Ragnhild Røyseng -

Jeg feirer ikke Halloween, så denne dagen blir tilbrakt til pappa :) Der skal vi ha Gyros til middag. Så det blir min bursdagsmiddag sammen med han, min søster og sikkert min kjære stemor :)
Jeg har lagd mine deilige brownie-kuler som jeg skal gi til dessert, så jeg håper de liker dem. Jeg digger dem i allefall :D

I morgen er dagen her. Og jeg kan si jeg vil bare få dagen unnagjort. Bli ferdig med den! Jeg har aldri likt å bli eldre. Spessielt ikke siden jeg fylte 20 år. Siden da har jeg bare gruvd meg.
Menmen, man kan ikke gjøre noe med dette.. Det andre alternativet er jo ikke noe gøy. Kanskje jeg skal flytte til Neverland med Petter Pan? Så blir jeg ikke eldre :P


NAM!!!

Skal straks lage hjemmelaget Chai Latte og ha i meg litt lunsj før jeg kjører innover til pappa. Vi skal på byen å se etter bursdagsgave til meg, så jeg er spent på hva det er jeg ender opp med :)
Må også handle noe jeg glemte av i går. Skal jo lage krydderkake til gjestene mine på lørdag.Feirer dere Halloween? 

I dag etter trening dro jeg på byen for å handle inn litt til helgen. Jeg kjøpte meg noen nye bake-ting også. Jeg viser bilder av det jeg kjøpte i slutten av innlegget.
I morgen skal jeg ha bursdagsmiddag hos pappa. Men før det, blir det en treningsøkt. Derretter skal jeg og pappa handle bursdagsgave fra han til meg ^^
Jeg har ikke bestemt meg hva det er jeg vil ha av det som står på listen, men det får vi begge finne ut av i morgen :)

Nå skal jeg slappe av på soffaen med en god bok :) Også blir det KANSKJE baking. Jeg skal lage marmorkake-muffins til de på jobb på fredag. Og jeg er ikke sikker på hva jeg rekker av baking i morgen, derfor må jeg vurdere å ta bakingen i kveld.

Til middag i dag skal jeg lage kjøttdeig med champinjiong, chili, hvitløk, ost og grønnsaker. 


Treningsinglett fra H&M

Nå skal det bakes :D

Nye vintersko til 99kr :D Og korkhæler.

Hadde rabatt-kupong på Glitter, så da måtte jeg slå til :)

 

Da ble det ny uke igjen ;)
I dag har arbeidsdagen gått utrolig fort.. Plutselig var arbeidsdagen over.. Det hender i ny og ned, og jeg klager ikke :)
Det var ganske rolig i dag også, så jeg syns det var rart at dagen gikk så fort som den gjorde, men men!

Nå har jeg søtpotet chips i ovnen, så skal jeg lage vegetarisk burger snart ;) Så skal bli godt med mat om ikke så alt for lenge!

I morgen blir det en travel dag. Først jobb, også rett på trening. Derretter må jeg handle noe av det jeg skal ha til helgen, også tar jeg det siste på onsdag og torsdag ^^

Resten av kvelden i kveld skal gå til lesning og Farmen..

Må vell begynne å planlegge til helgen også. På fredag har jeg bursdag, og da skal jeg "feire" litt av familien. Vi skal ha Ost og kjeks da jeg ikke ville ha kaker og slikt. Ble for nye av det på mamma's bursdag for 14 dager siden ^^
På lørdag skal jeg ha noen venner på besøk. Vi skal bestille glutenfri pizza også skal den spises hos meg. Derretter skal jeg lage krydderkake i muffinsform(tror jeg) også Browniekuler.
Etterpå skal vi ut på byen på Onkel Oskar og feste :) 

Uka's sanger:

Nok en gang en favoritt. ELSKER denne sangen ♥

Den nye singelen til 1D.. Jeg liker den :D
Uka's antrekk:


Uka's sportsutstyr:

Sykkelhanskene mine er helt rå :)
Uka's bakst:

Marmor kake. Den er SYYYKT god!!
Uka's dings:

Bokstøtte til lesning, eller hva det heter?
Uka's drikke:

Hjemmelaget Chai Tea Latte.. NAAAAM! Minner meg om London ^^
Uka's hårprodukt:

Denne hårfargen bruker jeg når jeg tar etterveksten og er superfornøyd med fargen.
  

 

I dag har jeg hvert på husflidsmesse med mormor, og det var trivelig :) Selv om messen var dårligere i år enn i fjor.. Vant meg garn som jeg ga til mormor, ellers ikke noe spessielt å se på.. Samme gamle igrunn..
Savnet Liv sin stand der i år da.. Ingen messe uten hennes fat..

Kom hjem fra å ha kjørt på min søster og noen venner nå, så nå skal jeg slappe av forran pc'n litt..

Lagde også hjemmelaget pizza til middag i kveld. Helt fra bunnen av ;) Også lagde jeg Chai Tea Latte helt fra bunnen av også.. Den ble helt nydelig :) Minnet meg om Chai Tea Latte'n i London, bare ikke like mye kryddret.. Neste gang jeg lager den skal jeg ha litt mer kanel oppi ^^


Nam!!!

Nydelig Chai Tea Latte ♥

 

I dag dro jeg med meg mormor på en aldeles så liten handle-tur på Coop Obs. Vi skulle handle inn til hennes "Jentekveld" på onsdag også til min bursdag på fredag(Neste uke).
Jeg vil ikke ha noe stort styr på 24-årsdagen, så da ble jeg med på å ha ost og kjeks hos mamma. Så vi dro innover for å kjøpe glutenfri kjeks til meg, og mormors ene venninne som også har glutenallergi.
I morgen inviterte jeg også mormor på husflidsmesse her hvor jeg bor. Og det takket hun ja til :) Så i morgen blir også en fin dag!

I kveld skal jeg bare slappe av forran tv'n. Det ble ingen spinning på meg i dag fordi jeg tenkte det var lurest å få unna handlingen med mormor i dag. Så blir det ikke så travelt neste uke med handlingen.
Mer baking står på agendaen også. Skal prøve ut en marmor-kake og/eller hvir brownie i kveld eller i morgen, så får se hvordan det går ^^

Avslutter denne helgen med pulsspinn på søndag, som vanlig :D


Spinning ♥
 

Som tittelen sier, så har jeg bestemt meg!!
Lucas skal miste manndommen sin i nermeste fremtid. Ikke bestemt meg når enda, da jeg må bestille time.. Og ikke minst må jeg ha penger.. Så skal finne det ut fortest mulig.
Kanskje han kan få operasjonen i bursdagsgave av meg? Haha.. Altså min lille skatt har bursdag 10.November.Begynner å bli lei av tullet hans, derfor har jeg to valg. Kastrering eller avlivning.. Da velger jeg selvfølgelig kastrering..
Han har nemmelig blitt litt aggresiv mot folk, til og med meg. Og jeg fikk tidligere gitt han en hormonsprøyte for å se om han blir bedre om han kastreres. Og han var snill som ett lam da han gikk på den.
Så det er nok det beste å få kuttet av han manndommen!

 

Etter trening i dag dro jeg en tur på byen for å se om jeg fant julegaver... Kjøpte en julegave, og fant ide'er til resten av de jeg har igjen å kjøpe til :)
Fikk også kjøpt noen nye fest og hverdags-antrekk.. Er veldig fornøyd med dagen :)

Dro også til gamle-mor(moren til min stemor) å tok en prat med henne og pappa ^^ Kjempekoselig :)
Nå har jeg begynnt med helgevasken, og skal ta siste i morgen! Resten av dagen skal jeg lese bok og lage muffins, haha ^^

Her er det nye jeg kjøpte i dag:


Ny genser og bukse.

Ny genser

Ny blyanttopp eller hva det kalles ;p


Har også farget håret, tatt etterveksten for å være helt nøyaktig :)

I dette innlegget vil jeg diskutere litt med dere rett og slett om hvor man hører til i verden. Jeg har lenge ment at der vi er oppvokst ikke nødvendigvis er der vi hører til..
Det jeg mener med det er om vi er oppvokst i Norge, eller rett og slett en plass i Norge. Og man ikke trives eller føler seg hjemme der. Er det en annen plass i Norge eller Verden du trives bedre med deg selv, er det der du hører hjemme.
Ingen i rundt meg har skjønnt hva det er jeg snakker om, da de syns det bare er tullprat.. Men for meg er det viktig å ha en plass man føler seg hjemme i.. Jeg har aldri følt meg hjemme her i Norge, og trives best i andre land. Jeg har også funnet ut hvor det er JEG hører hjemme. Og det er i London. London er en by der jeg føler meg hjemme, også en plass der jeg føler meg lykkelig!

Det samme gjelder mennesker fram andre land..

It's not where you come from, it's where you belong, er en tekst i en sang av Kari Kimmel. Hun har så rett, så rett..
Hva mener dere?

 

Uka's sang:

Disse har jeg hørt en del på denne uka!

Uka's elsk:

Trenings/sykkel hanskene mine. Gjør treningen 100 ganger bedre :)

Uka's bakst:

Brownie-kuler ♥

Uka's snacks:

Perfekt etter trening :D

Uka's smykke:

Mine nye smykker.. Elsker de :)

Uka's sminke:

Rimmel Kate Moss leppestift i fargen 110.

Uka's antrekk:

Festrantrekket mitt :)

  

I dag sto jeg opp halv 7, på en fridag ;) Jeg dro på trening og fikk gjort en god økt der :) Skulle møte mamma i 11 tiden, så fikk vi handlet inn til bursdagsfesten hennes i morgen.
Hun kjøpte også bursdagspressang til meg. Jeg har sakt en stund at jeg ønsket meg parkas, så mamma lovte meg en. Og den jeg hadde sett for meg på Cubus var på tilbud nå. 799,- nedsatt til 599,-
Jeg er super fornøyd, og elsker den allerede ♥ Tusen takk mamma ♥

Kjøpte også noe selv. Her er noen bilder:

 
Parkasen min ♥

50 kr på H&M

Eggseparator og timer.

50 % rabatt på Eucerin Anti-redness og 40 % rabatt på La Roche-Posay Effaclar Mat.

Jeg testet meg i dag, og jeg har Sink mangel. Så da måtte jeg kjøpe denne.. Har tidligere brukt den før, og funker bra mot mine falleferdige negler.

Så resten av dagen i dag skal jeg prøve å få lest en masse... Til fredagskos skal jeg lage hjemmelaget Guacamole og ha gulrot ved siden av :)
Middagen i dag blir Sei med glutenfri Risotto og grønnsaker ♥

◊ Hva skal dere finne på i kveld?

I dag fyllte mamma 50 år. Så dagen i dag har hvert uten stopp. Kom hjem for litt siden, og nå sitter jeg å ser Torsdagskveld fra Nydalen :)
Skal snart legge meg, selv om jeg har fri fra jobb i morgen.. Skal opp halv 7 imorgen for å komme meg på trening. Skal også hjelpe mamma med å handle inn til koltbordet på lørdag. Da skal hun ha stor selskap. Selv om det kom en hel drøss i dag også ^^ Lurlåt kom også å spilte for jubilaten, så det ble en fin kveld :)

Lucas har også blitt skikkelig laber.. Siden han kom hjem fra pappa i går ville ha ikke røre seg av flekken. Han satt på samme plass helt til vi skulle legge oss.. Også det samme i dag.. Han har heller ikke villet spist mat eller drikke.. Så jeg er skikkelig redd nå. Han sjelver også litt.. Skal se hvordan det er i morgen, er det det samme eller værre, så blir det dyrlege-besøk :( 

Jeg har bakt ett eller annet hver eneste kveld. I kveld ble det Brownie-kuler.. De ble syyykt gode :D Tror også de kunne ha blitt enda bedre om jeg hadde litt peanøttsmør over dem :) Jeg bakte Havreflarn i går og de ble vellykket :) De er selvfølgelig glutenfrie og ikke minst uten sukker.. De ble gode og sprø :)
Ellers idag har jeg hatt det veldig travelt. Har nesten ikke hvert hjemme.. Kom hjem nå, og har lagd meg middag..
Ble så jeg kjøpte meg noe nytt på byen i dag også da, tilbud vettu ;D

Jeg har lenge ønsket å kjøpe Lucinda Riley sin nye bok, da hun er en av mine favoritt forfattere.. Nå var hennes nye bok i innbunnet tilstand på tilbud, jeg tenkte meg ikke om to ganger en gang før jeg knabbet den med meg og betalte.. Også var jeg innom Norli inne i byen der de hadde "Fyll en pose med bøker for 100 kr." Endte opp med 5 bøker der, NICE. Også var det tilbud på te. Så jeg kjøpte to Chai tea typer for 20kr per..

I morgen er det min kjære mor's 50 årsdag, så etter jobb skal jeg hjelpe henne med å gjøre klart til kvelden.:D
 

Denne uka blir skikkelig travel.
I dag fikk jeg slutte 1 time tidligere fra jobb, ettersom det ble så rolig siste timen. Dro på trening etter at jeg snakket med daglige lederen på Prix'n der jeg bor. Skal søke stilling som ekstrahjelp der..
Er snart ferdig med søknaden for å få levert den i morgen.
Ellers har jeg bakt gluten og sukkerfri krydderkake til mamma's bursdag på torsdag, og fikk hilst på mammas kjærestes minste datter og hennes sønn i dag. Også måtte jeg skifte til vinterdekk da det er meldt snø på torsdag.
Da jeg kom hjem lagde jeg gluten og sukkerfrie havreflarn, så de står til avkjøling nå.

Sitter å ser på farmen og skriver søknaden nå, så resten av kvelden går nok til avslappning..
I morgen skal jeg tidlig opp for å dra på trening, også har jeg noen ærender på byen før jeg skal besøke pappa en liten stund. Også må jeg kjappe meg hjem for å ordne meg til jeg skal på personalmøte hos Torunn. Kan nesten ikke dukke opp der med svettestank ^^

Så blir det mamma's 50 års-dag på torsdag. Da må jeg få kommet meg hjem fra jobb, dusjet og ordnet meg før jeg skal til henne å hjelpe til med saker og ting før folk kommer..

Fredag er det også full rulle.. Mamma skal ha bursdagsfest på lørdag, så på fredag skal jeg få trent, også møte mamma på byen for å handle inn til koltbordet.

Søndag skal jeg kanskje på en annen bursdag, så ja.. Masse bursdager denne uka^^ 

Har ikke det store å blogge om i dag, så jeg legger ved en youtube-video av Connor Franta, som jeg følger. Her viser han 25 måter å hilse på folk ^^ De var i grunn komiske, noen av de noe spessielle.. Ta en titt, så sjønner dere sikkert hva jeg mener med det?
Uka's sang:

Uka's random:


Mye bedre enn den tynne gamle treningsmatten..

Uka's bakst:


Havrekjeksene ble kjempe gode :)

Bringebær sorbet. Den ble helt NYDELIG god!!!

Uka's plagg:


Joggeskoene mine ♥

Uka's bok:


Likte denne boka godt.

Uka's sminke:

Rimmel Kate Moss leppestift i fargen 110.


Jeg var på byen med mamma å handlet litt småtteri.. Jeg fikk handlet to nye soffaputer på tilbud(Mamma betalte den ene), også en ny skinntights, smykke, ring, neglespray, munnspray, pedikyr-sak også to nye kapsler til kaffemaskinen og ett veggskilt :)


Queen of the kitchen passet meg YPPELIG!! :D

Drikker den nr.1 nå, og den var god :)

30% på hele Bik bok + 70 % på smykker :)

Ellers i dag skal jeg ut på livet.. Tror jeg.. Vi prøver å finne vosj nå, så skal vi på Onkel Oskar senere utover :) Gleder meg :D + jeg skal ha Sushi til middag i dag, så dette blir en super lørdag :D

♦ Hva skal dere finne på i kveld?


 

I dag gikk det utrolig fort på jobb. Plutselig var arbeidsdagen over, og helgen startet..
Da jeg kom hjem, kom jeg hjem til en syk Lucas. Han hadde kastet opp, og han fortsatte med det etter jeg kom hjem. Men tror du ikke han også hadde løsmage, så måtte løpe fra oppkast til løsbæsj frem til mamma kom å hentet han. Fikk gått ut med han også, men enda var det ikke nok. Fikk dratt på spinning og mage og hadde en super økt der i dag :)
Lucas har roet seg masse, og har ikke vist tegn til mer oppkast og løsmage.. Fikk gitt han Zolac, så det må han gå på i helgen gitt..

Nå ble jeg nettopp ferdig med middag, og har lagd med bringebær-sorbet til dessert... Den ble uuutrolig god!! Det kommer til å bli helge-kosen min fremover dette nå.. Sunnt og utrolig godt og forfriskene!!


Bringebær-sorbet med litt lakris-strø.

I morgen skal jeg en tur på byen med mamma.. Og håper på å få funnet på noen utover kvelden.. Får se hvordan dagen blir..

 

I dag får jeg middagsgjester klokken 17:00. Jeg skal lage Thai Red Curry :) Det gleder jeg meg på! Har også ryddet en masse i dag, og er ikke helt ferdig enda.
Ellers er resten av dagen tom. Det er tv-kveld i kveld, ellers lite på agendaen. Det er nemmelig Killer Karaoke og Torsdagskveld fra Nydalen som skal nytes :)

Nå har jeg tatt meg en lunsj-pause. Etterpå blir det å fortsette med ryddingen. Jeg syns det er best å begynne helga-vasken på torsdager, så slipper jeg i morgen ;)


Jeg ønsker meg Ukulele i bursdagsgave, også fant jeg denne.. Syns den var søøt :)

Ja, jeg lagde iskrem i går jeg ^^ Den ble sykt god :D Sunn er den også.. 

Banan iskrem med hint av mørk sjokolade og jordbær.
(Nok til 3 muffinsformer) 

1 frossen banan
2 ss mager kesam eller 1 beger dobbel 0% yoghurt
1 dråpe stevia dark chocolate, kan sløyfes.
1 ts per form jordbærsyltetøy(legges i silikonmuffinsformen før du har ferdig iskrem-røren i)

Bruk foodprosessor/kjøkkenmaskin for å blande alt sammen.. Ha det i silikon muffinsformer og ha i fryser i 3 timer eller mer.


Slik så de ut før jeg la de i fryseren.

Slik ble de etter 1 døgn i fryseren :)

Noen nødvendige innkjøp i dag:


Langpanne.


En tidlig bursdags gave til Lucas ^^ Han digget hundesjokoladen^^I dag etter jobb bestemte jeg meg for å ta en skikkelig gulv-vask, så nå er det gjot :) Også skal jeg få lest en del i boka jeg snart er ferdig med. Målet er å bli ferdig i løpet av i morgen..
Skulle egentlig på kino med Linda i kveld, men desverre var det ikke mer chess-tirsdags's koder igjen så vi fikk ikke råd til billetter :( Jeg bestillte jo koden tidlig imorges, så det er tydelig av de går ganske fort.. Men neste gang skal jeg prøve å bestille på mandag, se om det vil fungere..

Nå skal jeg til å lage middag og få sett en film.. Resten av kvelden går til å lese også se Farmen i kveld, samt premieren på Else etter farmen er ferdig :)I morgen er det tidlig opp for å dra på trening. Skal prøve å være der til åpningstid klokken 8. Så mellom 8 eller halv 9 ;)
Også blir det vell å ta en liten solingsøkt etterpå samt dra på 7-eleven å få en gratis kaffe etter treningen :) Det er alltid godt med en kopp svart kaffe rett etter trening også en proteinbar.. Det gjør susen!!

Jeg bakte også havrekjeks i går-kveld.. Ja, jeg fikk ett bake-kick :)


De ble ganske gode :) Selvfølgelig gluten og sukkerfrie!

I dag etter jobb bestemte jeg meg for å ta en skikkelig gulv-vask, så nå er det gjot :) Også skal jeg få lest en del i boka jeg snart er ferdig med. Målet er å bli ferdig i løpet av i morgen..
Skulle egentlig på kino med Linda i kveld, men desverre var det ikke mer chess-tirsdags's koder igjen så vi fikk ikke råd til billetter :( Jeg bestillte jo koden tidlig imorges, så det er tydelig av de går ganske fort.. Men neste gang skal jeg prøve å bestille på mandag, se om det vil fungere..

Nå skal jeg til å lage middag og få sett en film.. Resten av kvelden går til å lese også se Farmen i kveld, samt premieren på Else etter farmen er ferdig :)I morgen er det tidlig opp for å dra på trening. Skal prøve å være der til åpningstid klokken 8. Så mellom 8 eller halv 9 ;)
Også blir det vell å ta en liten solingsøkt etterpå samt dra på 7-eleven å få en gratis kaffe etter treningen :) Det er alltid godt med en kopp svart kaffe rett etter trening også en proteinbar.. Det gjør susen!!

Jeg bakte også havrekjeks i går-kveld.. Ja, jeg fikk ett bake-kick :)


De ble ganske gode :) Selvfæø

I dag etter jobb bestemte jeg meg for å ta en skikkelig gulv-vask, så nå er det gjot :) Også skal jeg få lest en del i boka jeg snart er ferdig med. Målet er å bli ferdig i løpet av i morgen..
Skulle egentlig på kino med Linda i kveld, men desverre var det ikke mer chess-tirsdags's koder igjen så vi fikk ikke råd til billetter :( Jeg bestillte jo koden tidlig imorges, så det er tydelig av de går ganske fort.. Men neste gang skal jeg prøve å bestille på mandag, se om det vil fungere..

Nå skal jeg til å lage middag og få sett en film.. Resten av kvelden går til å lese også se Farmen i kveld, samt premieren på Else etter farmen er ferdig :)I morgen er det tidlig opp for å dra på trening. Skal prøve å være der til åpningstid klokken 8. Så mellom 8 eller halv 9 ;)
Også blir det vell å ta en liten solingsøkt etterpå samt dra på 7-eleven å få en gratis kaffe etter treningen :) Det er alltid godt med en kopp svart kaffe rett etter trening også en proteinbar.. Det gjør susen!!

Jeg bakte også havrekjeks i går-kveld.. Ja, jeg fikk ett bake-kick :)


De ble ganske gode :) Selvfæø

I dag etter jobb bestemte jeg meg for å ta en skikkelig gulv-vask, så nå er det gjot :) Også skal jeg få lest en del i boka jeg snart er ferdig med. Målet er å bli ferdig i løpet av i morgen..
Skulle egentlig på kino med Linda i kveld, men desverre var det ikke mer chess-tirsdags's koder igjen så vi fikk ikke råd til billetter :( Jeg bestillte jo koden tidlig imorges, så det er tydelig av de går ganske fort.. Men neste gang skal jeg prøve å bestille på mandag, se om det vil fungere..

Nå skal jeg til å lage middag og få sett en film.. Resten av kvelden går til å lese også se Farmen i kveld, samt premieren på Else etter farmen er ferdig :)I morgen er det tidlig opp for å dra på trening. Skal prøve å være der til åpningstid klokken 8. Så mellom 8 eller halv 9 ;)
Også blir det vell å ta en liten solingsøkt etterpå samt dra på 7-eleven å få en gratis kaffe etter treningen :) Det er alltid godt med en kopp svart kaffe rett etter trening også en proteinbar.. Det gjør susen!!

Jeg bakte også havrekjeks i går-kveld.. Ja, jeg fikk ett bake-kick :)


De ble ganske gode :) Selvfølgelig sukker og glutenfrie :)

Nå er det ny uke og denne uka og neste uke går til mye gjøremål. Holder på å forbrede noe bakst til mamma's 50 årsdag neste uke, så jeg må finne ut hva jeg skal bake av de tingene jeg tenker å bake.
Også Har jeg en del andre ting jeg må få gjort..
I morgen skal jeg ta en treningsfri dag og dra på kino med Linda utover kvelden ;) Vi skal se We're the Millers.. Den har jeg gledet meg til å se en stund nå!

Nå sitter jeg med middag og ser Star Trek: Into Darness. Chris Pine og Benedict Cumberbatch ♥

→ Hva har dere gjort i dag?
→ Noen sett We're the Millers?


 

Uka's sang:

Uka's bakst:

Gluten og sukkerfrie rundstykker :)

Uka's neglelakk:

Elsker ikke bare fargen, men selve konsistensen og holdbarheten.. Barry M neglelakker er supre ♥

Uka's random:


Tok Pottermore testen, og jeg ble Gryffindor, and I'm happy about it :)

Uka's bok:


:)

Uka's hudpleie:


Fortsatt en storfavoritt :)

Uka's savn:


Savner turen til Galdhøpiggen i fjor. Vil tilbake neste år!!

Jeg begynte å se Killer Karaoke i går. Haha, jeg må si jeg lo så jeg grein gitt..
Programlederne var jo Øyvind Rafto og Anders Hoff, det gjorde jo programmet ENDA bedre :)
Dette går på TvNorge torsdager klokken 20:30. 

Jeg ser veldig lite tv, men slo den plutselig på, og der var det.. Dette må jeg få med meg flere ganger :) Latteren ble etterfulgt av Torsdagskveld fra Nydalen ♥ 

Til dessert i dag lagde jeg blåbær sorbet.. Den ble utrolig god :) Og ekstremt enkel å lage!!

Blåbær-sorbet:
Oppskriften er for 1 pers.

130 g blåbær
1 beger Yoplait Dobbel 0% yoghurt(Jeg brukte vanilje-smak)
3 dråper Stevia English Toffie(Kan sløyfes med annen søtning)

Miks i en mikser, ha det ferdige resultatet i ett beger, sett i fryser i 5-10 minutter.. Og nyt :) 


Denne ble helt nyyydelig :)


Dette er min lille Ugle-samling så langt.. JEG TRENGER MER!!!
Er jeg en gal ugledame? Ikke? Fint ^^

Som dere kanskje også ser, så har jeg ett ugletheme på bloggen også.. Gjør det meg litt vell ugle-gal?

I dag har jeg ellers hvert hos mormor og morfar. Der mormor og jeg ble enige om at hun kjøpte av meg duken jeg skulle få sydd om, så jeg heller fikk kjøpe en ny som passet bordet mitt..
Fikk også en duk av henne som dere ser på bildet ovenfor. Syns den var fin jeg :)

I morgen er det siste arbeidsdag før helg, og til helga har jeg enda ingen planer.. Men det jeg håper på er å finne på noe sammen med noen folk. Så jeg må spørre meg frem ^^

Har også lagd havregrynvaffler i dag.. Og de ble gode :) Så da har jeg lunsj i morgen gitt :)
Les mer i arkivet » November 2016 » Februar 2016 » Januar 2016

27 Trondheim

Denne bloggen er i hovedsak en hverdagsblogg, der jeg blogger om trening, kosthold, musikk, bøker, dyr og masse annet spennende :) leser denne bloggen NÅ

Blogglisten

Legg meg til som vennhits