Ragnhild Røyseng -

Atle og Marianne er vidre. Jeg er så stolt av dem..

Har ikke så mye å si akkurat nå, men Atle og Marianne fortjener å vinner.. HELT KLART!!


I dag lagde jeg meg hjemmelaget Pizza. Grov pizzabunn, kyllingkjøttdeig med litt tacokrydder og tomatsaus og Pesto. Også lagde jeg meg salat som er revet gullerot og salat blandet med olje og pesto.. Nydelig :) Som kanskje dere har skjønt, er jeg veldig glad i pesto :)
Drikken er Cider fra Europris og lesestoffet er Costume :)

Om ikke så alt for lenge kommer Linda hit på overnatting. Vi skal feire bursdagen min som er på tirsdag ;p
Blir ikke noe fest, bare kosedrikking, syns det er like gøy jeg :)

 

Mine kollegaer tullet med meg i dag om kanskje jeg skulle skrive en bok.. Fordi jeg sa jeg hadde alltid lyst til å bli etterforsker.. Og da ga de meg ideen.. Jeg har bynnt på en krimbok.. Men om den blir ferdig eller om jeg klarer å skrive en hel bok i det heletatt, det vet jeg ikke. Men vil prøve, og kanskje dere kjøper boka, haha ^^

Har allerede bestemt meg hvor historien skal befinne seg, og hvordan den skal begynne..

Nå må jeg bare finne frem fantasien min, så kanskje det blir til en bok??
Ja, jeg vet jeg er tidlig ute!! Men jeg ble i skukkelig stemmning her nå :)
Og Jul i Valhall er min favoritt julekalender. En stor grunn til det er fordi jeg er veldig glad i Norrøn Mytologi :) Det var det beste jeg kunne få servert på skolen, haha.. Det vil si, det skjedde sjeldent gitt.. Min 2.jule kalender favoritt er Den unge Fleksnes :)

 

 

På jobb i dag fikk jeg snakket med sjefen om hvordan julen blir i år. Når vi har åpent og ikke. Jeg har fortsatt 4 dager igjen av den påkrevde ferien, så jeg får fri litt over en 1 uke i jula :) Og har jo jobbet meg opp noen dager med fri om jeg vil det også, så om det er noen dager i desember jeg vil ta meg fri, fikk jeg det :) For øyeblikket er jeg fornøyd med de fridagene jeg fikk, så om det dukker opp noe i desember, så kanskje jeg tar meg litt mer fri? 

Det var litt ekkelt å jobbe i dag fordi jeg stod opp imårres med vond rygg.. Så jeg hadde stort behov for å sitte i dag, så måtte smugsitte litt når jeg fikk sjansen :P Vi har en spessiel lagd stol som støtter opp ryggen, så den sitter jeg på når ryggen er som værst. 

Resten av dagen, skal jeg kanskje på trening. Jeg får se hva klokken blir, hvis ikke skal jeg trene her hjemme..
Ryggen er ikke helt i toppform enda, men å sitte på stolen hjalp en hel del :) 

I dag var det første dag på jobb etter sykmeldingen. Det var godt å starte igjen, men merket mye at jeg har vært sykmeldt gitt.. Var helt fjern når folk snakket til meg og husket ikke ord på norsk(som vanlig). Men var ekstra ille i dag hørte jeg ^^
Vi fikk lesebingen i dag også. Barna elsket den, og det ble vi glad for :)

Har fått fikset Linda's blogg i dag. Og håper hun er fornøyd? :)

Har nettopp trenet Zumba og litt styrke så jeg er en smule sliten nå. Skal slappe av resten av kvelden tenker jeg,og se en film :)
Men ellers er jeg møkk lei tastaturet på bærbare pc'n. Backspace'n har jo falt av for en stund siden, men nå har de gummitingen også gjort det, blik at jeg må presse til fingeren min blir blå for å viske bort ting jeg har skrevet feil å slikt. Jeg er nesten på kanten av stupet med denne pc'n nå alltså. Den får sin død om jeg ikke får fikset det straks :P

 

 

Jess.. Da er sykmeldingen min over. Jeg er glad for det, men kan nok ikke bidre med løfting enda desverre. Det gjør fortsatt litt vondt og er litt redd såret kan gå opp. Det innerste laget ser ut som har grodd, men skinnet har nok ikke det.
I kveld skal jeg kose meg med Csi: Miami og Couger Town før jeg legger meg, så det er sagt ;)

Jeg fikk middag hos min far i dag, betasuppe ble det :) Etterpå slappet vi bare av, vi begge sovnet vist etter middagen, så fikk slappet av litt..

I dag kom jeg hjem med nye gardiner hengt opp, nye duker og nye putetrekk til soffaen :)
Mamma har vært her å fikset det.. Hun kjøpte det i bursdagsgave til meg :)
Jeg har bursdag nå på tirsdag neste uke, så, jippi :P

Jeg gruver meg til bursdagen, egetlig. For 22 år, det er mye dt ^^


Hadde ikke gjort meg noenting om dene kar'n dukket opp på bursdagen min ^^,
 

Idag skal jeg ikke gjøre så masse. Jeg skal hente min mor på togstasjonen og fylle bensin. Det er det jeg har tenkt å gjøre i dag. Men, skal også lese masse, og bare nyte søndagen. Jeg holder på å lese Snømannen av Jo Nesbø, og sålangt syns jeg den er skummel, hehe. 

♣ Noen av dere som har lest Snømannen?
 

Hadde vært gøy om jeg vant. Fordi jeg digger filmen, footloose :)

footloosevinnSom noen av dere kanskje vet er Demi Lovato mitt store kvinnelige musikkalske forbilde. Hun er utrolig talentfull, og hun har en skikkelig kul klesstil :)
Endelig kom hun ut med ett nytt album etter den tunge tiden hennes. Dette albummet er ganske annerledes enn de andre. Men på en veldig posetiv måte. Dette albummet er uten tvil det beste, syns jeg :) Det eneste jeg ikke likte var coveret. Jeg mener, svart lebestift? Det har jeg aldri skjønnt meg på. Passer bare inn i Halloween. Men ja, jeg tror kanskje det kan symbolisere den tunge tiden hun gikk igjennom, jeg vet ikke jeg..

Jeg har noen favoritter på dette albummet, og de er:

♣ Lightweight
♣ Skyscraper
♣ Toghether
♣ Ubroken

Jeg elsker alle sangene, men disse jeg skrev er mine topp 4 ;)

 

Terningkast: 

I dag kjennes tommelen min litt bedre.. Det kleier på den, men det er jo ett tegn på at såret begynner å gro :)
Men kan enda ikke bruke handen, får da kommer smertene igjen. Det som har blitt bedre er vell at jeg kan røre på tommelen litt mer idag enn det jeg kunne i går, for da kom det noen tårer i øyekroken for å si det slik, autch!

Klokken halv 5 i dag skal jeg, Silje, Vegard og mamma på Spar kjøp. Etterpå kjører vi mamma til sin kjæreste også ble vi invitert inn hos han på kaffe :)
Har aldri sett leilighete hans, så jeg gleder meg. For den skulle vist ok være skikkelig fin, ifølge mamma :)

Må snart lage meg en kjapp middag, for jeg må være klar til halv 5. Det er en stund til enda, men som sagt, liker jeg å ha god tid på meg, for å ikke stresse..

Har fått sett gårsdagens episode av The Vampire Diaries, som gikk på luften i Usa, i går. Jeg elsker den sierien!!!


NAM ♥ Paul Wesley ♥

Dette bilde minnet meg veldig om hvordan min hand så ut da jeg kuttet opp tommelen.. Skikkelig hærlige saker ;p
 

Da ble jeg sykmeldt. For jeg dro på jobb i dag i håp om at jeg ikke skulle ha så vondt i handen når jeg jobbet. Men, der nok jeg nok grundig feil.. Det var så vondt å løfte bøker, og i dt heletatt bevege på handen og tommelen..
Det gjør så synnsykt vondt.. Mine kjære kollegaer fikk meg til å ringe legen min i håp om å få en legetime for som bare det. Jeg fikk det faktisk samme dag som jeg ringte, hæærlig ja.. Men det som ventet meg der var ikke noen resulatat jeg hadde forventet. For jeg er nemmelig sykmeldt til tirsdag neste uke. Legen min sa jeg skulle helst ha kommet i går(da hendelsen skjedde) slik at jeg fikk sydd.. Ops, min feil ^^
Men fikk ett slags plaster på såret slik at det kan gro sammen istedet for langt fra hverandre, for kuttet var stort nok til at det skulle helst ha sydd igjen det..  Syns det er kjedelig å være sykmeldt, men det er nok det beste for handen min, det er jeg nok enig i.. 

Ellers i morgen skal jeg ikke gjøre noe spessielt fra morgen og formiddagen av.. Men skal en tur på Sparkjøp på ettermiddagen sammen med mamma, Silje og Vegard. Etter det skal vi kjøre mamma direkte fra Spar kjøp til henes kjæreste i Trondheim også ble vi invitert på kaffe hos han før vi andre drar hjemmover igjen :)
I dag var jeg så utrolig smart å kutte ett stort kutt i tommelen min.. Det blødde til de grader og var vanselig å stoppe..
Nå er tommelen veldig vond og det svir.. Så jeg har vansker med å gjøre ting med handen, for jeg er redd jeg begynner å blø igjen + om det åpne såret utvider jeg?

Lurer på hvordan det blir på jobb i morgen med denne tommelen. Får håpe jeg ikke trenger å bære så mye i allefall..

Jeg får spraye på mer av min aloe vera spray, slik at jeg slipper å få arr og få betennelse..

Jeg tar nok ikke bilde av såret, fordi det er bare ekkelt, hehe.. 

Idag har jeg vært på byen en tur med Sanna. Der kjøpte jeg en ny propantønne og noe annet småtteri, som sokker til vinter'n og noe mat..
Etterpå fikk jeg slappet av to timer, spiste tomatsuppe og sett en film. Klokken 5 dro jeg og Silje på trening, og trente nesten 2 timer også tok vi solarium. Det var deilig å få pumpet litt jern :)

I morgen jobber jeg i Mosvik, så jeg kommer til å bli sliten når jeg kommer hjem, men skal prøve å ta en økt med Zumba, så får jeg trent hjemme iallefall ;p 

Nå er Linda her.
Vi har vært på Bunnpris å handlet til mat og snop. Vi skal kose oss med Skal vi Danse i kveld og bare daffe tenker jeg ^^

 

Denne er genial:

Jeg har ikke vært helt aktiv i bloggen denne uka. Det er igrunn fordi jeg har gjort andre ting, også har jeg heller ikke årket å blogge..

Ser Senkveld nå og Lucas sitter på soffan å tygger grisehale sin ^^

 


Denne filmen fikk jeg sett i går. Jeg tenkte å skrive en omtale om den, så får dere høre hva jeg syns om den!

For det første; Taylor Lautner i en slik film hadde jeg ikke trodd. I allefall ikke med det første. Handlingen var bra, mange gode skuespillere, men det eneste som plagde meg var igrunn at Taylor Lautner spiller i den.
Har ingenting imot skuespiller evnene hans, for jeg syns han er dyktig :) Men syns kanskje det er litt i det domeste laget at han spiller i en slik film nå. Dere er sikker uenig med meg, men syns det ikke passet han helt enda.

Men terningkastet blir ikke så ille fordi: 

Jeg har endelig fått Above Symmetry trygt hjemme hos meg :) Dette er ett progressivt metal band, som er syyyykt bra!

Ja, Atle Pettersen er vokalist og Robin er gitarist i bandet. De er helt RÅÅÅÅ. Sitter nå å hører albumet på full guffe, og synger med ;)

NB! Beklager på hvordan jeg ser ut på bildet, jeg har ikke sminke på, såee.. Ikke få sjokk...
I går hadde jeg og Linda det FUN, syns jeg!
Fikk London gave hos henne også, og ble kjempeglad for dem :D

Her er ett bilde av det jeg fikk: 


Det eneste som var en nedtur var at den ble ødlagt på flyturen hjem, slik at det ble en lang sprekk i den, og jeg kan ikke drikke fra den.. Men og ha den som pynt, gjør meg ikke noe, fordi jeg digger den :)

Også var vi til Mona i dag. Vi fikk hilse på Mona's nye hest, og jeg ble helt forelsket i henne. Ikke er hun bare noe av det fineste jeg har sett på lenge, men hun er noe av det roligste og snilleste skapningen jeg kunne tenke meg :)
Hun heter Pritty, så det sier jo sitt ^^


Pritty ♥


Er ikke Pritty, Pretty? ^^


Pritty og meg :)
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits