Ragnhild Røyseng -

I dag dro jeg en liten tur ned til byen for å bare traske rundt. Jeg fant ENDELIG ny hårfarge, og denne gangen tar jeg en lysere brun. Er litt spent på hvordan det vil se ut, men får bare prøve.
Vet ikke enda når jeg skal farge det, men det blir nok til uka. 

Senere i dag skal jeg å Spinn&Pump-time.. Skal bli godt å trene litt igjen, da det er noen dager siden sist jeg trente på 3T. Har stortsett bare syklet frem og tilbake på jobb.. Det er ikke nok trening for meg.
Jeg og Glenn drar hjem til han i morgentidlig. Og da blir jeg der til søndag. Så jeg tror det blir lite blogging i helga, om været blir bra. Men blir det slik som det har hvert i to dager nå, så kanskje jeg skriver ett innlegg eller to :P
I dag ble det helg for min del. Er i grunn litt slapp i dag, men har fått gjort en god del uansett.. Men så klart skulle det begynne å tordne, fint det!
Får trøste meg med to magasin jeg kjøpte i går, mens jeg venter på at Glenn blir ferdig på jobb.. Kommer vell etter klokken 18, så må underholde meg selv inntil da.
Ikke at det er så mye å finne på her akkurat nå, men må dra over gulvet en runde. Men først litt magasinlesing..
Kjøpte også en 5:2 diett-bok i dag.. Jeg skal ikke bruke den til slanking direkte.. Men det var noen nyttige oppskrifter der som jeg kunne tenkt meg å prøve.

Ellers så drar jeg til Glenn i morgenkveld, og blir der til søndag :) Så får man se hva vi finner på.. 

I dag var det min andre arbeidsdag. Og syns den gikk veldig bra :) Etterhvert kommer min bedre halvdel, så frem til da skal jeg gjøre litt husarbeid!
Først en liten pust i bakken, så setter jeg i gang. 
I morgen er det siste arbeidsdag før jeg tar helg, så får jeg se hva den bringer. Skal mest sannsynlig være hos Glenn fra fredag av, så det skal bli bra :) 

Ellers har min kjære bestevenninne bursdag i dag.. Gi henne en hilsning på bloggen hennes, så blir hun vell glad :D
Uka's sang:


Uka's film:

Thor 1 og 2 :D

Uka's tv-serie:


Uka's happening:

Gokart kjøring :D

Uka's innkjøp:

Min nye kjole :D

Uka's quote:


Uka's duppeditt:

Digger dette pulsbelte til Pulsspinn trening :D


Jeg har hatt en fantastisk uke. Den har jeg tilbragt mesteparten hos Glenn :) Lucas liker seg også hos han, og det gjør meg glad :)
Har ikke hatt tid til å blogge, så jeg kommer nok ikke til å blogge like mye som før lengre. Jeg skal prøve, men det spørs nå når jeg starter jobb igjen,
I dag er det min første dag som butikkmedarbeider hos Norli Bokhandel, så jeg er spent..
Etter jobb i dag må jeg en tur nede i sentrum og få G-sport til å hjelpe meg med sykkelsete mitt. Montere det slik at jeg slipper å sykle uten sete. Jeg må nok gå til jobb i dag. 

I går var jeg, Glenn, Bjørnar og Katarina på Gokart og Bowling.. Det var sykt gøy :D Jeg og Katarina vant over guttene våre i bowling, mens de slo oss i Gokart!
Etterpå ble det grilling hos Bjørnar og Katarina. Også så vi på RBK-kamp, som ikke endte så bra.. Også dro jeg hjem..


(Kilde: Google)


 

Serriøst som jeg digger livet for tiden. Har aldri hatt det så bra som jeg har det nå, og det fine været gjøre det bare enda bedre :D
I dag har jeg hvert på makspuls test, og er fornøyd med resultatet. Dro derretter en tur til Lade Arena og City Lade for en liten handlerunde.
Jeg skulle i hovedsak finne meg ett nytt sykkelsete da mitt har falt av. Så da var det nok like greit å kjøpe nytt ^^ Også skulle jeg en tur på Coop Obs, så fikk gjort det jeg skulle, pluss litt mer ^^

I morgen skal jeg og Glenn på strandbursdag i Malvik, så det skal bli spennende. Da skal jeg nok ta i bruk min nye sommerkjole som jeg kjøpte i dag :D
Nå skal jeg begynne med middag.. På menyen i dag er det chillimarinert laks med søtpotet og cottage cheese og litt salat.. Det skal bli godt med noe mat, ettersom jeg ikke har spist på MANGE timer.
Til dessert har jeg vannmelon og bær :) Skal spise den ute i paviliongen tenker jeg. Det skal nytes maksimalt ♥
 

Dagens innkjøp i bilder:


Ny sommerkjole. Jeg ELSKER den ♥

Elsker denne toppen. Har den i lilla fra før, så MÅTTE ha en i coral også :)

Nytt sykkelsete(Mitt datt av)sandaler og Creatine for å bygge muskler :D

 

Ha en fortreffelig dag videre :D

I går dro jeg og Lucas til Glenn og var der til i dag! Lucas likte seg ganske bra der, og det gjorde jeg også :) Vi gikk en middels tur med Lucas, lagde oss kylling-wok til middag og så en film :)
Vi begynte også å se Buffy The Vampireslayer fra starten av. Elsker den serien, så det var stas å begynne å se den igjen!
Da jeg og Lucas kom hjem i dag gikk jeg meg en tur til Rema for å handle litt frukt, bær og litt drikke.. Etterpå vannet jeg plantene både ute og inne, også ga jeg gnagerne her i huset mat og drikke.
Så nå er alle fornøyde :)

I morgen skal jeg på Maxpuls test med treneren min. Etterpå tar jeg meg en tur til Lade for å se etter ett nytt sykkelsete og noe annet småtteri. Også blir det enda en tur til Glenn etter han blir ferdig på jobb i morgenkveld.

Skal snart lage meg middag og se en film. Så resten av kvelden går nok til latskap. Har fått gjort mye produktivt i dag og hvert ute store deler av dagen, så nå fortjener jeg en pause inne! 

I går kveld bestemte jeg meg for å sykle til Ila. Det har jeg vurdert helt siden jeg flyttet til Trondheim. Og i dag ble det en sykkeltur ned dit :) På turen dit er det storsett bare nedoverbakker og flate bakker, så det var turen hjemmover som gjorde det til en deilig treningsøkt. Det er litt over 30 grader ute, men det var utrolig godt uansett.. Etter økten lagde jeg meg en deilig proteinrik yoghurt, med banan og nøtter..
Også vannet jeg plantene ute og ga kaniner og marsvin mat og vann..
Solte meg også en stund etterpå, til jeg tok en pause og lagde nydelige vafler. Gluten og sukkerfrie selvfølgelig. De ble ekstremt gode.
Etterpå solte jeg meg enda en god stund, leste også en del i boka jeg leser.

Nå har jeg enda en pause. Og skal slappe av litt inne en liten stund før jeg går meg en lang tur med Lucas.. 

Noen bilder jeg tok på Ila:Vaflene jeg bakte:


 

Uka's musikk:

l1liz9jQC2I

bqIxCtEveG8

Uka's snacks:

Elsker Yoghurtnøtter :D

Uka's bilde:

Meg og min bedre halvdel :)

Uka's film:

Shark Night :)

Uka's Tv-serie:

Begynte å se Hemlock Grove uke 29. Liker det jeg ser :)

Uka's quote:

Uka's frukt:

Blitt hekta på melon ^^,

Uka's treningstur:

Syklet til Ila og hjem igjen. 11,4 km :)

 

Nå har familien jeg bor hos dratt på Cruise, og skal være borte i 14 dager. Jeg har da huset helt for meg selv, og syns det skal bli deilig :)
Jeg skal passe dyrene og plantene for dem i en uke, også kommer en venninne av eieren å tar siste uka. Syns det er det minste jeg kan gjøre for dem når de er så snille mot meg :)

Her er det også utrolig varmt. Ihvertfall 25 grader og full sol..  Så har ligget ute å solt meg en stund nå. En pause er nok nødvendig, så skal jeg steke litt igjen snart..Ha en fin lørdag videre!!

Nå har jeg kommet hjem fra ferie hos mamma. Vi ble en hel uke, da Glenn likte seg godt der :) Vi skal ta oss en tur igjen til høstferien vil jeg tro, så da er det bare å lade opp til neste tur!
Etterhvert skal jeg ha meg litt middag, også blir det å se Teen Wolf og kanskje en film etterhvert.

Her er noen bilder fra ferien:

Meg og min kjære :)

Mamma spiller på tørrsild for Lucas :)


Er skikkelig sliten, så jeg sier bare god helg til dere alle :)

I går var det slektstreff hos hos. Fikk sett mange fra slekten og storkoste meg :) Glenn likte seg også utrolig godt her, så han kunne tenkt seg å flytte hit :)
Vi grillet i hagen til mormor og morfar, og spilte på tørrsildhode og gitar.. Gikk også en tur ned på kaia, der det var gratis inngang i går ;)
Kjørte hjem Silje og Kim Ove som kom hjem fra syden i går. Så det ble seint i går^^ Slik kan det gå når man har det gøy ♥

Det blir også slik at vi blir noen dager ekstra. Vi reiser muligens sørover igjen på fredag.. Så da får Glenn sett mer av hjemplassen min :)
Det var ekstremt varmt i går også. Knall sol, men også torden og lyn. Så temperaturen var høy nok ^^

Ble også tatt en del bilder og videoer i går, men det er ikke noe jeg legger ut på nett.. Ikke sikkert alle vil publiseres, og det respekterer jeg :) 

I dag er det pakke-dag. Jeg og Glenn drar nordover til min mor i morgen, så da må jeg få pakket alt i dag. Skal en tur på trening i kveld når varmen har dempet seg litt mer, ellers har Glenn formatert pc'n min, så nå er den tom og nesten som ny.. Tror ikke jeg tar med pc'n oppover, så det blir ingen blogging(om jeg ikke låner mamma sin pc).

Jeg er spent på hvordan det blir å ta med Lucas i bussen og på toget i morgen. Det det er mer å drasse med, men sånn er det når man har hund.. 

Har blogget ganske lite denne uka, da jeg har hatt besøk av Glenn i flere dager :) Han skal være her til i morgen, så drar han hjem for å pakke til vi reiser nordover på fredag :)
I dag var jeg på ett lite jobbintervju, som gikk bra :) Er til vurdering til runde nr. 2, så jeg krysser fingrene!

Møtte også Glenn og svigermor etterpå. Glenn skulle få litt nye klær, og jeg ble gjerne med. Jeg fikk også klær av henne, så jeg ble veldig takknemlig for det :) 
Hadde sett etter en ny sommerkjole lenge nå, men har ikke funnet noen. Så endelig fant jeg en nydelig knallgul kjole, som svigermor syns var nydelig på meg :) Så hun endte opp med å kjøpe den til meg, samt en ny topp :) Det ble bursdagsgaven min fra henne ^^ Selv om jeg ikke har bursdag før i November.. 

Glenn er på jobb nå, så jeg dro en tur på trening. Men den ble meget kort. Jeg fikk så enorme magesmerter, så jeg måtte bare bryte av etter 20 minutter. Utrolig kjedelig, men sånn er det bare noen ganger.
Skal gå en tur sammen med Glenn før vi har i oss noe middag senere. Så får trøste meg med det. Formen er fin nå, så jeg tror faktisk det bare var varmen som kunne til dette. Det er 34 grader her, så det er ikke rart man blir litt rar i kroppen av det.
Vell, tropevarmen fortsetter. Og den er her for å bli en stund :P I dag har jeg ikke gjort stort mye. Glenn skal være her i noen dager, så kjeder meg i hvertfall ikke :)
Han dro på jobb for litt siden, så til han kommer hit igjen i kveld skal jeg en tur på trening. Blir ikke ei lang økt i dag, men skal få litt trim unnagjort selv om varmen tar knekken på meg!
Skal også på jobbintervju i morgen eller på onsdag. Så det skal bli spennende :)

Grillingen i går var koselig :) Vi grillet inne, men koselig var det uansett :) Fikk servert en nydelig laks, så den håper jeg at jeg kan få smake igjen snart :)
Fikk med oss kylling og grønnsaker hjem hit, så det skal vi ha til middag i kveld :)

Kinoen var også bra :) Var stilig å se den i 3D, det er noen år siden sist jeg så på kino.
Uka's musikk:


Uka's tv-serie:

Endelig har sesong 4 startet ♥

Uka's happening:

Vg-lista i Trondheim :D

Uka's snacks:

Denne proteinbaren var god :)

Uka's innkjøp:

Mine nye joggesko.

Uka's duppeditt:

Veldig snedig om mobilen lader ut og du er uten strømtilførsel :)

Uka's quote: 

I dag skal jeg på grilling hos familien til min kjære :) Etterpå skal vi på kino å se Dragetreneren 2! Det gledes :D
Etterpå tar vi turen hjem hos meg og er der resten av dagen. Det er også ikke lenge til vi reiser nordover til min familie. Så da får dem hilst på Glenn også ^^ Er litt spent, men tror nok de vil like han :)

Har nesten ikke sovet i natt, da vi har hatt tropenatt.. Det var sannelig ikke godt. La meg før alle andre i huset også, så jeg hørte dem ett godt stykke utover kvelden.
Pluss naboene var litt bråkete. Huff.. Klokken gikk EKSTREMT sakte i går, så jeg gadd ikke være oppe lengre enn klokken 10 i går. 

Nå sitter jeg med frokost og skal snart ta meg en dusj, før jeg ordner meg for dagen. Tar bussen rundt halv 3 ned til Glenn. Så blir grillingen klokken 16 og kinoen begynner 18:20 ;)
Den er i 3D, så det skal bli stilig å få sett den da. Har ikke sett 3D filmer på LENGE.

Har dere sett Dragetreneren 2?
 

I dag har jeg hatt en fin styrke økt.. Selv om jeg ikke var helt i toppform. Følte meg slapp og ekstremt trøtt.. Men det gikk seg til etter at jeg begynte med økten. Nå er formen på topp, men enda er jeg trøtt^^
Skal snart gå en tur rundt Haukvannet med Lucas, og selv om det er ekstremt varmt her i Trondheim.

Ble også noe fornøyd med knebøy-økten min i dag. Gikk fra å løfte 25 kg til 30 kg vekt idag! Det kjentes godt :) Markløft er jeg fortsatt på 25 kg. Men kjenner jeg kan legge på litt mer etter hvert!

Ellers så skulle jo Glenn komme i dag. Men han måtte hjelpe moren og stefaren med noe oppussing. Jaja, han kommer uansett i morgen, så jeg får vente til da ;)
Men hva jeg skal finne på i dag jeg, det har jeg ingen peiling på.. Frister ikke å være inne, og ute er det ikke så mye å finne på alene i dag, bortsett fra å gå Haukvannet, som jeg snart skal gjøre :P
Blir mest sannsynlig å lese bok på altanen og brenne i solen :) 

Noen som har forslag til gjøremål?
Endelig fredag!

Denne fredagen så langt har bestått av trening fra morgenen av. Deretter dro jeg en tur til sentrum etter dusjen. Skulle bytte inn en trenings-bh og kjøpe nye joggesko. Hadde også planer om å finne en sommerkjole, men de jeg så på var litt for dyre. Så det ble ingen denne gangen!
Joggeskoene kostet bare 99 kr så ble fornøyd med prisen der ^^ Ellers så gikk jeg bare å trasket på Trondheim Torg og litt her og der andre steder, bare for å ha noe å gjøre.

Resten av dagen blir vell ikke det store å finne på. Mulig jeg går Haukvannet med Lucas etterhvert, ellers tror jeg ikke jeg skal noe mer!
Glenn kommer i morgen, og blir til mandag :) Så det ser jeg frem til!
Skal spandere på han Dragetreneren 2 i 3D på søndag, og har reservert sofa-seter til oss ^^ Så det skal bli koselig :)


Trengte noen friske joggesko, og endelig var disse på salg ^^,
I går var det Vg-lista i Trondheim. Jeg dro dit sammen med kjæresten :) Vi fikk komme inn i Golden Circle avdelingen og sto fremst sammen med mange hylende tenåringer^^
Vi var ikke der til slutten, da jeg fikk sett det jeg kom dit for ^^ Så da bestemte vi oss for å dra. Kom dit for å se Katastrofe, Omer Bhatti og Juice Crew. De var syyykt rå i går :D
Fikk også sett hvor lav Omer er i virkeligheten.. tror faktisk han er litt lavere enn meg.. WOW.
Det er også snart en uke til jeg og Glenn drar nordover til mamma.. Syns tiden går litt for fort noen ganger :P Min søster drar til syden i natt, og jeg misunner henne ekstremt.

Her er noen bilder fra i går:

Katastrofe, Staysman og Lazz åpnet showet :)

Oslo Ess :)

Omer Bhatti ♥

Omer Bhatti og min favoritt danse crew, Juice Crew ♥


Oh yes :)I dag er det Vg-Lista i Trondheim, og jeg skal selvfølgelig dit. Også i vant jeg jo Golden Circle billetter, så må jo bruke dem :)
Rundt klokken 15:00 drar jeg ned til byen for å hente dem. Også blir det å få i seg litt mat på Wok away før jeg må bevege meg til scenen.
Gleder meg til å se Omer Bhatti.. Han er sykt rå :) 

Skal straks på trening, også må jeg vaske gulv før jeg begynner å gjøre meg klar til å dra nedover ^^

Håper jeg treffer Linda & Co på Torget i dag. Savner henne STORT ♥


Tatt sist hun var i Trondheim :D

Noen flere som skal på Vg-Lista i kveld?

Var hos legen i dag og han sammenlignet meg med en toppidrettsutøver. Syns det var litt stas jeg ^^
Vi fant en løsning på det jeg kom dit for, så jeg satser på at det er det rette for meg. Ellers må jeg vell en tur dit igjen.

Ellers, så kom sola i dag. Det er god temperatur ute og har unnet Lucas en tur rundt Haukvannet. Snart blir det trening en tur før jeg lager meg middag.
I morgen er jeg fullbooket hele dagen. Klokken 15:00 drar jeg ned til sentrum for å hente billettene jeg vant, deretter skal jeg kjøpe middag på Wok away litt før jeg må være på torget for å slippe inn på båsen til konserten begynner.
Håper Glenn blir ferdig til rett tid på jobb, så får han den andre billetten min :) Gleder meg til å få sett Omer Bhatti, han er rå :)

Håper også på at Linda klarer å komme seg hit i morgen. For er LENGE siden jeg har sett henne.. Satser på at hun får seg skyss nedover..
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits