Ragnhild Røyseng -

I går kom huseieren å fortalte oss at hun må selge huset. Det var grunnet ektemannen som er dødssyk. Hun klarer rett og slett ikke det store huset alene mer.
Men hun håpet de nye eieren ville ha oss som leieboere, og ville legge inn ett godt ord og kjempe for oss..
Men det som er risikabelt med dette er at de nye huseieren kan sette opp både husleie, nekte oss deling av Internett og Tv, som vi nå har anledning til hos den nåværende..
Så nå er leilighetsjakten i gang igjen.. Dette blir min fjerde flytterunde.. Er noe lei, men slik må det bli!
Så langt har vi ikke funnet noen aktuelle, men håper det dukker opp snarest..

Ellers har det skjedd litt ting i det siste, så har ikke fått blogget. Må bli bedre på det.. Hva vil dere jeg skal blogge om?


#Flytte #Trondheim

Jeg skal prøve meg på den nye trenden, fargelegging for voksne.. Håper jeg får det til og syns det er gøy..
Liker å fargelegge, men tegne er ikke noe jeg foretrekker.. Derfor tror jeg dette kan bli noe jeg kan like!♦ Har dere prøvd denne trenden?

Etter trening i dag kjøpte jeg Kari Traa 30 Liter bag. Jeg har ønsket meg den lenge nå. Jeg får rabatt på Sats, så den ble under 300-lappen, og det sier jeg jatakk til :) kjøpte også to par nye Kari Traa sokker i hennes nye kolleksjon. ENDELIG har jeg baggen, ENDELIG! Men når det er sagt har jeg jo bursdag snart og jeg har MASSE Kari Traa på ønskelisten, så tror nok ikke det gjør så mye at jeg kjøpte baggen selv ^^

Nå spiser jeg lunsj, før jeg blir med Glenn å kjører Adams Matkasse. Vi har lite leveringer i dag, så det skal gå kjapt.. Håper jeg!#KariTraa #Bag #Sats #Innkjøp #Mandag #Trening

En ting jeg er redd for er å stå på stoler/gardintrapper også videre. MEN jeg har ingenting imot høyder.. Den syns jeg er rart. Og jeg er ikke alene om å syns det!

Vell dere.. Ha en fin lørdag :) Jeg har bagasjehelg sammen med Glenn, så vi kom hjem seint etter kjøringen i går. Håper det ikke er like mye i dag ;)

Jeg har om ikke så alt for lenge bursdag. Og da passer det jo fint å legge ut 5 ting på min ønskeliste her..


Here it goes:                     


                   

Som dere ser elsker jeg Kari Traa.. Ønsker meg litt for mye av henne egentlig. Neste uke skal jeg kjøpe 30 Liter baggen hennes da jeg får den rimelig på jobb^^ og jeg trenger den til de dagene det regner og slikt når jeg sykler og går.. Bedre enn en sekk som tar i seg fukt og blir klissbløt når det regner.. Innholdet i sekken blir ikke spesielt tørt heller da..


Denne syntes jeg passet bra akkurat nå. Da jeg nettopp har kjøpt ny telefon..
Jeg valgte ett noe ukjent merke denne gangen, og så langt er jeg fornøyd :) Den er en mellomting mellom Sony og Samsung. Huawei p8 i fargen Mystic Champagne..
Håper jeg har denne lenge, og at den ikke skuffer meg :)♦Har dere hørt om Huawei?

Den er ikke så mye å skryte av, men her er den:


Dette ble skrevet i full fart, så min håndskrift er ikke 100% korrekt..

Bildet er tatt akkurat nå. Kom akkurat ut av dusjen.. Hehe..
Dette er min nåværende smykkesamling. Jeg skal oppdatere den litt snart, og med det mener jeg selge eller kaste lite brukte smykker.


Vil også bare nevne nå mens jeg skriver ett innlegg, at jeg har hvert uten strøm noen dager, derfor ingen blogging. I går klarte jeg å total ødelegge min nye telefon, så nå bruker jeg min gamle trege Samsung, som jeg snart skal stikke ned til byen å få tak i ett simkort på.. Så er ikke til å nå på telefon før jeg får det gjort..
Bindingstiden på den nye telefonen er heller ikke ferdig før ut desember, så jeg må kjøpe ny telefon fra 1.Januar av og skal også endre abonnement til noe billigere.
Har noen få måneder på å bestemme meg hvilken telefon jeg skal ha neste gang, og hvilket abonnement og om jeg fortsatt skal ha telenor.

Denne ble litt vrien. Har ikke noen bilder innpå min nye pc. Måtte lete på Google faktisk.. Tror dette er ca. 3 eller 4 år gammelt..

Min favoritt mat er Sushi. Jeg spiser det nesten aldri lengre, så hver gang jeg biter inn i den deilige maten er det en fornøyelse :)
Men for å si det slik, jeg tåler ikke hvit ris, så jeg foretrekker brunris-sushi. Og her i Trondheim får man det bare på Kvikk Bar. Det er så kjipt at ikke flere er med på den trenden. Brunris-sushi er sååå mye bedre enn vanlig hvit ris. Mye mer smak :)


Hva er din favoritt-mat?

Det er sikkert mye jeg ikke kommer til å gjøre i livet. Men det er en ting jeg har lovet meg selv siden jeg var liten, og det er å ALDRI røyke/snuse/narkotika.
Jeg har ikke prøvd noe av delene, og kommer ikke til å gjøre det heller. Det nærmeste jeg har kommet dette er kjæresten min. Han snuser og røyker..


                                                     
Har mange låter som får meg til å gråte. Men det er en spesiell sang av Mcfly jeg bestandig har grått litt ekstra på.. Bubblewrap heter den.. Den er NYDELIG, men trist! Får meg til å tenke på all dritten jeg har hvert igjennom, samt den gir meg ett håp om at alt ordner seg..Her er 3 sanger jeg har hørt på konstant en stund :)

 1. McBusted: Gone 2. Robin og Bugge: Fedrelandet (feat. Gaute Ormåsen)


 3. Innertier: Du er ung (feat. Thomas Gregersen)


Denne er enkel.. Jeg savner min bestevenninne, Linda.. Vi bor 2 timer unna hverandre, og ingen av oss har råd eller tid til å ta toget for å besøke hverandre så ofte.
Håper fremover at vi kan gjøre noe med det.. Selv om det da må bli i helgene.. Og jeg jobber jo sammen med Glenn de helgene han har bagasjekjøring..

Jeg og Linda har hvert på og av bestevenner siden 1.klasse. Ja, på og av.. Vi kranglet hver dag, og ble bestevenner igjen noen timer etterpå. Sånn foregikk det..
Vi har gått på samme skole på barneskolen, ungdomsskole(bare i forskjellige bokstaver) og videregående.


Linda kom til Trondheim i fjor og vi koste oss med Starbucks før hun måtte reise hjem igjen:)

Tenkte å legge ut enda ett bilde, der vi er yngre. Men ettersom denne pc'n er ny, og ikke har noe bilder innpå, ble det litt vanskelig. Er også usikker på om jeg har på min eksterne harddisk.

 

♥ Super duper glad i deg LindaMi!!

 

 1. Jeg er svak for snop(i helgene), spesielt lakris.
 2. Jeg elsker å spise sunt.
 3. Hater usunn og fet mat.
 4. Liker å lage min egen mat fra bunnen av.
 5. Liker ikke at andre lager maten for meg.
 6. Har et dårlig selvbilde.
 7. Unngår å kjøre bil i Trondheim, og buss tar jeg meget sjeldent.
 8. Vurderer å kjøpe meg moped til neste år.
 9. Har intoleranse for Gluten.
 10. Favorittbandet er fortsatt Mcfly/McBusted.


  Danny(Min favoritt), James, Matt, Dougie, Tom og Harry ♥

Har ikke kjøpt så mye i det siste, men på båten til Kiel kjøpte jeg to parfymer fra Calvin Klein. Glenn klarte ikke bestemme seg hvem han likte best på meg, da begge hadde en spendig bakgrunn for det. Den ene er pynte-parfyme som han sa han kunne leve med ei dame med denne lukta for resten av live, den andre er mer sporty, som han sa kledde meg aller best av de to, men luften var litt for sterk til å være i nærheten av meg 24/7.. Så jeg kjøpte begge.. De var skikkelig billige, så da så jeg en fin mulighet :)

In 2 u(100ml) og Down Town(50ml)Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits