Ragnhild Røyseng -

I dag er det morfar's 82 årsdag.. Det er meldt lyn og torden, så det er jo supert.. Menmen, ikke noe å gjøre med det?
Skal ikke nedover før i kveld, så jeg må finne på noe til den tid.. Ikke en dønn ting å gjøre.. Skal spise Sushi nå, så det skal bli godt ♥

Ett kort innlegg i dag rett og slett..


Måsfrid  ;)

I morges måtte jeg rett og slett sove litt lengre enn det jeg hadde planlagt. Fikk ikke sove stort i natt, og klokken 9 klarte jeg ikke reise meg opp en gang :(
Skulle på trening til den tiden og på en liten handle tur på sentret.. Men jeg maktet ikke..
Jeg dro til sentret klokken 12 istedet, kom hjem klokken 2. Kjørte Linda til legen og ventet en evighet før legen hennes kom å hentet henne.. Hun er sååå treig, og det er ene grunnen til jeg ikke har lege på Inderøy mer. De er grettene, sure og ikke minst gidder ikke å hjelpe passientene og tar de ikke på alvår. Det er ikke bare med meg det skjedde, så jadda..

Etter jeg kom hjem dro jeg til mamma på middag.. Thaikyllinhgryte eller hva det var.. Den var syyykt god :)
Også hadde vi kaffe i paviliongen sammen med mamma's kjæreste og mormor og morfar.. Det var koos :)
Morfar fyller 82 år i morgen, så da blir det rekeaften, og det gleder jeg meg sykt til!!! Men før det, blir det Sushi til Lunsj, og det var saker for meg det :D

Har også trent da jeg kom hjem, og yeah, det kjennes litt akkurat nå ;)

Fikk også bestillt 32GB minnekort til telefonen min. Da 8 GB blir litt for lite ;)


Lucas koser seg på stolen i paviliongen ♥Da fikk jeg min nye mobil i posten. Driver nå å oppgraderer den, legger over alt mulig rart på den, musikk, bilder osv..

Så langt er jeg fornøyd. Litt uvant å ha Sony Ericsson igjen da.. Noen år siden sist og har endret seg ganske mye.. Så jeg skal ta meg tid til å finne ut mer..
Var også redd for at jeg ikke kunne bruke Iphonen etter jeg hadde fjernet sim-kortet, men kan fortsatt bruke den til å høre musikk, se bilder, spille spill og internett.. Så da slipper jeg å kjøpe meg Mp3-spiller til trening, så jeg er sjeleglad for det :D

Morfar har også bursdag i helga, så må levere gaven hans iløpet av morgendagen eller på lørdag..

Har også vært på Oftenåsen i dag, sammen med Sanna, Linda og Cathrine(søskenbarn).. Det var koselig :)
Nå er det bare en arbeidsdag igjen, så tar jeg 7 uker ferie :D
Jeg innrømmer at jeg er SÅ klar for ferie nå.. Kjenner det på kroppen at den trenger fri.. Så får jeg heller fokusere på trening, sol og seine sommerkvelder sammen med familie og venner :)
Det er jo heller ikke mange dagene til jeg skal gå Galhøpiggen. 14 dager i dag.. Så det gleder jeg meg max til!!!
I morgen blir det nedleggelse av Mosvik Bibliotek, så skal jobbe der i morgen.. Skal jobbe litt overtid da jeg skal gå Oftenåsen sammen med en hel gjeng etter jobb, og hun ene skal jeg hente fra jobben sin klokken 2.

Har fått gjort det jeg skulle i dag, som å sette på hvitvasken, trent og spist middag. Nå skal jeg daffe på soffaen en liten stund og deretter kanskje lese litt..

I dag voktnet jeg ringt i 8 tia. Men klarte ikke sti opp fordi jeg var så trøtt.. Voktnet deretter klokken 9, men enda stuptrøtt.. Da etterpå fikk jeg ikke sove mer fordi naboene bråkte sånn.. De hadde en drøss med unger over.. Men sto opp litt før klokken 10. Var ikke helt i form, så måtte avlyse treningen med Sanna :(
Fikk også en tlf av mamma om at vi skulle spise "Bestått "fagprøve" middag sammen med min søster(som besto prøven) og Vegard(Samboeren hennes) og mamma :) Vi dro på Lille Orion..
Jeg bestillte meg kyllingkebab og den var utrolig god, men mettende gitt.. De andre bestilte kvar sin pizza..
Men før vi spiste dro jeg, Silje og Siri på byen en tur for å se oss litt omkring. Jeg endte opp med to hårstrikk og litt nye smykker..


Som dere kanskje ser var det salg ^^,

Det ble Sony Ericsson Arc S i rosa jeg bestillte meg ^^,
Har øyet den lenge, men klarte ikke bestemme meg om jeg skulle ha den, eller en annen.. Ville ikke tilbake til Iphone, så da sto det mellom Samsung eller Sony Ericsson.. Samsungene jeg så på var alt for dyre for min økonomi, så da ble det denne.. Den har vært best i test en periode og gode karakterer :) MEN, det som er minuset er hodetelefon-inngangen som er på siden av mobilen, ikke på toppen.. Derfor kan det bli problematisk å trene med den for å høre musikk!! Så jeg er på utkikk etter en billig mp3-spiller eller noe, men tar ikke det med en gang.. Venter litt med det..

- Har dere erfaring med denne mobilen?
Har hatt mange mobiler av dette merket, og var fornøyd den gang. Så håper jeg valgte riktig mobil :)

 

Var tung dag på jobb idag. Hadde desverre en dårlig som søvnløs natt, så var vanskelig å holde seg oppe..
Kom meg på trening, og da ble det letter å være våken, så alt er bra nå :) Dro en tur på Kiwi for å handle litt også, og der jobbet en gammel kjenning, så var trivelig å se han igjen :)

Nå har jeg fått i meg middag, og slapper av med sesong 2 av Vampire Diaries ♥


Nina Dobrev ♥ Mitt forbilde!

I dag gikk jeg ned til mamma for å sole meg. Var der helt til klokken halv 5, så gikk jeg hjem å trente.. Nå har jeg dusjet og er klar for litt tv-titting..
Koser meg også med en kald iskaffe med isbiter.. Det trengtes i denne varmen gitt ^^,

Slekt fra Harstad kom også i helga, så fikk treffet dem igjen også. De skal vist være noen dager til, så blir sikkert mer å se til de :)

I morgen er det å dra jeg på jobb.. Siste uka før jeg tar ferie, så jeg må bite tennene sammen å holde ut.. Er såå klar for ferie nå for å være ærlig!
Må forbrede med også litt til vekterkurset i September, vil gjærne vite litt mer om hva ting går ut på og slikt. Håper bare at jeg består og blir vekter tilslutt.. Så får jeg en karriere uten Nav innblandet..
I dag tidlig fra morgenen av dro jeg og mamma på byen tur.. Vi gikk litt rundt, jeg kjøpte meg 4 par sokker og en hårdonut.. Mens mamma kjøpte en del mer, hehe..
Jeg måtte hente Lucas fra pappa rundt 12 tiden også kjørte vi hjem.. Da jeg kom hjem gikk jeg med en gang ned til mamma for å sole meg og nyte dagen.. Ble også litt for mye mat syns jeg, for mye mat jeg ikke normalt spiser.. Mormor hadde også noe kakerester siden bursdagen hennes på fredag, så bidro med å krympe den litt :P
Vi grillet også ned ved nøste til mamma sammen med Heidi, Stina, Lady, Lucas og mamma.. Ble der noen få timer, også dro jeg, mamma og Lucas til paviliongen til mormor og morfar å var der resten av dagen.. Kom hjem med solbrente armer, så det gjorde meg ingenting ;)
Har hatt en fin dag, så jeg klager ikke!! Det var godt med en helg med bare å være ute å nyte livet.. Har ikke hvert hjemme mange timene så langt, og det var godt å komme seg bort..

Har fått trent og nå sitter jeg med Vampire Diaries og nettopp spist litt kveldsmat..


Meg og Lucas i paviliongen :)

Har kommet hjem fra bursdag nå. Har begynnt å gjøre litt husarbeid.. Ja, jeg vet det.. Husarbeid på denne tiden? Hehe.. Ja, Lucas er hos pappa og da har jeg tid til å gjøre husarbeidet uten at Lucas vil ha oppmerksomhet ;p
Skal rydde litt etter jeg har skrevet dette innlegget, også tørke litt støv. Har også fått tatt oppvasken og skal vaske av benken på kjøkkenet.. Ellers så ser det greit ut her.. Gulvet tok jeg i går, så det er ikke noe å tenke på idag.. Tar neste vask på søndag tenker jeg ;)

I morgentidlig skal jeg en tur på byen med mamma.. Jeg MÅ huske på å kjøpe sokker, for en eller annen mystisk grunn har det gått hull på nesten alle jeg har.. Selv de nyeste jeg kjøpte for 2-3 mnd siden :P
Trenger sikkert ikke masse sokker i sommer, men på de dagene det regner og er kaldt å slikt er det en god ide å ha sokker..

Etter jeg har gjort litt husarbeid skal jeg muligens se en film. Og tror det blir Tron Legacy jeg skal se..
I dag har mormor bursdag og det blir selskap klokken 18:00 i kveld. Det er sol og deilig vær ute, så blir sikkert sånn at vi feirer den på vår nye paviliong ;)
Gaven hennes ligger klar, og jeg er igrunn ferdig til dyst :P Tror det er lurt å ha litt klær på seg uttpå kveldstid, så kortbuksen blir nok på. Lucas skal tilbringe natten hos hans bestefar, og MÅ huske på å hante han klokken 12:00 imorgen, for de drar på hytta!!

Har vært litt småkvalm fra starten av dagen, men den er bort heldigvis nå! Begynnte å bli litt redd for at jeg ikke kunne på bursdag..
Har også blitt invitert på strandfest, men tar ikke turen dit har jeg bestemt meg. Skal gå nedover til mormor og morfar, for i tilfelle vi blir tilbydt noe voksendrikk vurderer jeg å ta en slurk. Drikker ikke ellers og det er leeenge siden sist. Har bestem meg for å slutte å drikke, men om det er noe spesielle anledninger som i kveld, kan jeg ta ett lite glass..
Er ikke så glad i alkohol. så holder meg like godt unna ;)
I dag etter jobb dro jeg og Linda til pappa og Inger Lise. Vi skulle gå Oftenåsen sammen :) Lucas var også med!
Kjente det var litt tyngre i dag ettersom jeg og Linda gikk der i går også ^^ Så tok litt lengre tid oppover i dag gitt :P
På tur med fikk jeg selvfølgelig ett dyr i øyet, og gjett om det svidde noe inn i gampen? Tårene rant på begge øynene, og det ble helt tåkete.. Ble bare værre og værre..
Var nesten så jeg ikke skulle ha kjørt hjemover, men jeg måtte jo..
Har enda litt vondt og tårene renner enda noen timer senere.. Men jeg håper jeg blir bedre fort.. Synet er på plass igjen, så heldigvis kan jeg fungere normalt nå, men kan ikke ut i sola :( For da kommer tårene, den er for sterk for øynene mine akkurat nå, så må holde meg inne!! KJEDELIG!!!

Sitter å leser ferdig boken jeg holder på med nå for å ha noe å gjøre.. Slappe av litt før jeg må begynne litt med helgavasken.. Har fått avsparering fra jobb i morgen, så da får jeg litt bedre tid å fortsette vaskingen.. Skal også på bursdag hos mormor og morfar uttpå kvelden, så da blir det kakespising.. Må trene bort kakene også :P


Denne boken er jeg snart ferdig med :)

 

I dag var jeg på Oftenåsen igjen, med Linda :)
Skal også dit i morgen.. Om litt skal jeg og mamma lage ørret sammen også skal jeg slappe av der litt før jeg drar hjem å gjør noe annet fornuftig ;)
Neste episode av Pretty Little Liars, sesong 3 blir det å se også litt senere i kveld :D

I morgen er det siste jobbdag før jeg tar langhelg, og det skal bli godt å få litt lengre helg. Så det gleder jeg meg til!


Pritty er Pretty, ikke sant? ♥

I dag kjørte jeg Linda til legen. Etterpå dro vi på Magneten en liten tur.. Og jadda.. Vi la merke til at Ica Maxi skal legges ned, for der var det minimalt med varer. Noen få ting i hyllene bare.. Og bare to ting av det jeg skulle ha..  Så fant jeg ut at Coop Extra var på den andre siden av veien, så da dro vi å handlet resten der idtedet, og der var det en del utvalg :)

Etterpå dro vi hjemover. Nå sitter jeg her forran pc'n og slapper av en stund før jeg skal spise middag og trene litt senere i kveld :)


Ett random bilde av meg og Lucas på tur ^^,

Luke Conard og Landon Austin's nye sang sammen, Superhero :)
Er stor fan av begge både musikken og dem selv. De er Youtube-artister og de har også vlogger som jeg følger.. Hysteriske er de ^^,

Ny uke, nye muligheter! Vell, dagen startet ikke spessielt bra.. Jeg var helt doven og trøtt på jobb.. Besvimte en gang)nesten) også.. Men etter jeg fikk i meg noe Mariekjeks som de hadde liggende på jobb tilfelle slike situasjoner så ble jeg mye bedre:) Fikk gjort det jeg skulle og dro på trening etterpå :) Fikk gjort meg ferdig der, og dro rett hjem!

Satte på Vampire Diaries sesong 1 og slappet av før jeg lagde meg middag.. Også fikk jeg lest litt og sett litt mer Vampire Diaries ^^,
I dag har jeg vært hos mamma fra morgenen av. Også fikk jeg servert lammestek til middag, og den var goood :)
Etterpå gikk jeg hjem, skiftet til treningsklær og hentet Linda og dro på Oftenåsen.. Selvfølgelig var det lyn og torden, men det var langt unna.. Vi kom faktisk ned før det begynnte å regne, så vi hadde flaks der ;)

Nå sitter jeg å ser på Vampire Diaries sesong 1 og slapper av med en stk trøtt hund!! Må vell forberede meg til ny arbeidsuke også..
Har bare 2 uker igjen, så tar jeg ferie :) Og det skal bli godt!!!


Utsikten fra Oftenåsen :)

Nå har det blitt helg igjen :) Syns ikke det er lenge siden sist helg jeg :)
Nå spiser jeg Sushi til middag og koser meg av å se ut vinduet der solen står på himmelen :) Det er ikke spessielt varmt ute, men solen er der :)
Mulig jeg tar meg en tur ned til mamma etterhvert.. Hun er litt opptatt i dag, så spørs om jeg kommer etter erende dems..

I morgen skal jeg på grilling hos en god arbeidskollega :) Der skal vi "Damene" møtes med hver sin familie(om de fikk det til) også skal vi grille og kose oss :)
Jeg skal ta med meg Lucas, og Marit tar med seg tvillingene og hunden, Aqua :)
Det er meldt fint vær i morgen, så jeg håper på at det stemmer :)

Søndag skal jeg kanskje enda en tur opp Oftenåsen, og denne gang med mamma, om hun ikke har ombestemt jeg ^^
Jeg prøver å gå opp dit 2 ganger i uka + trene på treningsentret resten av uka ;)


Er dette himmelen?


3dje tur på Oftenåsen.. Sanna's første gang og Linda's 2 gang ;)

Dagen i dag har ikke bestått av så mye.. Var på jobb, dro på trening, dro hjem, laget middag og slappet av.
Det er stortsett hva jeg har gjort i dag, og jeg kjente på kroppen at det var lurt å få roe ned litt.. Skal lese bok og se litt tv-serier på nett resten av dagen bare, lade opp til jobbing i Mosvik i morgen og direkte hente Sanna og Linda for å gå og joggetur opp Oftenåsen sammen med Sanna og Linda :)


Der blir det servert kaffe og litt mat på Søndager, når vi når toppen på Oftenåsen..

Etter jobb og trening i dag hentet jeg Linda også dro vi rett hjem til meg.. Først gikk vi til den nye kjøper'n av butikken under meg for å se hva hun hadde å tilby :)
Vi gikk også en tur med Lucas til hestene til Mona, der fikk Lucas hilse på Beauty, og de likte hverandre :) Pritty var ikke så sosial!

Linda tok noen bilder jeg får dele på min blogg, og bildene av Pritty og Beauty er ganske morsomme :)

Nå nyter vi oss litt snop og Mr. Bean på tv'n.. Må nesten kose oss litt når jeg har besøk ;PPritty ♥

Lille Lucas ♥

Lucas og Beauty hilser på hverandre :)

Pritty og Beauty i sitt fulle Ess ;)


Søtingene  :)

Etter middag ble det dessert  og Mr. Bean :)

 


Nok en tur opp Oftenåsen :) Denne gangen med Linda og min stemor :)

 

Sitter hos mormor og morfar i steksolen:) gikk med en tur med Lucas hit for å få noe sol på kroppen! Og jøye meg nå koker jeg snart over.. Måtte i skyggen akkurat nå for å få puste litt ^^ koser meg med ett glass vann med sitron oppi nå, så ja..

Det ble ingen lege fordi de ikke hadde noe ledig i dag. Nesten alle legene var på kurs og to stk var igjen på legesentret. Den ene hadde en ledig time klokken 14:00, men da var jeg jo på møte jeg hadde nødt til å dra på. Så da passet det jo ikke.. Da ringte jeg legevakten for å høre om de symptomene jeg hadde vart vært å ta turen dit istedet. Men hun sa jeg kunne vente å se om ting ble værre..
Det hun trodde jeg har var en lett versjon av øyekatar, som da ikke er smittsom eller farlig. Så jeg måtte ta tiden til god.. Jeg er mye bedre nå heldigvis, men formen var på bunn.. Jeg var kvalm, slapp og helt fjern.
Jeg fikk i meg noe mat etterhvert, og da ble jeg ikke like kvalm eller slapp lengre, og det er jo en god ting. Jeg håper jeg er bedre i morgen, for Linda skal muligens overnatte :)
Jeg har i allefall hatt energi til å gjøre helgavasken, satt på en klesvask og byttet på sengen.. Så jeg har værtfall gjort noe i dag.. Skal prøve å slappe av resten av dagen, selv om det frister å trene, men som sakt som jeg har opplevd før, er det overhode ikke smart å trene når man er syk.. Mistet jo immunforsvaret og fikk kraftig halsbetennelse i 2 mnd.. Anbefales ikke!!

Uansett om Linda kommer til helga eller ikke skal jeg gå opp Oftenåsen igjen sammen med min kjære stemor :) Jeg må jo trene å gå opp fjell til jeg drar opp til Galhøpiggen neste måned, så satser på at det også går bra. Syns Oftenåsen var en god start, ble ikke klar av den selv om det bare er oppover det går. Litt sliten ble jeg jo, oppover.. Men nedover spurtet jeg, og dagen etterpå hadde jeg ingen smerter eller stivhet i kroppen, så ja.. ;)


Oftenåsen-fjellet :) (Sett fra Vest)

I dag ble det ikke jobb på meg.. Jeg har hatt plager med øynene i 4 dager nå, og i dag ble det bare værre.. Det startet med at det ene øyet ble fyllt med tårer, og det andre ble tåkete.
I dag er begge fylt med tårer og det renner som bare det. Jeg måtte vaske hele ansiktet, skrubbe det og da ble det heldigvis noe bedre. Men vil fortsatt finne ut hva dette kan være, så skal prøve å få legetime i dag. Ble også småkvalm og slapp litt etterpå, så jeg vet da søren jeg.

Min fastlege er ikke der idag, så jeg må høre om jeg kan få en annen lege.. Men må også på ett møte på Verdal i dag, så det må helst være før den tid. Kan avlyse møte, men da kræsjer det med møte på mandag, så jeg må bare ta å båte tennene sammen å dra på møte i dag..
Idag etter jobb gikk jeg og Lucas en tur til mormor og morfar :) Der fikk jeg sitte ute på altaen å sole meg noen timer, også fikk jeg ett gøass champanjebrus. Det var godt.. Har ikke drukket brus jeg på flere måneder, og det var så varmt at jeg bare måtte ha noe annet enn vann!

Gikk også hjem etter en stund, men Lucas var så sta.. Han nektet å gå noen plass.. La seg ned og nektet å røre seg. Jeg bar han noen meter for å se om han gikk etterpå, men nja.. Bare så vidt ikke :P

Resten av dagen er jeg usikker på hva går til.. Lesing kanskje?


BØØØØØ!!!!

I dag etter jobb dro jeg og Lucas til pappa på middag.. 2 timer etterpå kom Hilde Linn med Martin og Tommy for vi alle skulle gå opp Oftnåsen i Steinkjer. vi må trene litt oppoverbakker til vi skal bestige Galhøpiggen, så det er jo en god start :)
Jeg småjogget litt opp også slik at det ble litt variasjon, kom oss på toppen, skrev i "boka" for Dampsaga Bad ettersom jeg trener der fast også ventet vi på pappa, Lucas og Martin for de jeg den andre veien til toppen. Også gikk vi dit de var og slappet av liten stund før vi gikk og jogget ned. Jeg sprang hele veien ned, og det må jeg si var godt :)

Her er noen få bilder som ble tatt:


Jeg, Stemor og Tommy i teten fra start :P


På toppen.. En liten rasteplass..


Noe av utsikten over Steinkjer :)


On top of the world!!


Lucas klarte det han også! Ja, uheldig med bilde ^^


Den andre siden vi gikk til sist.. Her sitter vi å slapper av i noen minutter før vi dro nedover :) PS: Pappa tok bilde.

I dag våktnet jeg klokken 9, spise frokost, gikk ut med Lucas og dro for å hente sanna kvart på 10. Vi skulle på trening sammen :)
Etter trening dro vi på sentret en tur. Jeg skulle hente min hullring jeg fikk forstørre også gikk vi bare litt omkring også handlet vi mat til sist.. Dro også på 7-Eleven for å kjøpe meg Cafe Americano ♥

Nå spiser jeg Thai-Cube fra Coop Obs! Jeg må si, den var nydelig :) Selv om den er noe sterk, men har bestemt meg for å lære å tåle sterk mat ;)
Sanna er her enda, og hun spiste Laks, iiisj :P
I dag jobbet jeg til 12:00, dro på trening og jogget for det meste, men ble noe arm og mage-øvelser også.. Skal prøve en ny greie nå, igjen. Og det er at jeg konsentrerer meg mest om kondisjon også i tillegg til det gjør jeg styrkeøvelser for armer og mage. Jeg vil få vekk masse fra mine lår og rumpe så da er det lureste kondisjon til å begynne med..
Men sånn 1 gang i uka kan jeg ta mine rumpe og lår-øvelser for at jeg skal ha litt variasjon..

Etterpå dro jeg rett hjem, gikk ut med Lucas, la meg på soffaen en liten time og lakket neglene for snart 1 år uten. Mine dumme negler har vært ekstremt dårlige lenge nå, og det er først nå de snaaart er 100%
Så jeg tok sjansen i dag.. Nå er de guuule :D Banana fra TL Design :D


Først to lag av Opi Nail Envy for Sensitive and peeling nails.


3 lag av TL Design i Banana ♥ (Fargen er relativt den samme som på bilde, bare litt mørkere gul, bare bare litt å det ja)

Ikke ett perfekt eksemplar, men hallo? dt er snart 1 år siden sist jeg hadde neglelakk på.. Har en neglelakkfjerner-pen jeg tar bort det som kom utenfor med, så blir å gjøre resten senere ;p

Resten av dagen går på å lese bok og vaske do og bad speilene..

I dag er det bare en helt vanlig og kjedelig søndag. Ingenting å gjøre, ingenting og finne på.. Er møkklei været, og trenger at solen kommer og varmen stiger.
Ifølge værvarslet på Yr.no blir det sol og varmt på torsdag og fredag, men ellers regn eller overskyet.. Kjeeeedelig sier du? Jeg vil ha SOL hver dag..

Får se om jeg tar meg en joggetur i kveld, om jeg føler meg bedre i føttene.. På fredag trente jeg så hardt at ja, jeg kjenner det i leggene kan man tryggt si.. Jeg må rett og slett kjempe for at føttene holder seg oppe når jeg går. Det er som om at det er like før jeg blir lam.. Så lørdag og søndag går til soffaen for det meste.. Men i morgen starter treningen for fult igjen. Så da blir det bra :)
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits