Ragnhild Røyseng -

Denne helgen var vi på besøk hos min mor. Vi skulle feire mormor og morfars bursdag på 80 og 85 år. Det ble skikkelig koselig og skikkelig gøy :)
Tok en del bilder, og vil dele noen med dere!
Det ble litt vin på fredag og lørdag samt litt likør. For denne helgen ville jeg kose meg.. Og det gjorde jeg :) Bakte også gluten og sukkerfri ostekake, og alle syns den var god, og da var jeg fornøyd.


Bilder:

Kjøpte to nye capribukser på Floyd. 50% avslag :)

Kom hjem til mamma og fikk Reker til middag :D

Jordbærpikene på lørdag, sammen med mamma.. Glutenfri Brownie og Spiced Chai Latte!

Kesam med frukt og bær til lunsj :D

Klar for 80 og 85 årsdag :)

Min lillesøster, samboeren og ungen hans kom også :)


En gøyal paviliong på Øyna

På søndag solte vi oss masse, og det ble også grilling og enda mer sol før vi dro sørover igjen. 
Reiser til mamma igjen om to uker, for å være med på søskenbarntreff og Skjelvågendåggån..
Gleder meg masse :D

#Øyna #Innkjøp #Sommer #Sol #Bursdag #Inderøy #Familie #Kjæreste 

Nå er det helg! Den starter jeg tidlig i morgen klokken 05:30. Har BodyPump-time klokken 06:35 på Sats, så da skal det trenes enda mer.. Blir en styrkeøkt og Gerilja intervall etterpå. Også litt slask på Valentinlyst Sentret før jeg har nakke og rygg massasje på Relax, utført av min svigerinne :) Dette trenger jeg noe ekstremt!

Når Glenn kommer hjem fra jobb på kvelden(I morgen) drar vi litt lengre nord til min mor, og er der resten av helgen. Mormor og morfar skal feire bursdagen sin på lørdag, så da skal vi spise på Øyna Restaurant (En plass på Inderøy). Etterpå skal vi hjem å drikke kaffe..


Øyna restaurant.

#Øyna #Helg #Inderøy #Valentinlyst #Relax #Massasje #Sats #Gerilja #Bursdag

I går ble det ikke tid til annet enn en rask middag og rett til sengs..

I dag startet jeg dagen på Bootylicious-time på Sats og en deilig styrkeøkt etterpå.. En liten tur på butikken og rett hjem for å gå tur med Lucas.
Dro etter en dusj ned til sentrum for å se litt hva Trondheim martnan hadde å by på.. Og det var ikke mye.. Dro til Trondheim Torg og kjøpte to nye sommerkjoler/selskapskjoler og bikini, så nå kan solen bare komme og bli her lenge..


Klar for Bootylicious :)


Ankom torget ;)

Innkjøpene:


Tettsittende selskapskjole med gjennomsiktig Bryst, midje og lårparti :) - H&M


Sommerkjole i Orange - H&M


Bikini - Cubus

 

#Innkjøp #Trondheim #Martna #kjole #Bikini #Sats

I går var jeg på BodyPump klokka 06:35. For en deilig time.. Og etterpå ble det litt styrketrening.. Dro deretter hjem for å sove litt, også etterhvert dro jeg og Glenn på Obs for å handle inn til gårsdagens deilige middag, og litt andre ting.


I felt the pain :DTreningsøreklokker og Gåten Ragnarok :)


Verdens beste Svenske biff og nydelig tilbehør fra i går :)

I dag har jeg ikke gjort så mye.. Gikk en fin tur i solen med Lucas.. Og bestilte billetter til Jurrasic World i morgen :) Vi skal ha sofaplasser og på 3D :)
Om ikke så lenge blir det vell middag. Og på menyen i dag er det Spearribs og tilbehør. Jeg har søtpotetsalat, cottage cheese, gulrot og avocado ved siden av!!


Skogstur i sola i dag :D

#Sol #Ragnarok #Innkjøp #Biff #Spearribs #Tur #BodyPump

I dag fikk jeg kropps-analyse av Anne Mie. Nå har jeg ett bedre utgangspunkt av min kropp, hva jeg vil forbedre og slike ting..
Ellers var det en kjapp dag med masse å gjøre.. Så nå er det  helg :)
Skal på BodyPump klokka 06:35 i morgen tidlig, så i dag blir det en tidlig kveld ;)

Syklet en tur til Lade etter jobb, og var innom vennefesten hos XXL.. Kjøpte ikke annet enn ett par treningsokker i knæsj gul og en drikkeflaske jeg skal bruke og ha på jobb..
Stoppet også en tur innom matbutikken for å kjøpe drikke.. Måtte ha litt veske i kroppen..


Den var fantastisk god :D

Digger sokkene :D

Er også på utkikk etter scooter/Moped, så satser på at jeg finner en bra en til en rimelig penge ;)

#Trondheim #XXL #Innkjøp #Kroppsanalyse

 

På jobb i dag fikk jeg gjort ganske mye. Gjorde vell nesten halve dag's rengjøringslista som alle skal se på og gjøre. og jeg ble med Øyvind(Sjefen), Mari og Anniken på flyer's levering i postkasser til folk..
Også var dagen nesten over.. Ble tatt bilde av og lagt ut på Sats sin facebook-side også, men ser ikke at det har blitt lagt ut enda!

Dro en liten tur på 3T etterpå for å få unna litt Gerilja intervaller.. Jeg var så dum å glemme inneskoene, så å løpe på en mølle i bare sokkene, er ikke godt.. Da jeg endte opp med vannblemmer under føttene.. Etter en pinsom kondisjonsøkt gjorde jeg litt styrketrening etterpå. En kjapp økt, der jeg fikk gjort nok av øvelser ;)

I morgen er det siste arbeidsdag før helgen, og etter jobb sykler jeg til Lade for å dra på g-max og xxl. Trenger litt småtteri derfra..


Vi leverte akkurat 400 flyers idag ;)

#Trondheim #SatsElixia #Reklame #3T #Gerilja 

I går jobbet jeg fra 09:00 til 23:00... Hadde en liten avslappnings time til å spise middag, også rett på ny jobb.. STRESS!
I dag var jeg på trening, og deretter i ett møte. Etterfulgt av en herlig shoppingtur på Lade ^^ Fikk ikke kjøpt alt jeg tenkte, så tror jeg tar en tur på torsdag rett etter jobb.. Det er bare en sykkeltur unna jobben så ^^

Fikk ikke tid til lunsj i dag, så jeg måtte kjøpe en rødbete juice hos Krem på Sirkus Shopping. Utrolig god, men ikke akkurat lunsj-materialet..
Så etter møte kjappet jeg meg til City Lade å kjøpte en halv Subway med Roastbiff <3 Etterfulgt med litt titting og en kjapp tur på Obs..


Rødbeter, eple og lime juice :D

I morgen skal jeg på jobb, etterfulgt med en liten Gerilja-treningsøkt på 3T.. Slenger sikkert med litt styrke også. Da jeg ikke fikk tatt alt jeg tenkte i dag!

#Trening #Krem #Rødbete #Juice #Trondheim #CityLade #SirkusShopping

Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge de siste dagene.. I går valgte jeg å ikke skrive ett innlegg da jeg og min kjære hadde 1 års-dag..
Har tatt noen bilder de siste dagene så jeg hadde noe å vise frem her.. 

Ble med sjefen på Roing-time på jobb ;)

Avocado, jordbær og blåbær smoothie til Lunsj på fredag :D


Lørdag's trening.. Cycling intervall pulse time :D

Etterfulgt av:


Storlien i Sverige :D

Glenn på tur inn i butikken ;)
 

I dag skal jeg ikke gjøre noen verdens ting.. Så langt i dag har jeg sovet lenge. Spist en bedre frokost, som besto av eggerøre og laks.
Nå ser jeg tv og slapper av :)

Ny uke, og arbeidsuke i morgen. Så må lade opp.. Har en del leveringer på Adam's matkasse i morgen også.. Så å være oppladet er lurt!

 

#Matkasse #Jobb #Sverige #Storlien #Trening #Sats #Smoothie

Nå er det helg for min del, og godt er det :) Denne uka har hvert slitsom og irritabel, men også god. Leggen min har hvert ett mareritt.. Frem til i går.
Satser på at den er bra igjen nå :)

På lørdag skal vi til Storlien i Sverige å handle litt småtteri, ellers går helga til mer trening :) 

Bestilte meg også Kristine Weber sin siste kokebok i går, da det var 50% avslag på den hos X-life ut dagen ♥ Da har jeg alle kokebøkene hennes :D 
Er i ekstase over og ENDELIG ha alle sammen.. Weeeee :-D
 Dere for ha en fin torsdagskveld videre.. Jeg sitter å venter på mannen i  huset. Så blir det vell middag etterhvert :)

#Kokebok #KristineWeber #Xlife #Salg #Storlien #Sverige

Denne helgen var jeg, Glenn og Lucas hos min familie. Vi passet huset til mamma, var på bursdag til pappa, klippet plenen til mormor og morfar, og slappet mest mulig av i regnværet.
Bursdagen var litt av en feiring. Jeg var sjåfør, mens de andre drakk.. Det ble liv i leiligheten, hehe.. Ble skikkelig trøtt, så fikk smisket meg til å kjøre hjem i 2 tiden...

Mandag ble en laang dag. Først jobb, så rett på matkjøring med enormt mye leveranser.. Foten min ble værre, og ynket meg i smerte hele dagen!
Må nok en tur til legen neste uke da den enda ikke er bra.

I dag var jeg en tur på trening, også i ett møte etterpå. Skulle også på bursdag hos svigermor i dag, men Glenn kommer hjem så seint at vi tok det i morgen istedet..
Venter nå på en telefon fra han om å begynne med middagen.

Bilder fra helgen: Nurket vårt etter en dusj :)

Lucas fant tvillingbroren(Puten).

Buster.. Vår eldgammle katt ^^ 20 år gammel.

Min søster farget håret mitt.

Og barberte håret til Glenn..

Hun ville så absolutt farge bryna mine.. Men jeg syns ikke noe om hvordan de ble!

Det var en liten oppsummering. Dere får ha en fin dag videre :)

 

#Bursdag #Feiring #Hund #Katt  

I går hadde jeg middag på solsiden sammen med hele Sats/Elixia Trondheim. Jeg satte meg på ett bord som var tomt, og like etter krydde det av ukjente folk som ville sitte sammen med meg.. Ingen av mine kollegaer på Valentinlyst hadde kommet enda, så de fikk plass bak oss.. Ble kjent med nye folk, og syns kvelden ble fin :) Selv om jeg ble hentet av Glenn rett etter middagen ble ferdig. Syns det også var deilig å komme hjem, da jeg er skikkelig sliten etter hele denne uka.


Klar for Tapas ;)

Pent dekt på, syns jeg :)

Blåskjell og sopp med salat og glutenfritt brød på meg :)

I dag dro vi nordover til min mor. Vi skal være alene hjemme, da hun dro på korpstur idag ^^ Fikk meg en liten jobb i kveld også. Klippet plenen til mormor og morfar, og skal ta mamma's i morgen tidlig. 
I morgen er det feiring av pappa's 55år's dag.. Så da blir vi der noen timer..


 

Ha en fin helg alle sammen :) Vi sitter å slapper av på hver vår pc.. Jeg skal se Tracers med Taylor Lautner, så får se om den er noe bra..

#Solsiden #Trondheim #Inderøy #Helg #Plenklipp

På jobb i dag støvsugde Kristin under resepsjonen, der fant vi masse rare ting som ikke skal være der.. Tok selvfølgelig ett bilde, av noe av det vi fant..Jeg syns ikke en sandal har noe å gjøre under der.. Hvor er den andre?

Da er man klar for bytur ^^

I dag var mamma på ett møte i Trondheim. Og etterpå skulle vi treffes :) Tok turen til Solsiden etter jobb, og traff på min kjære mamma ♥
Vi gikk litt rundt i 30 minutter, så kom Glenn. Vi ble spandert på middag på Jordbærpikene. Jeg og mamma hadde søtpotetsalat, noe som jeg skjønte var godt ^^
Glenn fikk BBQ bacon burger..

Etterpå dro Glenn hjem, og jeg fulgte mamma til tog-stasjonen for å hjelpe henne å bestille billett i automaten ^^ 
Dro deretter til sentrum. Var innom Extreme Fitness for å se meg litt om. Fant ett proteinpulver jeg har vurdert lenge. Fikk den for 299,- pga kort holdbarhetsdato, og fikk en evigvarende rabattkode på 20% på nettbutikken, SCORE!!

Dro også innom G-sport for å kjøpe Kari Traa tights og 2-pack trenings t-skjorter. De hadde skikkelig avslag, og jeg TRENGER tights og noen nye t-skjorter. Og heldigvis hadde Kari Traa salg.. Digger henne ^^

Beklager dårlige bilder. Det er lite med lys og vindu i leiligheten, så de blir ikke spesielt gode alle steder..


Gleder meg til å prøve i morgen :D


Elsker mine nye treningsplagg ♥


Den andre t-skjorten i rosa ^^

#KariTraa #Innkjøp #Treningsklær #Trondheim #Nanox 

I dag tok jeg meg en tur på trening, der hovedfokuset var overkropp.. Fikk inn en hard trening der, og tok litt rumpetrening som bonus.
Da jeg kom hjem kjente jeg smerten jeg hadde forje uke i bakleggen. Den har kommet tilbake.. Er skikkelig forbanna på den foten nå. Jaja..
Jeg lurer på om det kommer av den Foamroller'n jeg begynte med forje uke. For å myke opp musklene. Smerten kom etter første bruk. Og brukte den igjen i dag.
Så den blir det slutt på!

Vil også dele en sang med dere som jeg har blitt skikkelig glad i, den er av Guy Sebastian, og heter Alive. Stemmen han er så nydelig :)Her er noen bilder jeg også vil dele:


Blomsterfin i solen ♥


Gullungen vår ♥


Skylden til min leggsmerte!!! Foamroller'n.


#Foamroller #2xu #Hund #GuySebastian #Trening 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits