Ragnhild Røyseng -

I dag ble jeg medlem av Dampsaga Bad og Gym. Jeg er spent på hvordan dette treningsentret er i forskjell til 3T. Det er jo billigere, og bedre tilbud på andre grad enn de gode tilbuene 3T har. Men de er nok alt for dyre for meg :(
Straks kommer Linda for å overnatte :) Vi skal se Idol og Bet for Beat og vi skal også se Haisommer 1. Og kaaanskje Rødhette og Ulven(Den med Amanda Seyfried).

Har fått støvsug leiligheten og vasket litt i dag da. Er i grunn ganske klar for helg, så har ikke hatt så ryddemodus, hehe..
Men det ser hvertfall bra nok ut til besøk, så det for holde ;p

I går var jeg også å fikk sett på hund sammen med Siri :) Hun skal ha en liten skapning på fôr, det er en Phalene, så vi skal hente han på tirsdag:) Det blir gøy at Siri også får seg hund, slik kan vi ha hundeselskap ilag. Trene Lucas og Flaggre(som hunden Siri skal ha, heter).

Den var uuutrolig kosette, og kjempe rolig og snill :) Ble nesten slukt av det søte ansiktet og sjarmen hans selv jeg^^ Han luktet iallefall Lucas av meg, for han ville så absoutt lukte på jakken min og av fingrene mine ville han slikke av, hahahha.. Så nusselig att det :) 

Jeg har solgt en del av mine gamle og nyere DVD'er, og ville oppdragere litt.. Jeg har ønsket meg Torsdagskveld fra Nydalen dvd'er leeenge nå, og fant sesong 4 og 5 på Homeenter. De kom i dag, sammens med Red riding Hood. Den med Amanda Seyfried. Jeg har sett den 1 gang, og syns den var utrolig bra :)

Nå blir det serriøst tv-titting en stund fremover, så nå skal jeg kose meg tenker jeg :)
Får besøk i helga, så kanskje vi skal se litt av de? Får se hva annet vi finner på først :P

Sesong 4:

Sesong 5:

Rødhette og Ulven:
♥ Hva syns dere om kjøpet?
- Liker dere Torsdagskveld fra Nydalen? 
 

I dag har jeg hvert i Sverige med pappa, Inger Lise og Sanna. Fikk kjøpt ett skjerf som ikke har enda(husker ikke hva det kalles) også en strikket tunika-genser. Også litt småtteri og mat og drikke..
Resten av dagen farget jeg håret, og slappet av.. I morgen skal jeg på jobb i Mosvik og vi skal ha lesestund sammen med 1.klasse.
Etter jobb skal jeg på middag hos mamma, der blir jeg servert kjøtsuppe.. Er ikke så stor fan av det, men jeg syns det er godt en gang i blandt..

Nå ser jeg CSI: Miami, og skal snart legge meg! 

Dette er en anbefalning av musikk!

Aspera het bandet før de skiftet navn til Above Symmetry. Dette er i sjangeren Progressiv metal. Det er en mildere form for Hard metal. Jeg er ikke stor fan av Hard metal, men progressiv metal er mer min smak.
Dette er bandet til Atle Pettersen, kjent som x-factor deltager.
Har vært stor fan av han siden audition hans, og har blitt hardbarka Atle fan. Jeg er ingen fjortis-fan, hehe. Men er utrolig glad i stemmen hans og hans utvikling som sanger og på dansegulvet i Skal vi danse:)
Han er jo "RÅ" kjekk, det innrømmer jeg. MEN, det er ikke derfor jeg er fan, overhode ikke! Ja, jeg har treft han ett par ganger, snakket meg han, fikk klem og bilde. Men det betyr ikke at jeg er en fjortis.fan. Har også snakket med faren til Atle, og skrytt over sønnen hans. (Det var Tom(faren til Atle) som kontaktet meg :P

Denne skiva er jeg heeelt hekta på.. Jeg hører på den hver dag, og synger med som bare juling!!!! 
Musikken er over all forventning noe av det beste innen progressiv metal. Jeg er utrolig imponert og kan ikke annet enn å gi dem en sterk 6'er fra meg :)

 

LØR OG KJØP!!!!!
 

I dag har jeg fri fra jobb. Fikk sovet litt i dag, så er godt opplagt:) Skulle egentlig på byen i mårres, men bestemte meg for å vente til helgen.. Skulle ha kjøpt hårfarge, og fått sett på litt høstklær. Fant med mye fint i katalogen til H&M, så blir å handle litt der i nermeste fremtid :)

Har også fått gjort litt husarbeid, er enda ikke ferdig, så jeg skal begynne snart igjen. Har også kammet Lucas sin pels, så han er jo helt nydelig i pelsen nå, som vanlig :)

Har også vært på butikken får å handle inn frokost og litt frukt og middag. Har blitt så glad i pæreskinke og remulade. Det er såå godt sammen, med ett salatblad på brødskive, rundstykke eller knekkebrød, nam nam ♥

I går fikk jeg sett Kung Fu Panda 2. Syns den var relativt bra :)
Nå har jeg kommet hjem fra hytta, fårr tatt meg en dusj å pakket ut. Kjenner det var godt med fjell-luft i lungene og det var jo nydelig vær der oppe:) Kald vind i dag, men ellers bare sol ♥
Lucas storkoste seg værtfall. Han fikk pølser av pappa uten lov av meg, fyfy. Også Vegard ga han grisesvor, fyfyfy..

Jeg vet værtfall hvem jeg skal sende dyrlegeregningen til om Lucas blir dårlig i dag/morgen. Han har også fått lov å gå løs rundt hytta. Han stikker jo ikke av når vi er der oppe:) Han kan gå å tisse selv uten at jeg må være med også, så kommer han rett tilbake på altaen.. Ble inponert av han i dag :)


Lucas på hytta i fjor. Da han måtte ha bånd på seg. Hehe.. Jeg er en redd mor, vil ikke la han stikke av!

Nå er det helg! Jeg skal enten på hytten i morgen eller kanskje ut å ri? Usikkert på hva jeg velger enda.
Nå hører jeg på Jarle Bernhoft å koser meg med den. Han er bare så flink :)

Senere i kveld skal jeg se, Vann med elefantene på DVD. Fikk lånt den på jobb i dag, så jeg gleder meg!
Skal også ta meg ett plass kirsebær vin, fordi jeg er ferdig med pensilin-kuren, og vil feire det, haha ^^

Da jeg kom hjem fra jobb i dag skulle jeg ut med Lucas(som vanlig). Og vi traff på Pippi(kjæresten til Lucas). De ble helt ville av å se hverandre igjen, er en stund siden sist.. De er serriøst så søte sammen, ett perfekt par :)
Pippi er en tibetansk spaniel på 7 år(den 11.November). Så teknisk sett har Lucas funnet seg en eldre dame, haha.. Fordi Lucas blir 3 år(10.November). Så vi tullet litt med at vi kanskje skulle ha bursdagsselskap til de begge ilag rundt den tid.. Tiden vil vise om det vil skje, hehe..

Har desverre ikke bilde av Pippi, men dere vet sikkert hvordan en tibetansk spaniel ser ut? Bare Pippi er litt mindre enn en normal tibbe skal være ;p


Lucas <3
 

Jeg tok på meg en liten oppgave fra jobb i dag for å se filmen "Thor". Vi fikk den nettopp inn i dag og jeg stupte nesten frem å spurte om jeg kunne låne med meg den hjem før vi registrerte den i basen vår ;)Jeg tenkte å få sett den på kino når den gikk, men fikk ikke muligheten. Og jeg syns denne filmen var kjempebra:) Jeg er veldig glad i Norrøn mytologi, så denne filmen digget jeg:) Jeg kunne værtfall se den om og om igjen..

- ANFEFALES!!!

Terningkast:
Traces Inside <3

Digger dette bandet. Er normalt sett ikke fan av hard rock, men så er ikke dette det da. Dette er progresiv metal. Det er litt mindre skriking, og det liker jeg ^^

 

Jeg har vært borte fra bloggen fordi jeg har vært i Sverige med Lurlåt(musikk-korps). Jeg kom hjem i formiddag, og kjenner det var godt å komme hjem :) Men har hatt det bra på Holiday club, men maten var desverre ikke til å skryte av. Jeg er ikke fan av svensk mat, så det kom ikke som noe sjokk ;p

Nå slapper jeg av med filmen, Free Style. Og er glad Lucas gutten min kom hjem fra hytta. Han har vært der med besteforeldrene sine siden fredag, og jeg må si. Han ville ikke hjem. Fikk ikke kos av han med det samme han slapp ut av buret, hehe.. Lucas ligger nå lammslott på gulvteppet og sover.
Har ikke vært så aktiv på bloggen, igjen. Men det er fordi jeg enda ikke har blitt frisk. Var til legen i dag og fikk pensilin og noe annet for bihulebetennelsen. Også sykemelding.. Så jeg skal ikke på jobb før neste uke, på mandag.
Det er kjipt, fordi jeg har jo allerede hvert borte fra jobb nesten hele forje uke. Men den beste medisinen er jo å slappe av, slik at man ikke bli enda værre.

Mamma har vært en engel å hjulpen meg med husvasken idag da. Det er jeg glad for at ble noe av. Godt å få høstvasken unnagjort. Mangler bare soverommet, men det skal vi ta når jeg får inn det nye kleskapet og ut med det gamle ;)
Her sitter jeg, syk enda. Har fått sove lenge no i dag, så nå sitter jeg i soffaen å kjeder meg. Skal snart se en film eller lese bok. Har ikke bestemt meg enda, hehe.

Er rett og slett helt tett i pappen enda, også hosten har også blitt værre. Blir jeg frisk snart eller? Det må jeg bli.
Det er veeeldig kjedelig å være sengeliggende.. Har vært syk siden onsdag, og det er ikke spessielt gøy.
Jeg har heldigvis fått slappet av de 2 siste dagene, så er ikke like slapp og det værker ikke i kroppen lengre.
Har også hundepass, så slipper å tenke på å lufte han heldivis. Han har gjort meg sliten siden onsdag, så var snillt av mamma å passe på han :)
Har sovet en del, så jeg syns det er vanskelig å sove nå.. Så jeg ser på tv-serier på pc'n istedet. Drikker Cola og halsdrops. Fikk også hostesaft hos mamma idag, så jeg håper hosten kan dra sin vei snart.. 

Er fortsatt syk i dag. Ble ingen jobb på meg, desverre.. Men fikk iallefall sove ut det værste av hodepinen og stemmen har kommet litt tilbake nå. Trenger ikke ta i for at ord skal komme ut, hehe..
Er ikke like slapp heller så håper jeg blir frisk snart..

Har fått slappet av en hel del i dag, og fikk hundevakt, slik at jeg kunne slappe av litt ekstra :)

Fikk også sesong 2 av Vampire Diaries i dag, så jeg skal kose meg med den snart nå. 

Jeg har vært internettløs i noen dager nå. Fikk reperatøren til å fikse den i går, så nå er jeg tilbake på nett :P
Er også syk. Så har bare slappet av.. Var på jobb idag, men kjenner det ikke var så lurt, hehe..
Der ser litt slik ut at jeg må ta fri fra jobb imorgen, desverre. for nå hoster jeg mer enn det jeg har gjort, og halsen går meg på nervene!! Er ikke forskjølet heldigvis, men får se hvordan dette går. Håper jeg blir frisk snart..
Sitter nå å ser Idol å drikker kakao, namnam :) 

Har også klippt meg, men har ikke tatt bilde av det enda, hehe.. Vet ikke om jeg gidder enda heller ;p


(kilde: Google)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits