Ragnhild Røyseng -

Jeg ble en av de heldige som vant 2 Golden Circle-billetter til Vg-lista på onsdag :D Gjett hvor gøy det skal bli!!!
Jeg og Glenn får stå i egen bås helt fremst ved scenen. Det skal bli en opplevelse ^^

Så på onsdag må jeg hente billettene under en viss tid, og ha med brevet jeg fikk, ellers ga de ikke ut billettene.. Så jeg må huske på det..

Kom akkurat hjem fra Solsiden. Leverte ryggsekken til Glenn da han måtte springe ut døra i morges. Så fikk sitte på tilbake til Mitby'n, også vandret jeg litt i Trondheim Torg å kjøpte meg en ny trenings-bh.
Nå har jeg kommet hjem, lagd meg kalkunsalat til middag, også slapper av fremfor tv'n.
Uka's musikk:


Uka's snacks:

Oppdaget paranøtter, og syns de er kjempegode :D

Uka's film:


Uka's drikke:

Denne var frisk og god :)

Uka's antrekk:

Min nye t-skjorte fra Floyd :)

Uka's innkjøp:

Støvlettene :D

Uka's quote:

Så sant, så sant :D

I dag har jeg hatt en veldig aktiv dag. Startet med Tabata-trening fra morgenen av, også etter jeg gjorde noe småtteri i hybelen gikk jeg meg tur til Rema 1000, handlet litt og gikk hjem igjen.
Deretter gikk jeg Haukvannet med Lucas, noe som er lenge siden sist jeg gjorde. Elsker å gå Haukvannet, så det føltes godt å gå runden igjen :) Tok også noen nye bilder derfra.
Har måttet finne på noe i noen timer nå, da vi har mistet internettet. Kom tilbake nå ^^

Glenn skulle egentlig komme i dag, men fikk ett ekstra jobboppdrag, så derfor måtte han avlyse. Kjipt, men det er jo også greit med litt ekstra penger, så jeg skjønner han :)
Han kommer i morgen hvertfall, så jeg får glede meg en dag til ^^ 

 

I dag dro jeg på pulsspinn-time fra morgenen av, og deilig var det :D Ble skikkelig sliten, og det liker jeg :D
Ikke så lenge etter dro jeg inn til byen for å se etter bursdagsgave til bestevenninna, og noe småtteri til Lucas og litt til meg selv ^^
Først var jeg på Sirkus Shopping, og der spiste jeg lunsj på Burgy før jeg gikk til Lade Arena og City Lade.
Fikk handlet nesten alt jeg skulle, så jeg er fornøyd! Selv om jeg mangler en ting, og det er en ny utejakke. Og bursdagsgaven til Linda er i boks!!

Nå må jeg vell begynne å tenke på middag. Er egentlig ikke så sulten, selv om det er mange timer siden lunsj. Blir litt slik når jeg nesten ikke har sittet på en stol i dag. Bare gått og gått hele dagen..
Dagens middag blir fiskeburger med salat.. Det skal bli godt :D

Ellers så skal jeg ikke noe spesielt mer i kveld. I morgen kommer Glenn, så det gleder jeg meg til :) Så helgen kommer nok til å gå fort, det er jeg sikker på!
Fra morgenen av skal jeg på tabata i morgen, også blir det å vente på at Glenn kommer. Blir været fint i morgen også skal jeg se om det blir en tur rundt Haukvannet.. Satser på det hvertfall!

 

Mine innkjøp: Til meg:

Digger slike sengesett, osv :D

Tråløs mobil lader :D

Lommebok :D

Capri treningsbukse og trenings-sokker :D

Karaffel :D

Til Lucas:GOOOOOD HELG!!!


 

I dag skal jeg på bursdag til Glenn og Silje :) Skal også møte familien, og jeg gruver meg jo litt til det. Men det går nok fint ;)
Så langt i dag har jeg fått gjort unna en god styrketreningsøkt, fått i meg litt lunsj og skal straks slappe av med en bok.

Lagde pannekakerøre i går, så det blir middagen før jeg tar bussen nedover til Glenn :) Proteinrike, sukker og glutenfrie selvfølgelig :) Lenge siden sist jeg hadde pannekeker, så jeg gleder meg ;)
Ha en fin torsdag videre :-)

Nå har jeg tatt sommerferie!! Det tror jeg blir godt :) Selv om jeg kunne tenkt meg å jobbe, så kanskje det hadde vært greit å lade opp til min nye jobb i juli ^^
I dag dro jeg og Glenn på jobben min for å spise lunsj, traff deretter sjefen min og det ene søskenbarnet mitt jeg ikke har sett på noen år.. Utrolig godt å se henne igjen :)

Blir lite blogging av meg fremover kanskje. Men skal prøve å skrive litt når jeg har noe på hjerte og når jeg har tid ^^
I dag var det min siste arbeidsdag på Valentinlyst Sentret. Og i morgen er det den siste dagen på Byåsen Butikksenter.. Trist er det! Men kommer jo tilbake på Byåsen Butikksentret i Juli, da jeg begynner på Norli der ^^
Fikk sagt adjø til de jeg ble litt kjent med på Valentinlyst i dag, og syns det er trist å ikke treffe dem så ofte. FIkk til og med klem av hun ene :) Skal prøve å besøke dem i ny og ned og bruke litt penger ;)

Til min store overraskelse fikk jeg gavekort av sjefen min, og da fikk jeg brukt opp alt på null komma swich ;) Hadde sett for meg noen ting på sentret lenge nå, og endelig har jeg det i min hule hånd!!
Pluss at jeg shoppet litt på salg før jeg gikk amok med gavekortet ^^

Dette kjøpte jeg for mine penger:

To stk dessertskåler og pynt hos Nille.

Ønsket meg denne LENGE på Floyd.

Vannfast blå eyeliner og en prøve på selvbrunings-gele hos Parfymelle.

Støvletter hos Falkanger Eurosko.

Kjøpte for gavekortet:

Kortet sjefen skrev til meg :) Har ønsket meg den nyeste boka til Kristine Weber LENGE!!! Concealer, hvit sjokolade og Fres energibrustabletter :D


Ellers i dag skal jeg snart på trening :) Etterpå må jeg kjappe meg hjem, ta en dusj og begynne med middagen til min kjære kommer.. Han ønsket seg Nacho's, så det skal han få :)
I morgen skal vi spise lunsj på Butikksentret, også må jeg jobbe der en liten stund før jeg tar sommerferie!!
Det blir godt med ferie i 3 uker, men uvant blir det nok! 

Uka's musikk:

4Ba_qTPA4Ds


Uka's film:

Uka's produkt:

Yves Roches leppestift i fargen La Gacilly

Uka's negler:

Essie - Tart deco :)

Uka's mat:

Brun ris sushi ♥ fra Kvikk Bar på Trondheim Torg.

Uka's smykke:


Uka's quote:


 

Dro nedover til sentrum en tur i dag. Bare for å ha noe å finne på :P Det var både korps og ett kor der i dag, så ble litt forfulgt av de.. Først på Trondheim Torg, og da jeg beveget meg til Merqur, kom de sannelig etter meg.. Koret var irriterende og ikke spesielt flinke.. Så jeg ble bare irritert av å høre på. Korpset var flink da :D

Nå skal jeg se en film og spise sushi. Resten av kvelden får jeg se hva blir til. Det regner i bøtter og spann i dag, så det er ikke utevær i dag. Kjipt er det!
Skal lese ferdig en bok etter filmen, så får jeg se om jeg begynner på en ny.. Er i grunn rastløs, så får se hva jeg finner på! 


Korpset.


Kjøpte meg sushi som jeg skal ha til middag nå :D


Grunnen til at jeg dro til sentrum.


Fikk to gratisprøver på solkrem, haha..

I går fikk jeg besøk av min kjære pappa og stemor :) De fikk også møte Glenn. Pappa spanderte middag og dessert på oss, så det var ikke værst :)
Hadde en fantastisk god dag jeg, og er veldig takknemlig for de i rundt meg. Kunne ikke bed om noe bedre :) Har aldri hatt det så bra som jeg har det nå.
Etter at pappa og stemor dro hjem, dro jeg og Glenn på kino. Vi så den nye filmen av Johnny Depp ♥ Transcendence. Den var utrolig bra :) 

Lucas er også nesten helt frisk, så det er godt å ha han tilbake til seg selv igjen. Om ikke så lenge skal jeg en tur på trening, ellers blir det en rolig fredag. 

Nå har jeg bare tre dager igjen før jeg tar sommerferie i 3 uker. Mandag-onsdag neste uke, så er det ferie :)
Jeg begynner på Norli 28.Juli, og jeg gleder meg masse :D Som en fordel å jobbe i en bokhandel får vi gratis bøker ^^ Så jeg ble sendt på bakrommet for å se om jeg fant noen bøker jeg ville lese.. Og ja, jeg fant, jeg fant ^^
Jeg har også en mulighet å få ekstrajobb på Norli som dem betaler, også ikke nok med det, får jeg også kanskje en liten stilling på senterkontoret til den nye sjefen som overtar for hun jeg jobber for nå..
Hun trenger kanskje hjelp med facebook-sidene og slike ting, så det ansvaret skulle hun kanskje gi meg for en liten sum :) 

Syklet til og fra jobb i dag, selv om det regnet som bare juling.. Og med vareposer på rattet og en pc veske på ryggen.. Haha, det ble litt vanskelig å sykle, men det gikk overraskende bra ^^ Så nå har Lucas en ny sekk med mat og jeg tre nye bøker..
Nå har jeg ENDELIG fått i meg lunsj, og ser litt Netflix. Skal gå meg en tur med Lucas etterpå, også blir det trening etterhvert :)

I morgen kommer pappa og stemor, så er i gang med å finne en annen resturant som selger sushi og andre matretter.. Har funnet to stk, så skal undersøke det nermere :)

 

Huff.. I gårkveld ble Lucas syk. Han har både løsmage og spysyken, så i natt fikk jeg overhode ikke søvn. Lå å ventet til neste pulje med oppkast og avføring traff gulvet rett og slett..
Heldigvis er han litt bedre nå. Fikk tømt seg litt i morges, og da jeg kom hjem spøy han med en gang jeg slapp han ut av buret, men siden har han ikke gjort noe..
Kjøpte pasta-medisin til han idag, så jeg håper det hjelper. Har pleid å gjort det før, men denne gangen kjøpte jeg en annen type og den var dyrere.

Så i dag har jeg gått som en zombie på jobb.. Har hatt masse og gjøre og måtte rett og slett klype meg selv i armen når jeg kjente jeg holdt på å sovne, til og med i stående stilling..
Da er man trøtt da!! Har hatt i meg en del koffein, så klarte å holde meg oppe etterhvert.

I morgen skal jeg ikke på jobb før klokken 10:00, så jeg får sove to timer ekstra i natt.. Om jeg får sove.. Vil tro jeg er hjemme igjen til klokken 12 eller 13.. Og da skal jeg se om jeg får gjort litt småtteri før trening og Glenn kommer :)
På torsdag skal pappa og stemor komme, og da skal de få møte Glenn :) Vi skal spise Sushi på Sabrura, da de ønsket det.. Også ville stemor på shopping, så da får vi vell ta dem med på noen senter..

Har også etter morgendagen bare 3 dager igjen av arbeids perioden min som Markedskoordinator. Så enten blir det sommerferie ellers begynner jeg på min nye jobb på Norli.
Det tror jeg at jeg får vite i morgen. Hadde hvert fint med litt ferie, men vil også gjerne begynne på Norli så fort som mulig :)


Tok bilde en gang da Lucas ble dopet ned av dyrlegen ^^,

Uka's musikk:

9GImdOQi99M
SUUUPER treningslåt :D
 
4Ba_qTPA4Ds
Digger den :D


Uka's nyhet:

Fikk meg praksisplass på Norli ♥

Uka's drikke:

Skinny Chai Frappuccino :D 

Uka's snacks:

En av mine favoritt proteinbarer ♥

Uka's film:Uka's quote:

:D

Uka's happening:

Så Ravage Rose live på Club Gossip :)

I går var jeg på konsert sammen med Glenn.. Ravage Rose var utrolig flinke, og jeg koste meg masse :) Fikk til og med sitte på Vip-avdelingen og fikk hilst på bandet.. Så det var stas :)
Vi dro hjem til meg etter konserten og så film, så hadde en kjempefin fredag :)
I dag var jeg med Lena på nabo-grilling.. Kom akkurat fra den nå, og må si jeg har trivelige naboer :)


Fikk stempel :)Accesories :)

Ha en super helg videre :D


God helg alle sammen :D

I dag skal jeg på Club Gossip sammen med Glenn for å høre på Ravage Rose. De slipper sin andre singel i dag, og holder da konsert der ^^
Det blir en sen kveld, da de stenger 02:30. Tror vi skal være der til stengetid?

Nå har jeg hvert på trening og hatt en styrkeøkt. Spist litt lunsj og ser nå litt på Netflix.


I dag er det bare regn. Trist og kjedelig!!
Har ellers gjort husarbeid, så da er det unnagjort før helgen :) I morgen skal jeg og Glenn på Club Gossip å høre på Ravage Rose-konsert. De slipper deres nye singel, derfor har de konserten der i morgen :)
Resten av dagen i dag tror jeg bare går til å slapåe av. Er noe stiv etter treningen i går, så jeg tar en dag pause :)


Bilder fra Boot camp'en på 3t Byåsen :D


 

Har hatt en fin i dag i dag, selv om været har vært elendig ;)
Fikk også gode nyheter, og nå har jeg ny jobb fra 1.juli :D Det er fortsatt en praksisplass frem til jeg finner en betalt jobb, men uansett.. Fikk den jobben jeg ønsket også! Jeg har blitt litt kjent med den daglige lederen på Norli her i Byåsen, og hennes Nav-person slutter nå, så da tar jeg over for henne :) Vet ikke hvilke dager og tidspunkter enda, men det vil jeg tro jeg får vite til neste uke :D

Ellers i dag har jeg vært på trening. Tabata-trening etterfulgt med en Yoga-time :) Kjente det gjorde godt :) Nå er det bare å slappe av forran Netflix resten av kvelden, så tar jeg en alldeles så liten husvask i morgen ^^Ha en fin kveld videre :)

I dag arbeidet jeg hjemme. Fra morgenen av dro jeg på Solsiden da det var to ledige stillinger der som jeg ville sjekke ut før jeg sendte søknadene. Så jeg ble fascinert og da skrev jeg de og sendte dem da jeg kom hjem. Cielo og Kvikk Bar hadde stillinger ledig.
Ellers har jeg prøvd og prøvd å få inn tall i dag, men mange er ikke så flinke på å legge inn, selv om jeg maser.. Så overtid i dag. Er enda ikke ferdig, og dette tar nok hele resten av dagen, pluss morgendagen.
Får besøk litt senere, men må nesten sjekke litt jobb i ny og ned også. I morgen velger jeg å dra på Butikksenteret å besøke dem og purre på tall og slå av en prat ^^ Forhåpentligvis blir Glenn med :)

Kom akkurat hjem fra Haukvannet med Lucas og nå ligger han på gulvet å peser ;)


Det var deilig med en iskald Skinny Chai Frappuccino i dag :)

 

Ikke så mye å skrive om i dag, derfor legger jeg ut noen want's jeg ønsker meg hos Nelly.. Ha en fin siste pinse :)


Noe dere likte av disse antrekkene?

Uka's musikk:

eU8ORPr5PL0


Uka's tv-serie:

Royal Pains

Uka's film:


Uka's plagg:

Favoritt sommerkjolen ♥


Uka's snacks:

Farlig god :)


Uka's trening:

Pump på 3T :)


Uka's neglelakk:

Elsker gule negler om sommeren :D

Uka's quote:

Digger denne :)


 

I dag har jeg fått nyte sola med en bok og lese :) Ellers har jeg bare daffet meg. Er så stiv og støl etter Bootcampen i går, at i dag skal jeg gjøre minst mulig aktivt..
Men skal prøve å få gått en runde rundt Haukvannet med Lucas, men det må bli senere når det er litt mindre varmt :P

I morgen er det meldt regn, som jeg har fått med meg.. Så da skal jeg få gjort unna litt husarbeid også en tur på trening utover dagen. Tirsdag er det ny arbeidsdag i vente, også kommer Glenn etterhvert :)
Onsdag blir det en liten tur innom jobb, også rett hjem å jobbe ^^ På fredag skal jeg og Glenn på konsert med ett band fra Trondheim. Kompisen hans spiller gitar i bandet, og jeg fikk være med :)
Konserten er på Club Gossip.
Har hørt på musikken og likte dem veldig godt.. Ravage Rose heter bandet.. Det er gratis inngang om man kommer før klokken 22:00 og konserten varer til 02:30, og da er det giveaway's og andre ting også.. Gleder meg jeg :D

Ha en super pinse alle sammen :)
Jeg var å så Divergent sammen med Glenn i går, og jeg likte filmen ganske godt :) Boka er bedre, men syns de klarte å lage filmen bra også :)
Har hatt en super helg så langt, men nå blir den tilbragt alene.. Synd at Glenn måtte dra hjem nå nettopp, men gleder meg allerede til neste gang :)

I morges dro jeg på Boot Camp på 3T, og må jammen meg si den var tøff ^^ Løftet på traktordekk, boksing, spurting, mageøvelser, armhevinger og masse andre kule øvelser :)
Jeg garanterer at jeg kjenner det i morgen.. Da jeg kom hjem etter treninga var jeg rett og slett svart. Ble svart av traktordekkene, så jeg så ikke ut ^^
Folk stirret på meg da jeg sykla hjem. De trodde vel jeg hadde vært i krigen eller noe. Så ikke værre ut!

Nå spiser jeg krabbe og Rissotto til middag, og det var jammen meg nydelig :)

Ha en super helg videre :)
Nå er det langhelg for de fleste? Og ville bare ønske alle sammen en god helg og nyt den :)
Jeg skal på kino i kveld, sammen med Glenn.. Så frem til da skal jeg bare nyte sola og straks gå en tur rundt Haukvannet med Lucas.
Det er noen dager siden sist, så nå skal jeg få gjort unna det!

Har så langt i dag ikke gjort annet enn å handle inn mat og solt meg litt.. Har fått i meg lunsj og gjort litt småtteri på pc'n akkurat nå.
Etter jeg har drukket opp kaffen skal jeg gå turen med Lucas. I dag er det trenings fri, så skal bare nyte den. Er så stiv etter all treninga denne uka, så det er greit med en hviledag.
I morgen er det jo også Bootcamp på 3T Byåsen, og jeg skal delta.. Gleder meg :D 75 minutter hard trening gjør susen det!! Men det spør hvor mye musklene vil etter alle den styrketreningen jeg har hatt de siste dagene^^ Skal gi jernet uansett jeg :)

Har også huset for meg selv frem til søndag, så det blir godt med litt mindre bråk..
 

I dag har det vært varmt ute, men lite med sol! Så dagen har gått på dundring av musikk og husvask ^^ Skal snart på trening, og i dag er det pump-time som står for tur.
For dere som ikke vet hva pump er, er det trening med vekter og step. Trening av hele kroppen. Jeg ble noe stiv av tabata med onkel i går, så spørs hvordan timen i dag går.
Gir meg ikke så lett bare av noen stive muskler ;)

Ellers er det jo helg for meg. Og har planer hele resten av uka, det er godt å ha noe å gjøre :D
Har også kaaanskje en jobb etter at juni er over. Det er usikkert enda, men får jeg meg ikke en betalt jobb innen utgangen av juni får jeg en ny praksisplass, og denne gangen er den like ved der jeg bor :)
En liten sykkeltur unna.. Det er to butikker på Byåsen Butikksenter som er aktuelle for meg. Jobber jo for Byåsen Butikksenter nå, men denne gangen ska jeg jobbe i en av butikkene i stedet for på senterkontoret.
Da blir det flere arbeidsdager og lengre arbeidsdager vil jeg tro.. Det gjør meg ingenting, for jeg liker folkene som jobber på butikksenteret.

Har også søkt på flere jobber, så nå håper jeg at jeg får napp snart ^^


Pump-time ;)

◊ Hva har dere gjort i dag?

Det ble ingen kino i går. Men vi fant ut at vi så heller film hos meg :) Det var like koselig det syns jeg :)
Hadde en kjempefin dag, og gleder meg allerede til neste gang! Skal besøke han til helga, så det blir kino på fredag også tar jeg med Lucas å er hos han :)

Ellers har jeg tatt helg nå. I kveld blir det en Tabata-økt på 3T, også slappe av resten av kvelden. Det er regn ute, så det er ikke noe deilig vær å være ute akkurat nå!
I morgen må jeg vaske gangen og badet til huseieren, og tar i samme slengen hybelen min ^^ Etterhvert blir det Pump-trening og kaaanskje får jeg besøk etterpå ^^
Kjenner det er godt å ha noen å være sammen med her i Trondheim. Er vant til å være alene, men nå syns jeg det er godt å ha noen i rundt meg :) 

Savner jo bestevenninna mi ekstremt, men når ingen av oss har tid eller penger å reise til hverandre blir ting litt komplisert. Jeg håper hun tar seg en Trondheim's-tur snart, så får jeg vist henne hybelen og nærområdet. Byåsen har blitt mitt hjem nå, og jeg stortrives veldig godt her. Kunne ikke tenkt meg tilbake til Nord-Trøndelag, det passer meg rett og slett ikke.. Men besøke familie må man, og det er det jo ingenting i veien for ^^
Skal være hjemme her i sommerferien, men tror jeg tar en tur i Juli og besøker familie. Huseieren og barna drar på cruise etterhvert, så da får jeg huset for meg selv i 2 uker. Det som er så snedig er at jeg får benytte meg av hele huset når de er borte, så lenge jeg ikke raserer det.. Og det er ikke akkurat min greie å gjøre det, så no worries der :)

Ha en super dag videre dere :)
I dag har jeg jobbet hjemmefra.. Er enda ikke helt ferdig. Men måtte rett og slett ut i solen å brenne meg litt ^^ Nå skal jeg gjøre det siste av arbeidet, også venter jeg besøk :)
Vi skal på kino i kveld og se Divergent :) Endelig får jeg sett den!! 
Blir seint til jeg kommer hjem, men jaja.. Skal tidlig opp i morgen også. Da jeg skal i ett møte klokken 8. Det er butikkledermøte på kjøpesentret som jeg jobber for på Byåsen..

Jeg gleder meg ENORMT til lørdag.. Da skal jeg og mange fler bli hardt pisket av trenings veilederne på 3T. Haha, hørtes litt volsomt ut, men det er Bootcamp og varer i 75 minutter.
Vi skal rett og slett ha en lengre Tabata-time ute(om det ikke er for dårlig vær). BRING IT ON!!!


Gleder meg :D
 

Da er første arbeidsdag denne uka unnagjort og de to neste skal jeg jobbe hjemmefra. På onsdag skal jeg i ett møte klokken 8 på jobb, men ellers skal jeg jobbe hjemme etterpå :)
Nå spiser jeg middag og deretter en tur på trening etterpå.. Har fått solt meg litt, men skal fortsette etter treningen vil jeg tro ;)


Godt å endelig ha på seg kjole :DUka's musikk:

hokUIig3Apw
Nydelig sang av Max Schneider :)


The Summer Set - Jukebox.. Digger den :)
 

Uka's drikke:

Ekstremt deilig i varmen :)

Uka's tv-serie:

Anbefales :)

Uka's film:Uka's quote:

Flere som er enige med meg?

Uka's bilde:

Lucas i solsteken :)

 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits