Ragnhild Røyseng -

Denne utfordringen begynner jeg med i morgen :) Ettersom det er 1.September.. Snakkes da :)

Dag 1 - Ditt siste innkjøp
Dag 2 - 10 fakta ingen vet om deg
Dag 3 - Noe eller noen du savner
Dag 4 - Dine 3 yndlings-sanger akkurat nå
Dag 5 - En sang som får deg til å gråte
Dag 6 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 7 - Favorittmaten din
Dag 8 - Et tre år gammelt bilde av deg
Dag 9 - Smykkene dine
Dag 10 - Ett bilde av deg selv, tatt i dag. 
Dag 11 - Ett bilde av håndskriften din
Dag 12 - Mobilen din
Dag 13 - 5 ting du ønsker deg
Dag 14 - Noe du er redd for
Dag 15 - Rommet ditt 
Dag 16 - En sang du er skikkelig lei av
Dag 17 - 10 personer/gjenstander du ville hatt med deg på en øde øy
Dag 18 - Ett bilde av deg selv som barn
Dag 19 - Innholdet i vesken din
Dag 20 - Parfymen du bruker
Dag 21 - Din verste uvane
Dag 22 - Dine 5 yndlingsvesker
Dag 23 - Nattbordet ditt.
Dag 24 - Ett bilde av deg med en gang du har våknet.
Dag 25 - Noe du gleder deg til
Dag 26 - Favorittproduktet ditt akkurat nå.
Dag 27 - En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag.
Dag 28 - En vits/sketsj du syns er morsom.
Dag 29 - En kjendis du ligner på.
Dag 30- Den rareste tingen du har. Vell. nå er det mandag, og en mandag jeg har fryktet. Vi har 62 leveringer av mat-leveringene idag, og det er en del mer enn det vi har hatt før. Vi kommer nok ikke hjem før etter midnatt eller ved midnatt om vi har like uflaks som alltid.. Kan ikke fordra mat kjøringen, og med den psyken jeg har nå for tiden låter dette ikke bra.. Sliter psykisk for tiden, og det har begynt å gått for langt nå. Det er noe derfor jeg ikke blogger så ofte, det er for å prøve å lade opp det psykiske batteriet..Men fikk uansett en gøy start på dagen. Var på Cycling på Sats i morges, og Birger(Instruktøren) fikk oss til å synge med på "Ut mot havet" låten når den spilte's.
Det gjorde humøret bedre, der og da.. Jeg håper virkelig resten av dagen blir bra. selv om jeg vet hvordan den ender. Blir rett til sengs etter vi kommer hjem, uten middag og kvelds.. Det er en ting jeg missliker med dette, er at middagen blir skikkelig sein hver mandag. Kommer vi hjem etter 22:00 hopper jeg heller rett til kveldsmat og lufter Lucas og legger meg. Kommer vi hjem før tar jeg en lett og liten middag. Slik er det stort sett hver mandag. 

Håper dere har en fin mandag :)

Denne fredagen har jeg vært på ett møte, erget meg over alt regnet, og noen ærender.. Det tordnet og lynte i går kveld da vi var ferdige på trening.. Så regn fryktet jeg kom i dag også. Glenn skal spise middag med sjefen sin idag, så blir alene en stund nå.
Min middag blir Uer med søtpotet og grønnsaker.. Ikke akkurat fredagsmat, men ville ha fisk i dag, så da ble det slik :)

Gidder ikke middag enda, først blir det en tur ut med Lucas, også slappe av litt før jeg starter på middag..
Ellers denne helgen går til rydding og vasking.. Og en treningsøkt med Glenn i morgen.. Syns det er gøy og ha en treningspartner nå, selv om jeg liker best å trene alene..
Hva jeg/vi skal trene vet vi ikke enda.. Jeg har lyst på en Energy-time klokken 10:30, men Glenn er ikke våken enda da.. Haha.. Får se hva det blir. Mulig egentrening med kondisjon og kjernemuskelatur om vi skal trene sammen..Dere får ha en fin helg alle sammen! Så snakkes vi i nest innlegg :)

#Regn #Trondheim #SatsElixia #Renhold #Helg #Fredag

I dag er det Super Torsdag hos Sats Elixia. Denne torsdagen har vi ansiktsmaling for barn, crosstraining-time, forskjellige smaksprøver, frukt osv.
Fikk også meldt inn min kjære samboer i Sats nå, så vi skal på BodyPump senere i dag.. Gleder meg :D

Akkurat nå må jeg slappe av litt før jeg lufter Lucas også blir det vell middagslaging etterhvert når Glenn kommer hjem..
Ellers har jeg akkurat startet helg, og i morgen blir det en tur på ett møte, også noen små gjøremål etterpå..Håper også finværet kan komme tilbake.. Jeg vil ikke ha regn enda.. Det er for dårlig.. Heldigvis oppholds nå, men da jeg syklet til jobb i morges var det andre baller.. 
Klissbløt ble jeg!!Jeg har hatt ferie og ikke kunnet blogge.. En del fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid, eller krefter..
Startet min første arbeidsdag i dag etter ferien, så jeg kjente det var litt tungt.. Men det er pågrunn av Adams matkassekjøringa i går. Da jeg klarte å skade håndleddene litt..
Fikk så vidt til å tørske støv på styrkeapparatene i dag.. Men det går over fort dette!

Tok en del bilder da jeg var i Spania. Men legger ikke ut alle.. Det ble en dyr affære der.. AAAAALT for dyrt.. Det var norske priser på mat og andre ting. Eneste som var rimelig var matbutikken vedsiden av hotellet.. Men ettersom vi ikke har kjøkken på hotellet, måtte vi spise middag ute hver dag. Brukte opp alle pengene på mat, så ble ikke så mye shopping.. Litt bare.. Skal aldri til Palma mer.. Men en annen plass i Mallorca skal vi.. Det var vist bare Palma de var dyre i følge lokal befolkning og turister.
Hotellet vårt var langt unna strand og resturanter og shopping, så vi gikk flere mil hver dag.. for meg er det helt greit, men for Glenn er det litt værre. Han sliter med en medfødt ryggskade, så ble tyngre for han. Derfor gikk jeg en del alene for å utforske øya. Fikk sett masse fint og spennende, så utforskningsmessig var turen fin :)

Etter Palma dro vi til Kiel med Color Line. Ikke at vi hadde så mye penger å reise med, men vi fikk det sånn akkurat til.. Men penger til mat når vi kom hjem var værre.. Så hjelp måtte vi få.. Takk for det :)

Her er noen bilder fra ferien:
Spania:


Til og fra Spania

Min første middag i Palma ble Bleksprut og grønnsaker.. Nyyyydelig var den :)

Litt utforskning første dagen, her ved katedralen.

Beste sushi-lunsjen noen sinne..

Fant mange "gateuderholdere" rundt omkring.

Min bror ^^,

Chiller'n litt..

Katedralen ;)

Gikk oss tur til den ene siden av sentrum..

Fontene i vannet..

En deilig kyllingmiddag :)

Deilig banansplit til desert en kveld..

Nydelig biffmiddag hos kjendis-kokken i Palma. Kul fyr :)

Glutenfri pizza med champinjong og skine.. Siste kvelden hadde jeg Hawaii pizza, som jeg glemte å ta bilde av.

Nøt ett glass rødvin siste kvelden.

Fant noen duer, følte jeg måtte posere, men ser ikke helt blid ut..

Oslo etter Kiel tur:

Frokost på slottet :)

Slottet..

Traff på Else Koss Furuseth :D Elsker den dama!

Ridende politi :D

Kongen's garde på tur til slottet etter dagens vakt..
I natt/tidlig morgen, reiser vi til Spania ♥ Drosjen kommer å henter oss klokken 05:00 og kjører oss til Strindheim, der vi tar flybussen til Værnes.. Flyet går 06:40 til Oslo, og vi drar fra Oslo 08:40 og er i Mallorca 12:10.. Vi gleder oss masse, og vi er snart ferdig pakket..
Kommer ikke til å blogge før jeg har kommet hjem, om jeg ikke laster ned blogg.no på telefonen.. Vi får se hva jeg finner ut..
Følg meg gjerne på snapchat og instagram.. Kommer til å være mer aktiv der!!

Snapchat: Izzi89
Instagram: Isabella1sr


Stranden nærmest hotellet..

Random strand i Palma..

 

#Reise #Spania #Mallorca #Palma #Snapchat #Instagram #Fly

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits