Ragnhild Røyseng -

I morges hjalp jeg mormor og morfar med å lempe ved inn i garasjen. Fikk også en hel masse uvedkommende gjester mens jeg hold på..
Det var nemmelig en hel masse babymus i veden, jeg vil si rundt 10 stk jeg fant.. De levde, alle sammen.. Syns det var koselig med litt selskap, så vi startet en liten samtale mens jeg hold på med mitt, haha.. Selv om den ene prøvde å krype opp på skoen min..
Jeg er ikke glad i mus i det heletatt, men disse var så søøøte ^^ Jeg fikk ikke tatt noen bilder av de da jeg ikke hadde med verken mobil eller kamera..
Etterpå dro jeg hjemmover med kofferten jeg skal låne av mormor og skal begynne å tenke ut hva jeg skal ta med til London :) Det nærmer seg bare mer og mer nå :D
Dro på byen med mamma for en liten stund siden, og kom hjem nå.. Ble ikke så mye handling, bare litt mat og en muffinsform av stål er hva det er, haha..
Lucas skal være hos mamma til i morgen, så skal snart bu frem medisinen hans før jeg kjører han nedover. 

I kveld skal jeg og Linda ut på livet.. Nærmere sagt på Onkel Oscar. En pub vi har her hvor jeg bor.. Så jeg håper på å få treffes kjentfolk i kveld :)

Ett bedre bilde av min nye sveis:

Jeg likte min nye sveis ganske godt jeg :)
 

Har ikke så mye å skrive om i dag da min hund er blitt syk. Nå går han på smertestillende og antibiotika, og det må han gå på til jeg reiser til London. Han har nemmelig fått bettente analkjertler.
Måtte haste til dyrlegen før jobb i morges, og denne affæren ble ikke billig. Så der gikk litt av London pengene mine :( Men hva gjør man ikke for å ha en frisk hund? Heldigvis har jeg spart litt penger i tillfelle slike hendelser oppstår, så jeg satser på at det ikke går utover London-turen..

Ellers i dag dro jeg til pappa etter jobb.. Fikk også trent sammen med han.. Så det var koselig :)
I morgen skal jeg hjelpe mormor og morfar med å lempe ved til vinteren. Også kanskje utpå kvelden skal jeg og Linda ut på livet.. Det er litt uklart enda om det blir noe av, men jeg satser på det :) 

Her er Lucas dopet ned i armene mine på venterommet: 

I dag har jeg trent på 3T. Etterpå dro jeg på sentret for å finne bursdagsgave til mamma, og fant en ting.. Den andre tingen skal jeg vente litt med enda ^^
Ble også nødt til å kjøpe ny datamus da min ble vannet ned i gårkveld.. Alltså, jeg sølte vann på den, og siden funket den ikke..
Ble også slik at jeg kjøpte to nye filmer i samme slengen da det var 2 for 99 kr.. Men for min del 4 for 99kr. Kjøpte Jaw's 2,3 og 4 og The National Treasure 1.
Kjøpte også noen reiseprodukter slik at jeg slipper å ta med meg store flasker til London.


Det ble 1 cm kortere. Uvant, men mye lettere å ha på hode :)
(Beklager at bilde ble så rart) 


Jeg har National Treasure 2, derfor kjøpte jeg nr.1(Elsker de filmene og Nicolas cage).
Jeg også stor fan av Jaw's filmene.

I morgen etter jobb skal jeg til pappa på middag. Etterpå skal vi alle tre på 3T å trene. Jeg tror jeg skal slenge meg på PulsSpinn og Mage.

#Trening #Innkjøp #London #3T #Frisyre

Denne filmen er basert på bok nr.1 i Cassandra Clare's Skyggejeger serie.. Jeg er stor fan av Cassandra Clare, og hadde store forventinger til filmen, men var også nervøs til hvordan de fikk gjennomført boken som film. Hadde hørt en del negativt, men fikk også høre at til oss som har lest boka kom til å like den best..
Jeg skjønner i grunn litt hva den personen mener da vi boklesere vet mer av detaljene og ikke blir like forvirret til de plassene jeg merket de andre kanskje kunne bli litt forvirret..
Jeg syns de klarte å få filmen UTROLIG bra. Jeg ble veldig imponert over resultatet, og kommer garantert til å kjøpe DVD'en. Jeg savnet kun en ting av innholdet, men det er ikke ett stort savn nok til å klage over.

Jeg trodde blandt annet at de ikke kom til å ha alle sloss-scenene med i filmen, men skal si de fikk med de aller fleste av de.

 

Terningkast:  

#Film #Omtale #Demonenesby #Terningkast

I dag har jeg trent det nye treningsprogrammet på 3T. Jeg likte intervall-økten på tredemøllen godt, så den skal jeg fortsette med :) Noen av styrkeøvelsene på apparatene er jeg enda litt skeptisk til, men skal prøve å se om jeg får noen fremgang før jeg eventuelt skifter plan.
Etter trening dro jeg på byen. Jeg var på utkikk etter ett par nye bukser jeg skal ta med til London, og jeg fant to + ett nytt belte :)
Kjøpte også Essie matt topplakk på tilbud og en neon orange neglelakk som jeg tror skal lyse i mørket ^^

Gikk også en langtur med Lucas etter jeg kom hjem, og nå har jeg fått tatt en dusj og skal snart til å begynne med middag. Søtpoteten tar 30 minutter å lage, så det tar litt lengre tid å lage middag i dag.
Skal også nemmelig på kino med Linda å se Skyggejegerne - Demonens by i kveld. Jeg har lest boka og den har blitt en av mine topp 10 favoritt bøker, så jeg forventer nok en del av filmen, men har hørt noe negativt om den, så jeg er litt redd for hva jeg vil mene.. Men ja, jeg må bedømme den selv før jeg har en mening, hehe..

Mine innkjøp:


Kjøpt på Cubus.


Alt er fra H&M.

#Innkjøp #Demonensby #Kino #Trening 

Uka's musikk:

Uka's bakst:

Sjokolade brownie protein vaffler :D

Uka's sminke-produkt:


Kremøyenskygge fra Chanel i fargen Emerveille(Ønsket meg denne i 1 år)

Uka's kjøp:

Joggeskoene fra Adidas :)
 

Uka's smykke:

Perle smykke mitt.


 

Selger noen av mine filmer.. Grunnen er så enkel som at jeg ikke har plass til de. Selger noen av disse med ett tungt hjerte, da jeg liker alle sammen ganske godt..
Er det noen intereserte, ta kontakt :)

 

 #Selger #Filmer #Tilsalgs

Jeg dro på byen med mamma og mormor klokken 5 i dag.. Kom hjem nå med en hel haug med varer :P
Mamma og mormor var veldig spandabell i kveld, og det setter jeg pris på:) FIkk vaffeljern, stekepanne m/lokk og speileggformer hos dem ♥
Jeg kjøpte selv nytt par joggesko og to nye trenings t-skjorter :D Jeg er superfornøyd med dagens innsats jeg ^^

Innkjøpene: 


Vaffeljern, stekepanne og speileggformer.

Mine nye inne-joggesko♥ 299,- på G-sport

To trenings t-skjorter. 2 for 199,- på G-sport.

Det eneste som jeg mangler nå er å kjøpe ny ytterjakke.. Finner jeg en på skikkelig tilbud før jeg drar til London, slår jeg til. Hvis ikke skal jeg se om jeg finner noen i London :)

#Innkjøp #Trening #kjøkkenutstyr #Joggesko #Adidas

I dag hadde jeg veiledningstime med Therese. Vi kom frem til en treningsplan, og jeg håper den vil fungere for meg :)
Fikk også tatt solarium i dag, ellers skal jeg om ikke så lenge begynne med middag. I dag blir det vegiteriansk burger med hjemmelade sesam-mel hamburgerbrød og salat :)

Her er min nye treningstights:

Har også skaffet meg Netflix, så får testet ut den 1 måned gratis, så får jeg finne ut om det er vedt 79 kr måneden.. Så lengt er jeg ikke overbevist ;p Finner noen filmer der, men tv-serier henger Norge langt etter i forskjell til Usa og Storbritannia, så jeg har sett alle sesonger Norge har å by på i Netflix av de seriene jeg følger med på. Syns også det er lite utvalg av filmer.. Allefall av det jeg har klart å undersøke. Har bare hatt Netflix i 2 dager, så skal undersøke vidre etterhvert ;)


 #Trening #Fitness #Innkjøp #Netflix #Glutenfritt

I dag ble det travelt på jobb som jeg så tidligere at det kom til å bli:) Dagen gikk fort, så for meg er det helt greit.
Dro rett på trening etterpå, og i dag ble det 1 time og 15 minutter jogging og armer og rumpe øvelser i 20 minutter.. I morgentidlig skal jeg på veilidningstime med Therese, så da skal hun legge en treningsplan for meg, så det skal bli saker det :D

Ble nettopp ferdig med middag, og middagen i dag besto av steinbit med wok, en av mine favoritt fiskeretter :)
Nå skal det slappes av med nyeste episode av Dexter, etterfulgt av litt husarbeid..

Her er mine nye sko, fra Nelly:Ha en fin dag vidre :) 

I dag har jeg gjort en del husarbeid. Så nå skal leiligheten lukte grønnsåpe ^^
Klokken 5 idag blir det sushi til middag, og ikke lenge etter skal jeg på Zumba-time og ta en liten styrkeøkt etterpå :)

I morgen blir det full rulle på jobb da masse vidregående elever skal ha skolebøker og de nye skal registrere seg som lånere hos oss. Så blir mye stress og frem og tilbake, men somsakt går dagen bare fortere av det :) Etter jobb skal jeg ta en kondisjonsøkt på 3T og styrkeøkt etterpå..

Ellers så skal Miranda Sings ha stand-up show i London når jeg og Linda er der.. Så jeg vurderer STERKT å ta en tur for å se henne.. Hun kommer til Norge den 30.August, men billettene der var mye dyrere + flyreise til Oslo, så da er det mye bedre å se showet i London ;)
Linda vil desverre ikke være med for å se henne, men jeg vil dra dit uansett.. Jeg syns ikke en London-tur uten konsert/stand-up/musikal er en skikkelig London-tur, så jeg vil helst utnytte sjansen når jeg først er i London :)
Her er nyeste "Musikkvideo'en" hennes ^^ 

 

I dag fikk jeg The Perks of being a wallflower i posten ♥ Den er rett og slett like bra som boken, syns jeg ^^
På jobb i dag har jeg hatt litt å gjøre. Heldigvis ikke like travelt som det kommer til å bli resten av uka. Fra i morgen av begynner vidregående på skolen, og de skal ha skolebøkerne sine, og det blir masse stress.. Men dagen går allefall fortere når det er ting å gjøre, så det gjør ikke noe :) 

Uka's sang:


Har blitt hekta på Dj Broiler :)

Også denne:

Uka's bilder:


Linda og meg :)

Kosekveld hos pappa i går ♥

Hårfin ut på sjøen i 39 knopp :)

Jeg elsker havet ♥ 

 

Det var denne uka's favoritter. Har ikke hatt tid til å tatt bilder av favorittene, derfor ble det dette.. Men til neste uke blir det nok noe annet da jeg holder på å teste ut noen nye ting :)

Jeg fant noen spørsmål på Tumblr, og tenkte å svare på disse.. Hope you like it!!
1.) Favoritt bok?

- Har mange favorittbøker i forskjellige sjangere. Men Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley er en av de topp 10 ;)

2.) Minst likte farge?

- Svart.

3.) Hva ville du gjort om du vant 1 million kroner?

- Gikk noe til kreftforeningen, flyttet til Los Angeles og spart resten.

4.) Hvilken farge er det på t-skjorten din akkurat nå?

- Den var random må jeg si.. Men ja, den er tyrkis. 

5.) Favoritt Youtuber?

- Den er vanskelig da jeg følger en hel drøss, men Jacksgap, MissGlamorazzi og Zoella28039 er mine topp 3.

6.) Hvor mange Likes har du (på tumblr)?

- Hmm, 184 om det menes hvor mange likes jeg har likt.. Har vært borte fra Tumblr en stund.

7.) Hvorfor liker du ditt favorittband?

- Hva for slakt spørsmål er det? Men likevell, Mcfly er talentfulle, humoristiske, ekstremt sexy'e og har verdens nydeligste stemmer ♥

8.) Hva ville du ha gjort om du måtte din favoritt kjendis?

- Jeg hadde vært helt rolig, men samtidig fått ett lite sjokk.. ♥ Bruce Springsteen

9.) Favoritt årstid, og hvorfor?

- SOMMER!!!! Varme, trenger jeg si mer?

10.) Hvis du kunne hatt hvilket som helst fremkomstmiddel, hva ville det hvert?

- Jeg har bil, men om jeg kunne velge noe annet enn det hadde det vært hest ^^

11.) Favoritt tegneseriefigur?

- Jeg har elsket Aladdin siden jeg var liten, så da blir det mitt svar ^^

Ja, da er det helg igjen. I dag har jeg ikke gjort det store annet enn å trene.. Fikk også Gioanna Fletcher's bok i posten i dag :D
Alltså, kona til Tom Fletcher som er med i mitt favorittband, Mcfly ♥

I morgen blir det overnatting til pappa. Og om været er bra nok blir det båt-tur med hans nye båt og kanskje jeg skal stå på vannski :D
Det har jeg ikke prøvd før, men har alltid hatt synnsykt lyst :)

#Vannski #DjBroiler #Helg #Bok #Pakkeiposten

Denne sangen passer bra om jeg skal stå på vannski i morgen :D Det er også en av mine favorittsanger for tiden.. Dj Broiler er genial :)

musicnodes
DJ Broiler: Vannski
 

Nå er det langhelg for min del, og må lade opp til neste uke.
Neste uke begynner elevene som smått på skolen og de må låne skolebøkerne fra oss. Så til uka blir det TRAVELT.
Ellers i dag fikk jeg vite at arbeidsplassen til min stefar holder på å brenne ned. Papirfabrikken i Ranheim står i full brann og de har enda ikke kontroll over den.
Den startet i morges rundt klokken 9, og siste nytt er at de ikke har kontroll og evakuering av mennesker i store deler av Ranheim er i gang. Minst 1 km i radius.
I papirfabrikken er det jo propantanker, og brannen kan spre seg dit. Men de sier de har klart å avverge akkurat det, så får krysse fingrene for det..
De sier også at brannen er vanskelig å slokke, og de tror ikke de får slokket den i dag. I løpet av morgendagen sier de.. 


I dag har dagen bestått av trening og rips-plukking..
Dro på trening for å trene kondisjon og rumpe i dag. Tok 1 time jogging og 30 minutter rumpe-gruppetime.. Men desverre falt ikke gruppetimen i smak.. Rett og slett fordi jeg ikke syns den var effektiv nok. Likte oppvarmingen best da den kjentes godt i muskelaturen, men desverre gjorde ikke resten av timen noen effekt på meg. Menmen, har fått prøvd allefall, og fant ut at jeg trener heller rumpen selv ^^

Etter middag dro jeg til mamma for å plukke rips fra ripsbuskene hennes.. Den har enormt mye rips og store også. Så måtte få plukket noe før det er forseint ;)
Resten av kvelden blir å slappe av. Og krysse fingrene på at jeg ikke sovner av i morgen.. Må komme meg på jobb til rett tid denne gangen ^^


Det ble til slutt to bokser til og begynne med;)


 

De siste dagene har jeg hatt lite bloggsyt og lite tid til å blogge.. Men skal prøve å tvinge meg selv litt fremover ^^

I dag forsov jeg meg fra jobb, så jeg kom ikke på jobb før halv 10. Bare bra vi ikke åpnet før 14:00 i dag ^^ Rett etter jobb dro jeg på trening på 3T. I dag ble det zumba og oppvarming før timen på elipsemarskinen i 20 minutter.

Kom ikke hjem før halv 6, så det ble en sen middag :) Nå har jeg fått dusjet, slappet av og gjort litt husarbeid. I morgen har jeg fri og skal på 3T igjen.. Denne gangen blir det joggetur på tredemøllen 1 time også Rompe-time i 30 minutter ^^ Alltså, de har en gruppetime som har fokus på rompa, derfor kaller de den Rompe, hehe..

Resten av kvelden går på å gå en tur med Lucas, ellers skal jeg vell bare slappe av..
Denne uka har jeg ikke hatt tid til å finne så mye favoritter, da jeg har gjort alt annet enn å sitte på pc'n. Har ikke hatt tid. I dag er jeg så sliten at jeg nesten ikke gidder å skrive på tastaturet..
Men skal legge ut noen få favoritter likevell :)

Uka's sang: 


Denne uka har jeg hørt masse på denne, både her hjemme, i bilen og på sosiale sammenkomster :)

Uka's morsomme youtube-klipp: 


Jeg har hatt hysteriske annfall av dette.. Han er GENIAL!!!

Uka's bilde:


Dette tok jeg på fredag da jeg var på vorsj hos noen :)

Det var det jeg hadde for dere denne uka, skal prøve å få litt mer neste uke.. Har hatt en fantastisk helg med mye folk og gamle kjente. Håper neste helg også blir like bra :)

I går etter grillingen ble jeg med min søster og kjæreste på torgfest :) Jeg var sjofør og kjørte på masse folk :) Kjempetrivelige folk!
Ble kjent med masse nye og jeg er utrolig glad for at jeg ble med i går :) Kom hjem klokken 03:00 i natt, men det stopper ikke meg med å sti opp tidlig.. Sto opp klokken 09:00, og føler meg helt fin!
Nå er jeg ferdig-trent og klar for dagen.

I kveld blir det også fest på meg, tror jeg. Så jeg gleder meg på det :)

Om ikke så lenge skal jeg gå en tur i martna'sgata med mamma, etter hun er ferdig med vakten sin i martna'sboden til jobben hennes..
 


Nydelig utsikt fra søsteren til Petter's leilighet :)


 

I morges dro jeg på trening på 3t :) Det var godt å komme tilbake dit!! Dagens økt ble 1 time med jogging og 30 minutter med mage, armer og lår :)
Neste gang jeg skal dit skal jeg be om en veiledningstime.. Jeg husker ikke hvordan alle apparat funkerte lengre, så det har vært greit om en liten oppkvikker..

Nå spiser jeg en sen lunsj, og etterpå blir det å ordne seg for dagen. Skal til pappa litt før klokken 6 i kveld på grilling, så jeg skal se hva jeg finner på før den tid.
Må levere Lucas rundt 5 tiden tror jeg, så kanskje jeg bruker den siste timen i martnasgaten.. Vi får se ;) Skal en tur dit med mamma i morgen, så kan hende jeg dropper i dag.

Her er det jeg bakte i går:


Marsipankuler med sjokolade|| Havrekjeks|| Sjokoladeklatter
 

I dag har jeg tatt turen innom martna'en.. Var ikke det store å se på.. Men ble medlem av 3T igjen, så jeg er fornøyd jeg :D Gleder meg til å se de gamle arbeidskollegaene mine og trene med dem.. Så jeg er i ekstase for det :)
Nå holder jeg på å lage middag, og straks blir det å begynne med baking til grilling i morgen! 

I morgen skal jeg en liten tur med mamma på martna, ellers er det grilling hos pappa klokken 18:00..

Det kommer muligens enda ett innlegg i dag etter jeg har bakt ferdig det jeg skal bake ;)

 
Jeg har blogget ganske lite i det sist av personlige grunner.. Tenkte bare å få sakt det, også håpe dere skjønner?
Jeg prøver så godt jeg kan å ha noe å skrive her, men jeg har ikke energi nok til å blogge.. I natt er det åpning av Steinkjer Martna, med rakketter, så da skal jeg dit en tur :)
I morgen skal jeg vandre martna'sgaten alene og se hva de har der i år.. Er nok stortsett det samme som i fjor ^^

På fredag skal jeg på grilling hos pappa, så i morgen ettermiddag/kveld må jeg bake.. På bakemenyen er det Sjokoladeklatter og marsipan som skal bakes :) 

I dag startet jeg på jobb igjen etter 3 uker med ferie.. Det var utrolig godt å komme seg på jobb igjen :) Koste meg masse med arbeidsoppgavene og dagen gikk fort.. 
Dro rett hjem for å trene og derretter spise middag.. Dro også en tur til mamma for å hilse på Heidi og Einar igjen :)
Heidi er min tidligere stesøster og Einar(2år) er hennes sønn.. Einar er bare så søt ^^ Begynner å venne meg på barn nå, og Einar begynner å venne seg til meg nå også :)

Nå har jeg kommet meg hjem igjen og startet med baking ^^ Har fått oppdrag med å lage dessert'er til grillingen jeg skal på hos pappa på fredag, og jeg tenkte å begynne med havrekjeksen i dag, resten tar jeg på torsdag.. På torsdag lager jeg marsipankuler og sjokoladetopper eller hva jeg skal kalle det^^ Alt er selvfølgelig gluten og sukkerfritt :)

Her er bilder av havrekjeksene:


Resultatet ble slik! Det er rosiner og gojibær i midten.

Uka's sang:

Enda en uke med The best song ever ^^

Uka's sminke:

Min nye favoritt mascara :)

Uka's mat:

Jordbærprotein-pannekake med noe grønt vedsiden av ;)

Uka's bilde:

Lucas elsker å sitte på vindu'skarmen å se utover gårdsplassen. Her fant jeg han i gårmorges.

Uka's hudpleie:

Elsker fortsatt denne masken av Michael Todd :)

Uka's bilde:

Lucas & Nemi møtes for første gang ^^
 

 

I går var jeg en del borte, så jeg fikk ikke blogget..
Var en tur på byen å drakk kaffe med en nabo i går ettermiddag, og han fikset mobilen min litt da den slukte enormt med strøm uten at jeg brukte den.. Men det ser ut som det er i orden nå :)
Etter middag besøkte jeg en annen kamerat og var der til rundt 11 tiden..

Om ikke så lenge skal jeg gå nedover til mamma for å sole meg, da solen endelig kom igjen :) Også blir det reker utover kvelden i kveld :D
Jeg skal se om jeg og Silje finner på noe utover dagen også, da det ikke ble søskendag i går likevell :P

I dag er det siste dag med sommerferie for min del. Så på mandag starter jobbingen igjen.. Det skal bli godt :)
Men som sagt så tar jeg enda en uke ferie i September og vender nesen mot London sammen med Linda ♥ 

Ha en fin dag alle sammen!
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits