Ragnhild Røyseng -

I går kom min kjære nye pc i posten.. Elsker den så langt :D
Hadde også en god dag på jobben, så humøret var på topp i går! Fikk mye skryt av kundene våre for at vi har hatt det så rent på treningssentret i sommer.
Vi unge har stått på mens sjefen og de faste ansatte har hatt ferie. I går kom sjefen fra ferie, så fikk snakket litt med han etter ei treningsøkt.
Har bare to arbeidsdager igjen, så tar jeg ferie.
Spania og Kiel, here we come :D


Lenova Z50 g-force. i Følge noen datanerder Glenn kjenner er denne ganske bra :) Takk for hjelpen med å finne pc til meg ♥

Nå har jeg kommet hjem fra en deilig styrkeøkt på Sats, og snart blir det litt lunsj før jeg sykler til Lade på ett møte, og rett hjem igjen etter det.
Dit og hjem blir litt over 1 mil, + de ca 7 km jeg syklet nå.. DEILIG!

5rO9X_J3Uk
Deilig med en proteinshake etter en lang styrkeøkt :)

I dag og i morgen har jeg og Glenn bagasjekjøring for SAS. Vi vet ikke enda hvor mye bagasje som vi skal kjøre, og hvor langt det er mellom hver.
Vi skal ringe inn i 5 tiden for å høre med dem. Ellers, snart skal vi ha Spare Ribs til middag, og se en film før vi må dra nedover til Værnes.
Vi har i dag hvert en tur i sentrum for å finne noe til Pc'n til Glenn.. Også var jeg en liten tur på Sirkus Shopping, mens Glenn fikk ett medisinoppdrag.


Regnbuen tidlig i morges :)

God Helg!

Nå har jeg hatt min siste arbeidsdag denne uka, men samtidig ikke.. Glenn og jeg skal kjøre bagasje for SAS i helgen, så blir lite avslappning, om vi får masse eller lange turer.. Men på ett vis er jeg glad for at vi har kjøring i helgen. Er lei av å sitte hjemme i sofaen å ikke gjøre en dritt.. Så jeg gleder meg :)

Hadde en fin dag i dag, så humøret er på topp.. Etter jobb syklet jeg til Europris og XXL.. På XXL hadde de ryddesalg, og jeg fant noe jeg har ønsket meg lenge der.. En Gymball, og den kostet bare 120 kr.. Denne er fra Reebok og er 55 cm. Den minste man får kjøpt. Er fortsatt nybegynner i Gymball-trening, og har forelsket meg i øvelsene jeg gjør på den på treningssentret.. Nå kan jeg gjøre de hjemme også :D Har økt til 65 cm ball på trening, men det er alltid smart å variere, så 55 og 65 cm er en fin ting å variere på.. Europris skulle jeg kjøpe hårfarge.. Fant ikke fargen jeg bruker, så jeg gikk ett hakk mørkere..

Syklet deretter hjem, luftet Lucas og satte i gang med å blåse opp Gymballen.. Evighetsjobb, og slitsomt for pusten, haha.. Den er ikke helt ferdig oppblåst enda, men den oppgaven tar jeg når jeg har fått igjen pusten!Vurderer nå å vaske gulv og bord.. Glenn kommer ikke hjem før om en stund, og middagen blir når han kommer hjem.. I dag blir det så enkelt som tomatsuppe.
Jeg har min kjære glutenfrie med egg og gressløk. Og Glenn har sin vanlige med makaroni og egg..

Ikke minst har jeg bare tre arbeidsdager igjen neste uke, så har jeg ferie :)
Og om litt over en uke drar vi til Spania og Kiel.. Vi gleder oss som bare juling begge to.. Sol, sommer og kjæresteferie.. Det er livet det ♥

#Spania #Gymball #XXL #Europris #Helg #Kiel #Kjæresteferie #Kjæreste

Veldig lite som skjer for tiden. Derfor lite blogging fra min side.. Gjør ikke annet enn jobb, trening og diverse annet.. Så ikke mye å blogge om..
En ting er det å se frem til, og det er at om to uker ligger jeg og Glenn ved strandkanten i Spania og nyter livet.. For her i Norge finnes det ikke sol.. Det er ypperst sjeldent.

Ellers er det snart bryllup, neste helg, Blir spennende.. Har enda ikke bestemt meg om jeg skal ta med kakene i fryseren, da bruden ba meg lage min egen dessert.. På grunn av min allergi.. Vi får se hva det blir til...

Nå ligger Hvalbiffen som vi skal ha til middag i dag å venter på Glenn skal komme hjem.. Vi tok opp rester fra Glenn's bursdag, så satser på at det smaker like godt som det gjorde den gang.
Vi skal ha makaroni ved siden av denne gangen, istedet for potet eller fløtegratinerte poteter.. Så det glede :)


Hvalbiff er godt :)

I det siste har jeg blogget veldig lite. Har ikke hatt tid, rett og slett.. Og når jeg ført har litt tid på kvelden orker jeg ikke :/
Har noen bilder fra helgen jeg tenkte å legge ut, så får vell legge de inn i dette innlegget!
Var hos min mor i helgen, og da var det Skjelvågendagene.. Pluss fikk treffe igjen litt slekt. Ble også en våt affære på lørdag. Bevis ser du på bilder under..
I går fikk jeg dato på når jeg skal mandelopereres, så nå er det bare å gruve seg frem til september..

Har også for første gang passet 5 barn fra 1 til 6 år for første gang på jobb.. Barnepasseren kom ikke, så jeg måtte steppe inn.. Heldigvis gikk alt ganske bra, men å bli spontant satt til slike ting er jeg livredd for.. Er ikke flink med barn, og er heller ikke vant til de. Disse barna er heldigvis godt omtalt på Sats, så hadde ikke så mye å gruve til.
Han på 1 år er noe av det søteste jeg har sett og hvert borti.. Han og broren er halvt afrikansk, med norsk mor. Ogås var det ei jente på 6 år som pratet hull i hode på alle oss..
Og en annen 6 åring som liker å tulle med folk. Han hadde meg seg søsteren på 4 år. Så jeg fikk prøvd meg i barnerollen kan man si.. Satser på at det går like bra neste gang..

Bildene:


Kjøpte meg to nye krimbøker jeg har ønsket å lese lenge.

Det ble reker hos mamma, sammen med tre av hennes venninner :)

Vi krabbefisker med Kevin(Sønnen til min søster's samboer).

Her er vi på tur ut med vannscooteren til Kim..

Rett før det skjer..

Her hadde vi veltet med vannscooteren.. Jeg svømte til brygga, mens Heidi kom seg på en båt.

Kom meg hjem, kliss våt..

Ja, vi veltet fordi Kim bestemte seg for å tøffe seg litt.. Ta en 360 flere runder rundt, og der sa det "plopp".

#Vannscooter #Helg #Skjelvågen #Inderøy #innkjøp #Uhell #Krabbefiske

Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager.. Men har rett og slett ikke hatt noe lyst. Lite har skjedd også, så ikke mye å skrive om..
De siste dagene har jeg bare hvert ute i solen(I helgen). Vi kjøpte oss utebord, så nå fikk vi endelig testet det ut :)
Vi var også å solte oss til sviger's, etter å ha vannet plantene.. Skulle klippe plen også, men ble for varmt.. Så det må vi få til fortest mulig.

Til helgen skal jeg til mamma. Glenn får en kompis på besøk, så han blir ikke med.. Det er søskenbarntreff og Skjelvågendåggån hos mamma, så får vell dra dit ^^


Litt for mye gress ;/

Koser oss med lunsj ute :)

Utsikten vår fra hagen :)

Nå sitter jeg med lunsj, og lurer på hva jeg skal finne på i dette tunge og kjedelige været. Gidder ikke sitte inne å late meg.. Må finne på noe annet..
Kanskje en gåtur til Lade? Eller bare en lang gåtur?

#Solskinnshelg #Kjedsomhet #Innkjøp #Inderøy

Var å handlet ny ryggsekk i går, da min forje har gått opp i sømmene.. I dag fikk jeg en Nike veske på 70% avslag på jobb, så da måtte jeg bare.. Den er utrolig snedig de dagene man har litt mye å bære på :)

Ellers i dag har jeg og min kjære bestilt 1-ukes tur til Spania, Palma De Mallorca.. Så det blir min 3 gang i Spania. Har hvert to ganger i Alcudia før, da jeg var liten..
Etter vi har kommet hjem skal jeg i ett møte dagen etter, også reiser vi dagen etter der igjen til Kiel.. Haha, travel, men en velfortjent ferie :D

Innkjøp:


199 kr hos XXL.


120 kr hos Sats :)

Noen fler som skal til varmere strøk i sommer?

 

#Syden #Spania #Innkjøp #Kiel #Sommerferie

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits