Ragnhild Røyseng -

I dag har jeg vært å stekt meg i solen hos mamma siden klokken 12 i dag. Jeg skal si jeg ble brent gitt. Men det gjør meg ingenting, fordi jeg vil bli brun ;)

Nå har jeg hørt at det torner av folk i nærheten, så jeg har kjørt hjem, tok ut ledningene til tv'n å satt meg på pc'n med en kakao :) Har enda ikke hørt torden jeg, men det kommer nok? Jeg har en tendens til å ikke høre det når det er på vei hit, mens de andre hører det godt. Rart det der!

Har også vært ute med kanon vår i dag. Det var heeerlig det! Jeg voktnet nemlig opp i morges med tanken på at jeg ville ut på sjøen. Tenkte umiddelbart på kanon vår og ironisk nok ville mamma også ut med den, så da ble det vi to. Tore passet på Lucas mens vi var borte. Det ble bare en kjapp tur, men var deilig uansett.. 


Dette er ikke kanoen vår, fant dette på google. + vår har 3 seter, ikke to ;)
Ja, jeg lever enda. Jeg har vært litt fra bloggen de siste dagene, men nå er jeg her!
I går var jeg en tur på bursdagsfesten til Linda, kunne ikke bli for lenge desverre. Men koste meg masse jeg :)
Lucas ble også med. Alle ville snakke med han, gi han litt kos og le litt av han.. Hehe..

Jeg og Sanna har vært på Magneten i dag. Vi handlet noe, men det var salg, så ble ikke en dyr handle tur :)

Det er også sol ute nå, så skal snart gå en tur med Lucas i det gode været. 

I dag fikk jeg sykklet for første gang i år på min skrot-sykkel. Jeg og min søster sykklet 4 kilometer, så det var ikke noe lang tur. Jeg hadde problemer da, fordi sykkelen min er ikke justert for meg, slik at det ble ekkelt å sykkle, + det var lite luft i dekkene. Og jeg tok ikke med vann, så jeg fikk litt pusteproblemer.. Sykklet ett lite stykke på Siljer sin nye sykkel for å kjenne forskjellen mellom min og hennes, og det var ens tor forskjell syns jeg. Mye enklere og bedre å sykkle på Silje sin, syns jeg.

Men nå er det gjort. Skal få noen til å fikse høyden på rattet og få luft i dekkene, så skal det nok gå greit :P

Resten av dagen vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Får se hva som dukker opp av alternativer. Akkurat nå vil jeg slappe av en liten stund før jeg evt. finner på noe annet en latskap ;)


Random bilde fra Google. Hadde det ikke vært gøy å hatt soloppgangen så nærme huset ditt? :DKom nettopp hjem fra dyrlegen med Lucas! Han har hatet på en av potene siden fredag, og det viste seg som jeg trodde, at det var infesjon i kloen hans. Nå må han gå på antibiotika i 10 dager.
Også fikk han en hormonsprøyte, for å se om han ikke blir like aggresiv som han har vært en stund.
Han er ingen aggresiv hund, men grunnen til at han har blitt litt på vakt er fordi han er litt blind på det ene øye, slik at han se skygger, nestn som det er en flue som er på øye hans. Da blir han mer på vakt om noen plutselig nermer seg han eller tar han opp fra gulvet. Han er ikke slik vær gang heldigvis. Det er mest når det er skumt og mørkt i rundt han!


På besøk hos Naboen ;p
 

I dag har jeg vært på en båt-tur sammen med pappa, Maylen, Inger Lise og Lucas.
Vi hadde så lyst til å på sjøen, så papps hentet bensin, og dro oss med :) Lucas har aldri vært på sjøen før, og jeg var litt spent på om han tålte det. Men han sov hele tiden nesten, og ingen ble sjø-sjuke, hehe.
Pappa har en sportsbåt, så den går ikke akkurat sakte :P Har aldri vært med på tur med denne båten før, så nå vet jeg hvordan det er å sitte på i en sportbåt. Det var herlig. Også når jeg nevner sportskjøretøy. Kjørte jeg faktisk sportsbilen til Inger Lise på fredag :) Det var uvant, men veldig gøy ^^
Den er tilsalgs, så om noen ønsker seg en Toyota Celica er det bare å rope ut, den koster 32-33 000 om jeg ikke husker feil, og da er omregistrering med på kjøpet tror jeg faktisk hu sa i dag. Den skal være lagt ut på Finn.no, så du finner den sikkert der. Ellers så var det autodb. 

Jeg sjønner fortsatt ikke hvordan det kan gå ann å være så syk i hode med å terrorisere sitt hjemmland. Som han sa, var det synd det som han gjorde, men det måtte gjøres.. Det er jo helt klart han har en feil oppe i hode sitt.. Det måtte jo skje Norge en gang dette også, men at en normann gjorde dette, det fatter jeg ikke!

En gammel klasseveninne er jo politisk aktiv i Ap, og hun fikk jo invitasjon til Utøya, men dro ikke. Jeg er glad for det.. Dette temaet kommer nok til å bli ett stort tema fremover i lang tid. Hele verden støtte oss, og jeg er glad for at vi ikke er alene om sorgen. Det er jo helt forferdelig det Anders Breivik gjorde.  Svikte sitt eget land på denne måten! Men jeg syns fortsatt at 21 år i fengsel er for lite. Vi skulle ha økt soningstidene. Syns livstid skulle ha vært det høyeste soningstiden, slik Usa, og sikkert andre land også har.

The City is ours [x2]

Rollin' past graffiti walls,
Billboards lighting up the block
Everyone of us on a mission
Got my whole crew by my side
Cars beep, beep when they pass us by
Now its time to get down to business

[Logan]
We pull up, open the door
All the girls, scream there they are
It's packed from wall to wall
And, everybody is calling
Here they come, it's almost time
Feel the rush, now hit the lights
We gonna get it all started

[Chorus:]
Because the night is young
The line is out the door
Today was crazy but,
Tonight the city is ours
Live it up
Until the morning comes
Today was crazy but,
Tonight the city is ours

[James]
My, my look how we roll
Was it only a month ago
Everybody said we were dreaming (ooh ooh)
Now we're here like, yeah we told ya
Still far, but we're that much closer
And there ain't no way that we're leaving (oh no)

[Logan]
We pull up, open the door
All the girls, scream there they are
It's packed from wall to wall
And, everybody is calling
Here they come, it's almost time
Feel the rush, now hit the lights
We gonna get it all started

[Chorus:]
Because the night is young
The line is out the door
Today was crazy but
Tonight the city's ours
Live it up
Until the morning comes
Today was crazy but tonight
The city is ours [2x]

[James]
We gotta believe
Its destiny calling
So night after night
We rock the whole place out
As hard as it seems
I know if you want it
Then it's gonna happen some how

[Chorus]

Because the night is young
The line is out the door
Today was crazy but
Tonight the city's ours
Live it up
Until the morning comes
Today was crazy but tonight
The city is ours [4x]

[Kendall]
The city is ours

 

<3


I går var jeg, Silje, Vegard og Mats i Sverige. Vi handlet ikke spessielt mye, men noe ble det ;) Syns den turen var gøy jeg ^^ Trengte virkelig en tur utenfor Norge i ferien min. Jeg har 2 uker igjen før jeg starter på jobb, og jeg vil finne på noe gøy resten av den. Har jo Lotta som jeg og Linda kan ri, men de dagene jeg ikke er hos Lotta er kjedlige, som regel. I dag skal Linda liggeover, og vi skal muligens i stallen og ri :D Også skal vi smake litt på cideren jeg kjøpte i Sverige skal jeg tro ;p

Det er så fint vær ute nå, så jeg skal nyte denne dagen ^^,

Harry Potter var utrolig bra film. Likte den kjempe godt :)
Men rett før vi skulle inn å hente billettene møtte jeg på en jeg aldri i livet ville se mer. Jeg har en syjt god grunn som jeg ikke trenger å hele med dere. Noen av dere hvet hva jeg snakker om, så det holder :P
Den dritten ødla dagen min. Jeg måtte bare løpe unna for å ikke gjøre noe jeg har hatt lyst til om jeg så han igjen. Hehe, ja, det er ganske alvorlig.

Menmen, nå er jeg hjemme og koser meg med lørdagssnop med Sanna og vi skal ha det gøy i kveld :D 

Om ikke så alt for lenge skal jeg og Sanna på Harry Potter Del 2. Billettene var synnsykt dyre, men jaja, det får la gå. Er så sjelden på kino så skal vel gå greit :P

Nå har vi spist middag. Jeg lagde Viltgryte til oss. Den ble ganske god. Istedet for svinefilet ble det kebab kjøtt, syns det ble godt jeg :)

Har vi planer for kvelden? Ja i grunn det..
Vi skal kose oss meg litt snop, vi skal trene, gå oss en lang tur med Lucas og bare nyte lørdagen :)

 

Nå sitter jeg her hos min mor. Vi venter på kjæresten hennes skal komme, da skal vi spise reker og sushi til middag. Gjett hvor mye jeg gleder meg?
Mamma og Tore skal reise til Nord-Norge med bil herfra i morgen, og de skal være borte i 14 dager. Da må jeg, Silje og Vegard passe på huset, plantene, klippe gresset og slike ting..  Nå sitter jeg bare på Lamebook å spiller spill..Lame, ikke sant?

 

Hei og hå!

Det er noen dager siden sist jeg skrev på bloggen, men det er igrunn fordi det har vært noe sol og har vært litt andre steder enn akkurat her på internett.. I går var jeg på byen sammen med min søster, også møtte vi på en kompis av henne, da spiste vi middag på Lille Orion etter en stund trasking :P  Da jeg kjørte hjem dro jeg rett i stallen for å ri. Desverre var Lotta utrolig sta, så ble ingen ridetur, men litt jobbing på ridebanen istedet. Men den lille traktoren dems var på ridebanen, så ble ikke fult utbytte av treninga, desverre! Også begynnte hun å nyse så inn i hakkadalen, at jeg ble nesten litt redd jeg. Også var det så varmt, at både jeg og Lotta gadd ikke spessielt mye..

I dag var jeg på byn, igjen. Men denne gangen skulle jeg i banken også møte mormor, gå en liten tur på sentret med henne og kjøre henne hjem ;p Som takk for sjøssen fikk jeg sushi, cream fresh og håndsåpe, som jeg hadde tenkt å betale selv da vi var å hendlet mat, men mormor er så snill så hun ville betale det :D
Da blir det å kose meg med Sushi i kveld igjen også da, "lykkerus". Cream Fresh skal jeg ha oppe i en gryterett jeg skal lage i morgen og håndsåpen, ja, den skal være på do, hehe..


Sushi er LIVET! Kan ikke leve uten ♥Lotta ♥


Fant nettopp en musikkvideo av en av mine favoritt guruer på youtube og Luke Conrad som jeg syns er utrolig dyktig musikker :) De synger Selena Gomez - Who says. Har aldri hørt Ingrid synge før, og ble veldig imponert :) Det er sikkert litt redigert, men uansett syns jeg det ble bra!

 

 Dette ble den nye meg, hehe!
Rett før rideturen :)


Traver på fotball-banen ;)


Skifter hand!
Ruben ♥


Lotta ♥
Her er noen bilder av dagens stall-tur :)
Dette bilde ble genialt ^^,

Har hatt en helt himmelsk dag i stallen med Linda i dag :) Vi skal også ta oss en slik tur i morgen, så håper været blir like fint som det var i dag!! Jeg har hatt en hærlig gårsdag. Det startet med å dra ned til stallen til naboen. Der koste jeg meg masse med Ruben og Lotta. Jeg ga Ruben kraftforet sitt, og Lotta fikk ekstra mye kos mens han spise ;)
Jeg skulle ut å ri på Lotta, men jeg fant ikke salen jeg bruker på henne, og måtte ta western salen på henne istedet, men såklart skal jo stigbøylene være alt for lange, og ikke gå ann å gjøre de mindre. Så jeg fant ut å sende Eieren en mld å høre hvor den vanlige salen hennes er, så skal se om jeg finner den i dag. Linda skal overnatte hos meg i dag, så hun skal være med ned i stallen og se på meg og Lotta si på banen. Men det skal ikke bli noen hard økt, fordi Lotta blir fort stiv om vi presser henne for mye. Derfor skal jeg skritte henne av ved å gå en tur over Gangstadhaugen, så hun får løsnet litt på seg ;)


Elsker den lille skapningen her ♥ Hun kan være ganske sta, men uansett er hun den beste :)

 

Klokken halv 8 ble vi på biblioteket invitert hos Liv Kristin for å feire sommerferien(som ikke alle hadde begynnt med) hehe. Jeg var den første som kom, så fikk sett litt rindt i huset. Syns de bodde veldig fint :)
Fikk også hilse på mannen hennes, datteren og ungen hennes. Utrolig nusselig unge :)
Da alle kom fikk vi servert velkomstdrikk, men jordbær i. nam nam!!
Da vi skulle spise litt ble det ost og kjeks, det var farlig godt, så jeg spiste meg god å mett ;p
Til maten fikk jeg rødvin, og den var utrolig god :) Ikke nok med det, etter en god stund bevegde vi oss til soffakroken, fikk servert kaffe og ikke nok med det, en kake ^^ Kjempe god var den, men ble veldig mett, så selv om jeg fikk lyst på en bit til, hadde jeg ikke plass til mer, hehe.. 

Nå sitter jeg her med Sanna. Her vi slapper av etter vi trente litt. Vi gikk oss en middelstur med Lucas også og han fikk hilse på Ruben, den ene hesten til naboen. De ble venner med en gang de, utrolig koselig :)

Lotta og Ruben :)

Da er det klart for Juni favoritter. Og har nye favoritter denne mnd, så her er de:

Foundation:Denne er helt fantastisk. Bare en liten negativ ting, og det er at den ikke har en pumpe.

Concealer:


Ansiktsprimer:Kan ikke leve uten!!

Øyeprimer:Likte ikke denne spessielt godt før. Men nå som jeg har milk of magnesia så funker den bra :)


Favoritt tv-serie:


Jeg bare elsker denne serien ♥


Favoritt kjendis:

Denne mnd har jeg ikke så masse favoritter, men noen nye ;)

Ja, jeg har begynnt med briller.. Disse jeg har på bilde er lesebriller, men venter også på hverdagsbrillene mine som jeg fikk bestillt i dag. Får de jo gratis pågrunn av det er slik Specsavers står for.. 2 for prisen av 1 ;) Så jeg gleder meg!


Jeg ELSKER lilla, så jeg måtte bare velge ett lilla par :) Hverdagsbrillene blir svart med noen hvite striper ;p

 

Hva syns dere?
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits