Ragnhild Røyseng -

I kveld skal jeg på avsluttningsfest for meg og Karianne sammen med jobbgjengen :) Karianne slutter hos biblioteket og det gjør jeg også, men om 14 dager. Det blir veldig trist å forlate denne herlige gjengen, men skal jeg få meg en bedre betalt jobb, så må jeg bare hoppe ut i det.
Å jobbe på biblioteket har vært den beste tiden i min karriere.. I motsettning til de andre jobbene jeg har hatt er denne klart den beste! Trivelige kollegaer, ett herlig miljø, sosialt og lærerikt..
Men de blir ikke kvitt meg så lett, haha.. Jeg skal nok komme på besøk så often som jeg får tiil, og låne bøker skal jeg jo også fortsette med:)

Klokken 19:00 skal vi spise middag på Rødbrygga, etterpå drar vi til Marit på kaffe og dessert :) 

I dag skal jeg farge håret. Har fått gjort noe husarbeid, og har igjen oppvasken(som jeg må ta ved hånd hver dag). Tar meg bare en liten blogg-pause så starter jeg igjen..
I morgen etter jobb skal jeg og Karianna være hovedgjester i festen vi skal ha på jobb.. Vi skal nemmelig slutte på biblioteket og de andre ville ha en skikkelig hadet-fest for oss, som jeg da syns er veldig snillt :)
Det er alltid gøy å ha sammenkomster med dem, så en siste en hadde vært bra :)

Skal også ivei på visning på tirsdag. Skal ikke kjøpe det da jeg ikke har råd, men vil gjerne se det likevell.. Skal uansett til Grethe å kjøpe kaffekapsler av henne da hun ikke bruker alle hun får tilsendt hver månde.. Fikk søsteren hennes sin kaffemaskin her om dagen, og for å lage kaffe og te må vi ha en forhandler for å kjøpe det fra. Derfor sa Grethe jeg kunne kjøpe fra henne de hun ikke bruker, og det syns jeg var en god deal ;) 

I går var jeg på trening med Sanna, vi holdt på en god stund, og jeg sier deg, i dag kjenner jeg det.. + jeg trente Jillian's Ripped in 30 etterpå..
I dag dro vi på Oftenåsen, gikk den lengte veien opp, også den korte ned.. Så nå ble stivheten min enda litt værre, hehe..

Fikk også vite i dag at en 9år gammel gutt som er fast låner på biblioteket har fått kreft.. Det er så trist at det skjer med unge mennesker.. Han fikk vite det i sommer, så det var ikke en fin start på ferien må jeg si!

Snart er det premiere på Raske Menn sitt nye program.. Gleeeder meg :D 

Har ikke blogget på noen dager fordi jeg har vært litt opptatt, hatt andre ting å gjøre enn å sitte på pc'n.. Men i dag slenger jeg med noen sanger av Alex Goot sitt nye album. Han er rågod :) Han er forresten en av 4 youtube-sangere jeg følger hver dag... Og har blitt hekta på disse sangene i to uker nå..

 Min favoritt av Alex Goot:

Musikkvideo'en til Lighter: 

Musikkvideo'en til The real you: 

 

♣ Liker dere Alex Goot?

I morges frem til nå har jeg og mamma hvert på byen.. Først drakk vi kaffe sammen med mamma's bestevenninne(som er hver lørdag, somregel) Også shoppet vi litt..
Jeg som var så dom å gå i høyhelte sko i dag gikk å pintes av smerte.. Vi skulle jo gå en del.. Da vi gikk til der matfest'en var ble vi møtt av masse boder med masse ost, spekemat, godteri, honning, te, spansk mat, oliven og såper.. Masse forskjellige godsaker :) Mamma kjøpte en del ting som vi skal kose oss med i kveld.. SÅ da blir det ost og kjeks også smaksprøver av de godteriet.. Det er hjemmelagd godteri fra Haribo, typer snop vi ikke får kjøpt her i Norge.. Det var spessielt 1 ost jeg smakte på som var sååå god, og mamma kjøpte den ;D Veldig trivelige folk i den boden, og jeg måtte oversette fra engelsk til norsk hos mamma fordi de snakket litt gebrokkent, osv.. Syns det er supergøy å snakke engelsk jeg! :D

Nå skal føttene mine slappe av en liten stund.. For de er serriøst most.. Har også spist litt middag, men huff, grøt er veldig mettende og noen få munnfulle er mer en nok..

Her en dagen's innkjøpt av meg:

Lenge vært på ukkikk etter den samme type nattbukse jeg allerede har, fordi den jeg har har blitt aaaalt for stor, det er rett og slett plass til to meg i den nå.. Så jeg kjøpte i str.S denne gangen.
De hadde ikke i str. på underkjolen i hvis sist jeg kjøpte, så de hadde det nå, og da måtte jeg kjøpe ;)
Ville også prøve ut Gina Tricot sine neglelakker, selv om jeg er sikker på at de ikke er så pigmenterte, spessielt den rosa. Glitter lakker liker jeg er lite pigment i fordi jeg pleier å ha de ett lag over andre lakker.. 

Underkjole i Hvit fra Vero Moda, også en ny nattbukse fra Cubus.  To neglelakker fra Gina Tricot.


Nærbilde av neglelakkene og nattbuksa. Voff Voff står det på den :D

 

Jeg vil si det ble godt med helg. Da jeg kom hjem fra jobb tok Silje Baby Grey(bilen min) og skal låne den til i morgen.. Da gikk jeg til mamma, halvsov i paviliongen med henne og Lucas, fikk også lest litt før jeg sovnet..
Da jeg gikk hjem traff vi kjæresten til Lucas, som heter Pippi :) Hun er en tibetansk spaniel.. Pippi la merke til Lucas flere 100 meter før vi nermet oss, så hun nektet å gå vidre med eieren sin, hun SKULLE vente på Lucas ^^ Og da vi kom ble det liv i de begge.. De lekte, snuste på hverandre og ble så glade av å se hverandre, har aldri sett så glade hunder før :)
 

I dag etter jobb dro jeg og Sanna på Oftenåsen:) Sanna var kjempeflink og hun slo faktisk tiden hun bruke sist gang opp til toppen.. Fra 60 minutter til 29 minutter, er ikke det bra ? :D
Vi gikk og jogget den lange veien ned og der var hun også flink :)

Da jeg kom hjem lagde jeg meg middag. Time etterpå ble jeg så hyper at jeg trente min nye Jillian DVD.. Puuh, nå er det soffa-kveld resten av dagen!
Lucas på toppen av Oftenåsen for noen uker siden :)

Jeg bare digger Tina og Betina ♥

Jeg gleder meg også til filmen kommer på kino snart :D


Mitt nye mobildeksel :)

I dag skal jeg på middag hos mamma, det blir Tacopai, mmm, det er så godt :)
Også skal jeg trene, også litt uttpå kvelden skal jeg kanskje bake sunne kanelsnurrer :) Hvis ikke blir det i morgen!

Har også fått min sluttdato på biblioteket. Den blir 14.September. Så da får jeg en uke på meg til å forbrede meg på vekterkurset. Og jeg skal jobbe for å bestå trinn 1, det SKAL jeg klare..
Trinn 2 blir i oktober forhåpentligvis og trinn 3 er i slutten av Oktober. Så, om jeg klarer alt dette er jeg nyutdannet vekter i November :) Fin bursdagsgave blir det da må jeg si.. 

Jeg må bare si: Auuuu!
I går var jeg og Sanna på treningsentret vi er medlem i. Det er 2 mnd siden jeg har vært der fordi jeg heller har trent hjemme i sommer.. Jeg må si jeg ble stiv av armeøvelsene jeg pleier å ta der denne gang. Det svir i grunn på begge armer. Men det betyr jo at musklene har jobbet, så det gjør meg ingenting :)
Fikk også min nye trenings DVD av Jillian Michaels i dag, Ripped in 30.. Da jeg har 30 day shred fra før og det er den jeg har trent med stortsett hver dag i 2 mnd + sykkling og fjellstigninger ;)
Har mistet 7 kilo på 2,5 mnd og det synd jeg er bra :D     - Som dere kanskje? sjønner er Jillian Michaels mitt idol innen trening.. Hun er helt RÅ!! 

i dag har jeg ikke gjort det store.. Stortsett slappet av, gjort husarbeid og prøved å ungått å se ut av vinduet.. Det regner og er grått, huff!
Ellers, så begynner jeg jobb i morgen etter ferien.. Gruver meg max, da det kommer til å ekstremt travelt. Skolelever skal ha bøkene sine, nye elever kommer og da må vi registrere bibliotekskortet dems osv.. Så jeg HÅPER å være opplagt i morgen, men jeg vet jo det, at det kommer jeg ikke til å være..

Skal på trening med Sanna etter jobb da.. Så får få ut litt stress :) Sanna skal også bli med en tur til meg for å se The Hunger Games, for den har hun enda ikke sett..
Det er heldigvis ikke musikkøvelse før neste mandag, så har enda en uke på å gjøre hva jeg vil på mandag.. Det er så travelt hver eneste mandag når det er øvelse, så jeg ble utmattet og lei..
Men er motivert nå da vi skal ha musikal-musikk fremover med to fantastiske sangere :) Hun ene er opera-sangerinne og hun ville ha Phantom of the Opera, og gjett hvor glad jeg ble da? Det er min favoritt musikal og jeg har håpet i 1 år nå på at vi skal få noter, og nå kan det skje :D Har hørt nykter om det, så dette året kan bli bra, satser jeg på!!


Jeg er mest glad i den nyeste versjonen av Phantom of the Opera ♥
 

Var en tur på byen med mamma og Tore i dag. Vi ble ikke så lenge, og det var i grunn greit for meg :) Glemte å sjekke en ting da jeg var der, men det får jeg ta på mandag istedet..
Ble litt shopping på meg da, 1 DVD og 2 underkjoler jeg har lett etter lenge.. Ble i fargen svart og den andre i beige. De hadde ikke hvit i Medium, så da måtte jeg ta beige istedet..Nå skal jeg gå nedover til mamma med Lucasm være der resteb av dagen tenker jeg :) Vi skal nok sitte i paviliongen å nyte livet senere også. Det er pub på kaia der mamma bor så vi får levende musikk å høre på også :P
To Trondhjemmere kom også i går, så de blir sikkert med oss i paviliongen :) Prøver å lade opp til jobb på mandag, så det blir interesant å se om jeg klarer i sti opp klokken 6 på mandag.. Har i allefall klart å sti opp tidlig de siste dagene, så jeg har sikkert en liten sjanse!!?

Kom hjem fra hytta tidlig i ettermiddag.. Handlet inn litt mat og dro hjem for å skifte klær. Dro til mamma en liten tur for å sole meg. Dro hjem for å trene og dusje.. Også ble det reker hos mamma og to av hennes venninner var der også..
Nå har jeg og Lucas kommet oss hjem. Skal snart se litt tv-serier og slappe av.. I morgen blir der husarbeid og muligens Oftenåsen, jeg får se ann litt..
Legger ut noen bilder av hytte-turen tenker jeg..

Kose oss med reker ♥


Vandring i fjellet..

Ble 4 fisk på meg :)Og fisken var jammen god :D


Bålkos på kveldene :)


 

I dag har solen hvert knall :D Vi i Trøndelag har ikke sett sola i det heletatt i sommer, max fem ganger jeg kan huske værtfall.. Og det er meldt fint hele neste uke, så jeg krysser fingrene på det..
Helt siden klokken 2 i dag har jeg hvert hos mamma å solt meg, lest masse og spist kyllingwraps :)
Onkel kom også en tur innom, så da gikk vi på kaia å drakk kaffe..

Kom akkurat hjem, og har startet pakkingen til hytta i morgen.. Skal være på hytta med pappa og Inger Lise til onsdag.. Så dra jeg hjem en tur, blir hjemme noen dager, drar oppover igjen til helga, denne gangen med Lucas :) Også kommer kanskje ungene til Inger Lise og den mellomste dattra m/fam har nettopp kjøpt seg Tibetansk spaniel, så Nemi blir også med :) Da får Lucas hilst på henne for første gang :D Også i mitt tilfelle første gang :P

Begynner å jobbe igjen den 20.August, så nå må jeg nyte det siste av ferien.. Jeg innrømmer det kommer til å bli hardt å begynne å jobb igjen, men jeg må bare bite tennene sammen..
Jobber i 1 mnd også vender jeg nesen sørover til Trondheim for å ta vekter-kurs. Det varer i 3 dager bare, så om jeg består kommer de til å finne en utplasseringsplass hos meg noen plass også videre.. Det er jo 3 trinn, så om jeg er heldig er jeg ferdig utdannet Vekter rundt i November.. Hjeeelp :P

Også når det gjelder blogging denne uka kommer jeg ikke til å blogge før på onsdag når jeg kommer hjem. Skal ta bilder osv, så legger nok ut noen av de :)
Okey folkens, da snakkes vi senere.. Ha en stårlende uke :)  

Har overnattet hos pappa og Inger Lise i natt. Ble me ut på gata i martnaen i gårkveld. Ble ut til halv 2, gikk hjemover og slappet av litt før vi tok kvelden. Idag ble jeg med på martnasgata, traff mamma og ble med henne en tur.. Fikk allværsjakke av henne fordi jeg trengte en ny som ikke var slitt og rosa men nå nærmest svart av skitt, hehe. Det var også jubileumskorps som spilte på martnaen, så jeg og mamma koste oss med korpsmusikken :)
Har sittiet i paviliongen med mamma i flere timer å lest og dullet med Lucas <3

I morges dro jeg, Linda og Elin(Moren til Linda) på Steinkjer Martna'n.. Det var lite å se på i år også desverre.. Men nå var det veskestand to plasser, og jeg som er dilla på vesker for tiden fant meg en hel haug, men kjøpte bare 1. 100 kr for ei skinn-veske.. Satser på at det er falskt skinn, for ekte skinn kjøper jeg ikke ;)

Tok også en karusell.. Jeg er ikke fan av Hugo's tivoli fordi de har flere ganger mistet kontroll over karusellene, noe løsner osv.. Men jeg ville så ille ta Tornado.. Det er min favoritt karusell, og bestemte meg for å ta den 1 gang, og det var det.. Lund's tivoli er mitt favoritt tivoli, og de har Mega Fly, storebroren til Tornado, den er enda høyere og enda bedre.. Men måtte nøye meg med Tornado..

Dette er veska:

Noen bilder fra dagen:


Glad for å finne veska jeg ^^,

Hvor er Willy? Se om dere ser meg ^^

Up in the air, up in the air ♥

Deeeilig følelse ♥

Skal også en tur innom Martna'n i morgen med Linda og Monica.. Så det blir gøy :) Skal ikke ta karusell. Vil heller se om jeg finner noe annet for pengene eller ikke kjøpe noe i det heletatt :P

I dag var jeg og Linda hos hennes søster, kjæresten(Hans) og Hans sin søster(Ebba) var der også.. Vi spilte MarioKart, og det var gøy :D Også drakk Linda litt Tuborg(iiiisj) før vi fikk for å se fyrverkeriet for Åpningen av Steinkjer Martnaen.. Den starter i morgen for fullt, og da skal jeg, Linda og hennes mor dit en tur :)

Dette er noen av bildene av fyrverkeriet som jeg samlet i 1  bilde.. Tok også 2 filmer av det: 

video:fyrverkeri


Åpning av Steinkjer Martna'n 2012

I dag har jeg vært en liten tur på byen for å handle mat.. Ellers har jeg ikke gjort det store.. Men sykklet med mamma en lang tur.. Ble over 1 mil, og er fornøgd med det :)
Trente også Jillian treningen før vi sykklet, så har fått masse trim i dag!! :D
I morgen blir det kanskje Oftenåsen med mamma, om hun årker.. Jeg håper iallefall hun gidder det..

På onsdag starter åpningen av Steinkjer Martna'n. Fyrverkeriet starter 23:00.. Skal kjøre Linda innover til Hanne og Hans rundt 8-tiden for hun ville drikke litt før vi går innover til bro'a..
Jeg er ikke så kee'n på martna i år, men pleier å ha en tradisjon om å gå i gatene.. Tivoli er jeg veldig glad i også, men ikke Hugo's.. Der har jeg baare dårlige minner.. De er frekke, uerfarene og karusellene er dødsfarlige.. Vil ha Lund's tilbake, men de er bannlyst pågrunn av for mye bråk.. Kjipt!

Blir også kanskje hyttetur på meg denne uka.. Pappa skulle ringe å si ifra hvordan tilstanden er der oppe.. For det er flere skylag av knott der, så om det fortsatt var det nå skal de reise nedover igjen, men hvis ikke blir de der i 14 dager.. Og jeg kunne ta meg en tur når de sier det er klart.. Håper knottene har roet seg, for jeg savner hytta...


Hyttekoos :)


 

Nr. 1:
musicnodes
Queen: The Show Must Go On

Nr.2:

musicnodes
McFly: Shine A Light

Nr.3:

musicnodes
Panic! At The Disco: Trade Mistakes

Nr.4:

musicnodes
Tommy Fredvang: Come On

Nr.5:

musicnodes
Jason Mraz: I Won't Give Up

I går var jeg på søskenbarntreff.. Startet klokken 11 på formiddagen og sluttet når vi ville uttpå kvelden/natten.. Jeg var sjåfør så fikk se slekta drita.. Mohahahaha, det var visse personer som stakk seg skikkelig ut og viste frem sin gale Røyseng side ;) Noe av det tok jeg bilde av!!!

Vi dro hjem klokken 00:00 da vi ble slitene og jeg ble trøtt.. Hadde i meg 3 energidrikker så de holdt meg gående og hyper en god stund, men daffet av noe rundt 23 tiden..
Vi tok også noen gaaale søskenbarn/tremennings-bilder, så de gleder jeg meg til å se ^^,


Zita :)

Astrix :)

Sitter å fryser på plena, hihi..

Tid for lunsj ;)

Geir og pappa snakker om usaklige ting, som vanlig :)

Oldefar og oldemor <3

Savner deg, står det :)

Her har vi noe av gjengen ;)

Noen flere ;)

Therese, pappa og Laila ;p

Silje? Tror du har drukket nok jeg..

Litte dansing ved bordet..

Kim og en annen sopp danset og gjorde akrobatikk ^^, De var ganske beruset..

Enda mer dansing, men på bordet :P Kim og Laila som danser..


Så det var litt av en dag.. Satser på at det ble flere slike treff snart igjen.. :)

I dag har jeg klippet meg.. Bare en liten stuss.. Dyyyrt var det for 5 minutter i stolen.. Blææh..
Men dro hjem til min mor, fikk solet meg og fikk farge ;) Også syklet jeg, mamma og Tore 12 km i dag.. Det var godt :)
Fikk også støvsug leiligheten, vasket komfyren og dusjen.. Så jeg har vært effektiv i dag!!! 

I morgen er det søskenbarntreff fra klokken 11 til uttpå natten.. Jeg blir mulig sjoføren da jeg ikke har drikke og heller ikke vil drikke, så den saken er i boks ;)
Det jeg må gjøre nå er å finne ut hva jeg skal ha på meg.. Ett stort dilemma på gang her..


Meg og Silje på Oftenåsen.. 2 dager siden..

I dag har jeg sykklet til Linda, og det er 3 km, ikke mye det, men bare oppoverbakker.. Sykklet jo også hjem, da ble det 6 km.. også sykklet jeg til mamma og hjem 2 km.. Så ja, i dag har jeg hvert flink :)
Skulle også sykkle 6-8 km til med mamma, men tror det ble nok med det jeg sykklet idag, så jeg får ta det en annen dag ;)
Mamma hadde bestillt vafler av mormor til de kom fra sykkelturen, og de fikk det ;) Jeg spiste bare 1 vaffel fordi jeg var sulten.. Liker ikke vaffler til vanlig, men mormor sine er litt bedre enn de jeg har spist før i tiden..

Nå har jeg dusjet, satt på klesvasken og sitter å nyter en kopp kakao og en ny bok jeg skal begynne på.. The Maze Runner.. Den har blitt uber populær i Usa for det er nesten samme konseptet som The Hunger Games bare det er i en labyrint.. Den har også kommet som triologi.. Om jeg liker den skal jeg kjøpe de to andre også etter hvert :) Og selfølgelig leser jeg den på engelsk :D 

I dag var jeg en liten tur på byen for å handle vindusvisker til bilen også måtte jeg ha litt pålegg til frokost.. Kjøpte meg også ett nytt sengesett på Europris jeg siklet etter..
Det ble sushi til middag i dag, så denne dagen har vært god, selv om været ikke har vært like snillt. Nå er det litt av og på av regn eller sol. Styrt regnet fra morgenen av, også stoppet det, ble overskyet med rolig også tittet solen litt frem iste og nå ser det ut slik at det kommer til å regne snart igjen..
Om bitte litt skal jeg på Oftenåsen med søstren min etter en pause derfra.

Hva jeg skal resten av kvelden er jeg usikker på enda, men kanskje jeg tar meg en tur ned til mamma..


 

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits