg for bare 199 tilsammen, good deal, ikke sant? :) Jeg kjøpte blant annet en sommerkjole som jeg har på meg nå, jeg er helr forelsket i den!! Kan desverre ikke ta bilder av de enda, så dere får nøye dere med å vite jeg har handlet klær, hehe... Også ble det jo så jeg handlet mat da, må jo ha det ;p Og nå som det er pinse, er det jo ikke lett å handle mat før butikkene åpner igjen på tirsdag..

Har også fått masse sol i dag. Har også blitt solbrent, hehe.. Typisk meg det, selv om jeg bruker solkrem.. Men tar en pause fra solen nå, og la ut bilder av båten min familie skal selge.. Jeg som fikk oppdrage av å ta bilder av den og legge ut på facebook..
Jeg frykter også at det kommer til å tordnet igjen i kveld. Blir allefall 3 gangen på 1 uke om det skjer i kveld også.. Men men, er ikke like redd torden og lyn lengre, så tror det skal gå greit ;)


Båten vi skal selge!


I dag har dagen vært helt fantastisk :) På jobb hadde jeg det helt supert, som alltid:) Men ekstra hærlig når det var sol ute!!!

Da jeg kom hjem gikk jeg en liten tur ut med Lucas, etterpå satt vi oss på trappa å leste bok. Etterpå dro vi til min mor å fikk reker ute på terrassen. mmmmm, er så god å mett nå.. Etterpå solte jeg meg en stund, ble også litt smårød og fikk litt farge ;) Ps: Jeg brukte solkrem!! hehe.
Rett etter vi kjørte hjem festet jeg Lucas til en rustet kran-sak som Jørund har, og der satt vi en stund før vi gikk inn..
Rett etter jeg kom inn støvsugde jeg leiligheten og vasket litt på kjøkkenet, det eneste som gjenstår er den lille oppvasken jeg har å gjøre, men den tar jeg senere!

Nå sitter jeg ved pc'n med en kopp kald drikke, hvet ikke va jeg skal finne på i kveld, så blir sikkert en rolig kveld på meg :) Om jeg ikke kinnapper Linda å drar henne hit en stund, mohahahahahaha!!!! ;p

Skal spille litt Angry Birds på Chrome i 10 minutter, så skal jeg slå på tv'n å se The Big Bang Theory ♥ 

Idag skal jeg kanskje på trening. Er litt usikker enda fordi det er så fint vær ute :)
Var en tur ute i sted, og det var hærlig.. Jeg må være inne til Lucas har spist opp maten sin, så skal vi begge plassere oss ute. Tar kanskje med pc'n om ikke en bok ;)

I morgen er det siste dagen på jobb før jeg får lenghelg. Det er jo helligdag på mandag, så jeg skal ikke på jobb før på onsdag. Har lyst til å finne på noe de dagene, men hva kan jeg finne på for noe tro?
Linda, vil du overnatte? ^^ Så kan vi finne på noe sprell??

I dag på trening møtte jeg Rakel Nordtømme. Hun hadde brukket armen sin fant jeg ut..

I kveld skal jeg bare slappe av, kanskje se en film eller høre ferdig lydboken jeg lånte fra jobb..
Idag har det vært sykt varmt ute, men skyette vær og ett ustabil regnvær..

Håper solen kommer frem i morgen, slik at jeg kan sole meg litt..

  

Jeg tenkte og begynne med favoritter hver måned. Det kan være fra sminke, hudpleie, bøker, personer, dyr, osv. Så her er Mai's favoritter!

Sminke:

 

Favoritt concealer denne mnd:


Favoritt maskara of eyeliner:

Disse kommer nok til å være mine favoritter for evig og alltid, har også en favoritt vannfast maskara, men den har jeg ikke brukt så masse som denne..

Favoritt foundation eller tinted moisterizer: 


Har hatt en del problemer med sviing i ansiktet, så har ikke hatt noen favoritt foundation denne måneden, derfor liker jeg å ha noe lettere på huden, slik som denne..

 

Favoritt lebestift og lip balm:


La Femme lebesift og E.l.f conditioning lip balm i Mellow melon.

 

Favoritt øyeprimer:


Urban Decay primer potion og E.l.f mineral foundation som jeg legger over primeren.. Jeg har ekstremt fete øyenlokk, ingen primere holder for meg, så dette er det eneste som funker aller best. Kan også bruke noen andre jeg har, men holder ikke like lenge.

 

Favoritt øyenskygge:Dette sminkesettet fra Smaxbox fikk jeg av pappa og Inger Lise i sydengave, brukt det hver eneste dag i en uke og elsker det:D Det er også paraben fritt og ikke testet på dyr, blir ikke bedre enn det:)
Har bestemt meg for å gå for paraben og sulfate frie produkter, da jeg ikke vil ha kreft..

 

Favoritt blush:


Tickled pink fra E.l.f.

Sminke-koster:


Sigma F80 Foundation børste, E.lf angled contoure brush og Gosh blending brush.

Favoritt øyenskygge base:


Min favoritt Nyx Jumbo eyepencil i Milk. Har også to andre i andre farger.

Favoritt pudder:


E.l.f Complexion Perfection pudder. Denne er helt utrolig :)

Hudpleie:


Fash Wash fra Lumene, Lancome Genefique serum og Cosmopharma aloe Vera gel for tør, irritert hud.


Cosmopharma handkrem. Elsker denne masse masse masse. Er avhengi av den pga jobben :)

Favoritt neglelakk:


Begge fra e.l.f.. Mint og Lilac. Elsker dem :)

 

Favoritt lipbalm:


Burt's Bees Lipbalm. Denne klarer jeg meg ikke uten!


Random:


Mai's favoritt bok:


Mary Higgins Clark-  Den siste valsen. Denne elsket jeg i Mai, jeg lånte den fra jobb, derfor tok jeg ikke bilde av den selv..

Favoritt tv-program:


Har bare 1 ord å si om dette tv-programme: GENIALT!!!!!

Favoritt mat:


Sushi, ofc.. Det er det beste jeg vet!!I går etter jeg dro fra jobb ble jeg invitert på rekekveld hos mormor og morfar, og jeg takket selfølgelig ja. Det var uuutrolig godt med reker, det er lege side sist, så jeg koste med masse :)
Jeg ble der til klokken var 20:00, så jeg var der en stund..

I dag skal jeg på bursdags/forlovelses feiring hos pappa og Inger Lise. Pappa hadde 51-årsdag den 30.Mai. Og de forlovet seg i Tyrkia dagen før hans bursdag, tror jeg ^^ Er så Happy for dem :D

Blir å dra på jobb i morgen, når alle andre har langhelg. Men det gjør meg ikke noe igrunn.. For jeg elsker jobben min, og det er det som teller, ikke sant? :) 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits