Ragnhild Røyseng -

Vell, i dag er det Halloween. Jeg syns det er ett idiotisk konsept for å være ærlig. Jeg har aldri likt å feire det. Da jeg var liten dro jeg ikke på knask eller knep til mamma, men da jeg var hos pappa måtte jeg da de andre i huset ville... Hadde ikke annet valg der..
Jeg skal rømme fra leiligheten min i dag fordi jeg vet noen kommer innom å knasker.. men jeg ringte mamma for seint for å høre om jeg kunne søke tilflukt hos henne, rett etterpå, klokken halv 3 kom selvfølgelig nabogutten med en kompis å terroriserte ringeklokken, jeg rappa Lucas og gikk til kjøkkene sånn at de kanskje ikke trodde jeg var hjemme, selv om jeg nettopp hadde kommet hjem, og bilen var jo der, også jeg hadde ikke låst døra og det er jo lys inne.. Men Lucas var snill å holdt kjeft når ringeklokka gikk i hundre, da han pleier å bjeffe når han ringer.. Jeg åpnet ikke for jeg så de hadde på seg luen over ansiktet og en annen lue i hånden.. Jeg vet det er naboen da jeg hørte de snakke utenfor.. De ga heldigvis opp etter 5 minutter, så jeg håper de ikke kommer flere ganger.. Jeg skal til mamma i 5 tia, så jeg satser på at ingen kommer innom til den tid.. Har ikke snop til dem, så da er det best å rømme ^^
Jeg skal heller gjøre det fornuftige å hjelpe mamma å bake og styre til bursdagen min i morgen.. Vi skal ha den hos henne da det er bedre plass til gjestene :P Jeg skal ha familie i morgen, men alle kunne ikke komme, men sånn er det bare.. Hadde jo feiring med pappa og stemor forje uke, så det går helt fint :)
Det blir feiring på lørdag også med venner.. Vi skal spise på Perrongen, også kjører jeg dem hjem til meg på dessert og fanterier.. Jeg håper egenlig det at naboen kan få smake sin egen medisin, da vi skal ha feiringen en god stund utover kvelden.. Men skal varsle de jeg leier hos at det blir fest en stund uttpå kvelden, så de er advart ;p De syns jeg er alt for stille til vanlig, så det er greit å si ifra når det kommer til å bli litt jubel ;p 

 

I dag har jeg og Sanna hvert på trening.. Etterpå tok jeg sol, og vi handlet litt på Spar da det var masse 10kr tilbud og takk for at mye av det var sunne ting :)
Da jeg kom hjem fikk jeg en forstyrrende regning i posten.. Fra legekontoret jeg brukte for mange år siden.. Jeg skjønnte ikke hva i alle dager skulle det komme.. Men så tenkte jeg at at jeg skulle jo få sendt Journalen min til min nye fastlege der jeg holder til nå, men at det kostet såpass mye det hadde ingen sagt.. Så jeg tok en tlf til dem å kjeftet litt.. Tilslutt ble jeg så lei av hun kjærringa på den andre enden at jeg la på, gadd ikke høre mer på henne.. Ingen lyst til å betale heller, og har heller ikke råd.. Så jeg vet ikke jeg nei, hva jeg skal gjøre.. Har aldri likt legekontoret der heller, de er som ørevoks hele gjengen...

Har nettopp spist kyllingfilet med salat, og det er like godt som alltid :)
Skal gjøre litt husarbeid resten av dagen, men en liten avslappning blir det før den tid ;) 

I dag har jeg vært hos pappa for å fylle luft i dekka på bilen.. Det høyre dekket bak var ganske tom for luft, så det måtte fylles opp, + de andre var også noe mangel på luft, så jeg er glad det er gjort nå.. Men må følge med om det blir det samme igjen, da jeg frykter det ene dekket har gått litt hull på.. Jeg er ikke 100% sikker, men det skader ikke å være OBS på slikt..
Fikk også servert hjemmelagd Thaigryte som pappa har lagd.. Han er utrolig god på kjøkkenet, så maten han lager er som oftest helmaks ;)
Kom hjem til klokka 5, trente 1 time intentivt, og nå sikker jeg her da, venter på at det skal komme noe på tv.. Det er finale på Jakten på Kjærligheten i dag, og jeg er spent på om tremenningen min vinner bonden ;) Jeg er ikke fan av dette programme til vanlig, men jeg syns det var så kjekt at det var kjentfolk med :)

Jeg skal skulke musikkøvelsa, rett og slett fordi jeg ikke orker i dag.. Vi vant jo Musikkprisen i helga på Steinkjerspill, og vi skal feire det med Ganstadis, alltså, min nabo's berømte gooode is :)
Men somsagt spiser jeg ikke is på hverdager, og sjelden helger også.. Nå har det seg slik at jeg er ekstra streng med meg selv da jeg har ett mål å nå, som jeg snart har oppnådd :)
Så skal ikke skeie ut.. Må evt det på torsdag og lørdag da jeg skal feire bursdag, så derfor ikke mer enn det.. Jeg er ingen stor fan av usunn mat lengre heller, blir rett og slett kvalm av synet av det..
Magen min tåler heller ikke så mye av det, så fullkorns mat er min bestevenn, samt kylling og fisk :) 
 

Dagen i dag har gått veldig sakte.. Dagen startet med å dra på Husflidsmesse med mamma, mormor og Åshild. Vi var der bare ca. 1 time så dro vi.. Mormor og mamma kjlpte ikke stort og jeg ingenting, hehe.. Men vi traff kjentfolk så det ble litt babbling i mellom bodene..
Etter vi dri derfra fikk vi servert Hvalbiff hos mormor.. Det er første gang jeg smakte det, og jeg likte det :D Det var eneste litt for salt, da jeg styrer unna salt til vanlig. Men ellers var den god :) 

Nå er det heller ikke mange dagene til jeg blir alt for gammel. Så jeg må ta uka som kommer til å forbrede meg noe og rydde og vaske ekstra i leiligheten.. Er nesten ferdig med julvasken også, så kan si jeg er godt i gang ;)

Sitter nå å leser bok som jeg snart er ferdig med. Tenkte å prøve å lese ut den i dag.. Også skal jeg kanskje se en film om jeg orker.. Har fått gjort unna treningen for i dag, så en avslappende kveld er i ferd med å skje!
I dag var jeg og Sanna en tur på Levanger, rettere sagt på Magneten Kjøpesenter.. Vi hadde en spessiel butikk vi skulle inn i, og det var Søstrene Grene.. Jeg elsker den butikken ♥ Fikk handlet inn litt småtterier til bursdagen min neste uke.. Også var vi en tur innom Kicks fordi jeg trengte ny dusj gele og scrub. Og var så heldig at kjøpte jeg fra Kicks sitt eget merke fra 200kr og over, så fikk jeg ett reisegavesett på kjøpet :) Så det er snedig når man er ut å reiser ;) Kjøpte også en lipliner for å komme over 200, og den fargen var superfin :)
Ble også en liten tur innom Åhlens og da kjøpte jeg meg bare ett duftlys med duft av Roser og noe annet jeg ikke vet hva er^^ 

Ble også trening etter byturen, så nå har jeg plantet med på soffaen å venter på Skal vi Danse.. 


I dag har jeg Sanna på overnattingsbesøk. Vi har nettopp trent, og nå spiser vi kylling til middag :D
Vi skal kose oss med Norske Talenter og Senkveld senere i kveld og til det skal vi ha Tortilla chip og Guaccamole.. Nammmm ^^
I morgen skal vi ta oss en tur på Magneten, om ikke føret har blitt værre.. Snøen har desverre ankommet Trøndelag, og jeg liker det over hode ikke..
Jeg som hvert år bestiller snø til ETTER bursdagen min, men helt til jul og den kan reise igjen 25.Desember ;)

 

Tror jeg dåner jeg^^ Når Danny synger blir jeg helt paff.. Elsker stemmen hans så utrolig mye ♥ Danny er han som synger nr.2, sånn at dere vet det..
Det er ikke den beste musikkvideoen de har lagd, men syns det var en gøyal tvist ;) Sangen er også noe nytt de prøver, og jeg syns den er kjempesøt ^^
De slutter aldri å overaske, og det bare på positive måter :)

 

I dag har jeg og Sanna trent, og gjett om.. Jeg fikk mye skryt over hvordan jeg og Sanna trente og syns det var kjempebra at jeg presset megselv og Sanna.. Jeg er veldig glad for at noen legger merke til hvor hardt jeg presser megselv og henne, og har sett resultat av det. Så jeg er fornøyd jeg^^ Han som kom å snakket med oss tror jeg er fysoterapaut og han trener de med en funksjonshemming. Har sett han med de noen ganger på trening, så jeg tror han er noe slik.
Ble også veldig stolt av Sanna i dag da hun klarte 30 minutter på tredemøllen.. Uten mye stopp.. Hun jogget også en del og gikk mye fort..

Nå spiser jeg en sein middag, og på tallerken er det torsk, fullkorns makaroni og salat :)

Selger også ett par sko.. Disse er kun brukt 2 ganger, og er i str. 37. Ordinær pris 499,- Selges for 250,- 

 

I dag har jeg og Sanna vært på trening og en lur på byen. Ettervert dro jeg på middag hos mamma :)
Trente også litt etter at jeg kom hjem fra mamma også, Da jeg har begynnt med en 90 dagers treningskurs..
I morgen skal jeg på trening med Sanna igjen, så jeg gleder meg :)

Har også fått uønsket besøk av naboen. Som jeg har nevnt(tror jeg) så er mine ene naboer ikke helt kloke. Guttungen har begynnt å ringe på dørklokken min igjen, og det plager meg.. Moren er jo ikke akkurat noe bedre. Gutten er også veldig glad i å kaste snlballer på meg og Lucas, så det hjelper ikke å snakke til han.. Kan ikke snakke med moren heller for vi kommer ikke over ens..
Og guttongen holder fortsatt på å plager livet av oss alle som bor her med å spille kjempehøy musikk, med masse bass.. Hun som har butikken nede er møkk lei da kundene hennes blir forstyrret også.  Vi planlegger å snakke med disse naboene om alt dette, men vet ikke når..

 
Er det ikke nydelig? ♥

Jeg var å hentet det i dag, og med en gang fant jeg en plass å henge det da jeg kom hjem! Det ble ikke der jeg hadde tenkt å henge det, men fant fort ut hvor det skulle stå :)
Jeg er superfornøyd, og hver gang jeg ser på det må jeg bare smile.. Dette var faktisk det første jeg la merke til av alle som sto utstillt. Fant også 2 andre, men bestemte meg ganske fort for dette :)

Tuuusen takk for avskjedsgaven!! Den skal jeg ta godt vare på :) 

Nå har jeg blitt organdonor. Det vil si om jeg dør eller havner i en ulykke og omkommer har sykehuset lov å donere bort organene mine til de som trenger det..
Jeg har vurdert saken i 1 år nå, og nå har det kommet som App på telefonen, så da registrerte jeg meg der istedet for å bruke penger til lege å få ett kort der fra :P
Jeg er ganske fornøyd at jeg gjorde dette, og syns jeg har gjort en god gjerning.. Skal også bli blodgiver etterhvert også..

Noen flere som vil bli organdonorer les mer HER.
I dag har jeg ingen verdens ting å gjøre. Skal trene nå, men ellers bare tv-kveld i kveld.. Hele helga er tom for min del. Kjedelig, men sånn er det bare..
Var hos Liv i går og fant ett fat hun har lagd med en gang.. Men desverre var det en luftbuble i den, så jeg skal hente den til uka når hun har fått fikset det :) Gleder meg til å henge det opp :D

Noen tips til hva jeg kan finne på? Har ingen lyst til å sitte å glo i taket.. Alle er jo borte i helga, så jeg har ingen å dra hos eller noe..
Lucas går meg på nervene i dag også, så det gjør ikke saken bedre :P også ikke minst så fikk jeg lite søvn i natt, så jadda, kan si jeg er litt gretten ^^
 

ENDELIG fant jeg joggesko som jeg kan bruke.. De jeg hadde fra før av var skikkelig ødelagt, så var på jakt etter noen en stund nå.. Fant ett fint par til 99 kr ^^
Også kom jeg på at jeg hadde 50kr gavekort på H&M, så da ble det en ny neglelakk på meg som jeg har ønsket meg en stund nå. Ellers kjøpte jeg meg nye kapsler.. Fant ikke den jeg skulle ha, så jeg endte opp med en annen en, som jeg nå koser meg med :)

Her er noen bilder:


Essie neglelakken er i fargen, Bahama mama :)

Min nye baby'er :)

Ut med de gamle ^^

Klokken 20:00 i dag skal jeg hos Liv å velge meg ett maleri/fat. Jeg håper jeg finner frem, for sist gang var det min søster som kjørte meg^^ Og nå er det jo snart mørkt, og jeg er i grunn helt elendig i mørket.. Men skal prøve, så satser på at det går bra :P Husker sånn halveis hvor det er, så jeg kommer sikkert frem!

I dag er det akkurat 2 uker til jeg fyller år, og de to ukene er jeg sikker på at går fort.. Det er jo heller ikke lenge igjen til jul. Så jeg må begynne å tenke ut hva jeg skal gi folk i julegave.. Har noen klar, men ikke alle, så det blir vell snart tid for julegaveshoping :P 

I dag har mamma bursdag, så jeg har hvert å spist på Perrongen sammen med, mamma, Silje og Onkel. Kjempe trivelig :)
Etterpå tok vi turen hjem til mamma for å spise dessert etterhvert.. Hun ble også fornøyd med gavene vi ga henne, så da er jeg også fornøyd :)

Nå ser jeg på 20:00 med Raske Menn, etter det blir det omsider Farmen. Så en liten tvkveld blir det nok nå.. Har også fått gjort litt husarbeid.. Satte nettopp på en klesvask, vasket kopper og ryddet av litt på bordet..
I morgen må jeg støvsuge gulvet, også gjøre litt andre småtteri.. Skal uttpå kvelden til en gammel kollega for å finne ett maleri jeg skal få etter avsluttningsfesten for meg og Karianne.. Vi fikk jo gavekort på ett av hennes nydelig maleri, så i morgen får vi ta en tur innom å velge oss ett hver :)

Landon Austin - Stop time ♥ 

Hekta på sangen!!! Den nye vokalisten i Vamp syns jeg har en så fin stemme :)

I dag har min mamma bursdag, så da skal vi på Perrongen å feire den :) Jeg gleder meg masse.

I dag var jeg og Linda på shopping.. Vi vandret litt rundt, og jeg endte opp på Søstrene Grene å kjøpte inn litt småtterier.. Også var vi på Meny en tur. Ellers gikk vi bare rundt å kopte..
Da jeg kom hjem hadde jeg en en pakke i posten, og jeg så det var fra Amazon, og det betydde bare en tur.. McFly's biografi har kommet :D
Som noen få av dere vet har Mcfly hvert en stor del av livet mitt.. Det vil si at musikken har vært og fortsatt er min terapi.. Jeg er også Pioneer på hjemmesiden dems, og det betyr at jeg får førsterett på konsertene dems, også alt mulig annet.. De er hysterisk morsomme, og en perfekt humor om man har dårlige dager.. Syns jeg hvertfall ;)
Jeg har fulgt de helt siden de startet opp som band, og har ingen tanker om å forlate de! Takk for at dere er som dere er :) 

 


Fra venstre: Harry, Dougie, Danny og Tom.
I dag har jeg fått trent, og nå er det intak av proteinsmoothie :D Den beste jeg har lagd så langt!

Den ser rar ut, men den var helt nydelig :) Alle ingrediensene er sunne, veldig lite kalorier å slikt i denne, og en haug med proteiner ;)
 

Senere i dag skal jeg på musikkøvelse. Så jeg må få gjort unna husvask og litt rydding før den tid..

I dag har det sjedd litt av hvert.. Først dro jeg og mamma på byen en tur.. Der kjøpte jeg meg nye sokker, truser og en t-skjorte..
T-skjorten falt jeg helt for, den størte grunnen var det som er avtrykket på den ^^ Også er den kort frem og litt lengre lengde bak, stilig :)
Da vi kjørte hjem hadde det hendt en bilulykke.. Jeg kjente igjen bilen, da den pleier å kjøre relativt fort forbi meg flere ganger i uka. Den har også fått ørene mine til å smelle igjen når jeg har gått tur med Lucas, for den lyden er så høy :/
Jeg vet ikke hvem som eier den, men kjente igjen bilen med en gang.. De kom til skade og havnet på sykehuset.. For å si det sånn koms det til å skje en eller annen gang, så jeg syns ikke synd på de, men uansett er det jo trist at de kommer til skade. Jeg håper sjoføren lærte seg en lekse..


Den med hunden er samme huns som er på nattbuksen min ^^


Let's go to Hollywood, land of dreams♥ For de som kjenner meg er dette typisk meg^^ Den ser veldig stor ut på bilde, men det er str. Small :)


 

I dag har det vært sol. Da fikk jeg utnytte det i dag :) Gikk meg tur med Lucas, ned til mamma for å sole meg og lese.. Fikk middag hos henne da hun kom hjem og bare slappet av..
Kom hjem for 30 minutter siden, så jeg rakk det før mørket kom!

I kveld er det tv-kveld. Norske Talenter og Senkveld står på menyen, og jeg gleeeeder meg ^^
Så ikke noe interesant hente i dag, så jeg har lite å blogge om.

Ville også si det at sesong 4 episode 1 av The Vampire Diaries er utrolig bra.. Jeg digga hva som skjedde jeg :D Så denne sesongen blir mega spennende ♥ 

I morges skiftet jeg til vinterdekk.. Gjorde det mens de andre fikk gjort det, så er jeg ferdig med det.. Også dro jeg hjem å trente, hentet Linda, og dro på byen en tur.
Gikk også en tur med Lucas til hestene for å hilse på dem :) Var koselig å få hilse på dem igjen!
Sasha(hunden til Mona) ville leke med Lucas, så hun lekte "sisten" med han.. Men hun gikk fort lei, så når Lucas ville ha kos av henne og lukte så gikk hun til angrep, nesten. Hun boffet han bort, så han ble skeptisk. Også prøvde han seg igjen, og det samme skjedde.. Det var hysterisk morsomt å se på :) Sasha ville jo selvfølgelig ikke skade Lucas, bare varsle han at nå er det nok..


Beauty og Pritty ♥


Meg og Lucas♥

Lucas og Sasha rett før det ble nok for Sasha ♥

Enda litt nærmere måtte han ♥
 

I dag har jeg ikke gjort så masse, men fikk tatt meg en tur på biblioteket å lånt en lydbok.. Ellers har jeg fått dagens trening unnagjort, spist en god middag, som da ble kyllinglår med salat og fullkornpasta.. Nam nam :)
Ser litt på tv nå, og skal begrave nesa i boka jeg leser etterpå.. Den er jo 487 sider's + ekstra materialet, hehe..

Kjenner halsbrannen kommer på besøk en tur også.. Den er ikke velkommen, men den tvinger seg inn alt for ofte for tiden :( 
I natt fikk jeg ikke sove. Litt på grunn av at naboene jeg leier hos skulle dra til syden, og ble hentet klokken 5 i morges. Fikk 2 timers søvn  bare, også bråvoktnet jeg klokken 4 av at naboene pakket koffertene sine å gjorde siste forbredelser før de dro.. En ting som jeg ikke liker ved å bo her er trappen ute. Den bråker så fryktelig mye, da det er en jerntrapp.. Det høres når noen kommer og når noen går for å si det slik..
Jeg lå våken til halv 6, også fikk jeg sovnet til klokken var 11. Ja, jeg vet det.. Jeg sov lenge :O Pleier somregel å sti opp halv 9 for tiden, men jeg trengte å få sove litt uttpå.. Lucas hadde tydeligvis ingenting i mot det, som vanlig. For han sover lengre enn meg hver dag. Han er ingen morgenhund^^ Jeg måtte tvinge han ut av senga så jeg fikk gått morgenturen..

Ellers i dag har jeg ikke gjort det store.. Har trent, sett x-factor Usa og fikk ett lite besøk av mamma noen minutter ;p Ellers ingen verdens ting..
Nå skal jeg se ny episoden av Dexter, så jeg gleder meg :D 

I dag var jeg en tur på Steinkjer for å få de 6 gratise kapslene som fulgte med maskinen også kjøpte jeg meg Kaffe Americano, en av mine favoritt smaker :D Sitter å drikker den nå, og den var god som vanlig :)
Kjøpte også ett stativ til kapslene på Obs, da de var billigere der.. 129kr og på elkjøp 299,- så der gjorde jeg ett kupp ;)
Men det ikke elkjøp vet er at han fyr'n som ga meg kapslene ga meg hele eska, og det viste seg og være på esker inni, alltså, da fikk jeg 12 gratise kapsler.. Hehe, klager ikke jeg ;)


Se, den trakter kaffe^^

Ferdig traktet kaffe og masse nye kapsler ♥

Nå skal jeg stappe nesa i Deivergent-boka og drikke resten av kaffe'n min.. Mmmmmm...

 

Puuh.. Ferdig trent for i dag.. Jeg ble vist sliten jeg ^^, Nå må jeg bare vente til klesvasken er ferdig for å dusje.. Kan ta litt tid, men har god tid ;)
I morgen skal jeg en liten tur på Staumen på ett ærend. Rett etterpå svipper jeg innom Steinkjer for å klage på at jeg ikke fikk med meg de 6 gratise kapslene til Dolce Gusto-kaffemaskinen min.. Også kjøpe 1 eller 2 nye kapsler, slik at jeg har litt variasjon.. Skal også levere inn en genser mormor kjøpte som ble for stor til henne, så slipper mamma å gjøre det! Snillt barnebarn jeg, hihi ^^
Må også ringe dyrlegen da jeg fant flått på Lucas i går. Og jeg vil være sikker på om han ikke blir syk.. Så langt har han ingen symptomer av at det har blitt infeksjon, så jeg håper på det beste..

Har også lest ferdig Elle og Blair Fowler sin debutt-roman. De Youtube-guruene jeg har snakket om tidligere..
Jeg likte den. En smule forvirra med en gjenntatt ting de gjorde i slutten av alle kappitler, men ellers veldig spennende :) Gleder meg til neste bok som kommer sommeren 2013 :)

Neste bok som skal leses er denne ekstreme populære boka, Divergant: 

I dag dro jeg, mamma og mormor på byen. Jeg skulle ikke handle noe, men ville være med likevell :)
Jeg har ønsket meg Dolce Gusto-kaffemaskin lenge nå, og på elkjøp var de på tilbud denne uka. 699,- og mamma var snill å kjøpte den i bursdagsgave til meg ?
Men da jeg kom hjem slet jeg veldig med å sjønne den. Selv om den egenlig er veldig enkel å bruke.. Også skulle det jo være med 6 gratis kappsler i pakken, men det fulgte ikke med, så jeg skal dit å klage på mandag ;)
Mamma kjøpte også en boks med kappsler til meg av det jeg ville ha.. Latte Maccihato uten sukker valgte jeg! :D Har forsåvidt sjønnt hvordan den brukes nå takket være mitt kjære søskenbarn som har den samme maskinen :) Så neste kaffe smaker sikker ikke alt for mye melk neste gang ^^ Skal begynne å ta en slik kaffe 1 gang i uka, på lørdager. Vil jo ikke sløse bort masse kappsler hver dag, og derrimot er dette heller en kaffe man kan kose seg med til helgen, syns jeg ;)

Klokken 15:00 skal jeg til mamma på taco. Også blir det jo skal vi danse i kveld, så da skal jeg unne meg ett lite stykke eplekake jeg har i fryseren.. Skal ikke ha for mye søtsaker i uka, så da skal jeg nyte det lille stykket :) Latte Macchiato uten sukker ;)

 

I dag var jeg hos pappa og Inger Lise en stund. Dro hjem å trente, også ble det fort tv-kveld ;)

Disse programmene elsker jeg å se på fredager:
 

musicnodes
One Direction: Live While We're Young


Ja, litt hekta på sangen ^^,
Syns den også har et bra budskap i teksten :)
I dag tok jeg turen innom bibliotekt for å levere inn bøker. Spiste også lunsj sammen med Torunn og Liv, så det var koselig :)
Skulle på møte etter klokken 12, og kom frem til at jeg skal gå trinn 2 i vekterutdanningen min i november. Også siste kurset som er trinn 3 er ikke før i desember, så må vente til den tid for å bli ferdig utdannet.. Men akkurat nå får jeg ikke sendt inn søknaden til trinn 3, så jeg må prøve igjen i morgen..

Om en liten stund skal jeg på middag hos mamma.. Jeg forlangte kyliing i curry, og da blir det det :D
Har ikke en celle i kroppen som gidder å lage mat i dag, så takk for at mamma bor like ved ^^
Har også funnet en gammel oppskrift siden ungdomsskolen jeg vil lage igjen. Chilli con carne, heter retten.. Jeg lagde den en gang hos mamma på den tiden også, men det er mange år siden nå.. Så vil gjerne prøve meg igjen..

Treningen er unnagjort for i dag, så resten av dagen går på litt husarbeid og avslappning.. Været ute er ikke noe å skryte av, og det er bare trist.. Vi har jo hatt sol noen dager nå, og det er synd at det må snu så fort. For da jeg sto opp i morges var det litt sol å se..


Ett nydelig bilde :) (Google)
 

 

I morges lempet jeg det siste av veden til mormor og morfar. Er heller ikke helt i form, for hode mitt er svimmelt. Har prøvd å sove av det, men det funket ikke.. S¨må vell ta det med ro resten av dagen om ikke det blir bedre litt senere..

Været var fint fra tidlig i dag, men nå er det blitt grått!! Huff..


Slik føler jeg meg litt nå ^^,


To nye jeggings jeg fikk for 80,- tilsammen ^^
Også enda en genser fra H&M til 149,- Denne er med polkadotter istedet for blomsterblonder..

Nå har jeg nok klær til over vinteren, så nå blir det klærshopping-streik en stund :P

Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits