Ragnhild Røyseng -

I dag skal jeg overnatte hos Sanna og Kristine. Så jeg har ingen internett før i morgen når jeg kommer hjem. De har nettopp flyttet inn i leiligheten sin, og har enda ikke ordnet internett.. Men jeg klarer jo meg uten noen dager jeg, det er ingen problem for meg :) Men om det er noe får jeg sikkert låne den mobile internett saken til Sanna og låne pc'n hennes :P

Akkurat nå skal jeg ta meg en dusj, spise frokost og rydde litt..
Ja, og. På torsdag møtte jeg Atle Pettersen, igjen. Digger den kar'n!!
Først ble det konsert, han stagedivet rett nedsiden av meg, fikk tatt på armen hans der det var mye svette. Deilig ja;)
Også etterpå skatet han med en liten gutt, vi heiet på Atle såklart, og han vant :P
Vi fikk tatt ett bilde med han etterpå, og en fiiin klem fikk jeg også:) Sa jeg skulle stemme på han på Skal vi danse, og denne gangen skal han komme på 1.plass :P Det lovet jeg han! 

Da skal jeg om ikke så lenge kjøre på jobb i Mosvik. Blir en kjedelig kjøretur, som vanlig. Er ikke så glad i å kjøre dit, spessielt ikke så tidlig på morgenen.
Etter jobb idag blir det litt travelt. Jeg skal ha møte/fremvisning sammen med Janne.  I forbindelse med LR.
Men kommer det noen fler? Det er jeg ikke sikker på..

I morgen er det konsert med Atle Pettersen og Erik og Kris. Jeg gleder meg masse :D Har jo treft Atle før, han er digg btw :)
Erik og Kris gleder jeg meg til å treffe, digger musikken dems :) 

I kveld er det første musikkøvelse etter sommerferien. Er litt spent på hvordan det blir, om det kommer nyemedlemmer og hva vi skal spille.. Jeg vet vi skal ha Queen musikk, men er usikker på når vi skal begynne med det..

Min favoritt sang av Queen. Denne har jeg spessiele minner fra. Sommermusikkskolen for en del år tilbake :)

 

I dag er jeg veldig sliten. Har vært supertrøtt i hele dag, litt slapp og igrunn litt lat etter jobb i dag.
Tror ikke jeg skal gjøre noe idag. Får se om formen endrer seg litt snart da, men må uansett ned hos mamma en tur for å hente noen papirer. Må vell gjøre det med en gang, så er jeg ferdig med det!

I går såg jeg fangene på fortet, og der var Tommy Fredvang gitt.. Han er digg, men synd de tapte :-(


Tommy på sitt beste ^^
 

I dag er jeg helt utslitt.. Føles som jeg har gått ut på dato!
Det var ikke lett å få jobba så mye i dag, desverre. Men fikk merket en hel del med bøker, og det er det jo bestadig noe å gjøre på ;)

Jeg måtte på byen etter jobb idag også, huff.. Igår kveld røk nemmelig sjøtledningen min, slik at jeg ikke fikk støm til pc, skriver og lampen.. Det er ganske dumt igrunn :P
Derfor måtte jeg ivei å kjøpe ny, også ett febermål, det er lurt å ha :P Fikk også kjøpt en arkiverings kompode, der jeg skal stappe sminken min i. Den var på tilbud til 199 kr. Hadde lett lenge etter en slik en, så endelig hadde Ciro det ;)

Har også fått meg ny jobb.. Som selger i firmaet, LR. Vi selger helt naturlige, sunne produkter som gjør underverker. Det er IKKE noe jeg bare sier. Disse produktene har blitt godkjent av høyeste hold(leger og slikt) og har fått 2 stempler på bevis at disse er helt supre varer :) Disse stemplene har ingenting i Norge. Disse produktene er lagd i Tyskland, og blir sendt på godkjenning hver år for å se om de fortsatt har samme gode kvalitet og virkning :)

Har har allerede prøv ut noe av det vi selger. Som Aloe Vera juice'n. Den hjelper på alt mulig. Resultatet kommer nok ikke med en gang, men jeg kan allerede kjenne fordøyelsen min bli bedre, og det er ett stort + for meg. Har også prøvd ut whitning tannkremen, den syns jweg funker godt. Tennene mine er ikke like gule lengre ;D
Også en spray som åpner opp porer, fjerner bakterier og mm. med etterpåføring av en thermo-gel som hjelper på smerter i ledd og muskler. Den sprayen jeg nettopp nemte hjelper også mot vond og slimette hals. Noen få spruter i munnen og om noen minutter er alt bra. Har prøvd det selv med slimette hals, og virket utrolig fort på meg :) 

Nå er jeg på fest hos Hanne og Hans :) Kommer flere snart, så blir vell liv snart :b

God morgen!

Fikk lyst til å blogg før jeg drar på jobb.. I dag blir det å vaske ferdig barneavdelingen, satser på å bli ferdig i dag. Alle annsatte fikk noen oppgaver hver for å vaske hyller og slikt i sommer. Som en sommer-oppgave.
Jeg fikk å vaske hyllene på musikkrommet og barneavdelingen. Det er en stor oppgave og gjøre, men en nødvendig en også..
Kanskje etter jobb i dag skal jeg en liten tur på martnas-gaten. Om jeg årker! Hvis ikke tar jeg en tur med mamma i morgen ;)

Syns martaen i Steinkjer blir bare dårligere og dårligere for hvert år. Verdens dårligste tivoli(Hugo's) og liite spennende boder i gatene. Masse jallabutikker som har masse rart, men er ikke helt meg å kjøpe fra slikt. Kommer litt ann på hva de har da.. Liker jo ringer, smykker å slikt. Og de lange godis-stengene er jo deilig da :)

Skal forhåpentligvis overnatte hos pappa i morgen. Skal ringe han i dag for å høre litt mer med han.. Lucas blir ikke med denne gang. Han skal min mor passe ;)
  

video:demi lovato skyscraper


Demi's nye sang og musikkvideo. Den er så trist, men en utrolig bra låt :)

Bryluppet i går var helt nydelig :) Bruden tok pusten av alle sammen, ikke minst hennes brudgom. Jeg ble missundelig på kjolen, den var nyyyydelig ♥
Det var en kjempe rørende sermoni. Håper det ikke blir for lenge til neste brylupp, hehe!

Jeg velger å ikke legge ut bilder av brudeparet og slikt, men dere kan få se noen bilder fra kvelden ;p


Vi brukte bunaden fra sermonien til middagen ble ferdig, så skiftet vi om.


Vi kjørte bak denne politibilen i 20 minutter. Måtte bare ta ett bilde :P


Her drikker vi velkomstdrikk ;)


Silje og Vegard på middagsbordet!


Posering på Volvo'en til Vegard. Det er egentlig meg og min stemor som sitter på bilen, men valgte å ikke ta med henne ;p


 

Etter jobb i dag dro jeg og min søster på en liten by-tur. Vi skulle handle det siste som trengtes før bryluppet til Nina imorgen :)
Jeg ble satt i stolen på Kicks, slengt på en lepestift som jeg normalt ikke går med, fordi den er for *Pow* om dere skjønner?
Jeg trengt en lepestift til dagen i morgen, og hun sa jeg passet kalde farger. Og valgte Crisp fra makeup store. Den ser skikkelig rød ut i tuben, men på leppene blir det mørkere rosa med en kald lilla tone i seg. Den var nydelig på, og fikk masse komplemanger på veg ut fra Kicks :) Jeg kjøpte lepestiften, så i morgen blir jeg sneksy, som jeg seier, haha.. Skal ha gråfarger til øyenskygge, og vannfast eyeliner og mascara ;)


Skremmene farge, ikke sant? Men såå fin på leppene :)


 

I dag har jeg vært hos pappa en tur. For å planlegge litt mer om bryluppet til Nina og Stig. Jeg og Silje har kjøpt bryluppskort, og gaven er forlengs klar ;)
Har også trent Jillian Michaels 30 days shread. Er på dag 1 nå, hehe.. Jeg fikk ikke begynnt i går, så det ble i dag.
Har tatt meg 1 mnd fri fra 3t, så jeg tenkte jeg skulle teste ut dette, gå ned 20 pounds(9 kg) på 30 dager.. 

I dag sto jeg opp klokken 06:00 for å gjøre meg klar til jobb etter ferien. Fikk ikke sove i natt, så fikk vell kanskje to timer med søvn?
Jeg elsker å ha ferie, men samtidig er det godt å komme tilbake til de vanlige rutinene mine. Kroppen blir så my bedre når man stir opp tidlig, og har en jobb å gå til ;) Jeg liker å sove lenge, men ikke for mange timer. Det tåler ikke kroppen. Jeg blir spyklein, slapp og døsig av å sove eller være oppe for lenge. Trust me, har prøvd begge deler, og kan ikke fordra det!

Klokken 17:00 i dag dro jeg og mormor til dyrlegen med Lucas. Han hadde haltet noen dager på en annen fot denne gangen, og jeg fant ut i går han var knallrød ved den ene puta under foten. Det viste seg å være en stor byll, så han måtte dopes ned, å stikke hull i "synderen".. Han hadde også feber, og det var pågrunn av byllen..
Hadde det ikke vært for at Lucas enda gikk på antibiotika hadde det gjort enda vondere hos Lucas, så er gla det skjedde når det skjedde. Fikk også en ny plate antibiotika, så han må gå på den en uke til..


Slik ser han ut når han er dopa, bare noen hakk værre ;p


  

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits