Ragnhild Røyseng -

I dag lempet jeg siste rest av ved til mormor og morfar. Morfar sliter med ryggen for tiden, så da tok jeg over.. 
Etterpå dro jeg, mamma og Tore en tur på byen. Vi ble ikke lenge, men fikk gjort en del..
Ble å slappe av hos mamma en stund før jeg dro hjem igjen også. Så har ikke kjedet meg i dag heldigvis :)
Ser på Skal vi danse nå, og syns Ben gjorde en veldig god jobb i dag.. :) 

I dag ble jeg vekket av naboen som dundret musikk klokken 7 i mårres.. Vitsen er? Han har gjort det i noen måneder nå, og jeg er møkk lei.. Fra klokken 7:00 til 23:00 på kvelden dundrer det av musikk..
Dro til dyrlegen med Lucas klokken 10 og da fikk han smertestillende og antibiotika kur som han må gå på i 10 dager.. Han hadde haltet ett par dager da jeg var bortreist, og jeg merket byllen under foten han i gårkveld. Han har hatt byller under der en gang før. så jeg viste hva som måtte gjøres..

Ellers nå, ser jeg Norske Talenter og spiser Guacamole og tortilla :)
I dag er det den 3 natten på rad jeg ikke har sovet. Helt forferdelig er det.. Lucas har en byll under foten sin, så han halter.. Så da blir det dyrlegetur i morgen gitt..
Ellers besto jeg vekterkurs, Trinn 1. Og er super happy for det :D
Til neste uke skal jeg kontakte Nokas om de kunne finne en praksisplass i nærheten slik at jeg kan fulføre Trinn 2.. Også er det Trinn 3 i slutten av Oktober. 

Dagens andre dag på kurset gikk bra. Lærte en hel masse, men ble også en hel del mer nervøs for prøven i morgen.. Skal pugge i dag på det jeg skrev ned og håpe på det beste.
Det er også førstehjelp fra starten av og satser på at jeg husker alt siden siste førstehjelpskurs jeg gikk.. Også blir det litt brannvern og litt mer konfliktsordning og juss.
Har vært på Trondheim Torg å shoppet en liten halv time før jeg tok bussen hjem.. Så fikk litt alenetid helt siden jeg kom på lørdag. 

Har ikke sovet på 2 dager, og jeg håper jeg klarer å sove i kveld. Hvis ikke må jeg bare bite tennene sammen å stappe i meg kaffe hele dagen, slik jeg gjorde i dag.. Og det funket ;)


Disse to trenger jeg akkurat nå får å muntre meg opp, få meg til å le!
 

Første kursdag unnagjort og den var ikke så skummel som jeg skulle ha det til, haha.. Var også til min store glede ikke bare meg som jente der, så det var betryggende :)
Kurs-lederen er svensk, så jeg skjønner ikke alt hun sier, men prøver så godt jeg kan..
I morgen blir det en del snakk om Jus, så det blir spennende. Siste dag er det førstehjelp og skriftelig prøve. Den gruver jeg meg mest til..

Ellers i dag skal jeg vell ikke det store.. Får ikke sett det jeg skal på tv'n da den er opptatt hver kveld her, så da må jeg næye meg med pc'n og boka jeg har med meg ;p 

I morgen starter kurset. Jeg er nervøs, lurer på om jeg får sove i natt.. Men, jeg holder motet oppe og satser på det beste :)
I dag har jeg og farmor tatt bussturen til Torget igjen og gikk til der kurset skal være for å høre om det er der det var.. Bare for å være sikker, så ja, det var der..
Også var jeg og farmor innom Lush da jeg skulle kjøpe tørrshampoo'en deres. Har hørt masse bra om den og den er nok bedre en de Batiste sine som ikke akkurat er drøy i bruk som den Lush er.

Er også nesten helt frisk. Litt forskjølet enda, men kjenner det snart slipper taket. Det værste er iallefall over.. Og stemmen min er litt rar enda, men satser på at jeg klarer å snakke uten av det piper i morgen, hehe.. 

I dag våktnet jeg som nr.2 av alle i huset.. Jeg sto opp klokken 9 helt utvilt.. Kanskje ikke så rart når jeg la med halv 11 i går. Var så trøtt at jeg kunne ha sovnet på soffaen..
Forskjølelsen er snart blitt borte takket være Sambucol er jeg ikke like ille.. Feber'n kom aldri heller..
I dag skal vi kanskje ta bussen innover til byen en tur for å prøve"busse" bussruten jeg må ta når jeg skal på kurs.. Jeg er overhode ikke kjent i Trondheim og er heller ikke spessielt flink med buss..
På mandag blir det også en bytur.. Har noen ærender jeg må innom, så jeg håper å få unnagjort det iløpet av disse dagene :)


Kooosemose ♥
 

I dag reiser jeg til Trondheim sammen med farmor og Tor. De kommer å henter med kl. 12:00 eller 12:30 ;p
Jeg tror jeg har pakket ferdig og har alt klart.. Men somregel mangler jeg ett eller annet, og det finner jeg ut når jeg har dratt.. Typisk meg ^^

Sitter nå med frokost og hører musikk ♥ Er fortsatt forskjøla, men det er ikke like ille.. Tror kanskje medisinen begynner å gjøre jobben sin, håper allefall det :)
Jeg skal ha med meg pc'n til Trondheim, så blogging kan det bli iløpet av disse dagene! Men innrømmer at det blir mye å drasse med seg når man har ett tastatur som ikke funker + musa. Så må jo ha med meg ekstra utstyr.. På tide med ny pc? JAAA.. Til de grader..


Noen som blir med opp Galdhøpiggen igjen? Fikk plutselig såååå lyst om noen år ^^, Denne gangen uten å være syk, takk!

 

Jeg måtte bare legge ut denne videoen av Stine.. Hun sang i Norske Talenter i dag, og jeg gråt av lykke da hun begynnte å synge.. En såå nydelig stemme skal man lete lenge etter :)
Ja, hun synger Opera, men så liker jeg jo den sjangeren jeg da ;) 

 

Ja, dere leste riktig.. Jeg ble forskjølet for noen dager siden. Og jeg reiser til Trondheim i morgen.. Jeg har ikke trent på 3 dager og jeg går snart på veggen.. Kan jo ikke trene når man er syk, så da må jeg bare være tålmodig å vente til det er over.. Baah..
Jeg drar uansett om jeg er syk, for jeg SKAL gjennomføre kurset som begynner på tirsdag.. Farmor og Tor kommer å henter med klokken 12:00 imorgen, også får jeg en dag med Tante og Onkel før de drar til syden :D
Ellers i dag er det tv-kveld. Skal også levere Lucas til mamma i dag, da hun skal passe Lucas mens jeg er i Trondheim.

Skal en tur på byen nå får å levere inn håndvektene mine og bytte til tyngre, så er det gjort.. Må vurdere å kjøpe bensin også, og hååper det ikke er for dyrt i dag.. Hvis ikke må jeg vente til torsdag eller fredag neste uka da jeg kommer hjem. Kan kanksje i grunn gjøre det når jeg tenker meg litt om.. 

I dag har jeg og Linda hvert på Levanger. Vi fikk shoppet litt også :D
Jeg fant med tre plagg jeg hadde ønsket meg siden H&M katalogen kom ut for noen dager siden, haha.. Jeg fant ikke den ene i mintgrønn i størrelsen, den hadde de bare store størrelser på :( Så endte opp med en orange en ;) Skal prøve å finne den på Steinkjer også, eller i Trondheim til helga for jeg vil ha mintgrønnen ^^,
Fant meg også en hvit strikketgenser jeg hadde vurdert og kjøpte den også.. Også ble det en hvit singlet med blonder på <3 Jeg elsker klær med blonder..

Var også en tur innom Søstrene Grene, og jeg må si jeg er imponert over den butikken :D Billig og mye utvalg, sunnt snop hadde de også og masse te ;D
Jeg endte opp med en mintgrønn tekopp med mintgrønn plastikkskje, en type te(Som jeg drikker nå, den er kjempegod), en liten sjokolade med lakrismak og fruktstenger.
 

Også dro jeg innom Biltema å kjøpte med håndvekter, men jeg vurderer å levere de tilbake å bytte mot tyngre vekter.. 1 kg er ikke stort akkurat, men til de Jillian Michaels-øvelsene trenger man ikke mange kilo før de blir for tungt.. Så skal bytte til 2 kilo i stedet. De jeg brukte før lånte jeg fra min stemor, og selve skafte var i.5 kilo og jeg kjente det brant i musklene bare av det lille der :P Så jeg vil heller øke til 2 kilo ;)


Hihi, de er roosa^^ Men de på 2 kg er blå, så denne lykken varte ikke lenge, mohahaha.. 

De siste dagene har jeg ikke blogget fordi jeg har vært på farten hele tiden.. Var hos pappa i går å fikk sydengave fra Tax-free som jeg ønsket meg, også pratet vi litt osv før jeg og Silje dro hjemover..
I dag har jeg hvert en liten tur på byen for å handle litt mat. Også dro jeg på biblioteket for å levere lebestiftene to av de kjøpte fra meg :) Også ble det litt prating før jeg kjørte hjem igjen. Fikk også lånt meg en DVD og det nyeste Vi med Hund tidsskriften ;) Fikk også trent i dag, så da går resten av dagen på å lese ut boka jeg holder på med. Kanskje skal jeg jogge en tur sammen med SIlje senere i kveld, men det er usikkert enda hvordan det blir..

I morgen skal jeg kjøre Linda til legen, også skal vi en tur innom Magneten Kjøpesenter.. Rett etterpå skal jeg jo kjøre henne hjem, innom bibliotek en tur i samme slengen også drar jeg og Lucas en tur innom pappa igjen. Han skal se på cd-spilleren i bilen som ikke vil ta imot en eneste cd, og den har vært slik i mange måneder nå.. Skjønner ikke hvordan jeg holder ut..
Også er ryggelyset mitt gåent, så vi må få skiftet det.. Også må jeg innom biltema å kjøpe håndvekter, såg på nettsiden dems at de skulle ha slike, så da MÅ jeg ha det :D 

Denne filmen skal jeg se i kveld: 

I dag var jeg på byen med mamma.. Vi spiste lunsj sammen med Torill også gikk vi oss en tur rundt.. Jeg kjøpte meg en ny cardigan på Gina Tricot i vinrød.. DIGGER den :D
Eller har jeg en syk hund.. Han hadde vist bæsjet seg ut i natt, så buret var fullt av løsbæsj. Ja, deilig, ikke sant?

Også ikke nok med det... Han bæsjer litt blod.. Skal avente å se til mandag, blir det ikke bedre til den tid blir det nok dyrlege-tur.. Skal uansett dit for å handle mat til han, så da slår jeg to fluer i en smekk.. Avføringen har blitt fastere etter jeg ga han Zoolac, så det er snart normalt. Men blodet er jeg heller usikker på hva kan være, for har tatt en titt selv om hvor det kommer fra og kan ikke finne en løsning.. 


199,- på Gina Tricot.
 

I dag var det min siste dag på biblioteket.. Det er kjipt! Men har bestemt meg for å satse på vekter-yrket og da må mann bare satse..
Jeg har fri 1 uke, så drar jeg til Trondheim til neste helg.. Der skal jeg bo hos tante og onkel mens de er i syden.. Kurset varer kun 3 dager, så er hjemme på torsdags-kvelden..
Jeg gleder meg til kurset, men er også veldig spent. Håper jeg liker vekter-yrket og holder meg til det :)

I morgen skal jeg på byen med mamme en tur. Ellers i helga går mest til trening og lesing av bok ;)
Nå er det Norske Talenter på tv'n :D  

I dag kom Youtube Skjønnhets-guru søstrenes første bok i posten til meg (Elle og Blair, heter de). Jeg forhåndsbestilte den før sommerferien og den hadde utgivelsesdato den 11.September, tror jeg.
Beneath the glitter heter boka og er bassert på livene deres samtidig som en del av det er diktet opp.. Elle(Hun blonde) har lest kapittel 1 av boka for oss på Youtube, og jeg gleder meg til å lese den vidre selv :D Jeg vil karaktisere denne som en Feelgood bok.. Selve coveret på boka er jo nydelig da :)
Elle har også bokjøps videoer og omtaler av bøker som jeg elsker å se på.. Og det er faktisk fra henne jeg får ide'ene fra når jeg anbefaler bok-kjøp til biblioteket :) 
 

Etter jobb hentet jeg Sanna.. Vi dro på byen en liten tur for å se om The Vampire Diaries, sesong 3 har kommet ut i butikkene.. Og jaaaa, det hadde den :D Fikk den billigere enn det prisen er på nettet, så jeg er kjempeglad for det :)
Etterpå kjørte vi hjem til meg, trente min kjære intensive Jillian Michaels DVD og gikk Hustadlandet rundt, som da er neesten 6 km..

Nå skal jeg bare slappe av, lese bok og ikke gjøre stort annet.. 

I dag var jeg på kino med Linda :) Der fikk vi sett, Tina og Bettina, The movie :D Den var hysterisk morsom, og jeg tror mobbere der ute kan lære noe av den..
Jeg kan ikke annet enn å si at jeg kjøper den når den kommer i butikkene, sånn er det bare med den saken, hehe!  


Vi gikk en tur med Lucas og endte opp hos Mona og hestene ♥
Fra venstre; Beauty, En annet dott og Pritty(den svare).


Lucas og meg ^^,

I dag skal Linda overnatte til i morgen.. Skal til å lage hjemmelagd pizza nå og kose oss..
Det er ingen vær til å være ute desverre.. Om det ikke blir bedre til kveldingen..musicnodes
Owl City: Good Time 

Bare så det er sagt.. Jeg er INGEN fan av Justin Bieber(Bæver). Men Alex Goot og Landon Austin covret en av sangene hans og gjorde sangen så alt for mye bedre :)
Alex og Landon er 2 av 4 Youtube-artister jeg elsker.. Landon, Luke og Brandon har daglige Vlogger samtidig som musikkvideoer med egene sanger og covrede.. De er helt fabelaktive :D

Alex Goot og Landon Austin:
- As long as you love me 

 

I dag har jeg hvert på Røra Gjennbruk sammen med Silje, Heidi, og hennes sønn, Einar Andre :) Han er den glaeste 1 åringen jeg har hvert borti.. Fikk bære han og kose med han da vi gikk..
Kom hjem med tre ting og alt 50 kr tilsammen, hehe..


Lystestaken, tyrkis sak for å ha telys på og ett glass ;)

Senere i kveld skal jeg lage hjemmelagd pizza.. Fullkorn selvfølgelig :) Også skal jeg innom Steinkjer en liten tur om litt.. 

Dagen i dag har jo egentlig akkurat begynnt, men om jeg finner på noe annet ikveld, det aner jeg ikke.. Blir sikkert en rolig kveld..


 

Fra i dag av har jeg begynnt langhelgen min. Skal ikke på jobb før onsdag. Jeg tenkte å bruke opp avspasseringstimene jeg har jobbet opp til før jeg slutter på bibliotelet. Det er jo rettferdig det?
Har vært en tur hos pappa idag fordi de drar til Kroatsia i natt.. Fikk middag der også var jeg en tur på byen å handlet litt..
Nå sitter jeg med Guacamole og tortillachips og Norske Talenter :D Det er fredag da!! 

I dag består resten av dagen av trening og husarbeid. Treningen er gjort, noe husarbeid og skifting av duk ble også gjort, så eneste som mangler er litt rydding..
Tok fri 1 time før jeg skulle slutte på jobb i dag, da jeg har en del timer avspassering igjen å bruke opp før slutten av neste uke..

Været her er helt elendig, så det blir lite gåturer på en stund, men ut med Lucas må jeg jo, så slipper ikke unna det dårlige været jeg gitt.. 
Etter jobb i dag dro jeg og Linda på byen en tur.. Det er lenge siden sist vi fant på noe da jeg har vært opptatt og hun har slitt med sykdom..
Jeg er fortsatt veldig travel fremover, så det spørs når neste møtet blir.. Jeg HÅPER til neste helg, før jeg drar til Trondheim på kurs..
Dro rett til mamma etter byturen på Thaisuppe, trodde det var Tacosuppe, men jeg leste feil på meldinga, haha.. Thaisuppe er også utrolig godt, så ble ingen bom likevell ^^
Etter det kjørte jeg min søster hjem. Fikk valgt ut noen klær til meg som hun skulle gi bort eller kaste. Kom hjem med en pose også satte igang å trene :)
Lucas kom i 18:00 tiden da mamma passet han mens jeg var å  kjørte Silje, så nå spiser han middag og ser på regnet som daler ned..

Resten av dagen skal jeg se litt tv, lese litt og gjøre litt husarbeid. Har tatt gulvet, og dørkarmen på gangen.. Resten blir oppvask og rydding på vaskerom.
Ellers har jeg blitt hekta på Supernatural.. En paranormal tv-serie for dere som ikke hvet va det er :P Har kommet på sesong 5, og er helt dilla.. Blir vell å se 1-2 episoder i kveld før jeg legger meg, om jeg ikke tar helt feil..


Også er de jo ganske kjekke også da ^^,
 

I dag var jeg og Sanna på trening.. Det var en god treningsøkt :)
Da jeg kom hjem lagde jeg meg kebab og sovnet på soffaen i 2 timer.. Wow, ja, jeg ble sliten etter treningen gitt.. Ellers så er det meldt storm her jeg bor, så jeg må få unna en klesvask med en gang før den starter..

Fikk nå også vite at Sigrid er blitt funnet død! Jeg er glad de fant henne. Jeg var sikker på at hun var død, men selvfølgelig håpet jeg hun levde..

Hvil i fred, Sigrid!

 

Hadde det utrolig gøy i går.. Først dro jeg på Rødbrygga, der traff jeg tilfeldigvis søstra mi og samboeren.. Snakket med de til de andre dukket opp, så ble ikke så kleint å bare stå å se i luften, hehe..
Jeg og Karianne fikk påspandert middagen, som jeg syns var snilt, men trenkte jo selvfølgelig ikke å gjøre det.
Vi var der 2 timer, så kjørte jeg gjengen til Marit(Jeg var eneste edru). Jeg må si at huset og hagen til Marit var utrooolig fint. Det er noe slikt som hun har det jeg ønsker meg når jeg kjøper hus. Så fikk lyst til å flytte inn jeg, hehe..

Men som det ikke skulle være nok fikk jeg og Karianne ett gavekort hver som skal brukes på maleriene til Liv(en av kollegaene). Hun er nemelig kunster også, og jeg har hatt lyst på maleriene hennes helt siden jeg begynnte på biblioteket.. Hun er sååå dyktig :) Jeg og Karianne satt der å gliste som noen tullinger på julaften vi.. Vi ble veldig overasket og veldig rørt :) Dette hadde ingen av oss forventet..
Så, avtalen er at vi får komme en dag før husflidsmessen i Oktober å plukke ut ett av fatene hennes hver.. Alltså, hun maler på fat blandt annet.. Akryl tror jeg det er..


Kullsyrevann med sitron ♥


Søte Aqua som snuste på meg i flere minutter.. Hun luktet Lucas ^^,

Så det blir veldig synd å slutte å jobbe på bibliotekt, men som jeg sa i går, blir de ikke kvitt meg så lett ^^ Trives jeg ikke som vekter(om jeg består) fikk jeg komme tilbake, og det er en trygghet :)

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits